Ares Wizard for Kodi - Sådan installeres den opdaterede version, hvad den kan gøre

Indholdsfortegnelse:

Ares Wizard for Kodi - Sådan installeres den opdaterede version, hvad den kan gøre
Ares Wizard for Kodi - Sådan installeres den opdaterede version, hvad den kan gøre
Anonim

I de seneste måneder er et stort antal af de mest fremtrædende Kodi-repositorier og addons blevet taget ned. Dette var noget af et hammer-slag for Kodi-samfundet i et stykke tid, men det har plukket sig op og støvet sig ned og nye tilsætningsstoffer er sprunget op for at erstatte de desværre tabte. Nogle repositorier, såsom TVAddons Fusion Repository, er også returneret, om end i en anden del. Men andre som Colossus er desværre ikke længere omkring. I denne artikel tager vi et kig på det nye Ares Wizard addon, som stadig går, men tilbyder en meget anden tjeneste til det populære arkiv, der kom før.

Disse dage er Ares Wizard Repository ikke længere et sted at gå til Kodi addons eller builds. I stedet har den genopfundet sig som en addon fakturering selv som hjemmet for Kodi tech værktøjer; administrative værktøjer og anden software, som kan bruges til at forbedre din Kodi oplevelse. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om den nye Ares Wizard, samt give dig en komplet, detaljeret vejledning om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi-system.
Disse dage er Ares Wizard Repository ikke længere et sted at gå til Kodi addons eller builds. I stedet har den genopfundet sig som en addon fakturering selv som hjemmet for Kodi tech værktøjer; administrative værktøjer og anden software, som kan bruges til at forbedre din Kodi oplevelse. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om den nye Ares Wizard, samt give dig en komplet, detaljeret vejledning om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi-system.

Inden du downloader og installerer Ares-guiden, skal du bruge en VPN

Alle Kodi-brugere bør benytte sig af en VPN, når de streamer indhold gennem uofficielle addons, men det er tilrådeligt at bruge en, når du er på Kodi, uanset hvad du gør. Dette er på grund af de potentielle retlige handlinger, som du kan få, hvis ophavsretindehavere får vind, som du har adgang til indhold ulovligt.

En VPN virker ved at omdirigere alle dine online data ned en krypteret tunnel. Denne kryptering betyder alt, hvad du gør på Kodi, er sikkert og sikkert fra hackere og snooping øjne, der ønsker at se, hvad du er i stand til, såsom statsovervågningsmyndigheder og copyright advokater. Dine data sendes også gennem en VPN-server. Dette betyder, at det er tagget med IP-adressen på den server (som kan være placeret overalt i verden), som hjælper med at skjule din identitet online.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Den bedste VPN til Kodi brugere er IPVanish. Med super-hurtige forbindelseshastigheder bliver du sjældent ventet, mens din strømbuffer. Deres netværk er robust nok, så dette forbliver rigtigt, selv når du ringer dit signal gennem mange fjerntliggende servere. Derudover vil privatlivsnødder sætte pris på 256-bit AES-kryptering og IPVanishs strenge politik uden logføring.

Vigtigt for Kodi-brugere er IPVanish tilgængelig på næsten alle platforme og operativsystemer. Du kan nu endda bruge den på Amazon Fire TV Stick uden besvær! Mens andre VPN'er kræver en kompleks installationsproces på dette mest populære af Kodi-enheder, forenkler IPVanish i høj grad processen.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan opsætter du Ares Wizard på Kodi

Ares-guidenes dage, der er go-to-repository for mange af de mest populære Kodi-addoner og bygninger, er desværre i fortiden nu. Men Ares Wizard er ikke helt væk. Disse dage er det blevet genopfundet som et tillæg, der tilbyder en række administrative værktøjer til at hjælpe dig med at oprette, vedligeholde og tilpasse din Kodi-oplevelse. Den kan downloades direkte fra Dimitrologik-kilden og kræver ikke et arkiv. Processen til at downloade og installere den nye Ares Wizard addon er en enkel, men for at hjælpe dig igennem det er her en simpel trin-for-trin vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon. Dette ligner et tandhjul og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, som er placeret nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde som er på venstre side af skærmen.

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde som vises, klik hvor det står og indtast derefter følgende URL-adresse nøjagtigt: http://dimitrology.com/repo Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Dimitrology, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Nu vende tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Dimitrology. Klik på en fil, der hedder script.areswizard.0.0.69.zip. Klik Okay og dette vil installere Ares Wizard på Kodi. Du skal muligvis vente et øjeblik, men når downloadet er færdigt, får du en besked øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 7. Gå tilbage til hovedmenuen Kodi og klik på Addons efterfulgt af Program Addons. Ares Wizard addon skal nu være liste og klar til brug.

  Image
  Image
  Image
  Image

Hvad den nye ares-guiden Addon har at byde på

Hvis du brugte den tidligere Ares Wizard-depot, vil denne nye addon føle sig meget fortrolig, når du først åbner den. Retro sci-fi stylings og skrifttyper forbliver sammen med en kort forklaring på, hvad den nye Ares Wizard addon tilbyder i disse dage. I det væsentlige er udvælgelsen af addons og builds ikke mere, men alle de vedligeholdelses- og administrative værktøjer, som også var yderst populære hos Kodi-brugere, forbliver. For at se, hvad Ares Wizard har til rådighed i disse dage, skal du vælge en indstilling fra menuen øverst. Dette er det samme som det var i dage siden, men fanerne Builds and Addons er ikke længere funktionelle. Men følgende faner virker stadig:

Vedligeholdelse

Image
Image

I dette afsnit kan Ares Wizard hjælpe dig med at rydde din Kodi ved at slette miniaturer. Pakker, og hjælper med at rydde din cache. Alt dette kan gøres med blot et klik, hvilket gør det til en simpel proces for selv de mest teknisk ufuldstændige af Kodi-brugere.

Backup

Image
Image

Som navnet antyder, er dette stedet at gå, hvis du vil sikkerhedskopiere dine Kodi-indstillinger og indhold nemt. Der er forskellige backup tilstande at vælge imellem, og når du har, skal du bare klikke på Make Backup og Ares Wizard addon vil gøre resten for dig. Hvis du vil gendanne Kodi fra en tidligere sikkerhedskopi, kan du gøre dette på den anden side af skærmen.

tweaks

Image
Image

Denne menufane fører dig til menuen Avancerede indstillinger. Det kommer med en advarsel og med rette. Det er ikke noget, du vil lege med, medmindre du ved hvad du gør. Men hvis du gør det, kan du justere din video cache størrelse, CURL Timeout, Read Buffer Factor og Buffer Mode her.

Mere

Image
Image

Denne faneblad indeholder nogle få nyttige funktioner til begyndere og avancerede Kodi-brugere. Det er stedet at komme, hvis du vil tjekke dine systemoplysninger, tet din internetforbindelse eller Force Kodi for at lukke. Du kan også slette alle dine Kodi-data og tvinge en frisk start herfra.

Indstillinger

Image
Image

Dette er menuen Indstillinger for Ares Wizard addon og indeholder forskellige detaljer og oplysninger om addon.

Ares Wizard Konklusioner

Selvom det er kedeligt at se Ares Wizard udtømt af addons og builds, der gjorde det så populært, er det stadig en stor bonus for Kodi-brugerne at have de vedligeholdelses- og administrative værktøjer, der tilbydes, stadig til rådighed. Den nye Ares Wizard addon gør et godt stykke arbejde med at bringe alle de mest nyttige værktøjer sammen på ét sted. Addon forbliver så stilfuldt designet og nem at bruge som den oprindelige Ares Wizard repository var før. Alle værktøjerne indeholder nemme at følge forklaringer på, hvad de gør, og de fleste kan arbejdes med blot et enkelt klik. Hvis du leder efter et tilføjelsesprogram, der kan hjælpe dig med at overvåge alle dine Kodi-indstillinger, er der ikke mange der tilbyder bedre værktøjer til at gøre dette end den nye Ares Wizard addon. Og det er stadig rart at nyde lidt af en blast fra fortiden også.

Hvordan har du fundet den nye Ares Wizard addon? Har vores installationsvejledning fået hjælp til at downloade og installere det nemt? Er der nogen funktioner, du gerne vil se tilføjet til det (bortset fra de addons og builds, som jeg frygter, ikke kommer tilbage)? Vi kan altid høre dine tanker og ideer, så hvorfor ikke dele dem med os i indholdsboksen nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.