Sparkle Kodi Add-on: Sådan ser du amerikansk sport med Sparkle

Indholdsfortegnelse:

Sparkle Kodi Add-on: Sådan ser du amerikansk sport med Sparkle
Sparkle Kodi Add-on: Sådan ser du amerikansk sport med Sparkle
Anonim

Pålidelige sports addons bliver hårdere og sværere at finde i øjeblikket, så alt hvad der er nyt på dette marked er generelt pounced af Kodi brugere. En af de aller nyeste sports addons at dukke op er Sparkle, og det har også vist sig umiddelbart populært. Men det er i det mindste delvis, fordi det faktisk er ret godt. Sparkle er et uhyre amerikansk addon og dets fokus er i høj grad på amerikansk sport. Men lad det ikke afskrække dig, hvis du er fan af en sport, der ikke får stor publikums stats side, da der ikke er nogen mangel på indhold for at holde dig glad også.

For de store amerikanske sportsgrene, herunder NBA Basketball, MLB Baseball, American Football og NHL Ice Hockey, er der masser at holde dig glad. Der er også et stort udvalg af MMA Mixed Martial Arts. Men du vil også finde motorsport, fodboldtennis, rugby og meget mere. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om Sparkle addon, hvad du kan finde på det, og hvordan du downloader og installerer det på din Kodi-enhed.
For de store amerikanske sportsgrene, herunder NBA Basketball, MLB Baseball, American Football og NHL Ice Hockey, er der masser at holde dig glad. Der er også et stort udvalg af MMA Mixed Martial Arts. Men du vil også finde motorsport, fodboldtennis, rugby og meget mere. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om Sparkle addon, hvad du kan finde på det, og hvordan du downloader og installerer det på din Kodi-enhed.

Inden du downloader Sparkle Kodi addon - Installer en VPN

Hvis du planlægger at se levende sport på Sparkle Kodi addon, eller brug en uofficiel Kodi addon for den sags skyld, er det vigtigt, at du altid bruger en VPN. Dette skyldes, at det er brugere af tilføjelser som disse, der ofte er rettet mod ophavsretsindehavere, der mener, at disse tilføjelser overtræder deres ophavsret ved at streame indhold. Nogle brugere er derfor målrettet med juridiske breve eller endda udsat for yderligere handling som følge af deres streaming indhold på sådanne tilføjelser. Men en VPN kan hjælpe med at beskytte dig mod denne risiko ved at kryptere alle dine online data og gemme din IP-adresse, mens du er online. Dette hjælper med at holde din onlineaktivitet sikker fra nysgerrige øjne og afbøde de juridiske risici ved at se indholdet af ophavsret. Så spørgsmålet om Kodi-brugere bør ikke være, om man skal bruge en VPN, men snarere hvilken til at tilmelde sig.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vi kan også hjælpe der, fordi vi ved test har fundet ud af, at det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu er IPVanish. Der er en række grunde til, hvorfor vi er kommet til denne konklusion. IPVanish tilbyder de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for at streame live sports pålideligt. De tilbyder også stærk kryptering og troværdige beskyttelse af privatlivets fred Kodi-brugere kræver at forblive sikre, når streaming herunder en ingen brugerloggergaranti, der kan afhænge af. IPVanish har et stort server netværk bestående af mere end 850 servere i 60 lande rundt omkring i verden. Dette gør det muligt for Kodi-brugere at låse indhold fra næsten overalt, hvilket er praktisk, hvis du er i global sport, der kan stamme fra forskellige lande.

De har heller ikke nogen begrænsninger på enten filtyper eller datamængder, som du også kan bruge på deres netværk. Dette er også perfekt til Kodi-brugere, da mange uofficielle addons bruger indhold i alle mulige forskellige filtyper. Og uanset hvilken enhed du kører Kodi på, herunder Amazon Firestick, har IPVanish en dedikeret og nem at bruge app, som du også kan downloade. IPVanish er et godt allround VPN og har alt, hvad Kodi-brugere har brug for.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Sparkle Kodi addon

Sparkle er en anden ny Kodi addon, der følger den seneste tendens til at blive downloadet direkte fra udviklerens egen kilde i stedet for at være vært for et stort multi-purpose repository. Faktisk har Sparkle addon-udviklerne gjort processen endnu nemmere, men ikke hosting addon-filer i et repository overhovedet. I stedet kan de downloades direkte som en zip-fil. Dette gør den indledende download lettere, men betyder, at denne tilføjelse ikke opdateres automatisk, så du bliver nødt til at holde øje med fremtidige opdateringer selv. For at gøre denne enkle proces endnu nemmere har vi samlet en kort, otte-trins vejledning, der detaljerer præcis hvordan du downloader og installerer Sparkle Kodi addon:

 1. Åbn Kodi og vælg Indstillinger ikon. Det ligner et tandhjul og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, der kan ses nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde som du vil se på venstre side af din skærm.

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde som vises, klik hvor det står og indtast derefter følgende URL-adresse nøjagtigt: https://addons4kodi.site/. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks A4K, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Nu vende tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter A4K, efterfulgt af Addons, og endelig Glimte. Klik derefter på en fil, der hedder plugin.video.sparkle.x.zip, efterfulgt af Okay og dette vil installere Sparkle addon på dit Kodi system.

  Image
  Image
 7. Vær tålmodig. Download og installation af arkiver kan tage et par minutter. Når Sparkle Kodi addon er installeret med succes, vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Nu kan du gå tilbage til Kodi startskærm og klikke på Tilføjelser igen. Det Glimte Addon vil nu blive opført under Video Addons og vil være klar til brug.

  Image
  Image

Sparkle Kodi addon review

Hvis du har været på udkig efter en ny Kodi addon for at hjælpe dig med at få din sportsreaktion, så har pickings været slanke sent. Men den nye Sparkle Kodi addon kan være lige hvad du har ledt efter. Det virker lidt som Pro Sports and Sports HUB, da det søger pålidelige Acestream links fra Reddit og bruger dem til at levere pålidelige HD sportsstrømme til sine brugere. Det betyder at for at få mest muligt ud af Sparkle skal du have både Plexus og Acestream installeret på din Kodi. Det er værd at gøre, selvom den rækkevidde af indhold, som Sparkle har at tilbyde, er temmelig imponerende.

Et hurtigt kig på hovedmenuen viser dig en lang liste over de forskellige sportsgrene og ligaer, der er tilgængelige på Sparkle Kodi addon. Listen indeholder:
Et hurtigt kig på hovedmenuen viser dig en lang liste over de forskellige sportsgrene og ligaer, der er tilgængelige på Sparkle Kodi addon. Listen indeholder:
 • MMA-strømme
 • NFL-strømme
 • NBA-strømme
 • NCAA BBall Strømme
 • CFB-strømme
 • NHL-strømme
 • Puck Strømme
 • MLB-strømme
 • Fodboldstrømme
 • Tennisstrømme
 • Boxing Streams
 • Rugby Strømme
 • Motorsportstrømme

Klik på en af disse lister, og du vil åbne en liste over de strømme, der er tilgængelige for denne sport eller liga i øjeblikket. Denne liste består ganske enkelt af den enkelte kamp eller begivenhed sammen med en indikator for, hvor mange forskellige strømme der er tilgængelige for hver enkelt. Vælg den ønskede kamp eller begivenhed, og du kan derefter vælge det link, du foretrækker, og nyde at se spillet.

Nederst i hovedmenuen er der tre muligheder, som giver dig mulighed for at vælge mellem levende streams af forskellige dedikerede sports kanaler. Ligesom den enkelte sports link ovenfor, afhænger tilgængeligheden af links her, hvad Sparkle addon kan skrabe fra Reddit og dets andre kilder. I vores test var der masser af kanaler opført (både sport og mere generelt indhold), men ikke alle links arbejdede. Det er værd at se her, hvis du ved hvilken kanal der viser spillet eller begivenheden, du vil se, men på dette tidspunkt foreslår vi, afhængigt af dette afsnit, at finde arbejdsforbindelser.

Sparkle Kodi addon fordele og ulemper

Fordele

I vores erfaring er de addons, der holder det enkle, tilbøjelige til at være både de mest populære og de bedste. Sparkle er absolut en simpel addon, og selv den mest nybegynder af Kodi-brugeren burde ikke have nogen problemer med at navigere rundt. Så længe du ved hvilken sport du vil se, vil du finde en nedslidning af de tilgængelige armaturer, og så er det bare et tilfælde at beslutte, hvilken du skal nyde.

At være en ny addon, vi stødte på få problemer faktisk se streams enten. Alle de links vi klikede på fungerede fint, og kvaliteten af vandløbene var for det meste meget god. Buffering er et uundgåeligt problem med addons som Sparkle, men det var faktisk noget, vi stødte meget sjældent på, som er til deres kredit.

Ulemper

Sparkle er ikke en addon, der fungerer alene, hvilket betyder at du skal sikre dig, at du har downloadet både Plexus og Acestream, før du forsøger at se noget. Dette kan være frustrerende første gang du forsøger at se noget, men i sidste ende er belønningen på tilbud mere end værd at gøre.

Det eneste virkelige problem vi kunne finde var med mængden af indhold til rådighed. For nogle sportsgrene var de tilgængelige indholdslister temmelig omfattende. Men for andre var der nogle gange et mangel på indhold, som er skuffende. Uanset om dette er Sparkle, der har problemer med at finde links i nogle områder eller bare tidlige tænderproblemer for hvad der stadig er en meget ung addon, er det stadig at se.

Sparkle Kodi addon Konklusioner

Generelt, hvis du leder efter levende sportsstrømme, er Sparkle absolut et tillæg værd at downloade. Det er stadig en ny tilføjelse og ikke uden nogle få tidlige problemer, men vi håber, at disse hurtigt kan stryges ud af udviklerne. Hvis de links, du leder efter, er der, så tilbyder Sparkle en pålidelig og effektiv live sports streaming service. Sådanne tilbud er til en præmie på Kodi lige nu. Og alene af den grund fortjener Sparkle et sted i dit Kodi-bibliotek.

Hvordan fandt du Sparkle Kodi addon? Har du haft problemer med streaming af indhold på denne tilføjelse? Hvor ofte har du fundet links ikke tilgængelige, når du ville have forventet mere? Var de vandløb, der var der af god kvalitet? Har vores download- og installationsvejledning hjulpet dig med at få Sparkle Kodi addon op og køre? Vi kan altid høre dine tanker og oplevelser, så hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor?

Populært emne.