Lab Kodi Addon - Installationsvejledning

Indholdsfortegnelse:

Lab Kodi Addon - Installationsvejledning
Lab Kodi Addon - Installationsvejledning
Anonim

Lab'en er en meget enkel og ryddelig ny tilføjelse, der indeholder de to ting, som Kodi-brugere ønsker mest af deres uofficielle addons; Film og tv-shows. Der har været en ret hurtig omsætning af film- og tv-tillæg i de seneste tider og i haste for at skubbe nye tilføjelser til at fylde hullerne hos dem, der er gået offline, er det rimeligt at sige, at kvaliteten af addons er faldet lidt. Hvad udviklere af Lab Kodi addon har forsøgt at gøre, er at kombinere den rækkevidde af indhold, som de fleste brugere vil have med en brugervenlig og veludformet tilføjelse. I denne bestræbelse har de haft stor succes.

Lab addon forsøger ikke at overcomplicere ting. Alt det har at tilbyde, er godt udlagt og intuitivt at bruge. Det har en god rækkevidde af indhold, og kvaliteten af de links, den tilbyder, er normalt høj, med fokus på at sætte HD- og SD-kvalitetsstrømme. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om The Lab Kodi addon, herunder hvilket indhold du kan forvente at finde, de funktioner, det indeholder, og en simpel trin-for-trin guide til, hvordan du downloader og installerer det på din Kodi-enhed.
Lab addon forsøger ikke at overcomplicere ting. Alt det har at tilbyde, er godt udlagt og intuitivt at bruge. Det har en god rækkevidde af indhold, og kvaliteten af de links, den tilbyder, er normalt høj, med fokus på at sætte HD- og SD-kvalitetsstrømme. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om The Lab Kodi addon, herunder hvilket indhold du kan forvente at finde, de funktioner, det indeholder, og en simpel trin-for-trin guide til, hvordan du downloader og installerer det på din Kodi-enhed.

Før du downloader Lab Kodi Addon - Installer en VPN

Hvis du planlægger at streame indhold på en uofficiel Kodi addon som The Lab, anbefaler vi stærkt, at du bruger et VPN først. Dette skyldes, at nogle Kodi-brugere har fundet sig udsat for juridiske trusler fra indehavere af ophavsret til at bruge uofficielle addons som Lab, som nogle krav gør det muligt for brugerne at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Nogle brugere har modtaget juridiske breve eller endda konfronteret med yderligere juridiske sanktioner, bare for at bruge disse tilføjelser. Men en VPN kan tilbyde dig en vis beskyttelse. En VPN vil kryptere alle dine online data og skjule din rigtige IP-adresse, mens du streamer film og tv-shows på Kodi. Dette hjælper med at holde din onlineaktivitet privat og sikker fra nysgerrige øjne. En VPN er hurtigt blevet et vigtigt online værktøj til Kodi brugere, og i disse dage er det ikke et spørgsmål om, om du skal bruge en VPN med Kodi, men snarere hvilken VPN du skal vælge. Og vi kan også hjælpe dig der.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores omfattende test har fundet ud af, at det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu er IPVanish. Det er helt enkelt det, der markerer alle de kasser, Kodi-brugere leder efter i en VPN. IPVanish tilbyder hurtige og ensartede forbindelseshastigheder, som er ideelle til Kodi-brugere, der gerne vil streame indhold pålideligt fra deres tilføjelser. Det kombinerer også disse hastigheder med super stærk kryptering og fremragende beskyttelse af personlige oplysninger. Dette inkluderer en ingen bruger logfiler garantere at du kan stole på. IPVanish tilbyder brugere et betragteligt servernetværk bestående af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Dette giver ikke kun Kodi-brugere mulighed for at låse indhold fra hele verden, men hjælper med at holde deres forbindelseshastigheder hurtigt også.

IPVanish har ingen restriktioner for enten filtyper eller data beløb du kan bruge enten, hvilket er ideelt til streaming indhold på Kodi som addons kan gøre brug af alle mulige forskellige filer og streaming indhold kan være meget dataintensive. IPVanish tilbyder også dedikerede apps til næsten alle enheder, du kan tænke på, herunder Amazon Firestick. Så hvis du vil have en VPN, der gør alt hvad du behøver for at streame film og tv-shows på Kodi addons som The Lab, er det svært at se ud over IPVanish lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Lab Kodi Addon

Det ser ud til at være trenden lige nu for udviklere at skubbe nye Kodi addons på deres eget uofficielle arkiv snarere end at søge at placere dem i et større lager. Dette kan skyldes, at nye addons kan gå tabt ud for mere etablerede rivaler, eller det kan skyldes, at en række moseforlag er blevet taget ned ganske pludselig for sent. Uanset årsagen har udviklerne af The Lab valgt at følge denne nye tilgang, og som følge heraf kan The Lab addon findes i deres eget Lockdown Repository. Det er meget nemt at downloade og installere The Lab fra denne kilde. Og for at gå igennem processen har vi samlet denne enkle trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon. Dette ikon ligner et tandhjul og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, der findes nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde som du vil se i venstre kolonne på den næste skærm.

  Image
  Image
 3. En pop op-boks vises med Tilføj filkilde som sin titel. Klik, hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: http://repo.lockdown.in/. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Lockdown, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klik Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Lockdown og klik på en fil, der hedder repository.lockdown.x.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Lockdown Repository på din Kodi.

  Image
  Image
 7. Gå derefter tilbage til Addon browser menuen og denne gang klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Lockdown depot.

  Image
  Image
 8. Åbn den og klik derefter på Video addons. Klik Lab addon, som er angivet tæt på toppen, og klik derefter på Installere. Dette vil downloade og installere The Lab Kodi addon på din Kodi enhed. Du får igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 9. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Lab Addon vil nu blive opført under Video Addons og vil være klar til brug.

  Image
  Image

Lab Kodi Addon Review

Det første indtryk, du får, når du åbner The Lab Kodi Addon er, at det er noget quirky og excentrisk. Denne oprindelige følelse skyldes i høj grad det billedsprog, som denne addon bruger, hvilket er af professor Dr. Fluke Hawkins, der er involveret i endnu et madcap science eksperiment. Men faktisk er dette indtryk ret vildledende, fordi The Lab addon er en ret ligetil og funktionel addon, der kun tilbyder to hovedtyper af indhold. Det er bestemt ikke en kritik, men fordi du ikke gør en fejl, fungerer Lab'et til dets styrker og leverer, hvad det lover meget godt. Den bedste måde at give et overblik over en addon på er at arbejde gennem hovedmenuen. Og i tilfælde af laboratoriet er det også en simpel proces:

Image
Image

Film

Den første hovedmenu er simpelthen kaldet Film. Og det er præcis det, det tilbyder.Klik på det, og du kan søge efter film på alle de mest nyttige måder. Dette inkluderer Populære, Genrer, År, Skuespiller, Oscar Vindere, I Teatre, Mine Film, Skuespiller Søg og Søg. Hver søgemuligheder åbner en liste over film, der passer til den kategori, du har valgt. Der er masser af film at vælge imellem, og alle indeholder en god synopsis, billede og året de kom ud.

TV-shows

TV-seriens kategori er lige så enkel, men alligevel omfattende som sektionen Movie. En menu med et udvalg af nyttige søgefunktioner åbner op. Dette inkluderer Populære, Genrer, Netværk, Nye Tv-shows, Nye Episoder, Mine Tv-shows, Skuespiller Søg, og Søg. Hver af disse åbner igen en tabt liste over shows, som du derefter kan søge efter serier og episoder.

Mine film

Dette afsnit er, hvor du kan linke The Lab til din Trakt- eller IMDB-konto og få adgang til film direkte via disse tjenester.

Mine tv-shows

Dette afsnit er, hvor du kan linke The Lab til din Trakt- eller IMDB-konto og få adgang til tv-udsendelser direkte via disse tjenester.

Værktøj

Dette er stedet at komme til alle dine indstillinger og tilpasningsmuligheder. Der er masser at vælge imellem her og såvel som at tilføje din Trakt- eller IMDB-konto, kan du også tilpasse addonet på en række måder. Indstillinger omfatter angivelse af kilder, der søges efter indhold, der kan gøre addon hurtigere at bruge.

Søg

Dette er den hurtigste måde at søge efter specifikt indhold på. Vælg mellem søg film, tv-shows eller aktører i hver kategori, indtast din titel eller søgeord, og hvis indholdet er tilgængeligt på The Lab addon, vil søgefunktionen trække det ud for dig.

Lab Kodi Addon Fordele og ulemper

Fordele

Hvad Lab Kodi addon gør rigtig godt, er at holde tingene enkle. Det tilbyder film og tv, og hver mulighed giver dig mulighed for at søge efter indhold på alle de mest populære måder. Det betyder, at det er meget nemt at finde ud af det indhold, du leder efter. Når du har fundet den film, du vil have, åbner du en liste over links, der hver især fortæller dig kvaliteten af den strøm, du kan forvente. Vælg dit link, og filmen begynder at spille. Det er så simpelt som det.

Denne addon undgår også mange af faldgruberne, nogle andre falder ind i alt for nemt. Det kører hurtigt, og der er ingen uendelig venter på menuer eller links til at åbne. Det har heller ikke problemer med behandling af metadata, som kan være så frustrerende for nogle andre addons. Som en ny tilføjelse, ville du ikke forvente links til at arbejde godt, og sikkert, vi stødte ikke på nogen brudte i vores test. Buffering blev ramt af nogle links, men det er uundgåeligt, når sourcing strømmer fra en så bred vifte af indhold. Det er muligt at fjerne eventuelle kilder, der virkelig ikke fungerer godt i indstillingsafsnittet, og ved at vælge et andet link løser eventuelle bufferingproblemer det meste af tiden.

Ulemper

En funktion, der mangler fra denne tilføjelse, er et enkelt klik-afspilningsfunktion. Dette er ikke noget, som enhver bruger vil have, men nyere Kodi-brugere kan især blive forvirrede, når de bliver bedt om at vælge fra listen over links og ikke ende med den bedste tilgængelige. Tilføjelse af en mulighed med ét klik afspilningsfunktion ville gøre dette til et tillæg, der virker for alle og er bestemt noget, som udviklerne bør overveje.

En anden lidt irriterende egenskab ved The Lab er, at indholdslisterne ikke er i nogen bestemt rækkefølge. Nyere film har tendens til at være mere mod toppen, men det er ikke en hård og hurtig regel. Det betyder, at hvis du leder efter en bestemt film, skal du enten fortsætte med at rulle ned til du finder den eller bruge søgefunktionen. Mange andre addons klarer at liste indhold i alfabetisk rækkefølge eller i en anden rækkefølge, og det virker mærkeligt, at udvikleren af The Lab ikke har valgt at gøre det samme.

Lab Kodi addon Konklusioner

Hvis alt du ønsker fra din Kodi addon er et stort udvalg af film- og tv-shows, der let kan søges og strømmer pålideligt, så kan du gøre meget værre end prøve The Lab. Det er rigtig skønhed er i sin enkelhed og det tilbyder alle de funktioner, du skal bruge til at nyde film og tv-shows. Der er et stort udvalg af indhold og masser af tilgængelige links, hvoraf de fleste er af god kvalitet. Navigere addon er virkelig ligetil og det er rigtig godt designet. For et on-demand film- og tv-show-tillæg gør The Lab alt hvad du behøver, og er en god tilføjelse til ethvert Kodi addon-bibliotek.

Hvordan fandt du The Lab Kodi addon at bruge? Stødte du på problemer, som vi ikke gjorde? Er du enig i vores vurdering, at det er en nem at bruge og veldesignet tilføjelse med et stort udvalg af indhold? Har du fundet vores download- og installationsguide hjælpsom? Vi glæder os altid over vores læsers kommentarer og tanker, så hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.