IPVanish vs ExpressVPN: Hvilken er den rigtige for mig?

Indholdsfortegnelse:

IPVanish vs ExpressVPN: Hvilken er den rigtige for mig?
IPVanish vs ExpressVPN: Hvilken er den rigtige for mig?
Anonim

To af de største navne i VPN'er er IPVanish og ExpressVPN. Disse tjenester ofte topplister over anbefalede VPN'er, herunder her på vores hjemmeside. Men du kan måske undre sig, hvad forskellen mellem disse to tjenester er. Hvilket er bedst for hurtighed, fleksibilitet og brugervenlighed? Hvilke brugere skal bruge hvilken tjeneste? Og hvilken er bedst samlet?

Dette er de spørgsmål, vi skal løse i dag. Vi sammenligner både IPVanish og ExpressVPN med hensyn til forbindelseshastigheder, antallet af tilgængelige servere, brug for Netflix, softwarekvaliteten, tilgængeligheden af browserudvidelser og de platforme, der understøttes. Vi vil tage fat på hver overvejelse igen, så du kan se sammenligningen af IPVanish Versus ExpressVPN: Hvilket VPN skal du bruge?

Image
Image

Hvorfor har du brug for en VPN

Der er mange grunde til at bruge en VPN, fra beskyttelse af dit privatliv, til holde dig sikker på offentlige wifi, til adgang til regionindesluttet indhold. Næsten alle internetbrugere kan drage fordel af de sikkerheds- og brugervenlige gevinster, som en VPN vil bringe dem. Og det bliver vigtigere end nogensinde at have en VPN, med stigninger i anti-piratkopieringstramninger, øget overvågning af internetbrug og mere sikkerhedstrusler online end nogensinde før.

Vi har talt før om farerne ved gratis VPN'er, især dem, der fremmes af samvittighedsløse selskaber, så du skal være forsigtig, når du vælger en VPN-udbyder for at sikre, at udbyderen er troværdig. Her på Addictive Tips foreslår vi ofte lister over vores top og mest troværdige VPN'er, så du kan vælge en der passer til dine behov.

Men hvad nu hvis du har indsnævret dit valg ned til to VPN'er: IPVanish og ExpressVPN. Hvordan ved du, hvad der er bedst, og hvordan sammenligner de med hinanden? Læs videre for at finde ud af.

IPVanish vs ExpressVPN

Både IPVanish og ExpressVPN opfylder de vigtigste krav, som vi ville forvente af enhver velrenommeret VPN: De har fremragende sikkerhed, med 256-bit kryptering og politikker mod logning af deres brugeres oplysninger. En af disse tjenester kan bruges til at skjule din IP-adresse og holde dig sikker og anonym, mens du surfer eller downloader. Der er heller ingen begrænsninger for båndbredde, så du kan bruge dem frit så meget som du vil uden at bekymre dig om at ramme båndbreddehætter.

Men disse er blot nogle af de overvejelser, du bør have i tankerne, når du vælger en VPN. Nedenfor sammenligner vi resultaterne af IPVanish og Express VPN, når det gælder andre nøglefunktioner:

Forbindelseshastigheder

Hvis din største bekymring, når du vælger en VPN, er hastighed, da du ikke vil have dine forbindelser forsinket, mens du surfer, så vil du være glad for at vide, at både IPVanish og ExpressVPN har ekstremt hurtige forbindelseshastigheder. Du kan nemt streame high definition videoer og hurtigt downloade filer ved hjælp af en af udbyderne. ExpressVPN er kendt for sin hastighed - så meget, at det er opkaldt efter det - men i vores test har vi faktisk fundet, at IPVanish ofte er endnu hurtigere. Begge udbydere har så gode hastigheder, at du ikke engang vil bemærke, at de er der, men IPVanish bare om pips ExpressVPN som vinder for hastigheder i vores test.

Antal servere

Både IPVanish og ExpressVPN har ekstremt store servere spredt over mange lande, så du har ikke noget problem at finde en tjeneste, der opfylder dine behov med enten service.

IPVanish har mere end 1000 servere i mere end 60 lande, herunder alle de populære steder, du måske vil have som USA, Canada, Storbritannien, Hong Kong, Indien, Japan, Singapore og mange flere. Se fuld liste over tilgængelige servere.

ExpressVPN har et endnu større netværk af over 1500 servere i 94 forskellige lande. Disse lande omfatter USA, Canada, Storbritannien, Holland, Sverige, Japan, Hong Kong og Singapore. ExpressVPN har også en række servere i afrikanske lande som Kenya, Sydafrika og Algeriet, hvilket er usædvanligt for VPN-udbydere og er nyttigt for dem, der ønsker adgang til indhold fra disse lande. Tjek den komplet liste over tilgængelige ExpressVPN-servere.

Generelt har ExpressVPN et noget større antal servere i et bredere udvalg af lande. Men i praksis har hver udbyder et servernetværk, der er nok stort nok til det store flertal af brugere.

Brug til Netflix

Image
Image

En vigtig nøgleforskel mellem IPVanish og ExpressVPN er, hvilke streamingtjenester de arbejder med. Mange streaming-tjenester, såsom den amerikanske baserede Comedy Central Channel eller YouTube, kan bruges med næsten enhver VPN. Du skal blot forbinde din VPN til det land du ønsker, og du vil kunne streame indhold fra det pågældende land. Nogle streamingtjenester har dog begrænsninger, der gør det sværere at bruge en VPN.

En meget populær streaming service med nogle af de hårdeste begrænsninger på VPN er Netflix. Netflix har kun ret til at streame visse film eller tv-shows i bestemte lande, så ikke alt indhold er tilgængeligt i alle regioner. Nogle versioner af Netflix, som Netflix US, har massive kataloger af tusindvis af film og viser at se, mens andre versioner, som Netflix India, har et meget mere begrænset udvalg. Det betyder, at hvis du bor i et land som Indien, og du vil se det største udvalg af Netflix indhold, skal du bruge en VPN for at få det til at virke som om du surfer fra USA. Derefter vil du være i stand til at se alt Netflix amerikansk indhold, selvom du bor andre steder.

Problemet er, at Netflix bruger sofistikeret VPN-detektion, der blokerer forbindelser fra de fleste VPN'er. Det er ikke kendt præcis, hvilke kriterier Netflix bruger til at kontrollere VPN-brug, men det antages at være en kombination af at blokere bestemte områder af IP-adresser, der vides at blive brugt af VPN'er, og blokere forbindelser fra flere brugere, der deler samme IP-adresse , hvilket generelt indikerer en VPN. Hvis du forsøger at få adgang til netflix.com og at streame en video, mens du bruger de fleste VPN'er, får du en fejlmeddelelse, der fortæller dig at afbryde din VPN.

Den gode nyhed er, at ExpressVPN er en af de få VPN'er, der arbejder med Netflix, som det er blevet bekræftet i testningen. Næsten nogen af ExpressVPN-serverne kan bruges til at oprette forbindelse til Netflix og til at se internationalt indhold uden problemer. Der er endda en side på ExpressVPNs hjemmeside om at bruge det til at se Netflix.

IPVanish arbejder desværre ikke sammen med Netflix. Så hvis du er en almindelig Netflix-bruger, og du vil se Netflix-indhold fra andre steder i verden, så skal du vælge ExpressVPN.

Software

Både IPVanish og ExpressVPN leveres med deres egen software, som du installerer på din enhed for at bruge VPN-tjenesten. De to stykker software er helt forskellige, og at bruge dem er en anden oplevelse, selvom de begge gør det samme.

ExpressVPN-softwaren er meget enkel, med kun en stor knap til tilslutning til VPN på hovedskærmen, og mindre knapper til enten at vælge en placering eller ved hjælp af Smart Location-funktionen nederst. Der er nyttige ekstra funktioner i softwaren, som en hastighedstest, der hjælper dig med at finde den hurtigste server eller en DNS lækage test og IP adresse checker for at sikre, at din forbindelse fungerer og er sikker. Der er også mulighed for at få vist diagnostisk information, som hjælper, når du har et problem, du skal rette. Men det er stort set det. Softwaren er minimal og fokuserer på brugervenlighed. Et par små irritationer er for det første, at vinduet ikke kan ændres, så du kan kun bruge det lille vindues størrelse, og for det andet at der er et link til ExpressVPN website nyheder nederst på skærmen, som er let at klikke ved et uheld.
ExpressVPN-softwaren er meget enkel, med kun en stor knap til tilslutning til VPN på hovedskærmen, og mindre knapper til enten at vælge en placering eller ved hjælp af Smart Location-funktionen nederst. Der er nyttige ekstra funktioner i softwaren, som en hastighedstest, der hjælper dig med at finde den hurtigste server eller en DNS lækage test og IP adresse checker for at sikre, at din forbindelse fungerer og er sikker. Der er også mulighed for at få vist diagnostisk information, som hjælper, når du har et problem, du skal rette. Men det er stort set det. Softwaren er minimal og fokuserer på brugervenlighed. Et par små irritationer er for det første, at vinduet ikke kan ændres, så du kan kun bruge det lille vindues størrelse, og for det andet at der er et link til ExpressVPN website nyheder nederst på skærmen, som er let at klikke ved et uheld.
I modsætning hertil er IPVanish-softwaren meget mere kompleks og fuldt udstyret. På startskærmen ses en graf, der viser mængden af data, du overfører over VPN'en til enhver tid, med oplysninger om upload og downloadhastigheder øverst til højre i grafen. Denne skærm viser også oplysninger om din nuværende IP og tilsyneladende placering, den tid du har været tilsluttet VPN og de data, du har sendt op og ned, VPN-protokollen, du bruger i øjeblikket, og den server, du er tilsluttet. Fanerne på venstre side af softwaren tager dig til flere muligheder, som en komplet liste over servere, som du kan sortere, filtrere eller se på et kort, dine IPVanish-kontooplysninger, generelle oplysninger og en faneblad med indstillinger, der indeholder avancerede indstillinger. Disse indstillinger omfatter talrige tweaks som opstartsadfærd, en kill-switch for at forhindre, at du ved et uheld bruger en usikret forbindelse, automatisk genopkobling, DNS lækagebeskyttelse, periode IP-adresseændring og evnen til at konfigurere dine DNS-servere.
I modsætning hertil er IPVanish-softwaren meget mere kompleks og fuldt udstyret. På startskærmen ses en graf, der viser mængden af data, du overfører over VPN'en til enhver tid, med oplysninger om upload og downloadhastigheder øverst til højre i grafen. Denne skærm viser også oplysninger om din nuværende IP og tilsyneladende placering, den tid du har været tilsluttet VPN og de data, du har sendt op og ned, VPN-protokollen, du bruger i øjeblikket, og den server, du er tilsluttet. Fanerne på venstre side af softwaren tager dig til flere muligheder, som en komplet liste over servere, som du kan sortere, filtrere eller se på et kort, dine IPVanish-kontooplysninger, generelle oplysninger og en faneblad med indstillinger, der indeholder avancerede indstillinger. Disse indstillinger omfatter talrige tweaks som opstartsadfærd, en kill-switch for at forhindre, at du ved et uheld bruger en usikret forbindelse, automatisk genopkobling, DNS lækagebeskyttelse, periode IP-adresseændring og evnen til at konfigurere dine DNS-servere.

Samlet set har IPVanish-softwaren langt mere avancerede muligheder og lader dig se meget mere information end ExpressVPN-softwaren. Nybegyndere kan sætte pris på enkelheden ved ExpressVPN-grænsefladen, men mellemstore og avancerede VPN-brugere vil gerne benytte sig af de mange muligheder og større information, der leveres af IPVanish-softwaren.

Browserudvidelser

En anden form for software, som er værd at overveje, er tilgængeligheden af browserudvidelser. Ideen om en browser-udvidelse er en simpel plug-in til din webbrowser, som lader dig se og kontrollere din VPN-forbindelse fra selve browseren. Hvis du ikke har meget erfaring med at bruge en VPN, og du finder VPN-softwaren ret forvirrende, kan du måske foretrække muligheden for at bruge en browserudvidelse, da det er meget enklere. En anden fordel ved browserudvidelser er, at du hurtigt kan skifte fra forbindelser til en server til en anden, hvilket betyder, at du nemt kan hoppe mellem forbindelser til f.eks. USA og Canada. Dette er praktisk, hvis du bruger en flok nationalbaserede streamingtjenester som Hulu i USA, CBC i Canada og BBC i Storbritannien.
En anden form for software, som er værd at overveje, er tilgængeligheden af browserudvidelser. Ideen om en browser-udvidelse er en simpel plug-in til din webbrowser, som lader dig se og kontrollere din VPN-forbindelse fra selve browseren. Hvis du ikke har meget erfaring med at bruge en VPN, og du finder VPN-softwaren ret forvirrende, kan du måske foretrække muligheden for at bruge en browserudvidelse, da det er meget enklere. En anden fordel ved browserudvidelser er, at du hurtigt kan skifte fra forbindelser til en server til en anden, hvilket betyder, at du nemt kan hoppe mellem forbindelser til f.eks. USA og Canada. Dette er praktisk, hvis du bruger en flok nationalbaserede streamingtjenester som Hulu i USA, CBC i Canada og BBC i Storbritannien.
IPVanish tilbyder ikke browserudvidelser, så du skal bruge deres almindelige software til at oprette forbindelser, mens du surfer. ExpressVPN tilbyder dog udvidelser til både Google Chrome og Mozilla Firefox, plus Apples Safari-browser. Browserudvidelsen giver dig mulighed for at se, hvornår du er tilsluttet VPN'en via et grønt flueben i værktøjslinjen, og du kan klikke på dette ikon for hurtigt at afbryde forbindelsen til VPN'en eller vælge et nyt land, du skal oprette forbindelse til.
IPVanish tilbyder ikke browserudvidelser, så du skal bruge deres almindelige software til at oprette forbindelser, mens du surfer. ExpressVPN tilbyder dog udvidelser til både Google Chrome og Mozilla Firefox, plus Apples Safari-browser. Browserudvidelsen giver dig mulighed for at se, hvornår du er tilsluttet VPN'en via et grønt flueben i værktøjslinjen, og du kan klikke på dette ikon for hurtigt at afbryde forbindelsen til VPN'en eller vælge et nyt land, du skal oprette forbindelse til.

Hvis du vil bruge en browserudvidelse til at oprette forbindelse til din VPN, er ExpressVPN det VPN, du har brug for.

Platforms understøttet

Endelig er det værd at overveje, hvilke platforme der understøttes af hver VPN-udbyder. Når du betaler for et VPN-abonnement, vil du være i stand til at sikre alle dine enheder, så det er godt at vide, hvilken software tilgængelighed hver udbyder har.

ExpressVPN understøtter et stort udvalg af enheder. Det dækker det grundlæggende: Windows, Android, iOS, Mac og Linux samt spilkonsoller som Playstation og Xbox, og andre enheder som AppleTV og Amazon FireTV.

IPVanish understøtter det væsentlige Windows, Mac OS, iOS, Android og Linux, og understøtter også andre som Windows Phone, Amazon Fire TV og Google Chromebook.

Begge VPN'er tilbyder også software, som kan installeres på kompatible routere for at beskytte alle de enheder, der er forbundet til dit netværk.

Hvert af de VPN'er vi kigger på i dag har god software support til nøgleplatformerne, plus en række andre enheder. Så vi skal kalde denne en uafgjort i form af software support.

Hvilket er bedst for hvilke brugere

Som du kan se, er begge VPN'er højtydende, der vil opfylde de fleste brugers behov godt. Men et par faktorer adskiller tjenesterne fra hinanden. For dem, der ønsker maksimal fleksibilitet, herunder evnen til at bruge Netflix med en VPN, skal ExpressVPN være det bedste valg. For avancerede VPN-brugere, der ønsker fin kornet kontrol over deres forbindelser og gerne har adgang til vigtige oplysninger om deres internetforbindelse, har IPVanish den overlegne software.

Generelt er ExpressVPN et godt valg for nye eller nybegyndere VPN-brugere, og IPVanish er bedre for dem, der allerede har erfaring med at bruge VPN'er.

Særtilbud

Hvis du er interesseret i at prøve enten IPVanish eller ExpressVPN, har vi specielle tilbud, der er tilgængelige for vores Addictive Tips-læsere nedenfor:

1. ExpressVPN

Image
Image

ExpressVPN er en favorit VPN blandt sikkerhedsbevidste brugere, der ikke ønsker at gå på kompromis med hastighed, sikkerhed og brugervenlighed. Tjenesten bruger stærk 256-bit kryptering og har en intet logningspolitik for at holde dine data sikre og private, og de hurtige forbindelser er perfekte til streaming af high definition-video. Det massive servernetværk består af over 1500 servere på 145 steder i 94 forskellige lande, så du har masser af muligheder for at oprette forbindelse overalt i verden. Softwaren kan installeres på enheder, der kører Windows, Mac OS, Linux og Android, plus andre, og er nem at bruge selv for begyndere.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig den årlige plan og få 3 måneder GRATIS - det er kun $ 6,67 per måned. en rabat på 49%. Planerne understøttes af en risikofri 30-dages pengene tilbage garanti!

2. IPVanish

Image
Image

IPVanish er den valgte VPN for dem, der ønsker den hurtigste forbindelseshastighed muligt. Kendt for sine lynhurtige forbindelser, er dette tjenesten for dem, der kan lide at streame eller downloade i store mængder. Tjenesten har også 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik for at holde dig sikker og beskytte dit privatliv. Det store servernetværk har over 1000 servere i mere end 60 lande, hvilket betyder at du altid finder en server, hvor du har brug for en. Softwaren kan installeres på platforme, herunder Windows, Mac OS, Linux og Android, og er perfekt til avancerede brugere med dets funktioner som DNS lækagebeskyttelse, periodisk IP-adresseændring og DNS-konfiguration.

SPECIAL LÆSERBUD: Få den årlige plan med IPVanish på kun $ 4,87 per måned, med en besparelse på 60% rabat!

Konklusion

Både IPVanish og ExpressVPN er to af vores foretrukne VPN'er takket være deres høje sikkerhedsniveau, hurtige forbindelseshastigheder og bred vifte af software support. Men der er nogle få vigtige forskelle mellem de tjenester, du bør være opmærksom på, før du vælger en, der skal være din VPN til daglig brug. Regelmæssige Netflix-brugere og de, der ønsker at få et så stort servernetværk som muligt for at få adgang til indhold fra hele verden, bør vælge ExpressVPN. Dem, der ønsker avancerede funktioner og de absolutte hurtigste hastigheder, bør vælge IPVanish i stedet.

Har du erfaring med at bruge en eller begge VPN-tjenester? Hvilket foretrak du? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.