Man Cave Flix Kodi Add-on: Sådan installeres og ses film

Indholdsfortegnelse:

Man Cave Flix Kodi Add-on: Sådan installeres og ses film
Man Cave Flix Kodi Add-on: Sådan installeres og ses film
Anonim

Nogle gange er det jo flere nicheaddoner, der kan vise sig at være mere populære på de dyreste af nogle med mere omfattende tilbud. Og vi formoder, at det kan være tilfældet med den nye Man Cave Flix Kodi addon, som er bygget på JEN Template og tilbyder et udvalg af film og tv-shows, der primært er rettet mod mandlige Kodi-brugere. Det er en addon, der kender sin målgruppe, og mens der er indhold rettet mod andre brugere, er det også for dets vigtigste demografiske, hvor denne addon virkelig udmærker sig.

En af skønhederne i Man Cave Flix Kodi addon er, at den ikke forsøger at overkomplicere sit tilbud. Det tilbyder film og tv-shows, og det er dybest set det. Men der er masser af indhold derinde og undermenuerne er velorganiserede, hvilket gør denne addon til en drøm at navigere også. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om Man Cave Flix Kodi addon samt give dig en omfattende vejledning om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi system.
En af skønhederne i Man Cave Flix Kodi addon er, at den ikke forsøger at overkomplicere sit tilbud. Det tilbyder film og tv-shows, og det er dybest set det. Men der er masser af indhold derinde og undermenuerne er velorganiserede, hvilket gør denne addon til en drøm at navigere også. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om Man Cave Flix Kodi addon samt give dig en omfattende vejledning om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi system.

Før du downloader Man Cave Flix Kodi addon - Installer en VPN

Man Cave Flix Kodi addon vil sandsynligvis have mange gutter, der gnider deres hænder sammen i glæde. Men inden du beslutter dig for at downloade og installere det, anbefaler vi stærkt dig at installere et VPN først. Dette skyldes, at nogle uofficielle Kodi addon kan give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Dette har resulteret i indehavere af ophavsret, der er rettet mod nogle Kodi-brugere med juridiske breve eller endnu stærkere retssager. Men en VPN kan hjælpe dig med at afbøde disse risici ved at kryptere al din online trafik og sikre, at din IP-adresse bliver holdt skjult for nysgerrige øjne. Dette hjælper med at holde dig beskyttet. Spørgsmålet er, hvilken VPN er den rigtige at bruge med Kodi og addons som Kids Cave?

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Efter vores mening er det bedste VPN til al Kodi brugere IPVanish. IPVanish tilbyder de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for at streame film og tv-shows jævnt. De tilbyder også stærk kryptering og beskyttelsesniveauer på øverste niveau, som indeholder en ingen brugerlogger, garanterer at du kan stole på. IPVanish-servernetværket består af mere end 850 servere i 60 lande over hele verden. Dette er større end de fleste andre udbydere kan tilbyde og betyder, at Kodi-brugere kan låse indhold fra næsten overalt og hjælpe med til at holde forbindelsen hurtigere.

Der er ingen begrænsninger for enten filtyper eller datamængder, som du kan bruge til IPVanish-abonnenter, hvilket er perfekt til Kodi-brugere, der har tendens til at være streaming af indhold fra mange forskellige kilder. Og uanset hvilken enhed du kører Kodi på, tilbyder IPVanish også en dedikeret og nem at bruge app til dig. Dette inkluderer endda Amazon Firestick. IPVanish er en af de bedste allround VPN, og det har alt, hvad Kodi-brugere har brug for.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Man Cave Flix Kodi addon

Det ser ud til at være trenden for øjeblikket, at nye addons skal lanceres på deres eget arkiv eller hos deres udviklere, inden de bliver hentet af en af de større arkiver på et senere tidspunkt. Det er også tilfældet med Man Cave Flix Kodi addon, som kan findes i sit eget Man Cave repository. Heldigvis kan denne kilde hentes og installeres på samme måde som ethvert andet repository. Men for at hjælpe dig med at få Man Cave Flix Kodi addon installeret på dit system, har vi samlet en simpel trin-for-trin guide til at følge:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon. Det ligner et tandhjul og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, som kan findes nederst på skærmen, og derefter dobbeltklikke på Tilføj kilde som er på venstre side af skærmen.

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde som vises, klik hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: https://kodi.mancavekodi.com/. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Man Cave, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå nu tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon. Det ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Man Cave, efterfulgt af start her, og så endelig Repository.Mancave.X.X.X.zip. Klik Okay og dette vil installere Man Cave repository på Kodi. Du skal muligvis vente et øjeblik for at denne download skal fuldføres. Når den har, vises en meddelelse øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 7. Nu vende tilbage til Addon browser menu og klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Man Cave repository.

  Image
  Image
 8. Åbn den og klik derefter på Video addons. Man Cave Flix addon bør være den første du ser opført. Klik på det og klik derefter på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du får igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 9. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Det Man Cave Flix Kodi addon vil nu blive opført under Video Addons og er klar til brug.

  Image
  Image

Man Cave Flix Kodi addon anmeldelse

I en rundtgående måde er Man Cave Flix en addon, som gør præcis, hvad navnet antyder. Den indeholder film og tv og mange af dem. Og indholdet er primært rettet mod et ung mandligt publikum. Når du først åbner addonet, ser du en kort og enkel hovedmenu, som blot lister Film, tv-shows, et par administrative muligheder og et par test muligheder, som du sikkert kan ignorere. Når du åbner de to hovedfaner, finder du, at de faktisk er bedragerisk store og godt lagt ud.

Image
Image

Film

I hovedfilmfanen er en lang undermenu af muligheder, der bryder dette addons filmindhold ned i forskellige forskellige kategorier. De vigtigste, som de fleste Man Cave Flix brugere vil klikke på, er:

Image
Image

Filmkanaler - Denne mulighed åbner et udvalg af live-tv-kanaler, men brugerne skal bemærke, at det har brug for et andet tillæg, LiveStreamsPro, der skal downloades for at kunne fungere.

Man Cave Movies - Det er her, hvor filmene til gutter er samlet, og der er meget at vælge imellem. Du kan søge efter forskellige typer indhold, såsom Gangster, Baseball, Martial Arts, Racing, Nudity, Stoner og meget mere. Hvert link åbner en liste over filmtitler. De er opført uden indlysende rækkefølge, hvilket er lidt irriterende, men der er en kort synopsis, et billede og løbetiden.

Woman Cave Movies - Som navnet antyder, er dette afsnittet af addonet rettet mod kvindelige brugere. Det er ikke så omfattende som Man Cave Movies sektionen, men der er stadig et anstændigt udvalg af romantiske komedier og andre film at vælge imellem.

Kids Cave Movies - Og afslutningen af familien line-up er sektionen afsat til familie og børn film. Det har et smukt komplet sæt Disney-film, et godt udvalg af Nickelodeon-dem og mere.

4K film - Hvis du vil have de bedste kvalitetsstrømme muligt, er dette menufanen at klikke på. De prøvede også at prøve et enkelt klik-afspilningsfunktion i denne fane, da vi testede, hvilket vi også kunne lide.

Der er også en række andre menupunkter, der hjælper dig med at søge efter indhold. Dette inkluderer Genre, år, nu spiller, bedst bedømte, bedste billedvindere, og endda Studios. Der er også en søgefunktion, men det ser næsten ud til at være unødvendigt.

TV-shows

TV-sektionen af Man Cave Flix Kodi addon er ikke helt så omfattende som Movie sektionen. Men der er stadig masser af indhold for dig at sidde fast i. Undermenuen er ret mere fremad end filmen en også. Det giver dig mulighed for at søge efter tv-shows af Populære, Genrer, Netværk, og Topkarakter. En rigtig flot funktion, som vi har haft er fanen Airing i dag som gør det muligt at fange de nyeste episoder af dine yndlingsprogrammer.

Image
Image

Du kan også søge specifikt efter tegnefilm og der er en Women's Cave tv-shows faneblad, der indeholder den samme slags romantisk indhold som dets tilsvarende filmafsnit samt masser af sæbeoperaer. Endelig er der en anstændig søgning facilitet, som er mere nyttigt i tv-shows sektionen end film en.

Man Cave Flix Kodi addon Fordele og ulemper

Fordele

Det vigtigste, de fleste Kodi-brugere vil bedømme addons på, er deres indhold, og der er få klager med Man Cave Flix Kodi addon. Det markedsfører sig som et film- og tv-show-tillæg, og det er det, det leverer. Der er et stort udvalg af film, der kan søges på en lang række forskellige måder. Når du vælger en film, åbnes der en liste over links, der beskriver kvaliteten af streamen. Der er normalt masser af links at vælge imellem, og i vores erfaring syntes alle at fungere godt og være den samme kvalitet, de hævdede at være. Vi havde ikke nogen problemer med brudte koblinger af buffering, som det kunne forventes med en ny tilføjelse som dette.

Det samme var tilfældet med tv-tv-sektionen. Det tilgængelige indhold var lidt mindre omfattende, ligesom de forskellige søgemuligheder var tilgængelige. Men der er stadig ingen mangel på shows og boxesæt at vælge imellem, og alle de links vi testede fungerede godt. Man Cave Flix er uforskammet rettet mod et mandligt publikum, og det er dette indhold, hvor addonet virkelig udmærker sig. Mandlige Kodi-brugere vil utvivlsomt få mest muligt ud af Man Cave Flix.

Ulemper

Vi har altid et lille problem med addons, der forsøger at kønne deres indhold, og det er en fælde, som Man Cave Flix helt sikkert falder ind i. Det er Kvinde Cave sektioner er borderline sexistiske på den måde, de forsøger og dukkehuller den type indhold, som kvindelige brugere gerne vil se. Hvad denne tilføjelse er bedst, er latterligt indhold, men der er ingen grund til, at mandlige og kvindelige brugere ikke alle kan nyde dette. Det lidt irriterende spørgsmål til side, der var ikke for mange problemer, vi stødte på, da vi testede denne tilføjelse værd at rapportere igen

Som med mange andre Kodi-addons, når man åbner en menufane for første gang, må man Cave Flix Kodi addon behandle metadata. Det kan tage lidt tid og er lidt frustrerende, selvom det aldrig skal gentage processen på samme fane to gange. Vi finder også det altid lidt frustrerende, når tilføjelsesliste arving ikke er indhold i nogen indlysende rækkefølge. Det forekommer unødvendigt for os, da det gør det meget sværere at finde indhold, og det kan ikke være svært at lægge indhold i alfabetisk rækkefølge. Man Cave Flix falder ind i denne fælde, men menufanerne er så omfattende, at det i denne tilføjelse ikke rent faktisk gør det muligt at finde det indhold, du vil have, meget hårdere.

Man Cave Flix Kodi addon konklusioner

Man Cave Flix er en simpel addon, der leverer bedst til sit mål demografiske. Hvis du kan lide latterligt indhold, så har det masser af film og tv-shows, som du vil nyde. Valget af indhold er godt, alle links synes at fungere, og kvaliteten af streaming er lige så god som enhver anden lignende addon, vi har testet. Hvis du kan overse den lidt sexistiske måde, den forsøger at konsoldere sit publikum på, er der rigeligt at rose om denne tilføjelse, og det er værd at downloade, hvis du kan lide den slags indhold, det udmærker sig i.

Hvordan fandt du Man Cave Flix Kodi addon? Hvad var dit syn på indholdet, det havde at tilbyde? Har du haft problemer med streaming af indhold på denne tilføjelse? Har vores download- og installationsvejledning hjulpet dig med at få Man Cave Flix Kodi addon oprettet? Vi kan altid lide at høre feedback fra alle vores læsere, så hvorfor ikke dele dine tanker og erfaringer med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne.