Installer og opsæt TRAKT-tilføjelsen til Kodi i minutter

Indholdsfortegnelse:

Installer og opsæt TRAKT-tilføjelsen til Kodi i minutter
Installer og opsæt TRAKT-tilføjelsen til Kodi i minutter
Anonim

At se masser af gratis tv-shows på Kodi er fantastisk, men hvordan i verden skal du holde styr på dem alle? Det er her, Trakt.TV-tilføjelsen kommer i spil, som binder ind på hjemmesiden for at hjælpe dig med at finde nyt indhold såvel som spore, som viser, hvordan du ser på tværs af enheder. Uanset om du kigger på fyldte shows på Kodi eller ser Netflix-indhold på din Android-top-tv-boks, kan denne praktiske service hjælpe dig med at holde orden. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om opsætning af Trakt.TV add-on til Kodi.

Image
Image

Før du bruger Kodi, find et godt VPN

Hver gang du logger på internettet, sender du private data til computere rundt om i verden. Alle kan bruge disse oplysninger til at spore din aktivitet eller endda finde ud af, hvor du bor. Kodi-brugere er under endnu større granskning takket være de bekymringer, der er opstået i de senere år. Uanset om det er hackere, offentlige overvågningsbestræbelser eller internetudbydere, ser det ud til at nogen altid er ude for at udnytte dit digitale fodaftryk.

Den gode nyhed er, at du kan beskytte dig selv mod disse invasioner ved at køre et virtuelt privat netværk.VPN'er bruger kraftig kryptering til at skabe en skjult tunnel mellem dig og internettet. Din identitet forbliver sikker uanset hvad du downloader eller streamer, og forhindrer tredjeparter i at se hvad du gør.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish ved, hvad Kodi brugere har brug for i en VPN. Tjenesten går meget langt for at give hurtige strømme, downloads af høj kvalitet og fremragende privatlivspolitikker for at sikre, at du forbliver sikker online. Anonymiteten begynder med grundlaget for over 40.000 fælles IP-adresser fordelt på hele netværket på mere end 850 servere i over 60 forskellige lande. Dette giver dig masser af muligheder for at finde hurtige, lav-latente forbindelser verden over, og det sikrer også, at din aktivitet forsvinder sammen med de andre IPVanish-brugere.

For privatlivets fred bruger IPVanish 256-bit AES-kryptering til at låse dataene, der forlader dit system. Den lokale software indeholder både en automatisk kill switch og DNS lækage beskyttelse for forbedret beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse, og der er en utrolig nullogning politik, der dækker al trafik for et ekstra lag af anonymitet. Uanset hvilke Kodi add-ons du installerer eller hvilke hjemmesider du besøger, har IPVanish du dækket. Simpelthen installere og aktiver for en hurtig og privat online oplevelse hver gang.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons og Repositories

Kodi's add-ons er pakket i repositorier, som er store zip-filer hostet på eksterne servere, der indeholder snesevis eller hundredvis af individuelle tilføjelsesprogrammer. Du skal installere det rigtige lager for at få adgang til den tilføjelse, du leder efter, hvilket lyder som lidt af et besvær. I det lange løb hjælper repos dig med at opdage nyt indhold samt holde opdateret indhold opdateret. Det er meget nemmere at bruge repositorier end at jage tonsvis af add-on-filer individuelt.

Der er flere metoder til installation af repos, men vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden, da det er så nemt at bruge, selv på smartphones. Før du begynder, følg de hurtige trin nedenfor for at aktivere Kodis interne downloadindstilling. Med indstillingerne på plads kan du tilføje rebo-URL'er, lad Kodi installere dem, og vælg derefter de tilføjelsesprogrammer du kan lide!

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Bemærk: Kodi-fællesskabet indeholder et bredt udvalg af indhold fra hundredvis af forskellige kilder. Nogle af disse tilføjelser kan indeholde links til ubekræftet eller endda piratkopieret indhold. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan opretter du Trakt.TV til Kodi

Tilmeld dig Trakt.TV

Brug af Trakt.TV-tjenesten er en proces i flere trin. Kodi-tilføjelsen og alle tilknyttede Trakt-apps knytter sig til hjemmesiden, så inden du kan komme i gang med installationen, skal du oprette en konto på Trakt.TV-webstedet. Det er helt gratis at gøre, og det tager kun et øjeblik.
Brug af Trakt.TV-tjenesten er en proces i flere trin. Kodi-tilføjelsen og alle tilknyttede Trakt-apps knytter sig til hjemmesiden, så inden du kan komme i gang med installationen, skal du oprette en konto på Trakt.TV-webstedet. Det er helt gratis at gøre, og det tager kun et øjeblik.
 1. Klik på den røde "Join Trakt for Free" -knap.
 2. Vælg et brugernavn og indtast dine detaljer, og klik derefter på "Tilmeld dig".
 3. Vælg dine yndlingsgenrer fra tagskyen, og klik derefter på "næste trin".
 4. Trakt viser nogle få populære genstande. Herfra kan du markere dem som set, tilføj dem til din samling, læg dem på en ønskeliste, bedøm dem eller find hvor de skal se dem online. Når du er færdig, klik på "næste trin".
 5. Konfigurer dine sociale medier deling præferencer og underretninger, før du går videre.
 6. Du kommer til ende på dit Trakt dashboard. Du kan fortsætte med at administrere din konto her, eller gå tilbage til Kodi for at fuldføre installationsprocessen for add-on.

Bemærk: Du kan springe over trin fire og fem ved at klikke på det grå "exit" link øverst til venstre på siden. At gå igennem genre skærmbilleder hjælper dig i det lange løb.

Installer tilføjelsen

Trakt.TV-tilføjelsen indeholder ikke noget videoindhold overhovedet. Dette kombineret med, at det er en officiel add-on, gør det utrolig sikkert at bruge. For at installere Trakt on Kodi er alt hvad du behøver at gøre, adgang til det fra det medfølgende Kodi repository. Dette kommer med hver app download lige ud af kassen, så du behøver ikke bekymre dig om at installere en repo først. Bare følg trinene herunder, og du vil være klar.
Trakt.TV-tilføjelsen indeholder ikke noget videoindhold overhovedet. Dette kombineret med, at det er en officiel add-on, gør det utrolig sikkert at bruge. For at installere Trakt on Kodi er alt hvad du behøver at gøre, adgang til det fra det medfølgende Kodi repository. Dette kommer med hver app download lige ud af kassen, så du behøver ikke bekymre dig om at installere en repo først. Bare følg trinene herunder, og du vil være klar.
 1. Åbn Kodi på din lokale enhed og gå til hovedmenuen.
 2. Vælg "Tilføjelser"
 3. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 4. Vælg "Install from repository"
 5. Find og klik på "Kodi Add-on repository"
 6. Åbn mappen "Program add-ons".
 7. Rul ned og vælg "Trakt".
 8. Når installationsprocessen er færdig, kan du få adgang til Trakt fra add-ons-menuen.

Konfiguration af tilføjelsen

De indledende trin er færdige, nu er det tid til at få tingene i gang! Trakt-tilføjelsen skal være officielt forbundet med din Trakt-webstedskonto, før den kan begynde at følge dine shows. Dette tager kun et øjeblik at fuldføre, så har Kodi og din webbrowser åben, og følg derefter trinene nedenfor.

 1. Log ind på din Trakt.TV-konto i din webbrowser.
 2. Åbn Kodi og kør Trakt-tilføjelsen.
 3. Et verifikationsvindue dukker op. Bemærk koden der er skrevet i midten.

  Image
  Image
 4. Besøg trakt.tv/activate og indtast koden fra Kodi.
 5. Når du har klikket på "Ja", vil Trakt-tilføjelsen synkroniseres med webstedet.

Bemærk: Hvis du ved et uheld annullerer verifikationsvinduet, skal du ikke bekymre dig! Du skal bare gå til Tilføjelser> Mine tilføjelser> Programtilføjelser, åbne vinduet Traktinfo, klik på "Konfigurer", og vælg derefter linket "Sådan autoriserer jeg" øverst. Det samme verifikationsvindue åbnes, og du kan fortsætte med installationen.

Image
Image

Sådan bruges Trakt.TV-tilføjelsen

Nu er Trakt og hjemmesiden klar til at gå, hvordan bruger du det præcist? I modsætning til de fleste Kodi-tilføjelser driver du ikke faktisk Trakt for at drage fordel af det. I stedet sidder Trakt stille i baggrunden og integrerer med dine andre tilføjelsesprogrammer og noterer hvilket tv du ser, og sender disse data til hjemmesiden. Det er stort set en envejsaktion, og du skal stadig bruge hjemmesiden til at styre dit dashboard, men med Trakt Active vil du pludselig se meget information og vise forslag i din browser.

TV Show-tilføjelser til brug med Trakt

Et par måneder før denne artikel blev skrevet, arbejdede et halvt dusin Kodi-tilføjelser fint med Trakt. I den korte tidsperiode faldt de fleste af støtten dog helt eller helt ned. Dette sker lidt for ofte i det uofficielle Kodi add-on-fællesskab, men det er noget, vi lærer at arbejde rundt. Der er stadig nogle få tv-streaming-tilføjelser, der understøtter Trakt scrobbling og tracking. Vores favorit er SALTS (Stream All the Kources), et multifunktionelt add-on, der indeholder masser af film, tv-shows og meget mere.

Sådan bruges SALTS med Trakt:

 1. Følg vejledningen for at installere SALTS-tilføjelsen.
 2. Gå til Tilføjelser> Mine tilføjelser> Programtilføjelser i Kodi
 3. Åbn SALTS, og vælg derefter knappen "configure" nederst.
 4. I den indstillingsmenu, der åbnes, rul ned til fanen Trakt.tv.
 5. Vælg linket "Hvordan godkender jeg SALTS" i nærheden af toppen.
 6. Et vindue åbnes. Bemærk koden, og besøg derefter trakt.tv/activate i din webbrowser.
 7. Indtast autorisationskoden, og SALTS vil blive verificeret. Dine tv-udsendelser vil automatisk blive sporet gennem Trakt.TV.

Nogle brugere rapporterer begrænset succes med et par andre tilføjelsesprogrammer. Vi kunne imidlertid ikke gentage disse resultater, når vi arbejder på denne artikel. Hvis du allerede har nogle af nedenstående tilføjelsesprogrammer installeret eller gerne vil se, om de er blevet rettet i mellemtiden, skal du blot installere ved at bruge nedenstående links, og følg derefter de samme instruktioner som ovenfor for at tillade add-onen at interagere med din Trakt-konto.

 • Sådan installeres pakken Tilføjelse
 • Genesis Genoprettede installationsanvisninger
 • Specto Fork Kodi add-on

Hvad med andre Trakt-tilføjelser?

Når du downloader Trakt fra det officielle Kodi-depot, kan du bemærke en håndfuld af tilsvarende navngivne tilføjelser lige ved siden af den primære. De fleste af disse tilføjer nye funktioner til Kodi-oplevelsen, herunder en indbygget rating-knap og en urliste-menu. De er helt valgfrie til Trakt-oplevelsen, da alle disse handlinger kan gøres på hjemmesiden uden nogen installation.

En ekstra tilføjelse du måske er interesseret i er Trakt.TV List Manager. Dette kombinerer en håndfuld funktioner, der findes på hjemmesiden og i de andre tilføjelser, og lader dig kurere dine lister uden at forlade Kodi. Igen er det valgfrit, da webstedet har disse funktioner, men det kan være nyttigt. Hvis du vil installere listelederen, skal du blot følge vejledningen til den vigtigste Trakt.TV-tilføjelse ovenfor, og vælg derefter Trakt.TV List Manager.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Uofficielle Kodi add-ons har et ry for at være upålitelig i bedste fald, usikre i værste fald. Selvom det er almindeligt at finde indhold, der er fyldt med brudte links, eller det ikke virker ret som annonceret, er det sjældent at møde ondsindede udvidelser. Det sker dog lejlighedsvis, hvorfor du bør tage et par enkle forholdsregler bare for at være på den sikre side.

Når du bruger Kodi, skal du altid have en VPN aktiv. Dette hjælper med at anonymisere dine data for at sikre din identitet sikker og kan forhindre ting som ISP-gasregulering og overvågningsindsats. Hold altid din virusscanner og firewall aktiv, og jo mere du holder dig til officielle arkiver og velholdte uofficielle reposer, desto bedre. Vi downloader og verificerer også hvert tilføjelsesprogram, inden det vises i vores artikler. Hvis det fremgår af ovenstående liste, var alt i orden og sikkert på tidspunktet for skrivningen.

Reader Favorite Trakt Tips

Holde op med hvilke Kodi add-ons arbejder med Trakt, som ikke gør det, og som har rettelser, der pludselig gør alt til at virke, er næsten et fuldtidsjob! Hvis du kender til en god tilføjelse, der stadig har fuld Trakt-support, så lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.