Universe HD Kodi Addon Installationsvejledning

Indholdsfortegnelse:

Universe HD Kodi Addon Installationsvejledning
Universe HD Kodi Addon Installationsvejledning
Anonim

Der er ingen mangel på uofficielle Kodi addons derude, der kæmper for titlen på bedste film addon rundt. Nogle er virkelig meget gode, mens andre måske efterlader lidt mere at ønske. Men en ting de næsten alle har til fælles er, at de fokuserer på kvantitet over kvalitet. Det ser ud til, at de er af den opfattelse, at det maksimerer antallet af tilgængelige film, de vil tiltrække flere brugere. Dette er ikke tilfældet med Universe HD Kodi addon. Dette er et tillæg, der fokuserer på at levere højkvalitets filmindhold, og det er ikke kun hvad der skelner det fra resten, men det hjælper også med at løfte det over mange af dem også.

Næsten alle filmene på universet HD addon er enten HD eller 4K kvalitet. Udviklerne har klart nået til den konklusion, at de fleste brugere kun er interesserede i et bestemt udvalg af film, og de ønsker at se dem i den bedst mulige kvalitet. Denne addon leverer netop det, og det gør det så godt. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om universet HD Kodi addon, hvad du kan forvente at finde der, hvordan det virker, og også en trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det også.
Næsten alle filmene på universet HD addon er enten HD eller 4K kvalitet. Udviklerne har klart nået til den konklusion, at de fleste brugere kun er interesserede i et bestemt udvalg af film, og de ønsker at se dem i den bedst mulige kvalitet. Denne addon leverer netop det, og det gør det så godt. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om universet HD Kodi addon, hvad du kan forvente at finde der, hvordan det virker, og også en trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det også.

Inden du downloader universet HD Kodi addon - Installer en VPN

Inden du begynder at streame HD eller 4K-film gennem Universe HD Kodi addon, anbefaler vi stærkt dig at gøre brug af en VPN. Dette skyldes, at indehavere af ophavsret har fulgt Kodi addons og brugere i de seneste måneder, og filmstudier har været i spidsen for denne push. Som følge heraf har brugere af addons, der giver adgang til film, modtaget juridiske bogstaver eller endda udsat for yderligere retssager. Men ved hjælp af en VPN kan det hjælpe dig med at beskytte dig. En god VPN vil kryptere alle dine internetdata og ændre din IP-adresse, hvilket hjælper med at holde din onlineaktivitet skjult fra nysgerrige øjne. Men der er masser af VPN'er på markedet i øjeblikket, så spørgsmålet er, hvilket er den bedste udbyder at vælge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Al vores forskning og feedback tyder på, at det bedste VPN på markedet lige nu for Kodi-brugere er IPVanish. Det markerer alle de kasser Kodi-brugere leder efter i en udbyder. IPVanish tilbyder de hurtige og sammenhængende forbindelseshastigheder, der er nødvendige for at streame indhold af høj kvalitet. Og derudover tilbyder den disse på tværs af hele sit servernetværk. Det tilbyder også markedsledende kryptering, som hjælper med at sikre, at dine data holdes sikre. IPVanish har privatlivspolitikker, der er så gode, vil blive fundet overalt og indeholde en ingen bruger logfiler garanterer du kan stole på. Det tilbyder også et stort server netværk bestående af mere end 850 servere i 60 forskellige lande. Det betyder, at brugere kan låse op for geo-begrænset indhold fra alle de mest populære lande rundt om i verden, og det hjælper også med forbindelseshastigheder. IPVanish har heller ingen begrænsninger på enten filtyper eller data mængder, som også er fantastisk til streaming film på uofficielle addons. Og med dedikerede apps, der er tilgængelige på næsten alle enheder, du nogensinde vil kunne køre Kodi på, herunder Amazon Firestick, bør det ikke være nogen overraskelse at høre, at vi anbefaler IPVanish som det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres universet HD Kodi addon

Som med mange nyere nye Kodi addons har udviklerne af Universe HD valgt ikke at gå ned på den tidligere populære rute for at placere deres addon i et etableret depot. Snarere har de lanceret det i deres eget mindre lager, kaldet Galaxy Repository, som synes at være trenden i øjeblikket. Heldigvis er processen med at downloade og installere fra et sådant opbevaringssted stadig en ligetil. Men for at hjælpe dig ud, har vi samlet en simpel trin-for-trin vejledning til at følge dig:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik derefter på Filhåndtering fanebladet, der findes nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: http://universe.worldkodi.com. Klik Okay og så skal du give denne nye kilde et navn, f.eks Galaxy, før du klikker Okay

  Image
  Image
 4. Gå derefter tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Vælg Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Galaxy og klik på en fil, der hedder galaxy.x.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Galaxy repository på Kodi. Det kan tage et øjeblik, så vær tålmodig. Der vises en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er færdig.

  Image
  Image
 7. Når depotet er downloadet, skal du vende tilbage til Addon browser menuen og denne gang klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Galaxy repository.

  Image
  Image
 8. Åbn Repository og vælg video Vælg UniverseHD som skal vises øverst på siden, og klik derefter på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du vil igen se en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 9. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og vælg Tilføjelser Det Universe HD Addon vil nu blive opført under Video Addons og du er klar til at nyde nogle højkvalitets HD-film.

  Image
  Image

Universe HD Kodi Addon Review

Når du først åbner universet HD Kodi addon, vil du se et pop op-vindue, der informerer dig om, at denne tilføjelse fortsætter med at tilføje film i de kommende uger og måneder.Du skal bare klikke her for at få tilføjelsen korrekt, men det fortæller dig, at udvikleren er fokuseret på at gøre denne tilføjelse så god som den kan være og opdaterer løbende det tilgængelige indhold. Når du ankommer til hovedmenuen, præsenteres du med en simpel og kortfattet menu opbygget på et pænt sci-fi-design. Nogle filmaddoner kan gøre tingene alt for komplicerede og rodede på hovedmenuen i et forsøg på at inkludere så mange forskellige funktioner som muligt, så det er ret forfriskende at finde en udvikler glad for at holde tingene simple. Kig på hovedmenuen giver dig en ide om indholdet, du finder i Universe HD addon. Det omfatter:

Image
Image

Søg

Dette er måske den hurtigste måde at komme til en bestemt film, hvis du ved hvad du leder efter. Bare indtast titlen eller et søgeord, og denne funktion vil hurtigt søge efter den film, du er efter.

Nye udgivelser

Dette er stedet at komme til de nyeste filmudgivelser. Du vil finde stort set hver film, der aktuelt vises i din lokale biograf her. De fleste af disse links stemmer ikke overens med HD eller 4K, der findes i meget af resten af denne tilføjelse, men det forventes virkelig. De links vi testede alle fungerede godt, og kvaliteten af vandløbene var for det meste ok.

HD-film

Universet HD Kodi addon sælger sig som et hjem til HD-feeds, og dette er stedet at komme for at finde dem. På tidspunktet for testningen var der 72 film tilgængelige her, men som vi bemærkede ovenfor, bliver flere tilføjet hele tiden. Indholdet består af næsten udelukkende nyere film, så hvis du vil have ældre indhold, er denne tilføjelse nok ikke til dig. Men alle de strømme, vi testede, var utvivlsomt HD-kvalitet og alle fungerede godt.

UHD 4K

Dette er hjemstedet for denne addons 4K film feeds. Der var kun 33 tilgængelige på testtidspunktet, og alt var igen nyere indhold. Men denne addon fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, og de links der er der fungerer rigtig godt og tilbyder perfekte 4K kvalitetsstrømme af et udvalg af rigtig gode film. De fleste af linkene er enkeltklikspilede, hvilket betyder, at når du vælger din film, kan du begynde at se det hurtigt.

Bollywood Film

Det er godt at se et tillæg, der indser, at der er en filmverden udenfor Hollywood boblen. Bollywood-film har et globalt publikum, så det er en smart film at inkludere nogle links her. Der er mere end 50 forskellige Bollywood-film tilgængelige i øjeblikket, hvor de fleste igen er nyere.

Bokssæt

Denne genstand er i hovedmenuen, men på tidspunktet for vores test var den endnu ikke fuldt funktionel. Hvis det giver et anstændigt udvalg af højkvalitetsstrømme af store tv-shows, vil det være en god tilføjelse til denne tilføjelse.

Anmodet

I pop op-vinduet, der vises, når du åbner denne tilføjelse, opfordrer udvikleren brugere til at anmode om film, som de gerne vil se tilføjet til Universe HD-biblioteket. Det er her de vil blive opført. Der er ikke mange der endnu, men det er en ny tilføjelse, og da flere anmodninger kommer ind, bliver de uden tvivl tilføjet.

Universe HD Kodi addon Fordele og ulemper

Fordele

Det vigtigste positivt ved denne tilføjelse er, at det gør hvad det hævder det vil gøre. Vi fandt ikke nogen brudte links i vores test, og alle strømmer syntes at være af den anførte kvalitet. Vi støder heller ikke på et enkelt problem med buffering i alle de film, vi testede. Dette er et testament til udvikleren, der er klart meget selektiv om de links, han indeholder, og er opsat på at sikre, at indholdets kvalitet på hans addon forbliver højt. Vi kunne virkelig godt lide single-click play-funktionen, som også er tilgængelig med meget af indholdet. Og hvor du skal vælge et link, er der masser af oplysninger til rådighed for at hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning.

Et andet rigtig godt træk ved denne addon er, at det fungerer hurtigt. Enkelt klik afspilningsfunktionen hjælper med dette, men at flytte mellem menuer er også meget hurtigere end mange andre filmaddoner, vi har testet. Når dette tilføjes til det enkle layout, giver det en fantastisk brugeroplevelse og vil tiltrække folk til at komme tilbage til denne tilføjelse igen og igen.

Ulemper

Hovedparten af denne tilføjelse skal være det begrænsede udvalg af indhold, der i øjeblikket er tilgængeligt. Udvikleren er klart fokuseret på kvalitetsstrømme, hvilket er til hans kredit, men han har virkelig brug for at arbejde nu for at udvide udvælgelsen af links, der er tilgængelige. Selv loyale brugere vil hurtigt trætte af de film, der aktuelt er tilgængelige, og være på udkig efter mere. De vil gå andre steder, hvis de ikke er kommende. Udvikleren har lovet at tilføje flere film på ugentlig basis. Lad os håbe, at han holder fast i det løfte.

En anden lille kritik er, at mange af forbindelserne bruger Real Debrid som kilde. For nogle links synes dette at kræve, at brugerne er logget ind i Real Debrid. Dette kan gøres fra linket på hjemmesiden, men mange brugere vil ikke have konti eller endda vide, hvad Real Debrid er. Det er en unødvendig komplikation, men som det kun synes at påvirke nogle få links, er det ikke en stor bekymring.

Universe HD Kodi addon konklusion

Universet HD Kodi addon er meget et igangværende arbejde, men det er en lovende start. Hvis du leder efter et addon, der tilbyder et stort udvalg af film, er dette ikke det eneste for dig. Men hvis du vil have HD eller 4K streams, et simpelt og godt designet addon, og links der fungerer, så har Universe HD mange at byde på. Det har et par små problemer, som man ville forvente fra noget nyt Kodi addon. Forhåbentlig vil bygherren stryge disse ud i tid. Hvis han gør det, kan Universe HD være et stort hit. Selv nu vil vi foreslå, at det er et værd at tilføje til dit Kodi-bibliotek.

Hvordan fandt du universet HD Kodi addon at bruge? Har du haft problemer med streaming af indhold eller med links, der ikke fungerer? Fandt du brugeroplevelsen en positiv? Hvor nyttig fandt du vores download- og installationsguide? Vi hilser altid feedback og tanker fra vores læsere, så hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.