Sådan Fix Blank Lock Screen på iPhone X

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fix Blank Lock Screen på iPhone X
Sådan Fix Blank Lock Screen på iPhone X
Anonim

IPhone X-hardware er uden tvivl det bedste du kan finde på en smartphone. Det er slået ud i konkurrencen med en kilometer, men det kører desværre stadig iOS 11. IOS 11 har flere fejl end muligvis alle tidligere versioner af iOS-kombineret. Situationen er så dårlig, at Apple kun kan fokusere på at forbedre kvaliteten og stabiliteten af iOS til sin næste iteration. Det er dejligt, at Apple i sidste ende vil håndtere bugs, men i øjeblikket skal alle, der kører en iOS 11-enhed, leve med sine fejl og iPhone X-brugere er ikke immune. Det ser ud til, at mange mennesker får en blank låseskærm på iPhone X. Skærmbilledet med tom lås viser tapetet, statuslinjens ikoner, lås / oplåsningstilstanden og hjemmeindikatoren. Du får ikke beskeder. I nogle tilfælde forsvinder statuslinjens ikoner også.

Apple er tilsyneladende opmærksom på den tomme låseskærm på iPhone X bug, og det ser ud til at påvirke andre iPhone-modeller også, men ikke så meget. Det skulle have været rettet i forskellige iterationer af iOS 11, der er kommet ud, men indtil videre vedvarer problemet stadig for brugerne. Her er nogle få rettelser, du kan prøve.

Image
Image

Genstart din iPhone X

Dette er en testet og testet metode, som altid virker. Du skal slukke for din iPhone X og tænde den igen. Din låseskærm vender tilbage til normal. Det eneste problem er, at fejlen kommer tilbage om en dag eller to. Dette er ikke en permanent løsning.

Soft Reset

Prøv at udføre en soft reset på din telefon. På iPhone X skal du trykke på lydstyrke op-knappen, hurtigt efterfulgt af at trykke på og frigive lydstyrke ned-knappen og derefter holde sideknappen. Dette løser problemet, hvis en genstart ikke gør det, og det vil sandsynligvis ikke genopstå i et par dage.

Gendan iPhone X

Hvis ingen af de ovennævnte løsninger retter skærmbilledet til tomlås på iPhone X, skal du muligvis genoprette din telefon for at lagre iOS og derefter gendanne den fra en sikkerhedskopi. Dette er selvfølgelig en ekstrem løsning, men hvis intet andet virker, skal du gå med det.

Fixen kommer til sidst. Apple har allerede lavet et par forsøg på at løse problemet. iOS 11.3 skal snart være tilgængelig på den stabile kanal, og det kan muligvis løse dette problem. Det er også muligt, at dette problem overføres fra tidligere iPhone-sikkerhedskopier, som du genopretter din iPhone X fra. Igen vil dette have brug for en OS-løsning, da brugere ikke kan forventes at afstå fra at genoprette en iPhone. Lad os håbe, at Apple virker meget hårdt på iOS 12.

Populært emne.