Kodi Menu Running Slow: Fixes, der arbejder for at tage din hastighed tilbage

Indholdsfortegnelse:

Kodi Menu Running Slow: Fixes, der arbejder for at tage din hastighed tilbage
Kodi Menu Running Slow: Fixes, der arbejder for at tage din hastighed tilbage
Anonim

En app er kun så god som dens grænseflade. Kodi har altid holdt ting overraskende simpelt, på trods af dets omfattende customizability. Du har hurtige links til indhold, nemme trin til at installere nye tilføjelsesprogrammer og ligetil menuer, der præsenterer film og tv-shows på en attraktiv, men funktionel måde. Jo mere du bruger Kodi, dog bliver de langsommere ting. Cache-filer udfyldes, og menu-grænsefladen går fra zippy til træg. Hvis du er klar til at tage din hastighed tilbage, kan du se vores samling af Kodi menu nedbremsningsløsninger nedenfor.

Image
Image

Påmindelse

Flere og flere mennesker tænker på deres online privatliv i disse dage. Med internetudbydere, der overvåger og stryger Kodi-brugere, regeringsorganer der opretter massovervågningsprogrammer og hackere, der sidder bag firewalls i hvert hjørne, kan du aldrig være for sikker.

Den gode nyhed er at beskytte dine data er en simpel affære: brug et virtuelt privat netværk. VPN'er krypterer alt, der forlader din enhed, hvilket gør det næsten umuligt for tredjeparter at spionere på din aktivitet. Med en VPN på plads gemmer du også din rigtige placering og kan få adgang til geografisk begrænset indhold fra hele verden.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Jo flere sikkerhedsfunktioner en VPN har, jo langsommere din forbindelse. Hvis du slipper kryptering og grøft nogle af de samme funktioner, får du lidt fart igen. At ramme den rette balance af hastighed og sikkerhed er hård, men IPVanish får det til at se let ud. Tjenesten går en fin linje mellem de to verdener og klarer at oprette en VPN, der er hurtig, privat og overraskende let at bruge. Dette gør det til et af de bedste VPN'er, der skal bruges sammen med Kodi, da du har brug for høje hastigheder for filmstrømme, men har ikke råd til at afskaffe nogen personlige oplysninger.

En af de ting, der gør IPVanish så nyttig, er størrelsen på sit netværk. Så snart du tilmelder dig, har du adgang til mere end 850 servere i over 60 forskellige lande og 40.000 delte IP-adresser over hele verden. Det betyder, at det er nemt at finde en hurtig, lav-latensforbindelse i enhver by, når som helst. Du bliver også beskyttet af 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse, en automatisk kill-switch og en nullogningspolitik på alle trafik. Brug alle disse funktioner med ubegrænset båndbredde og uovervåget trafik, hvilket skaber den perfekte opskrift på endeløse film gennem Kodi!

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Caching - Er det godt eller dårligt?

Kodi caching er normalt talte om at være et problem, der skal løses. Videoer afspilles ikke korrekt? Tjek dine cache-indstillinger. Bufferproblemer eller overdreven rammestamme? Cache. Men caching er ikke nødvendigvis en dårlig ting; Formålet er at fremskynde almindelige opgaver ved at sætte ofte tilgængelige medier på en let tilgængelig placering. I stedet for at hente dækbilleder hver gang du flipper gennem dit bibliotek, hvorfor ikke gemme dem i et cache for øjeblikkelig visning?

Hvis din Kodi-cache gør sit job, er det rent faktisk hurtigere din menupausning. Miniaturer er en af de oftest cachelagrede elementer. Hver gang du ser gennem din filmsamling, tager Kodi disse miniaturer og viser dem på skærmen. Ved at udnytte cachen behøver du ikke at vente på billederne til at downloade eller generere, de vises bare, når du trykker på en nøgle. Af denne grund er det en god idé at forlade dine cache-indstillinger til deres standardstatus. Kodi er ret godt til at styre, hvor meget plads det har brug for til dine mest almindelige opgaver.

Hvis du løber tør for plads på din enhed, eller hvis din cache er så stor, selv at sortere igennem det forårsager problemer, kan du rydde det i bare et par trin. Igen er det bedre, hvis du kun gør dette som en sidste udvej, da caching kan øge din menu betydeligt.

Sådan slettes Kodi's miniaturecache:

 1. Luk Kodi, find derefter Kodis datafiler ved at navigere til mappen til din platform:

Android - Android / data / org.xbmc.kodi / files /.kodi

iOS - / privat / var / mobile / Bibliotek / Indstillinger / Kodi

Linux - / home / [dit brugernavn] /. Kodi

Mac - / Brugere / [dit brugernavn] / Bibliotek / Application Support / Kodi

vinduer - C: Users [dit brugernavn] AppData Roaming Kodi

Image
Image
 1. Fra ovenstående skal du gå til userdata> Database
 2. Find filen mærket Textures ##. Db. Symbolerne ## vil variere afhængigt af din version.
 3. Slet teksturfilen anført ovenfor.
 4. Gå tilbage til mappen userdata, og åbn derefter miniaturebilleder.
 5. Slet alt i miniaturebilleder mappen.

Bemærk: Hvis ovenstående ser for involveret, kan du altid bruge Ares Wizard til hurtigt og smertefrit at rydde din miniaturecache. Se vejledningen nedenfor for en trinvis vejledning.

Skift skind til hurtigere Kodi menuer

Mens en skør ny hud eller bygning kan se fantastisk ud, kan du lægge tonsvis af brugerdefinerede billeder til menu navigation så langsomt som melasse. Du kan komme tilbage meget hurtigt ved at skifte til en hud designet til at være let og snappy. Faktisk er Kodis standardhud, Estuary, et overraskende godt valg til dette og kræver ikke yderligere lagrings- eller add-on-installationer.

Hvis du er ved at bruge en brugerdefineret hud, er der et par, der er lette på øjnene, men hurtige at navigere. Vi har medtaget nogle af vores favoritter nedenfor. Du skal blot klikke på linkene for at få fuldstændige installationsanvisninger. Uanset hvilken du bruger, skal du sørge for at tjekke nedenstående afsnit for et par tweaks for at gøre huden lidt hurtigere.

Letvægtsskind til hurtigere Kodi menuer:
Letvægtsskind til hurtigere Kodi menuer:
 • Fire TV Guru - Hurtig bygg og hud til Fire TV og andre enheder.
 • Caz Lite - En lys og attraktiv universalbyggeri, der er ekstremt hurtig.

Sådan ændres Kodi skins:

 1. Gå til Kodis hovedmenu og klik på ikonet for indstillinger.
 2. Vælg "Interface Settings"
 3. Åbn fanen "Skin".
 4. Under "Look and feel" skal du klikke på "Skin".
 5. Vælg din hud fra vinduet, der dukker op.

Husk: Hvis du får problemer med alle disse skind, og Kodis menuer bliver endnu langsommere, kan du afinstallere dine builds og genoprette Kodi for at rydde alt ud og starte igen.

Tweak Skin-indstillinger til glattere Kodi-menuer

Kodis massive mængde tilpasningsmuligheder gør det muligt for alle at udvikle deres eget tema. Problemet med nogle skind er imidlertid, at de er optimeret til udseende, ikke funktion. Splashing enorme billeder overalt gør det til et glimrende øjenlys. Hvis du har en ressourcebegrænset enhed, kan de dog gøre menunavigering næsten umulig.

Selvom din valgte hud er fyldt med fanekunst, kan du foretage et par ændringer for at fremskynde tingene. Selvfølgelig er den bedste mulighed at skifte til en bedre hud, men hvis du ikke kan eller ikke vil, kan disse tweaks hjælpe!

 1. Gå til Kodis hovedmenu og klik på tandhjulsikonet.
 2. Vælg "Hudindstillinger"
 3. Under "General" skal du skifte indstillingerne nedenfor:

Brug slide animationer - OFF

Vis vejrinformation i øverste bjælke - OFF

Vis medieflag - OFF

Image
Image
 1. Gå til fanen "Artwork".
 2. Skift "Vis media fanart som baggrund" FRA.

  Image
  Image

Kontroller anti-virusindstillinger

En overraskende kilde til en vis menuafmatning er sikkerhedsprogrammer som anti-virus software og malware scannere. Både konstant overvåger din enhed og kontroller filer, der er aktivt tilgængelige for at sikre, at intet mistænkeligt foregår. Når du udfører generelle opgaver, går det ikke helt i vejen, men hvis du har en tung Kodi-installation med mange tilføjelser og cachelagrede filer, kan scanningen være en gener.

Afhængigt af den software, du bruger, kan det være muligt at indstille Kodi som en undtagelse til den altid-på-scanning. Dette kan øge dine menuer betydeligt. Der er også mulighed for helt at deaktivere dine scannere, når du bruger Kodi.Sørg for at tænde dem igen, når streaming slutter, og hvis du skal installere nye tilføjelsesprogrammer, skal du aktivere dem, indtil du er færdig.

Menu Slowdown fra ISP Throttling

Hvis du navigerer inden for et tilføjelsesprogram og støder på hyppig afmatning, må Kodi selv ikke være skyldig. Internetudbydere er kendt for at gashandlere, der bruger Kodi i et forsøg på at modvirke piratkopiering. Den enkle handling med at åbne Kodi sender nogle data via din internetudbyder, som kan udløse spjældet og gøre add-on-navigationen utrolig langsom.

Den bedste måde at besejre ISP-spjæld på er at bruge en VPN. Vi diskuterede vores anbefalede service ovenfor, IPVanish. Brug af det eller en pålidelig VPN-tjeneste kan øjeblikkeligt besejre indsprøjtningsindsatsen, da internetudbydere ikke kan bryde gennem en VPNs kryptering for at bestemme, hvilken slags trafik du sender dem.

Kodi Menu Slowdown Solutions Brug Ares Wizard

Du ville være hårdt presset for at finde en mere praktisk hjælpefunktion end Ares Wizard. Denne multi-purpose software gør en lille smule af alt. Du kan bruge den til at installere eller fjerne repositorier og add-ons, fabriks nulstil Kodi, tweak video cache indstillinger, backup hele din opsætning og meget mere. Da vi er bekymrede for menuhastigheden, snakker vi om et par Ares Wizard's optimeringsmuligheder, som du kan bruge til at sætte snap tilbage i din grænseflade.

Inden du starter tweaking, skal du installere tilføjelsen! Se vores komplette Ares Wizard installationsvejledning for alle de detaljer, du har brug for. Det bør kun tage et øjeblik at få tilføjelsen klar, så kom tilbage og lad konfigurationen starte.

Vedligeholdelsesafsnittet er et godt sted at starte. Her kan du rydde et par caches for at holde dit lagerplads ryddeligt. Hvis du gør det, kan du få nogle indledende menuafmatning, men så snart Kodi genopbygger de relevante cache-elementer, vil du se en forbedring af hastigheden. Bemærk, at du kan forlade noget af nedenstående punkter, hvis Ares Wizard viser et grønt lys ved siden af dem.

 1. Åbn Ares-guiden fra menuen Programtilsætninger.
 2. Klik på "Vedligeholdelse"
 3. Under "Miniaturebilleder" sektionen skal du vælge "Slet miniaturebilleder"
 4. Under "Pakker" skal du klikke på knappen "Slet pakker".
 5. Under "Cache" skal du vælge eventuelle tilføjelser, du vil udelukke, og klik derefter på knappen "Slet cache / temp".

  Image
  Image
 6. Hvis du er en tung Kodi-bruger og vil holde tingene nede, skal du skifte automatiske påmindelser under hvert af ovenstående afsnit og derefter vælge "månedlige" påmindelser.

Som en sidste udvej kan Ares Wizard hjælpe dig med at gøre en fabriks nulstilling, tørre alle de data og ressourcer, du har installeret, og vende tilbage til Kodi til dets oprindelige tilstand. En nøgleforskel mellem guidenes nulstilling og Kodis interne nulstilling er, at du kan vælge indhold for at holde dig rundt. Hængende på dine kilder er en glimrende ide, da det giver dig mulighed for at tørre alt og begynde at friske uden at skulle jage og skrive alle disse webadresser igen. For detaljerede instruktioner, se vores vejledning om, hvordan du fabriksindstiller Kodi.

Image
Image

Hardware Begrænsninger og Kodi Menu Slowdown

Nogle gange er alle de tips og tricks du kan finde bare ikke nok til at gøre Kodis menuer hurtigere. Hvis du har prøvet alt, hvad du kan tænke dig at slippe af med afmatningen, kan fejlen ligge i din hardware, snarere end Kodi selv. Nogle enheder kan bare ikke følge med højkvalitets videostrømme eller flere tilføjelser. Dette er især almindeligt med ikke-standardiserede platforme som Raspberry Pi, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, smarte tv og Android tv-sætkasser.

Hvis du køber bedre hardware- eller switch-enheder ikke er en mulighed, kan du muligvis gendanne nogle menuhastigheder ved at installere et alternativt operativsystem som LibreELEC eller OpenELEC. Begge blev oprettet for at give dig lige nok af et OS til at køre Kodi, og ikke en megabyte mere. Dette betyder, at selvom du bruger lavdrevet hardware, kan du klemme mere strøm ud af enheden.

Din favorit Kodi Menu Slowdown Solutions

Kodi er sådan et brugerdefineret stykke software Der er hundredvis af tweaks du kan forsøge at få lidt fart på. Har du en favorit tilføjelse eller metode, du bruger til at dræbe afmatning? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.