Sådan opgraderer du firmware på en aktivitetsspor eller Smartwatch

Indholdsfortegnelse:

Sådan opgraderer du firmware på en aktivitetsspor eller Smartwatch
Sådan opgraderer du firmware på en aktivitetsspor eller Smartwatch
Anonim

Meget få aktivitetssporere og smartwatches kan oprette forbindelse til internettet. De fleste, hvis ikke alle, er afhængige af en smartphone til deres forbindelse. Disse enheder er små og har flere sensorer til magten. Det giver lidt strøm til en WiFi-forbindelse. Aktivitetssporere og smartwatches kører deres egen firmware, og ligesom enhver firmware, får de en opgradering fra tid til anden. Hvis du ønsker at købe en aktivitetssporing eller smartwatch, der ikke kan oprette forbindelse direkte til internettet, kan du tænke dig at opgradere firmware på en aktivitetssporing eller smartwatch. Processen er ret simpel.

Companion Apps

Alle fitness trackers og smartwatches har ledsagende apps. Disse ledsagende apps fungerer som dashboards og datalagring og synkroniseringsklienter. Nedenstående er en kort liste over ledsagere til populære trackers og smartwatches.

Garmin Watch / Tracker: Garmin Connect til iOS, Android og Windows 10 PC & Mobile

Fitbit Trackers: Fitbit til iOS, Android og Windows 10 PC & Mobile

Nokia Watch: Nokia Health Mate til iOS og Android.

Moov nu: Moov til iOS og Android.

Samsung Gear: Samsung Gear til iOS og Android.

TomTom Watch / Tracker: TomTom Sports til iOS og Android.

Xiaomi: Mi Fit til iOS og Android.

Apple Watch: Se app fra Apple

Hvis din tracker's companion-app ikke er angivet her, kan du søge efter det i appbutikken på din telefon. Alternativt kan du besøge din tracker hjemmeside og du vil kunne finde et link til den officielle app. Husk at disse apps altid er gratis, og der er aldrig nogen køb i appen. Der er ingen Apple Watch companion-app til Android. En producent kan have flere forskellige typer trackers og smartwatches, men de vil alle forbinde til og synkronisere via den samme app.

Opgrader firmware

Før du opgraderer firmware til en aktivitetssporing eller smartwatch, skal du kontrollere, om der er en opdatering. Dette gøres via companion app til din tracker. Det skal have en indstillingsskærm, der giver dig oplysninger om din enhed. Tryk på firmware for at kontrollere, om der er en opdatering. Alternativt leverer nogle trackere en firmwareopdatering via en appopdatering. Kontroller, om der er en opdatering til din companion-app. Ændringsloggen af den nye opdatering vil fortælle dig, om der er en firmwareopdatering til en enhed.

For at opgradere firmwaren skal du sørge for, at du kører den nyeste version af companion-appen. Sørg for, at din tracker / ur er opladet til mindst 50%, ligesom din telefon eller laptop. Du vil ikke have, at enhederne skal lukke ned under opgraderingen. Companion-appen vil downloade opgraderingen.Alt du skal gøre er at forbinde din tracker til din telefon eller pc. Det vil skubbe opdateringen automatisk.

En firmwareopgradering til en aktivitetssporing eller smartwatch tager ikke mere end et par minutter at fuldføre.
En firmwareopgradering til en aktivitetssporing eller smartwatch tager ikke mere end et par minutter at fuldføre.

Populært emne.