Sådan installeres en VPN på Nvidia Shield

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres en VPN på Nvidia Shield
Sådan installeres en VPN på Nvidia Shield
Anonim

Siden lanceringen for et par år siden har Nvidia Shield hugget sig en god niche. Baseret på Android TV OS er det en fantastisk platform både som en set-top medieafspiller og som en spillekonsol. Med så mange indholdsleverandører, der bruger geo-blokeringsteknikker, kan du bruge et VPN på Nvidia Shield til at se noget indhold, uanset hvor du er i verden. Og selvfølgelig vil det også forbedre dit privatliv og sikkerhed, både vigtigere bekymringer for enhver ansvarlig netizen.

Før vi går ind i kernen i dagens artikel, begynder vi med at give dig nogle baggrundsoplysninger om Nvidia Shield. Og i tilfælde af at du er i tvivl om nødvendigheden af at bruge en VPN på Nvidia Shield, vil vi fortælle dig, hvorfor vi tror, du måske vil bruge en. Dykning lige ind, vi viser dig tre forskellige måder at oprette en VPN på Nvidia Shield (den du vælger vil afhænge af din VPN-leverandør). Endelig drøfter vi andre muligheder.
Før vi går ind i kernen i dagens artikel, begynder vi med at give dig nogle baggrundsoplysninger om Nvidia Shield. Og i tilfælde af at du er i tvivl om nødvendigheden af at bruge en VPN på Nvidia Shield, vil vi fortælle dig, hvorfor vi tror, du måske vil bruge en. Dykning lige ind, vi viser dig tre forskellige måder at oprette en VPN på Nvidia Shield (den du vælger vil afhænge af din VPN-leverandør). Endelig drøfter vi andre muligheder.

Nvidia Shield

Også kendt som Shield Android TV eller Shield Console, er Nvidia Shield en Android-tv-baseret digital medieafspiller produceret af Nvidia som en del af sit Shield-mærke af Android-enheder, der først blev udgivet i maj 2015. I sin markedsføring understreger Nvidia Shields dobbelt evne til at afspille downloadede spil og streame spil fra en kompatibel pc på et lokalt netværk eller via GeForce Now abonnementstjenesten.

At være en Android TV-enhed, kan Shield også streame indhold fra forskellige kilder ved hjælp af apps, og understøtter også 4K opløsningsvideo til at starte. Den understøtter installationen af Android Media Player software som Kodi, hvilket gør den til en stor multifunktions set-top box. Den fås i to modeller med enten 16 GB flash-opbevaring eller en 500 GB harddisk, sidstnævnte kendt som Shield Pro.

Siden begyndelsen af 2017 er 16 GB flash Nvidia Shields formfaktor mindre og kan prale af en opdateret controller, men den er ellers identisk med specifikationen og evnen til den oprindelige model. Shield Pro er forblevet uændret fra den oprindelige version.

Android TV-operativsystemet

Android TV er baseret på Android-operativsystemet, og er en smart tv-platform udviklet af Google. Det blev oprettet med det formål at tilbyde en interaktiv tv-oplevelse ved brug af en 10-fods brugergrænseflade, og er den direkte efterfølger til Googles første foray på platformen: Google TV.

Android TV er enten indbygget i tv'er eller frittstående digitale medieafspillere som Nvidia Shield. Brugere har fuld adgang til Google Play Butik for at downloade apps såvel som spil. OS understreger talesøgning for at finde indhold eller besvare forespørgsler.

Hvorfor Brug en VPN med Nvidia Shield?

Hovedårsagen til, at nogen vil bruge en VPN på et Nvidia Shield, er at få adgang til geoblokeret indhold. Afhængigt af de apps, du kører på dit skjold, kan du også bruge et VPN til at beskytte dit privatliv. Når alt kommer til alt, hvem vil deres internetudbyder snuble om hvad de gør?

Når en internetudbyder mistænker, selv fejlagtigt, at nogen kan være i strid med deres servicevilkår, kunne de reagere ved at sænke deres hastighed, sende meddelelser om ophavsretskrænkelser eller endda afbryde tjenesten helt og holdent. En god VPN beskytter dit privatliv ved at tilføje et lag af kryptering til din internettrafik, der næsten er umuligt at knække.

Men at vælge det rigtige VPN er en vanskelig opgave - der er så mange udbydere til rådighed. Vigtige faktorer at overveje, når du vælger en er hurtige forbindelseshastigheder for at undgå buffering, en no-logging politik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for din enhed.

VPN Vi anbefaler - IPVanish

På Addictive Tips har vi testet stort set alle VPN'er på markedet mod vores kriterier, og den udbyder, vi anbefaler, er IPVanish. Med servere over hele verden har IPVanish en imponerende ydeevne og værdi, ingen hastighedsdæksel eller spjæld, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng ingen logningspolitik og Android-klient software, som nemt kan installeres på Nvidia Shield.
På Addictive Tips har vi testet stort set alle VPN'er på markedet mod vores kriterier, og den udbyder, vi anbefaler, er IPVanish. Med servere over hele verden har IPVanish en imponerende ydeevne og værdi, ingen hastighedsdæksel eller spjæld, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng ingen logningspolitik og Android-klient software, som nemt kan installeres på Nvidia Shield.

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få 60% rabat, når du tilmelder dig et år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages pengene tilbage garanti, der sikrer en risikofri prøve for din nye, private internetforbindelse.

Besøg IPVanish »

Installation af VPN App fra din udbyder

Der er i det væsentlige to måder at oprette en VPN på et Nvidia Shield. Hvis din VPN-leverandør har en app tilgængelig i Google Play Butik, bør det være et simpelt spørgsmål om at installere det. Desværre er tingene ikke altid som de burde være.

Blandt de store VPN-leverandører er de følgende kendt for at have en VPN-app i Google Play Butik: IPVanish, ExpressVPN, NordVPN eller VyprVPN.

Så den første ting du skal gøre er at starte Google Play-appen på dit Nvidia Shield og søge efter din VPN-udbyderens officielle app. I sådanne tilfælde er alt du skal gøre, at klikke på Installere, ligesom du ville have nogen anden app. Desværre vil mange VPN ikke være kompatible med Nvidia Shield, og vil således ikke engang komme op i søgeresultater i Play Butik. Heldigvis er der en (lidt mere kompliceret) måde at komme rundt på dette problem, og det er at sideload appen direkte ind i dit skjold. Men mere på det i det følgende afsnit!

Når du har installeret VPN-leverandørens app, bør det ikke være mere kompliceret at bruge det på en anden platform end at bruge deres app.

Sideladning af VPN App

Hvis din VPN-leverandørens app ikke er direkte kompatibel med Nvidia Shield, går alt ikke tabt! Der er en god chance, at du stadig kan sideload appen på din konsol. Lad os se, hvordan det er gjort. I dette eksempel bruger vi IPVanish VPN-appen til Android. Proceduren for enhver anden leverandørs app ville være ens, bortset fra at vi ville downloade en anden apk-fil.

Operativsystemet på Nvidia Shield er begrænset og har ikke engang en webbrowser eller filhåndtering. Da vi har brug for det for at sidelaste VPN-appen, begynder vi ved at installere ES File Explorer. Dette er en fantastisk filhåndtering til Android, der også indeholder en indbygget (dog noget begrænset) webbrowser. Heldigvis er det godt nok til at tjene vores formål.

Før du går videre, skal du ændre din Nvidia Shields sikkerhedsindstilling for at muliggøre sideloading af apps. På dit skærm, gå til Indstillinger derefter Sikkerhed og rul ned til Enhedsadministration og aktiver Ukendte kilder at tillade sideloading af apps.

Installation af ES File Explorer

Dette er meget nemt, alt hvad du skal gøre er at åbne Legetøjsbutik app på din Nvidia Shield. Når Play-butikken åbnes, skal du vælge søgelinje øverst på skærmen og indtaste ES File Explorer.

Fra søgeresultaterne skal du klikke på Installere at starte ES File Explorer-installationen. Det er alt der er til det!

Brug ES File Explorer til at hente og installere VPN App

Start ES File Explorer. Klik på knappen menu øverst til venstre på skærmen og under bogmærker, klik Yahoo. Et Yahoo-søge vindue åbnes. Klik på søgefeltet og indtast IPVanish APK som dit søgeord.

Find den højest talede version af apk-filen blandt søgeresultaterne. Af denne skrivelse var IPVanish apk på version 3.1.0.2840. Klik på det valgte søgeresultat, og klik derefter på linket for at downloade apk.

Når apk-filen er downloadet, vil du blive præsenteret med muligheder for enten at åbne mappen eller for at åbne filen. Klik Åbn mappe.

Inden for download-mappen finder du den IPVanish apk-fil. I vores eksempel kaldes det com.ixolit.ipvanish_2011-10-05.apk. Klik på filen. Klik i dialogboksen, der åbnes Installere.

Accepter adgangsadvarslen, der dukker op, og vent et par sekunder, indtil appinstallationen er færdig. Når du får meddelelsen om, at appen er installeret, skal du klikke på Åben nederst til højre for at starte det.

Tillykke! Du har nu din udbyders Android klient software installeret på din Nvidia Shield.

Hvis du bruger en anden udbyder fra vores IPVanish-eksempel, vil proceduren være identisk. Selvfølgelig kan dine søgeord være forskellige, og det vil også navnet på den downloadede apk-fil og versionsnummeret.

Hvad hvis din udbyder ikke har en app?

Det er en uheldig virkelighed, at kun en håndfuld VPN-udbydere rent faktisk har en dedikeret app til Android. Hvis dit valg ikke er en af de største udbydere nævnt tidligere i artiklen, så er chancerne gode ikke har en.

Betyder det at du ikke kan bruge deres VPN på din Nvidia skjold? Bestemt ikke! Alle udbydere bruger standardprotokoller til opsætning af VPN-tunneler og krypteringsdata. Det betyder, at en standard VPN-klient, selvom den ikke er så komplet som en dedikeret app fra din leverandør, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en VPN-server og give samme sikkerhedsniveau og privatliv.

En sådan standard VPN-klient er OpenVPN til Android. Den kan installeres på Nvidia Shield. Og for at gøre sin konfiguration let, giver de fleste (hvis ikke alle) VPN-leverandører dig mulighed for at downloade nogle OpenVPN-konfigurationsfiler og -certifikater. Ud over OpenVPN-appen skal du også bruge ES File Explorer eller en lignende app til at finde og installere konfigurationsfilerne til din Nvidia Shield.

Installation af nødvendige programmer på din Nvidia Shield

Installation ES File Explorer, som vi tidligere har fortalt dig, er et simpelt spørgsmål om at åbne Legetøjsbutik app, søger efter det og klikker på installere.

Den anden app du skal bruge er OpenVPN til Android. Den installerer også fra Legetøjsbutik. Du skal blot søge efter OpenVPN til Android og sørg for, at appen du installerer den, er udvikleren Arne Schwabe. Selvom andre OpenVPN-klienter er tilgængelige i Play Butik, fungerer dette meget godt, og det er det, vi har valgt at installere og basere disse instruktioner på. Hvis du vil følge med, skal du bruge denne app bedre.

Opsætning af OpenVPN til Android til at arbejde sammen med din VPN-leverandør

Af hensyn til denne tutorial vil vi nok engang antage, at vi vil konfigurere OpenVPN til Android til at arbejde sammen med IPVanish som VPN-leverandør. Og ligesom tidligere ville processen være den samme, uanset hvilken VPN-leverandør du bruger. Kun de søgte og downloadede filer ville være forskellige.

Download og udpakke de krævede filer

Start først ES File Explorer. Klik på knappen menu øverst til venstre på skærmen og under bogmærker, klik Yahoo. Et Yahoo-søge vindue åbnes. Klik på søgefeltet og indtast IPVanish OpenVPN config filer som dit søgeord. Hvad du leder efter er et sæt.ovpn-filer, som indeholder konfigurationen for hver af leverandørens servere og en.crt-fil, som er krypteringscertifikatet. Mange leverandører vil have alle filerne grupperet i en enkelt.zip-fil. Dette er faktisk tilfældet for IPVanish.

Hvis filerne blev downloadet som en enkelt.zip-fil, skal du bruge ES File Explorer til at hente dem ud i en mappe på din Nvidia Shield. Vælg.zip-filen, klik på Plus nederst til højre og derefter vælge Uddrag til, for at pakke hele indholdet til en mappe.

Når du har fundet og downloadet og / eller unzipped de nødvendige config fil (er) og certifikat (er). Du er klar til at konfigurere OpenVPN til Android.

Konfiguration af OpenVPN til Android

Start OpenVPN til Android-appen. Du bliver mødt med en meddelelse om, at der ikke er defineret nogen VPN-profiler. Bare rolig, vi løser dette om et øjeblik. Øverst til højre på skærmen skal du klikke på ikonet, der ligner en boks med en pil ned-Det er importikonet.

Naviger til det sted, hvor du downloadede eller udpakket.ovpn-filerne og klik på en af dem for at importere dens konfiguration. Der skal være en.ovpn-fil pr. Server. Du skal kun importere filerne til den eller de servere, du vil bruge.

Ved import vil OpenVPN for Android klage over, at nogle filer ikke kunne findes. Dette er normalt, vi har ikke fortalt appen hvor du skal finde certifikatet. Lad os gøre det nu.

Klik på knappen Vælg… knappen til højre for skærmen.

Naviger til det sted, hvor du downloadede eller udpakket certifikatet og klik på det. Certifikatfilen vil have en.crt-udvidelse. Normalt vil det være det samme sted, hvor du har downloadet eller hentet.ovpn-filerne, så du bør allerede være på det rigtige sted.

Tilbage til Konverter Config-fil skærm, klik på afkrydsning øverst til højre for at gemme profilen.

For at oprette forbindelse til VPN-serveren er alt, hvad der skal tilbage, at klikke på den profil, du lige har importeret. Du får vist en meddelelsesskærm, klik på Okay for at bekræfte forbindelsesanmodningen.

Da dette er første gang, du bruger denne profil, bliver du bedt om at indtaste en brugernavn og adgangskode. Indtast loginoplysninger fra din udbyder. Klik eventuelt på knappen Gem adgangskode boks og du bliver ikke bedt om at indtaste den næste gang du opretter forbindelse. Klik Okay at starte VPN'en.

Andre muligheder

Medmindre din udbyder har en VPN-klientapp til Android, der kan installeres på Nvidia Shield fra Play Butik, kan det være en kompliceret opgave at få VPN til at køre på din enhed. Andre muligheder kan dog være tilgængelige. En søgning i Play Butik fra din Nvidia Shield vil afsløre flere VPN-klientapps.

Vi har ikke testet dem, og vi kan ikke garantere deres brugbarhed og kvalitet. Vi kan ikke engang fortælle dig, om de arbejder eller ej, men de kan måske være værd at prøve. Du kan ende med en hurtig og nem løsning, der fungerer fint og tilbyder privatlivets fred, sikkerhed, anonymitet og geografisk neutralitet, du har brug for.

Men din bedste mulighed er sandsynligvis at starte med at søge på din VPN-udbyderens websted og / eller supportfora. De kan have en klar til brug procedure, der er specialdesignet til deres service. Alternativt kan andre brugere have været i en lignende situation tidligere og har indsendt deres løsning.

Konklusion

Når der er en vilje, er der en vej. Dette gælder især ved opsætning af en VPN på et Nvidia Shield. Det kan være lige så enkelt en proces, da det kan være kompliceret - det afhænger hovedsageligt af, hvilken VPN-leverandør du bruger. Det bedste råd, vi kan give dig, er at vælge din VPN-leverandør baseret på tilgængeligheden af en Android-klient, som er let at installere på Nvidia Shield.

Og hvis du er mere af tinkeringstypen, vil de instruktioner, vi gav dig, give dig mulighed for at konfigurere stort set enhver VPN-tjeneste på et Nvidia Shield. Det kan kræve lidt mere tid og indsats, men du skal være i stand til at trække den igennem.

Vi elsker at høre fra vores læsere. Lad os vide, hvordan var din erfaring med at oprette en VPN på Nvidia Shield. Hvilken VPN-klient har du brugt, den ene fra leverandøren eller en OpenVPN-løsning? Brug kommentarerne nedenfor til at dele dine tanker med os.

Populært emne.