Sådan Bookmark En Tweet På Twitter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bookmark En Tweet På Twitter
Sådan Bookmark En Tweet På Twitter
Anonim

I sine tidlige år var Twitter en god måde at følge nyheder på. Det var som et mere interaktivt nyhedsfeed, som du kunne abonnere på. Da Google Reader blev pensioneret, foreslog mange mennesker, at Twitter var et forholdsvis godt Google Reader-alternativ. Den sociale platform har udviklet sig siden da, og det er ikke længere bare en måde at følge nyheder på. Du kan finde uvurderlige ressourcer og informationer der. Twitter Threads selv er ofte værd at spare, hvilket er noget det sociale netværk synes at have endelig realiseret. Twitter har nu en "gem" funktion som Facebooks gemme funktion, som du kan bruge til at bogmærke en tweet.

Denne nye funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på iOS-en Android-apps. Du skal opdatere til den nyeste version af Twitter-appen.

Bookmark A Tweet

Åbn Twitter appen og kig efter en tweet du vil bogmærke. I bunden af hvert tweet-kort er der forskellige ikoner, hvoraf den ene er til deling. Tryk på den. I menuen, der åbnes, skal du trykke på knappen Tilføj tweet til Bogmærker for at markere det,

Image
Image

Se bogmærker

Hvis du vil se bogmærke tweets, skal du trykke på dit profilbillede øverst til venstre. Dette åbner navigationsskuffen, hvor du kan skifte mellem Twitter-konti og se dine lister. Her ses en ny tilføjelse; Bogmærker. Tryk på det for at få vist alle dine bogmærke tweets.

Hvis du vil fjerne en bogmærket tweet, skal du trykke på knappen Del igen og denne gang vil du se en Fjern fra bogmærker i menuen. Tryk på den for at fjerne de bogmærkede tweets.
Hvis du vil fjerne en bogmærket tweet, skal du trykke på knappen Del igen og denne gang vil du se en Fjern fra bogmærker i menuen. Tryk på den for at fjerne de bogmærkede tweets.

Twitter bogmærker er ret grundlæggende; Funktionen er en liste over tweets, du har gemt. For øjeblikket er der ingen måde at kategorisere dem eller gøre dem lettere at sortere. Når du senere beslutter at besøge en tweet, som du har bogmærket, vil du have en temmelig lang liste med tweets at gå igennem. Det er enten det eller du holder dine Twitter-bogmærker organiseret, dvs. fjern dem, du ikke længere har brug for.

Denne funktion skulle have været tilføjet for længe siden, og det er skuffende, at det er så grundlæggende nu, at det endelig er blevet tilføjet. Hvis du vil have en bedre måde at gemme tweets til senere, en som giver dig mulighed for at organisere dem bedre, kan du bruge Charms, hvis du er iOS.

Twitter kan ikke have de samme kategorier, som Facebook har til gemte emner, men det kan tilføje mapper, der gør det muligt for brugere at sortere de gemte tweets i en relevant mappe. Sådan virker Charms, og jeg har brugt appen i lang tid.

Populært emne.