Hvad er en Windows Hello Companion Device?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en Windows Hello Companion Device?
Hvad er en Windows Hello Companion Device?
Anonim

Windows Hello er en oplåsningsfunktion i Windows 10, der bruger ansigtsgenkendelse til at sikre din enhed. Det har eksisteret næsten siden dagen Windows 10 blev frigivet til den stabile kanal. Desværre, fordi det er baseret på ansigtsgenkendelsesteknologi, fungerer det kun med et par udvalgte bærbare computere og webkameraer. Dette er forståeligt, men det begrænser alvorligt, hvem der kan og ikke kan bruge funktionen. Hvor mange mennesker er villige til at splurge på et dyrt webcam bare for at låse deres pc op? Det er også blevet rapporteret, at Windows Hello kan, og det har været narret, hvilket betyder, at det ikke er sikkert som Face ID på iPhone X. For at fjerne enheden begrænsning noget, introducerede Windows Hello Companion enheder. En Windows Hello Companion-enhed er en biometrisk eller IoT-enhed (internet af ting), som du kan oprette forbindelse til din Microsoft-konto og bruge den til at logge ind på Windows 10.

Image
Image

Windows Hello Companion Device

Der er tæt på en 100 officielle Windows Hello Companion-enheder. Microsoft har en beskeden liste over producenter, der udvikler kompatible enheder, men der er uofficielle dem, der fungerer som en ledsager. En Windows Hello Companion-enhed kan være en fingeraftrykslæser, en aktivitetssporing, et smartkort eller en USB-nøgle. Der er ingen begrænsninger på, hvilken type enhed der kan bruges som en companion-enhed.

Disse companion-enheder er ikke begrænset til de producenter, som Microsoft har angivet. Virksomheden har frigivet en åben ramme, der tillader enhver enhedsproducent at udvikle deres enhed som en ledsager. Der er ingen grund til at bruge speciel eller proprietær hardware med enheden. Enheden behøver kun at understøtte rammerne, som for det meste, om ikke helt, er relateret til software.

Der er desværre ingen afgørende liste over uofficielt understøttede ledsagere til Windows Hello. Hvis du er ved at købe en enhed som en aktivitetssporing eller et smartkort, skal du søge online for at se, om der er en måde at bruge den på som en ledsager. Enheden understøtter måske ikke officielt Windows Hello, hvilket betyder, at producenten ikke vil annoncere det som sådan på produktsiden. Tredjepartsudviklere kan dog have fået en måde at bruge enheden på med Windows Hello.

Image
Image

Tilføjelse af en Windows Hello Companion Device

En companion-enhed har brug for en UWP-app for at oprette forbindelse til Windows Hello. Det skal også oprette forbindelse til dit system enten via Bluetooth eller en USB-port. Vi dækkede en sådan enhed og app et stykke tid tilbage; Mi Band 2, som officielt ikke er en Windows Hello-enhed, kan du bruge den til at låse Windows 10. Den app, der bruges til at forbinde enheden, er en uofficiel, som Xiaomi ikke har noget at gøre med, men det virker perfekt.

Hvis du lige har købt en enhed, som du mener, skal teoretisk kunne låse Windows 10 via Windows Hej, så søg efter en app, der kan forbinde den. Hvis du læser rammedokumentationen, kan de fleste autentificeringskrav, der er nødvendige for at forbinde en enhed og tjenester, der skal køre for at den kan fungere, alle håndteres af en app.

Populært emne.