Er Putlocker Legal? Sikker at bruge? Alt der er at vide

Indholdsfortegnelse:

Er Putlocker Legal? Sikker at bruge? Alt der er at vide
Er Putlocker Legal? Sikker at bruge? Alt der er at vide
Anonim

Kort sagt: Putlocker er et websted, der forbinder brugerne med online-medier, der giver dem mulighed for at se en række film- og tv-shows.

Mens sagen er åben for diskussion, betragter mange lande websteder som Putlocker for at være i strid med loven om ophavsret og brugerne kan derfor få konsekvenser. Derfor anbefales brugerne at tage skridt til at beskytte deres privatliv på internettet og skjule deres identitet, når de bruger webstedet.

Da webstedet linker til eksterne streams er der en chance for, at brugerne bliver offer for virus, malware og andre sikkerhedstrusler fra disse links. Brugere bør derfor også tage fornuftige online sikkerhedsforanstaltninger, når de bruger webstedet.

Det vigtigste og effektive online privatlivs- og sikkerhedsredskab, vi vil anbefale alle læsere til at ansætte, når du bruger Putlocker, er en VPN, som kan skjule din online identitet og beskytte dig mod sikkerhedstrusler ved at kryptere dine online data.
Det vigtigste og effektive online privatlivs- og sikkerhedsredskab, vi vil anbefale alle læsere til at ansætte, når du bruger Putlocker, er en VPN, som kan skjule din online identitet og beskytte dig mod sikkerhedstrusler ved at kryptere dine online data.

Hvilket er den bedste VPN til Putlocker?

  1. Abonner på en af VPN'erne i denne vejledning.

Vi anbefaler stærkt ExpressVPN (spar 49% her).

  1. Download og installer VPNs klient software.
  2. Tilslut til en VPN efter eget valg.
  3. Nu kan du nyde uhindret adgang til websteder med en stærk kryptering.

Den måde, hvorpå folk fordøjer medierne, er ændret ud over al anerkendelse, selv i de sidste fem år. Dagene med at hælde over tv-listerne for at finde ud af, hvornår de viser, du vil se, er på og dunke ned til Blockbuster på en fredag aften for at leje din yndlingsfilm, er nu i fortiden.

I dag får vi stort set alle vores medier online. Et hurtigt blik på musikoversigterne viser, at næsten alle poster på listen domineres af download og streams. Flere og flere tv-udsendelser bliver udgivet hele serien ad gangen online. Faktisk er online streaming tjenester endda idriftsættelse deres egne shows i disse dage.

Det ser ud som om de nye streaming sites tilbyder den perfekte løsning til alle. Der er kun et problem, og det er prisen. Næsten alle disse streaming sites opkræver et abonnementsgebyr for adgang til deres indhold. Og for mange mennesker er det for meget.

For andre brugere, som måske kun vil se tingene lejlighedsvis, eller bare er obsessive om et eller to shows, ser det ud til, at det er en smule rip off, der skal dække hele abonnementsafgiften, når man kun ønsker at få adgang til et eller to shows.

Så er der de geografiske begrænsninger, der er sat på disse tjenester, hvilket betyder, at hvis du er abonnent i et land, kan du ikke få adgang til noget indhold, så snart du krydser grænsen til et andet land.

Verden bliver mindre og mindre, og flere mennesker rejser på arbejde eller rejser i udlandet på ferie end nogensinde før. Og disse mennesker vil gerne have adgang til deres medieindhold, mens de er der snarere end at stole på de begrænsede hotel-tv-tilbud.

Det er denne efterspørgsel, der har set stigningen på gratis, globalt tilgængelige websteder, som også streamer alle de populære medier, du kan få adgang til på disse abonnementswebsteder. Og en af de mest kendte af disse hedder Putlocker.

Hvad er Putlocker?

Putlocker er et websted, der indeholder et online indeks af hostede mediefiler, herunder tv-shows, film og musik. Selve webstedet er ikke vært for noget af det indhold, som brugere kan streame, men det giver i stedet brugere mulighed for at finde og få adgang til filer, der er vært andetsteds.

Putlocker begyndte i Storbritannien som putlocker.com, og dens popularitet voksede hurtigt. I begyndelsen af 2012 var det gennemsnitligt omkring 800.000 besøgende om dagen, men det blev fordoblet efter, at Megaupload, et lignende websted, blev lukket ned. Dette skyldtes påståede krænkelser af ophavsretten, selvom afbrydelsen var helt frivillig.

Væksten i brugere, der nåede toppen i 2016, hvor putlocker blev klassificeret som en af de 250 mest besøgte websteder på internettet og top 150 i USA, førte også til, at putlocker modtog lignende uønsket opmærksomhed.

Der er gjort forskellige forsøg på at få putlocker lukket eller blokeret gennem årene, hvilket har vist, at webadresserne ændrer sig adskillige gange.

De flyttede først til putlocker.bz, men dette websted blev beslaglagt af Det Forenede Kongeriges Kriminalitetsenhed for Kriminalitet i juni 2014. Siden flyttede derefter til et islandsk domæne som putlocker.is. Siden oktober 2016 har denne webadresse imidlertid netop vist en fejlmeddelelse. Dette skete omkring den tid, som Motion Picture Association of America (MPAA), en handelsorganisation, der repræsenterer de store Hollywoodstudier, rapporterede webstedet til Office of United States Trade Representative.

Putlocker.is begyndte derefter at arbejde igen, videresende brugere til putlocker.ch, men dette websted blev også hurtigt beslaglagt efter en dom fra et Tribunal d'arrondissement i Luxembourg i en sag anlagt af den belgiske underholdningsforening.

Dette førte til, at putlocker.is begyndte at arbejde igen, men det begyndte snart at videresende brugere til et svindelsted. De seneste webadresser, der rapporteres at fungere på tidspunktet for skrivningen, antages at være putlocker.rs, som er placeret i Serbien og putlockerhd.is, som igen er placeret i Island.

Er Putlocker ulovligt?

Ved første øjekast ser det ud til at være et simpelt ja eller intet spørgsmål. Og hvis du har læst noget af ovenstående, risikerer du sandsynligvis et gæt, at svaret er nej. Men faktisk er det et langt mere kompliceret spørgsmål at svare end det.

Mange lande, som USA, Det Forenede Kongerige og EU, og derfor ISP'er i disse lande, anser Putlocker for at være et websted, der strider mod loven om ophavsret. Det er ikke usædvanligt, at internetudbydere sender meddelelser om ophavsretskrænkelser til brugere, som har set film og tv-shows på Putlocker. Jeg har dog aldrig hørt om en stærkere retssag.

Dette skyldes sandsynligvis den måde, hvorpå brugere ser medier på Putlocker. Hvis du tager en film via Putlocker, streamer du indhold, der er vært andetsteds end at downloade indhold på din enhed. Og i lovens øjne i USA, Europa og mange andre lande er dette en afgørende forskel.

Dette skyldes, at US Copyright Office har været klart i deres vejledning, at hvis en gengivelse ikke kan kopieres, opfattes eller meddeles, er der ikke sket nogen lovlig overtrædelse. Loven i EU har en lignende definition, selv om de nuværende sager, der involverer Kodi mediespilleren og dens tilføjelser, har mudret vandet der lidt.

Men de fleste juridiske eksperter vil sige, at i henhold til den nuværende lovgivning i USA og EU, kan streaming indhold ikke forlade den person, der ser det i strid med loven. Den person, der uploadede filen, er den ansvarlige for det og dermed i strid med ophavsret. Spørgsmålet om, hvorvidt selve stedet er i strid med loven, kan også diskuteres, men mange domstole har truffet afgørelse mod Putlocker på dette punkt.

Når det er sagt, er det vigtigt at indsprøjte et forsigtighedsord på dette tidspunkt. Fordi streaming indhold ikke er så simpelt som at bare se det på en hjemmeside. I nogle tilfælde kan online streaming skabe en midlertidig fil på brugerens computer.

Disse midlertidige filer er omstridte og et andet område, hvor loven i USA og EU endnu ikke er nået til enighed. Nogle domstole har fastslået, at disse filer udgør en download og derfor overlader en bruger i strid med ophavsretlige love. Andre er uenige.

Alt dette betyder, at der ikke er noget definitivt svar på dette spørgsmål. Hvorvidt Putlocker er lovlig eller ulovlig afhænger meget af, hvor du er og hvad du gør på webstedet.

Hvis du streamer indhold og kan være sikker på, at filer ikke gemmes på din enhed, er du højst sandsynligt ikke at bryde loven. Men hvis du downloader, uploader eller deler indhold fra webstedet, vil de fleste retssager nok konkludere med, at du er.

Er Putlocker sikkert?

Igen er dette et spørgsmål, der kræver et mere grundigt svar end blot ja eller nej.

Synspunktet for folk, der regelmæssigt bruger Putlocker, er, at det er. Et feedback-websted viste, at 79% af de faste brugere fandt sted at være troværdigt, mens 73% også følte, at det var et sikkert sted for børn at bruge. For nogle mennesker synes disse måske ikke at være særlig høje resultater, men for et websted, der linker til en så bred vifte af indhold, er det faktisk ret godt og sikkert slår mange af deres nærmeste konkurrenter.

Men det betyder ikke, at brugerne skal hvile på deres laurbærer, fordi websteder som Putlocker til tider kan frembyde en række sikkerhedsproblemer, som brugerne mindst skal være opmærksomme på.

Malware: For det første, og måske vigtigst, er det vigtigt at tale om malware. Putlocker i sig selv er ikke vært for det indhold, brugerne ser, og kan derfor ikke være 100% sikre på sikkerheden for de filer, der bliver set.

Som vi bemærkede ovenfor, selvom du bare streamer en film, er det muligt, at det kan hente midlertidige filer på din enhed, og det er derfor også muligt, at malware og andet skadeligt indhold også kan overføres.

Brugere rådes til at se på indholdsfeedback på siden og tage alle de sædvanlige trin for at beskytte sig mod sådanne trusler, som vi vil diskutere lidt mere detaljeret nedenfor.

Spejlsider: Da Putlocker er blevet tvunget til at ændre webadresser temmelig hyppigt, er der en række forskellige adresser, som brugerne finder at hævde at være Putlocker.

Nogle af disse vil være gamle adresser, der ikke længere fungerer, men andre kan være falske adresser, som er blevet oprettet af hackere for at forsøge at lokke Putlocker-brugere og derefter narre dem til at downloade malware og anden ondsindet software. Mange af disse websteder er identiske med den rigtige ting, og nogle vil endda streame indhold på samme måde, men hvad foregår bag kulisserne, som er den reelle trussel.

Brugere bør altid søge at bruge den nyeste officielle Putlocker-URL (se ovenfor), og hvis det holder op med at fungere i fremtiden, skal du gøre deres forskning grundigt, før du vælger en anden webadresse. Putlocker vil flytte til et andet websted, men mange andre falske kan også springe op på samme tid.

Pop ups: En almindelig klage over Putlocker er antallet af pop-upannoncer, som webstedet genererer. Sådan tjener operatørerne af hjemmesiden penge, men de er i bedste fald irriterende og i værste fald farlige.

Der har været tidligere rapporter om Putlockers popup-vinduer, der fører til risikable websteder, voksne websteder og websteder, der ikke er sikre.

Den bedste måde at modvirke dette på er at have en popup-blocker aktiveret samt den sædvanlige sikkerhedssoftware.

Tvunget omdirigering: Ud over pop-ups har der også været rapporter om Putlocker-links, der omdirigerer brugere til eksterne websteder. Igen har nogle af disse websteder indeholdt upassende indhold eller været potentielt farlige for brugerne.

Som med pop op-vinduer bør den sædvanlige sikkerhedssoftware stoppe disse websteder fra at åbne, men det er ikke desto mindre vigtigt for brugerne at være forsigtige.

Unødvendig downloading: Nogle brugere har også rapporteret, at Putlocker enten har forsøgt at overtale eller til tider endda tvunget brugerne til at bruge deres downloader værktøj unødigt.

Som vi har nævnt ovenfor, anbefales det ikke at downloade noget indhold fra Putlocker, da det sandsynligvis vil udgøre en ulovlig handling. Men lige så vigtigt er sandsynligheden for, at du vil downloade mere end bare de mediefiler, du vil se.

Den sædvanlige sikkerhedssoftware bør stoppe ethvert skadeligt indhold fra at downloade og aktivere, men vores råd vil være for alle Putlocker-brugere at afstå fra at downloade noget indhold fra webstedet.

Men for alt det, ville vores råd være, at når du bruges forsigtigt og med den korrekte sikkerhedssoftware på plads, kan Putlocker være et glimrende websted at bruge og skal være sikkert.

Sikkerhedsværktøjer til brug med Putlocker

Når det kommer til at sikre dit privatliv og anonymitet, når du bruger Putlocker, er der et værktøj, som er hoved og skuldre over resten, og som alle Putlocker-brugere skal køre. Jeg kommer til det i et øjeblik.

For det første er der en række værktøjer, som rent og simpelt skal anvendes til sikkerhedsformål og til at løse de mulige sikkerhedsspørgsmål, som vi har diskuteret ovenfor. De er:

Anti-Virus Software: Et stykke professionelt antivirussoftware er et must for alle internetbrugere i disse dage, men især dem, der gør brug af websteder som Putlocker. Da der er mulighed for at Malware og anden skadelig software downloades fra webstedet, er det vigtigt at have et værktøj, der kan identificere sådanne filer og stoppe dem, der udføres på din enhed og beskadige din hardware eller data.

Vi vil normalt foreslå, at du går til et af de større markedsnavne, da de har mere omfattende databaser med sortlistet indhold. Men uanset hvilken udbyder du går, er det afgørende, at databaser altid holdes ajour. Sørg for, at opdateringer downloades automatisk for at sikre, at du altid har den bedste beskyttelse mulig.

Ad-Blocker: Det største rapporterede problem med Putlocker har været omkring uønskede annoncer, så det skal være muligt at holde disse på en god måde med en god ad-blocker på webstedet.

Der har været rapporter om, at webstedet forsøger at få brugere til at deaktivere deres annonceblokker til tider.

Dette skal ikke ske, men hvis det gør det, bør brugerne være meget forsigtige med at gøre det, og se efter en alternativ rute til det indhold, de ønsker at se.

Pop-up blokering: Mange brugere har stønnet om popupannoncerne på Putlocker, så en effektiv popup-blocker kan bruges til at stoppe dette irriterende problem, fordi det påvirker din nydelse af webstedet.

Med disse tre værktøjer på plads, bør brug af Putlocker være en sikrere og mindre irriterende oplevelse.

Men disse er et andet værktøj, som bør være afgørende for alle Putlocker-brugere.

Brug af en VPN med Putlocker

Som du har set, er der potentielle sikkerhedsmæssige og juridiske konsekvenser ved at bruge Putlocker. Men med en VPN kører, kan begge disse risici effektivt afhjælpes.

Et VPN eller Virtual Private Network virker ved at omdirigere al brugerens internettrafik ned ad en krypteret vej og via en ekstern server. Dette beskytter dem på to måder.

Ved at sikre at alle dine online data er krypteret, kan brugerne være sikre på, at hackere og andre nysgerrige øjne ikke vil kunne få adgang til det. Alt du gør online i kodet og derfor meningsløst til alle, der opfanger det. Det er en vigtig sikkerhedsforanstaltning og bliver i stigende grad standard praksis for alle internetbrugere.

At sende dataene via en anden server er også vigtig, fordi den skjuler oplysningerne om, hvor dataene kommer fra.

Hvis du direkte tilsluttes et websted, kan dette websted se IP-adressen på din internetforbindelse. Det betyder, at det kan fortælle præcis, hvor du er, og alt hvad du gør online kan spores tilbage til dig. Dette er vigtigt, hvis der er potentielle retlige konsekvenser, som det nogle gange er tilfældet med Putlocker.

Men hvis dine data passerer gennem en anden server, antages det, at serverens IP-adresse. Dette gør det alt andet end umuligt for websteder at spore din internetaktivitet tilbage til dig. De kan se, at den kom fra VPN-serveren, men hvor den kom fra før er den skjult.

Ligeledes kan din internetudbyder se, at du er forbundet til VPN-serveren, men ikke hvor dine data går efter det. Det betyder, at VPN-brugere er effektivt anonyme online, hvilket er en særskilt bonus, når du bruger Putlocker.

Hvilket VPN er det bedste til Putlocker

Der er mange VPN-udbydere på markedet, og mange af dem tilbyder en fremragende service. Men der er en udbyder, som for mine penge er hoved og skuldre over resten. Og det er ExpressVPN.

ExpressVPN er en af de mest kendte og mest anerkendte VPN-udbydere på markedet i dag. Og det er ikke bare et tilfælde, fordi de måske tilbyder den bedste service rundt, især for brugere, der kan lide at streame eller downloadede medieindhold fra steder som Putlocker.

ExpressVPN tilbyder dedikerede apps til rådighed for iOS- og Android-enheder samt at være tilgængelige på tværs af en bred vifte af andre platforme.
ExpressVPN tilbyder dedikerede apps til rådighed for iOS- og Android-enheder samt at være tilgængelige på tværs af en bred vifte af andre platforme.

Hvad angår sikkerhed og privatliv er der ikke en enkelt VPN-udbyder omkring, hvem der kan slå dem. Hele deres netværk er SSL sikret med 256-bit kryptering, hvilket er så godt som det bliver. Og hvad angår privatlivets fred, betyder deres placering i de britiske jomfruøer, at de kan tilbyde en garanteret politik uden logfiler, som brugerne kan stole på.

AddictiveTips læsere får 3 måneder GRATIS, hvis du tilmelder dig 1 års plan. Det tager prisen ned til kun $ 6,67 per måned, hvilket gør det ikke kun en meget pålidelig VPN-løsning, men også en overkommelig pris.

Tilslutningshastigheder er afgørende, hvis du vil streame onlinemedier, og nogle VPN'er kan sænke forbindelserne til det punkt, hvor videoindhold bliver uatchet. Ikke så ExpressVPN. Deres forbindelseshastigheder er lige så hurtige og konsekvente som de kommer og imponerende, det ser ud til at være tilfældet, uanset hvilken af deres servere du vælger at oprette forbindelse til.

De har et stort udvalg af servere til rådighed i flere lande, hvilket er en faktor i deres tjeneste, der er tilgængelig for brugere i stort set alle lande i verden.

Ingen VPN kan nogensinde garantere en 100% perfekt service, men ExpressVPN er lige så god som. Jeg har brugt deres tjeneste i årevis, streaming af indhold fra Putlocker og andre websteder. Og på den tid har jeg aldrig oplevet et enkelt problem med kvaliteten af min strøm, med malware og andre sikkerhedsproblemer, eller med at mit privatliv bliver kompromitteret.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

Konklusion

Putlocker er et websted, som ikke er perfekt, men med de rigtige forholdsregler er det et glimrende sted at bruge. Og ved at følge vejledningen i denne artikel og sikre, at du kører ExpressVPN, når du får adgang til webstedet, kan du også nyde timer med problemfri medieindhold gratis, uanset hvor i verden du er.

Populært emne.