UFC Fight Night 127 på Kodi: Werdum vs Volkov Live Streams at se online

Indholdsfortegnelse:

UFC Fight Night 127 på Kodi: Werdum vs Volkov Live Streams at se online
UFC Fight Night 127 på Kodi: Werdum vs Volkov Live Streams at se online
Anonim

UFC vender tilbage til London den 17. martsth for sin endelige Kamp Night af måneden - UFC Fight Night 127. Og der er ganske en konkurrence i butikken som tidligere UFC-mester Fabricio Werdum og ex-Bellator-titelindehaver Alexander Volkov overskrift i en meget forventet heavyweight bout. Det lover at være ganske en konkurrence, og med en lidenskabelig og vokal britisk publikum, der jager på dem, ser det ud som et UFC-arrangement, der ikke må gå glip af.

Image
Image

I denne artikel vil vi give dig alle de oplysninger, du har brug for, til hvordan du kan streame UFC Fight 127 online.

UFC Fight Night 127 Card

Den vigtigste begivenhed ved UFC 127 er utvivlsomt det tunge vægtindhold mellem Fabricio Werdum og Alexander Volkov. Werdum arbejder på vej mod et andet heavyweight titel skud og kommer ind i denne begivenhed med back-to-back sejre under hans bælte. Han er i øjeblikket rangeret 4th i USA i dag Sports / MMAjunkie MMA heavyweight ranking og hans imponerende karriere statistik sidder for tiden på 23-7-1 i MMA og 11-4 i UFC. Hans modstander Volkov er ubesejret i tre kampe siden han tilmeldte UFC og sidder for tiden 14th i placeringerne. Men den tidligere Bellator-mester har en karriere MMA-record på 29-6 og vil ikke være en pushover for hans mere erfarne rival.

Undercard er også ganske imponerende. Dernæst er den lette kraftige rematch mellem Jimi Manuwa og Jan Blachowicz, og fuldfør hovedkortet er bantamvægtkonkurrencen mellem Tom Duquesnoy og Terrion Ware og en welterweight-kamp mellem den stigende britiske stjerne Leon Edwards og Peter Sobotta.

Bliv sikker, når du streamer online med en VPN

Kodi media streaming platform er et helt lovligt og sikkert værktøj til brug. Men nogle af de uofficielle addons, som mange mennesker bruger, er lidt hurtigere og mindre. Som følge heraf kan der være risiko for brugere, når der streames indhold på disse tilføjelser. Den ene er, at ophavsretsindehavere i de senere tider er kommet hårdt ned på Kodi-brugere, der troede at få adgang til indhold ulovligt. Ud over at flere addons og repositorier er taget ned, har nogle brugere fået juridiske meddelelser og endnu flere sanktioner for at se. Sports addons har fundet sig selv, især i fyringslinjen som ophavsretindehavere bruger mere og mere for at få rettigheder og er villige til at investere for at beskytte dem. Internetudbydere har været i spidsen for denne kampagne, hvor mange vælger at sprede brugere, der streamer på Kodi, og endda rapporterer deres aktivitet til ophavsretsindehavere.

Men VPN'er kan beskytte brugerne mod disse risici. En god VPN vil kryptere al din online trafik og sikre, at din IP-adresse holdes skjult for nysgerrige øjne. Dette stopper enhver, selv din egen internetudbyder, fra at se, hvad du laver online og hjælper med at beskytte dig og sikre, at du beholder dine sædvanlige internethastigheder. At vælge det bedste VPN til online streaming er ikke let, men vi har gjort det hårde arbejde for dig:

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Efter vores mening er det bedste VPN til streaming online indhold på Kodi og andre steder IPVanish. IPVanish tilbyder hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder på tværs af hele deres servernetværk, hvilket betyder, at brugerne altid kan streame indholdet jævnt. Det giver stærk kryptering og stor beskyttelse af personlige oplysninger, herunder en ingen bruger logfiler garanterer, at du kan stole på, samt ingen service begrænsninger, såsom båndbredde eller filtype grænser. IPVanish-servernetværket består af mere end 850 servere i 60 lande rundt omkring i verden. Dette er mere end de fleste og betyder, at Kodi-brugere kan låse op for det meste indhold, der kan være geo-begrænset. IPVanish er tilgængelig på næsten enhver enhed, du kan være interesseret i at streame live sportsbegivenhed på også, selvom Amazon Firestick. IPVanish er uden tvivl en af de bedste allround VPN, og det er perfekt til brugere, der søger at streame UFC Fight Night 127.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Se UFC kampe gratis med Kodi

Hvis du føler, at de ovennævnte priser er for stejle til at se en enkelt UFC-begivenhed, så er der andre muligheder, der er åbne for dig. Det bedste er utvivlsomt at gøre brug af en uofficiel addon til Kodi media streaming værktøj, som vil give dig mulighed for at se UFC Fight Night 127 gratis. Kodi er en open source medieafspiller, som mange udviklere har skabt uofficielle addons til. En række af disse giver brugerne mulighed for at se live sportsbegivenheder uden ekstra omkostninger, og sådanne tilføjelser er blevet et populært middel for sports fans til at fange den seneste kamp.

Der er nogle ulemper ved at forsøge at se en UFC-begivenhed som Fight Night 127 på uofficielle Kodi addons. Størstedelen af disse tilføjelser er aggregatorer, der skraber internettet til streaming links og derefter forbinder brugere med dem. Som et resultat kan nogle have brudte links eller upålidelige strømme. Men i det hele taget er det ikke for svært at finde en god strøm til høje profilbegivenheder som dette. Og at downloade og bruge addons med Kodi er en meget enkel proces.

Før vi fremhæver vores valg af de bedste Kodi addons for at streame UFC Fight Night 127 på, er der en hurtig indstilling, du skal skifte til Kodi for at downloade sådanne tilføjelser, hvis du ikke allerede har gjort det. Bare følg denne simple fire-trins proces for at gøre det muligt for Kodi at downloade og installere noget uofficielt addon, der tager din fancy:

 1. Åbn Kodi og klik på ikonet for indstillinger, der ligner et tandhjul, til Indtast menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger og klik derefter på Addons.
 3. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder
 4. Til sidst skal du acceptere advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Bemærk: Nogle uofficielle Kodi addons kan forbinde til piratkilder eller ellers ulovligt opnået indhold. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Bedste Kodi addons til stream UFC Fight Night 127

1. SportsDevil

Sportsdevil er et af de mest genkendelige, populære og omfattende live sports addons rundt. Det tilbyder et stort udvalg af links til alle de store sportsbegivenheder rundt om i verden, og UFC er ingen undtagelse. Det er en veldesignet og nem at bruge addon, og selv om kvaliteten af linkene kan variere, betyder det store volumen af dem, at det sjældent er et problem at finde en, der virker. Spørg næsten enhver Kodi-bruger, hvor skal du gå til stream en UFC-begivenhed, og SportsDevil vil sandsynligvis være tæt på toppen af deres liste.

Image
Image

Sådan installeres Sports Devil

Sports Devil har eksisteret i et stykke tid nu, og som et resultat kan du finde det på en række forskellige repositorier. For at installere det er alt, hvad du behøver at gøre, at identificere et arbejdsområde, der har SportsDevil addon, downloade det og derefter installere addonet selv. Men i betragtning af den tempererende karakter af lagre af sent, med et antal forsvinder helt, anbefaler vi for øjeblikket at du downloader Sports Devil addon fra zip-filen. Dette også er en simpel proces og kan gøres ved hjælp af den enkle vejledning nedenfor:

 1. Først skal du downloade zip-filen på din enhed. Dette kan gøres fra denne webadresse.
 2. På Kodi startskærm, gå til Tilføjelser> Mine tilføjelser.
 3. Vælg ellipserne (…) øverst i menuen. Klik derefter på Installer fra zip-fil.
 4. Vælg den zip-fil, du lige har downloadet. Det skal kaldes plugin.video.SportsDevil-2017_NL15-7.zip.
 5. SportsDevil addon vil nu installere. En bekræftelsesmeddelelse vises øverst på skærmen, når installationen er færdig.
 6. Gå til Addons> Video Addons. SportsDevil skulle nu være til stede og klar til brug.

2. Sports Angel

Med en nøgle til Sports Devil i sit navn er Sports Angel addon en anden dedikeret sport og IPTV addon, der tilbyder et stort udvalg af levende sportsstrømme. Det tilbyder strømme af alle de vigtigste tv-stationer samt nogle mindre officielle links samt og UFC indhold kan let opdages her. Sports Angel har også været i et stykke tid nu, og takket være sine pålidelige vandløb har også opbygget en loyal fanbase.

Image
Image

Sådan installeres Sports Angel

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://i4arepo.web44.net/irepo. Giv det et navn som I4A og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på I4A, så videre repository.inside4ndroid-x.x.x.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på UKTurk Addon Repository > Video tilføjelser og rul ned til Sports Angel
 8. Klik på det og klik derefter på Installere.
 9. Vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.

3. FTFA

I modsætning til de to tidligere anbefalede tilføjelser er FTFA en relativ nykommer til Kodi-scenen. Det er en multifunktionel all-in-one streaming platform, der tilbyder næsten alt det, de fleste Kodi-brugere søger i et sådant tilføjelsesprogram. For UFC fans er stedet til hovedet den Live PPV sektion, som vil give links til næsten alle live sports kampe, herunder de nyeste UFC events.

Image
Image

Sådan installeres FTFA

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/ Giv det et navn som f.eks. Top Tutorials og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på Top Tutorials, så videre repository.Brettusrepo-x.x.x.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på Brettus Builds Repository > Video tilføjelser og rul ned til FTFA
 8. Klik på det og klik derefter på Installere.
 9. Vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.

Andre måder at se UFC Fight Night 127 online

Se med en UFC Pay Per View-abonnement

UFC Fight Night 127 mellem Fabricio Werdum og Alexander Volkov vil blive streamet live på den officielle UFC pay per view abonnementstjeneste UFC Fight Pass. Dette er den ideelle måde at se kampen på, hvis du planlægger en fest med venner for at se arrangementet eller har andre planer om at lave en stor nat på det. For at tilmelde dig UFC Fight Pass-tjenesten, gå over til ufc.tv, og du kan starte et månedligt abonnement i dag fra så lidt som USD 7,99 om måneden. De tilbyder også en 7-dages gratis prøveversion, som hvis du tilmelder dig i dag, skal dække UFC Fight Night 127. Du kan også købe passerer til at streame en enkelt begivenhed som en engang i enten high definition eller standard definition.

UFC Fight Pass-tjenesten er tilgængelig for brugere over hele verden, og det er uden tvivl den bedste måde at garantere en pålidelig højkvalitets strøm af alle de store UFC Fight Night-arrangementer. Hvis du vælger at tilmelde dig et abonnement, får du adgang til en bred vifte af indhold såvel som live-kampe selv. Disse omfatter alle pre-match nyheder og handlinger, herunder vejning, samt on-demand adgang til tidligere UFC Fight Night-kampe og meget mere bonusindhold. Men det kræver stadig et stort udlæg. Enkeltbegivenhedskort kan koste så meget som $ 50, mens langsigtede abonnementer synes mere overkommelige, men er faktisk dyre, når du tænker på det lille antal faktiske live events, du kan få adgang til. Hvis du er ivrig efter at få den mest pålidelige strøm og glad for at betale dine penge for at understøtte UFC, så gå videre til http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-london-march-17-2018 #howToWatchModule for at se, hvordan du kan købe et Fight Pass nu.

Image
Image

Brug en kabel-tv Pay-per-view-service

UFC sælger rettighederne til alle sine arrangementer til en række kabel-tv-kanaler, hvoraf de fleste tilbyder seerne muligheden for at nyde arrangementet på en pay-per-view basis. Det betyder, at du skal foretage en engangsbetaling for at nyde arrangementet, og selvom priserne kan variere mellem kabeludbydere, er de sjældent billige. UFC-kampe vises almindeligvis på sådanne Cabe-tv-kanaler som DirecTV, AT & T, VerizonFiOS, Comcast, Dish Network, Cox, Rogers i USA, men på tidspunktet for skrivningen er dette ikke blevet bekræftet.

Set-Top Boxes

UFC-arrangementer kan også ses direkte på set-top-bokse. For at gøre det bliver du nødt til at hoste op for et pay-per-view-gebyr, og du skal muligvis også downloade en UFC-app til din enhed. På tidspunktet for skrivningen er UFC Fight Night 127 slated for at være tilgængelig på X-Box, Amazon Fire TV, Roku, Playstation og på Samsung apps.

Android enheder

En officiel UFC-app er tilgængelig for Android-brugere at downloade fra Google Play Butik. Dette kan bruges på både smartphones og tablets og indeholder en mulighed for at få vist pay-per-view events live. Igen bliver du nødt til at betale, men med blot et klik med klik vil du kunne streame UFC Fight Night 127 live på enhver mobil Android-enhed, du kan lide.

Konklusion

Ingen ægte UFC-fan vil ønske at savne UFC Fight Night 127. Bout mellem Fabricio Werdum og Alexander Volkov lover at være klassiker og med et særdeles stærkt undercard og et lidenskabeligt London-publikum brølende på dem, lover dette at være en nat i ottekantet at alle UFC vil gerne nyde. Som du kan se, er der en lang række forskellige måder at gøre netop det. Vi har skitseret vores valg af de bedste streaming muligheder i denne artikel. Hvis du kender til flere gode steder at lede til eller har nogle tanker eller kommentarer til vores forslag her, kan du dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.