Sådan tilføjes brugerdefinerede undertekster på Netflix

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjes brugerdefinerede undertekster på Netflix
Sådan tilføjes brugerdefinerede undertekster på Netflix
Anonim

Netflix er tilgængelig i mange lande. I modsætning til Hulu, som er begrænset til USA, kan du se Netflix i over 100 lande. Netflix begrænser det indhold, der er tilgængeligt i forskellige lande, men brugere kan som regel finde en VPN til Netflix, der giver dem adgang til geografisk blokeret indhold. Den eneste ting, du ikke kan overvinde med en VPN, er en sprogbarriere. Netflix har undertekster, men sprogstøtten er begrænset, og du kan som standard ikke bruge brugerdefinerede undertekster på Netflix. Hvis du ser Netflix i enten Chrome eller Firefox, kan du bruge Super Netflix og tilføj tilpassede undertekster til noget på Netflix.

Brugerdefinerede undertekster på Netflix

Trin 1: Installer Super Netflix-tilføjelsen til Firefox eller Super Netflix-udvidelsen til Chrome.

Trin 2: Vælg en titel for at se på Netflix. Sørg for, hvad du vil se, er tilgængelig på Netflix. Hvis du ser et tv-program, skal du notere sæsonen og episodenummeret.

Trin 3: Download undertekster til den episode eller film, du vil se. Dine undertekster downloades som en ZIP-fil, som du skal udpakke. Indenfor finder du en SRT-fil, som er undertekstfilen.

Trin 4: Netflix kan ikke læse SRT filen, og Super Netflix kan ikke tvinge det til. Du skal derfor konvertere SRT-filen til DFXP. For at konvertere filen, skal du gå til Subflicks. Upload filen, konverter den og download DFXP filen.

Trin 5: Åbn Netflix og afspil det tv-program eller den film, du vil se. Pause det med det samme, så du kan tilføje undertekstfilen.

Trin 6: Tryk på tastaturgenvejen Ctrl + Alt + Skift + T. En valgt filkasse åbnes. Vælg den DFXP-fil, du lige har downloadet.

Trin 7: Klik på billedikonet på søgefeltet på Netflix. Det er det næste ved siden af fuldskærmsknappen. Undertekstfilen, du uploadede, vil blive vist der. Vælg det og klik på spil for at begynde at se Netflix med dine brugerdefinerede undertekster.

Image
Image

Begrænsninger

Du skal konvertere undertekstfiler til DFXP-formatet for hver eneste titel, du ser. Undertekster selv er frit tilgængelige, så det er ikke så stort en aftale, men det er tidskrævende. Dette vil kun fungere på dit skrivebord. Hvis du ser Netflix på dit tv, din smartphone, eller du bruger den officielle Netflix Windows-app, skal du gøre med de undertekster, der er tilgængelige.

Hvis du har en Chromecast, kan du bruge Super Netflix til at tilføje brugerdefinerede undertekster og derefter sende den fane, du ser det på, til din Chromecast.

Populært emne.