Download Kodi streams med den syge skære personlige videooptager

Indholdsfortegnelse:

Download Kodi streams med den syge skære personlige videooptager
Download Kodi streams med den syge skære personlige videooptager
Anonim

Ser du en hel del tv-shows og ønsker, at der var en mulighed for at downloade og styre dem automatisk, så du behøver ikke altid at gå på jagt efter de seneste episoder? Eller har du en langsom internetforbindelse, der gør streaming umulig? I begge tilfælde kan du drage fordel af at bruge en Personal Video Recorder software som Sick Beard. Denne software er en online-baseret tjeneste, som overvåger tv-skemaer og automatisk downloader de nyeste episoder af dine valgte shows gennem torrents. Ikke mere grave igennem frigivelsesplaner eller forsøge at finde download links på nye episodedage: Sick Beard automatiserer hele processen.

Sick Beard er endnu mere nyttigt, når du kombinerer det med Kodi Media Center software. Kodi kan organisere dine tv-episoder og automatisk hente episodeoplysninger som nummerering, titel, synopsis og miniaturebillede, og derefter vise disse oplysninger i et attraktivt format.

Image
Image

I kombination kan Sick Beard og Kodi være den perfekte løsning til automatisk at downloade og se alle dine yndlings tv-shows. I denne artikel vil vi vise dig en vejledning om hvordan Download dine Kodi-strømme med den personlige Sick Beard-videobåndoptager.

Hvorfor Sick Beard-brugere har brug for en VPN

Sick Beard og andre personlige videooptagere kan lide det, arbejde ved at bruge torrents til at downloade de seneste episoder af tv-shows. Brug af torrents over en usikker internetforbindelse er en meget dårlig ide, da internetudbydere meget nemt kan se P2P-trafik, og de undersøger næsten altid det. Hvis din internetudbyder undersøger dig og finder ud af, at du har downloadet ophavsretligt beskyttet indhold som f.eks. Episoder af tv-shows, kan du møde en række konsekvenser fra at blive slået fra internetudbydernet, at blive bødet eller endog retsforfulgt for krænkelse af ophavsretten.

Hvis du vil bruge torrents eller andre downloadmetoder, er det vigtigt, at du tager skridt for at beskytte dig mod juridiske problemer. Den nemmeste måde at holde dig sikker på er at bruge en VPN, som krypterer alle de data, som dine enheder sender via internettet, herunder P2P-trafik som torrents. Denne kryptering betyder, at dine internetaktiviteter er forklædt og ikke kan se, hvilke websteder du har besøgt, eller om du har downloadet.Selvom din internetudbyder ser på din internetaktivitet, er alt, hvad de kan se, mængden af data, du har overført, ikke hvad indholdet af disse data er. Det betyder, at du kan holde dig selv, når du henter nye tv-serier.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere

Image
Image

Hvis du bruger både Sick Beard og Kodi, så VPN, som vi anbefaler, er IPVanish. Det har lynhurtige forbindelser, som er perfekte til hurtige downloads, og i modsætning til nogle VPN'er tillader IPVanish torrents på sit netværk, så du kan kryptere din P2P-trafik. Der er fremragende sikkerhed, med stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik, og servernetværket dækker mere end 850 servere i 60 forskellige lande. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, IOS og Windows Phone.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan bruger du Sick Beard med Kodi

For at komme i gang med Sick Beard bør du besøge hjemmesiden på https://sickbeard.com/index.html og gå til Downloads side. Her kan du downloade et let installationsprogram til Windows, eller downloade Python-filer til at køre Sick Beard på ethvert andet operativsystem, som Python har installeret på det. Hvis du har brug for hjælp til installationsprocessen, kan du gå til installationsbiblioteket på https://sickbeard.com/install.html

Når Sick Beard er installeret på dit system, begynder det at køre i baggrunden. Normalt vil du bruge din webbrowser til at få adgang til Sick Beard, da det er den nemmeste måde. Den URL, du vil bruge til at få adgang til din Sick Beard-konfiguration, er typisk http: // localhost: 4001 /, men det kan ændre sig, afhængigt af hvordan du har sat programmet op.

Nu skal du konfigurere Sick Beard, så den automatisk downloader de shows, du vil have. Denne proces vil variere lidt afhængigt af din særlige filstruktur, opsætning og download behov. Så gå til https://sickbeard.com/config.html for at finde ud af, hvordan du konfigurerer Sick Beard på den måde, der passer dig. Dette er kun til tv-shows, så hvis du vil automatisere alle downloads fuldt ud for at få de seneste tv-shows, film og musik på én gang, kan du følge denne vejledning her: https://kinkeadtech.com/tutorial-how -til-automatisk-download-tv-show-film-musik /

Sørg for at du har Sick Beard oprettet på en sådan måde, at den overfører nye episoder af tv-shows til en mappe, der er en del af dit Kodi-bibliotek. På denne måde, når dit Kodi-bibliotek er opdateret, vil det automatisk vise alle de nye episoder af tv-shows, som Sick Beard har downloadet til dig.

Opsæt automatisk opdatering af dit bibliotek med vagthund

Image
Image

Der er et problem med at bruge Sick Beard med Kodi, og det er, at dit Kodi-bibliotek kun opdateres, når du genstarter Kodi-programmet. Dette betyder, at hvis Sick Beard overfører en ny episode, mens du kører Kodi, vises den nye episode ikke i dit bibliotek, før du genstarter Kodi.

Der er dog en vej rundt om dette problem, og det bruger Watchdog-tilføjelsen. Watchdog ser over dine Kodi bibliotek mapper og opdaterer dit bibliotek, så snart en ny fil er tilføjet. Det betyder, at de nye episoder, der downloades af Sick Beard, vil blive vist i dit Kodi-bibliotek med det samme uden at genstarte.

Sådan installeres Watchdog-tilføjelsen til Kodi

Følg blot disse instruktioner for at installere Watchdog:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Klik på Tilføjelser
 3. Klik på ikon der ligner en åben boks
 4. Klik på Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on-depot

 6. Gå til Services
 7. Rul ned til bunden og find Vagthund

 8. Klik for at åbne informationspanelet. Klik nu på Installere fra menuen nederst
 9. Vente i et sekund, indtil installationen er færdig

Sådan bruger du Watchdog-tilføjelsen til Kodi

Nu er Watchdog installeret, vil den automatisk starte overvågning af dine Sick Beard-downloadmapper og automatisk opdatere dit Kodi-bibliotek. Men vi vil også foretage nogle få ændringer i konfigurationen til den bedste funktion. Her er hvad du skal gøre:

 1. Start på din Kodi startskærm

 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Mine tilføjelser
 4. Gå til Alle
 5. Finde Vagthund og højreklik på det, og vælg derefter Indstillinger

 6. Gå til Generel fanen og aktiver Rengør ved opstart og Scan ved opstart. Du kan også aktivere Pause under afspilning at stoppe Watchdog fra at afbryde, når du ser noget
 7. Gå nu til Videokilder fane. Som standard er Automatisk registrering af videokilder indstillingen er aktiveret, hvilket betyder at Watchdog vil overvåge alle de mapper, der holder dit Kodi-bibliotek. Dette fungerer godt for mindre biblioteker. Men hvis du har et meget stort bibliotek med mange filer og mapper, så Watchdog konstant kontrol og opdatering kan være en reel ressource hog. I dette tilfælde skal du deaktivere Automatisk registrering af videokilder og indtast specifikke mapper i Videokilde 1, Videokilde 2, Videokilde 3 muligheder. Det betyder, at kun de specifikke mapper, du indtaster (som din nye downloads folder) bliver konstant overvåget, frigør systemressourcer

 8. Du kan også tilpasse nogle indstillinger i Fremskreden menu. Du kan måske justere Afstemningsinterval for netværksaktier som styrer, hvor ofte mapperne skal kontrolleres for nyt indhold i sekunder. Du kan også finjustere Opstart forsinkelse funktion som sætter en forsinkelse i sekunder mellem Kodi start og Watchdog begynder at køre. Det er nyttigt at introducere en forsinkelse her, så Watchdog ikke er i konflikt med andre processer, som du måske har kørende, når du starter Kodi. Der er også mulighed for at Opdater hele biblioteket om ændringer som du vil holde handicappede, hvis du bruger Sick Beard, da det vil tage lang tid at genopbygge dit bibliotek hver gang en ny genstand tilføjes

Se dine syge skægfiler ved hjælp af SB Viewer-tilføjelsen til Kodi

Udover at bruge Sick Beard til at foder indhold til dit Kodi bibliotek, kan du også se Sick Beard data fra Kodi.
Udover at bruge Sick Beard til at foder indhold til dit Kodi bibliotek, kan du også se Sick Beard data fra Kodi.

For en hurtig og nem måde at se indholdet, du tidligere har downloadet i Sick Beard, samt de kommende episoder, som du vil downloade snart, kan du bruge den praktiske SB Viewer-tilføjelse til Kodi. Når du allerede har Sick Beard oprettet, kan du bruge denne tilføjelse til nemt at se oplysninger om den. Sådan installeres, konfigureres og bruger tilføjelsen:

Sådan installeres SB Viewer-tilføjelsen til Kodi

Dette er en meget enkel tilføjelse til at installere. For det første skal vi downloade en zip-fil af tilføjelsen direkte fra udviklerens Github-side, da add-onen ikke er tilgængelig i et lager. Så bruger vi installationen fra zip-indstillingen i Kodi for at installere tilføjelsen. Her er hvad man skal gøre:

 1. Først skal du gå til denne webadresse og downloade zip-filen der: https://github.com/faush01/SBView/archive/master.zip
 2. Gemme denne zip-fil til en nem adgang til placering, f.eks. dit skrivebord
 3. Nu åbner du Kodi til din startskærmen

 4. Klik på Tilføjelser
 5. Klik på ikon der ligner en åben boks
 6. Klik på Installer fra zip-fil
 7. Naviger gennem mapperne på din enhed, indtil du finder den zip-fil, du tidligere har sparet
 8. Klik på SBView-master.zip at installere tilføjelsen

 9. Vente et minut, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er blevet installeret

Sådan konfigureres SB Viewer-tilføjelsen til Kodi

Nu, hvor du har installeret SB Viewer på Kodi, skal vi foretage nogle ændringer i indstillingerne, så det fungerer sammen med din Sick Beard-konfiguration. Bare følg disse trin for at gøre det:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Finde SB View og højreklik på den
 5. Vælge Indstillinger fra menuen

 6. Nu vil du se Generel fane. Her indtaster du din protokoltype (http eller https), og hvor du indtaster din værtens IP-adresse og den port, du bruger til Sick Beard
 7. Nu skal vi få en API-nøgle. For at gøre dette skal du åbne din version af Sick Beard og gå til General config side. Du finder en API-nøgle, som du kan kopiere til en tekstfil
 8. Gå tilbage til Kodi og til SB Viewer indstillinger siden. Klik på GUID og indsæt din API-nøgle i indbakken
 9. Klik nu på Okay for at gemme dine indstillinger
 10. Dette tager dig tilbage til dine Kodi-tilføjelser. Klik på SB Viewer at starte add-onen

 11. Du får se tre muligheder: Viser sig, som viser en liste over tv-shows, du har i Sick Beard, Fremtid, for at se kommende episoder af tv-shows, der endnu ikke er blevet udgivet, og Historie, for at se, hvad du allerede har downloadet

Konklusion

Sick Beard er en massivt nyttig personlig videobåndoptager, som du kan bruge til automatisk at downloade de seneste episoder af dine yndlings-tv-shows. Det betyder, at det er en stor følgesvend til Kodi, som vil organisere og vise alle dine downloadede episoder pænt, samt automatisk at finde episodeoplysninger, synopses og miniaturebilleder til dine episoder. Kombinationen af disse to programmer gør et fantastisk automatisk personlig tv-download og display system.

Når du har Sick Beard løb, kan du bruge nogle tilføjelser til Kodi for at forbedre oplevelsen også. Watchdog-tilføjelsen overvåger dine biblioteksmapper, så snart en ny fil tilføjes til mappen, tilføjes den automatisk til dit bibliotek, uden at Kodi skal genstartes. Og SB Viewer er en praktisk måde at hurtigt se, hvilke episoder du har downloadet for nylig, og hvilke episoder der kommer ud snart.

Har du forsøgt at bruge Sick Beard og Kodi i kombination? Hvordan har erfaringen været for dig? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.