Sådan installeres ExpressVPN Chrome Extension

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres ExpressVPN Chrome Extension
Sådan installeres ExpressVPN Chrome Extension
Anonim

Med en stor afstand er Google Chrome nu verdens mest populære webbrowser og med god grund. Det er en brugervenlig, stabil, sikker og veldesignet browser, der steg op på et tidspunkt, hvor Internet Explorer blev pensioneret, og dens udskiftning Microsoft Edge mislykkedes med at gøre karakteren. En del af Chrome's appel er det store udvalg af tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige takket være de tusindvis af forskellige plugins og udvidelser, der er tilgængelige. Selvfølgelig tilbyder mange VPN-udbydere også en Chrome-udvidelse, og ExpressVPN er ingen undtagelse.

Image
Image

ExpressVPN Chrome-udvidelsen er faktisk et smart lille værktøj: Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en ExpressVPN-server med et enkelt klik samt gøre brug af en række yderligere funktioner som deres kill-switch og DNS-lækageforebyggelse. I denne vejledning fortæller vi dig Sådan installeres ExpressVPN Chrome-udvidelsen samt alt hvad du behøver at vide om det.

Hvorfor bruge en VPN med Chrome?

Chrome er browseren til de fleste internetbrugere, så det følger, at det er, når Chrome bruger, at et VPN er vigtigst. Det skyldes, at selv om der er mange applikationer på din computer eller mobilenhed, der forbinder internettet, er Chrome sandsynligvis det sted, hvor størstedelen af din onlineaktivitet finder sted. Og der er nogle overbevisende grunde til, at hver Chrome-bruger skal bruge en VPN:

 • Online sikkerhed - Chrome er en mere sikker browser end de fleste, men det er ikke perfekt. Med antallet af online-trusler der vokser, er en VPN blevet et vigtigt sikkerhedsredskab. Ved at bruge en VPN med Chrome kan du være sikker på, at alt hvad du gør online er krypteret og sikkert.
 • Online beskyttelse af personlige oplysninger - Fortrolighed har gjort mange overskrifter for sent, da internetbrugere begynder at forstå, hvor sårbare deres personlige data er online. Mange websites indsamler brugerdata, internetudbydere samler det og sælger det, og selv Chrome selv indsamler oplysninger om din aktivitet. Men en VPN gør dig anonym online, hvilket gør det umuligt for disse tredjeparter at samle data om din aktivitet eller identitet.
 • Fjern blokering af censur - Desværre er der mange regeringer rundt om i verden, der gerne kontrollerer, hvad deres borgere kan få adgang til online. Autoritære regimer som Kina, Rusland og Iran er blandt de værste lovovertrædere, men selv vestlige demokratier som USA og Det Forenede Kongerige kan til tider blive overvældende. Med en VPN er det muligt at omgå denne censur og få adgang til ethvert websted, du vil.
 • Omgå Geo-begrænsning - Et andet regelmæssigt problem for internetbrugere er geo-restriktioner - det vil sige websteder og streaming-tjenester, som begrænser deres service til brugere i bestemte lande eller regioner. Men med en VPN kan brugerne få det til at virke som om de er overalt i verden og så omgå geo-restriktioner for at få adgang til indhold frit uanset deres placering.

Hvorfor vælge ExpressVPN?

Image
Image

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

Der er masser af VPN'er på markedet, men ExpressVPN er bedømt af brugere og korrekturlæsere som en af de bedste. Der er en række gode grunde til det, men med denne udbyder er hastigheden konge. ExpressVPNs servere er konfigureret til at tilbyde super hurtige forbindelser, og resultaterne er sande deres hensigtsmæssige navnebringer. ExpressVPN har også et netværk på over 145 servere i 94 forskellige lande, hvilket betyder, at de giver brugerne adgang til geo-begrænset indhold fra næsten hvor som helst.

Mens hastigheden er vigtig for ExpressVPN, kommer det bestemt ikke på bekostning af sikkerhed eller privatliv. Deres 256-bit AES-kryptering er næsten ubrydelig, og tjenesten indeholder nogle fantastiske yderligere funktioner som DNS lækagebeskyttelse og en kill-switch til rådighed, som alle er tilgængelige direkte fra Chrome-udvidelsen. Deres privatlivsbeskyttelse er også i topklasse med en nul-loggaranti, du kan stole på. Og uden data begrænsninger eller filtypebegrænsninger, giver ExpressVPN dig mulighed for at streame og downloade alt indhold, du kan lide. Med brugervenlige apps tilgængelige på de fleste platforme samt en fantastisk Chrome udvidelse, er det ikke så mærkeligt, at de er VPN til valg for så mange.

Et ord på gratis VPN'er

Der er ganske få VPN'er, der tilbyder gratis Chrome-udvidelser, men disse skal altid komme med en advarsel. Intet kommer gratis i disse dage, og hvis du ikke betaler for en VPN-tjeneste gennem et lille månedligt abonnement, betaler du en anden måde. Ofte er dette ved at kompromittere dit privatliv, da mange gratis VPN'er vil sælge på brugerdata. Dette er, hvad de fleste VPN-brugere vil undgå, så det giver mening at tilmelde sig en premium-udbyder.

Sådan installeres ExpressVPN på Chrome

Du skal have en konto med ExpressVPN for at bruge deres Chrome Extension, såvel som deres app hentet på din enhed. Hvis du allerede har tilmeldt og downloadet appen, kan du gå videre til trin 3 i denne vejledning. Hvis ikke, så følg bare de enkle trin nedenfor for at få ExpressVPN downloadet og arbejde på Chrome.

 1. Besøg ExpressVPN-webstedet og tilmelde dig med ExpressVPN. Du kan gøre dette ved hjælp af ovenstående links og drage fordel af vores eksklusive læsers aftale.
Image
Image
 1. Når du har tilmeldt dig, Besøg ExpressVPN download siden, hvor du kan downloade de nyeste ExpressVPN apps til din enhed. Vælg den rigtige app til din enhed, og følg de enkle online-instruktioner for at downloade og installere det.
Image
Image
 1. Når appen er installeret på din enhed, vende tilbage til ExpressVPN download siden. Denne gang skal du vælge Google Chrome app, og klik derefter på Få udvidelse knappen i vinduet til højre på siden.
Image
Image
 1. På den webside, der åbnes, skal du klikke på Hurtig installation i midten af skærmen.
Image
Image
 1. Et pop-up vindue vil spørge dig om du vil Tilføj ExpressVPN til Chrome. Klik på Tilføj forlængelse.
Image
Image
 1. Når udvidelsen af ExpressVPN Chrome er blevet downloadet, vil et andet popup-vindue fortælle dig ExpressVPN til Chrome er blevet tilføjet til Chrome. ExpressVPN-ikonet vises også med dine andre udvidelsesikoner til højre for Chrome's URL-bar.
Image
Image
 1. Klik på dette ikon. ExpressVPN-dashboardet vises nu øverst til højre på din Chrome-skærm. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ExpressVPN med et enkelt klik, vælge den ønskede serverplacering og administrere nogle af ExpressVPNs funktioner direkte på Chrome.
Image
Image

ExpressVPN Chrome Extension Review

Blandt privatlivets entusiaster er ExpressVPN en udbyder, der ikke har brug for nogen introduktion. Deres VPN-tjeneste er blandt de allerbedste i branchen, så det er ikke overraskende at finde ud af, at deres Chrome Extension giver en tilsvarende usædvanlig oplevelse. I design afspejler det deres Windows og Mac apps, hvilket betyder, at eksisterende brugere ikke har brug for at gøre sig bekendt med et nyt layout. Det kan også prale af alle de mest grundlæggende forbindelsesfunktioner i deres almindelige apps, som er så værdsat af brugerne. Disse omfatter:

 • One-Click Connect - Ved hjælp af hovedknappen i midten af Chrome-udvidelsen kan brugere oprette forbindelse til ExpressVPN med et enkelt klik.
 • Vælg din placering - Alternativt, hvis du vil vælge en server på et bestemt sted, kan du klikke på Vælg din placering og gennemse enten deres anbefalede servere til din placering eller alle servere, til den ønskede.

  Image
  Image
 • Vælg din server - Ved at klikke på et bestemt sted kan brugerne også vælge bestemte servere, som de også vil oprette forbindelse til.

Oprettelse af forbindelse til ExpressVPN via deres Chrome-udvidelse er lige så simpelt som at oprette forbindelse til dem gennem deres app, hvilket vil komme som en stor lettelse for mange loyale brugere. Der er yderligere funktioner, der er værd at påpege, selvom det skal bemærkes, at ikke alle funktionerne på ExpressVPN-apps er tilgængelige direkte via Chrome-udvidelsen. Der er dog et par yderligere:

 • VPN Kill Switch - Aktivering af Kill Switch sikrer, at hvis VPN-forbindelsen falder uventet, vil internettrafik på Chrome ikke fortsætte, før du har tilsluttet igen.
 • DNS lækage beskyttelse - Denne ekstra sikkerhedsfunktion standser din internetudbyder, DNS-udbyder eller andre uautoriserede personer for at se, hvad du laver online.
 • Bloker WebRTC - Denne funktion er specifik for Chrome-udvidelsen og hjælper med at forhindre, at websites kan opdage din sande IP-adresse og -placering.
 • Spoof din placering: En anden funktion, der er eksklusiv for Chrome-udvidelsen, giver dig mulighed for at sikre, at dine Chrome-geolokationsdata matcher placeringen af den VPN-server, du er forbundet til.

Alle disse ekstra funktioner kan styres via menuen øverst til højre for Chrome-udvidelsen. Her er også en mulighed for at oprette forbindelse til ExpressVPN automatisk, når du åbner Chrome. Hvis du ikke har din almindelige ExpressVPN-app allerede indstillet til at oprette forbindelse automatisk, anbefaler vi stærkt, at du aktiverer denne indstilling. Nederst på menuskærmen har du mulighed for at Vis alle VPN-indstillinger, som åbner ExpressVPN. Dette bør stadig være det vigtigste sted du leder til at administrere dine ExpressVPN-indstillinger.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

Konklusion

Det er ikke nødvendigt at bruge Chrome-udvidelsen til at beskytte dig selv online, da den almindelige ExpressVPN-app kan udføre jobbet alene. Men der er en række grunde til, at udvidelsen også er værd at have. Dens ekstra funktioner tilføjer et andet sikkerhedsniveau, når du surfer på internettet på Chrome. Dens tilstedeværelse vil også fungere som en forsikringspolitik for at sikre, at du aldrig glemmer at oprette forbindelse til ExpressVPN, når du går online. Det er også en enkel, nem at bruge måde at styre de grundlæggende funktioner, som vi bruger mest regelmæssigt.

Hvis du har downloadet ExpressVPN Chrome-udvidelsen ved hjælp af denne vejledning, hvorfor ikke fortæl os hvordan du fandt processen i kommentarerne nedenfor. Hvordan finder du Chrome-udvidelsen til at bruge? Gør Chrome-udvidelsen alt, hvad du vil have det til? Vi er altid ivrige efter at høre dine tanker.

Populært emne.