Night Terrors Kodi Add-on: Sådan installeres og overvåges reelle kriminalitet og paranormalt indhold

Indholdsfortegnelse:

Night Terrors Kodi Add-on: Sådan installeres og overvåges reelle kriminalitet og paranormalt indhold
Night Terrors Kodi Add-on: Sådan installeres og overvåges reelle kriminalitet og paranormalt indhold
Anonim

Specialistiske addons synes at være den måde, Kodi-udviklere er på vej i øjeblikket, med mange af de bedste nye udgivelser af sent, der er dedikeret til temmelig nichemæssige fagområder. Nat Terrors er ingen undtagelse herfor. Vi kom på Night Terrors under antagelsen, at det skulle være et horror addon.Men forestillinger kan være vildledende. Det er faktisk en tilføjelse til ægte kriminalitet og paranormalt indhold. Og i disse områder udmærker det sig virkelig.

Det er udviklet af Nutty Tony, og han har klogt holdt alt klart og simpelt, hvilket betyder, at Night Terrors er et godt supplement til brug. Det har masser af indhold på udvalgte områder, og der er meget for fans af disse genrer at udforske og nyde. I denne vejledning fortæller vi alt hvad du behøver at vide om Night Terrors Kodi addon og hvad du kan forvente af det, herunder en komplet vejledning om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi-system.
Det er udviklet af Nutty Tony, og han har klogt holdt alt klart og simpelt, hvilket betyder, at Night Terrors er et godt supplement til brug. Det har masser af indhold på udvalgte områder, og der er meget for fans af disse genrer at udforske og nyde. I denne vejledning fortæller vi alt hvad du behøver at vide om Night Terrors Kodi addon og hvad du kan forvente af det, herunder en komplet vejledning om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi-system.

Inden du downloader Night Terrors Kodi addon - Installer en VPN

Hvis du planlægger at streame indhold på en uofficiel Kodi addon som Night Terrors, anbefaler vi stærkt, at du bruger et VPN først. Dette skyldes, at nogle Kodi-brugere har fundet sig selv rettet af ophavsretsindehavere for at bruge uofficielle addons, hvoraf nogle kan være i strid med ophavsretslovgivningen. Nogle brugere har modtaget juridiske breve eller endda konfronteret med yderligere juridiske sanktioner, bare for at bruge disse tilføjelser. Men en VPN kan tilbyde dig en vis beskyttelse. Det vil kryptere alle dine online data og skjule din rigtige IP-adresse, mens streaming indhold på Kodi. Dette hjælper med at holde din onlineaktivitet privat og sikker fra nysgerrige øjne. Disse dage er det ikke et spørgsmål om, om du skal bruge en VPN, når du streamer indhold på Kodi, men snarere hvilken VPN du skal tilmelde dig. Men vi kan også hjælpe dig der.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores test har fundet ud af, at det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu er IPVanish, som markerer alle de kasser Kodi-brugere leder efter i en VPN. IPVanish kan tilbyde hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for at streame indhold pålideligt fra deres tilføjelser. Men det kombinerer også disse hastigheder med stærk kryptering og fremragende beskyttelse af personlige oplysninger. Dette inkluderer en ingen bruger logfiler garantere at du kan stole på. IPVanish har et betragteligt servernetværk bestående af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Dette giver ikke kun Kodi-brugere mulighed for at låse indhold fra næsten overalt, men hjælper med at holde forbindelseshastighederne hurtigt også.

Der er ingen begrænsninger for enten filtyper eller data mængder, du kan bruge enten med IPVanish, hvilket er fantastisk, da mange Kodi addons bruger forskellige filtyper som Bittorrent og streaming indhold kan være meget datakrævende. IPVanish tilbyder også apps til næsten alle enheder, der også kan forestilles, herunder Amazon Firestick. Hvis du vil have en VPN, der gør alt hvad du behøver for at streame Kodi, er det svært at se ud over IPVanish lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Night Terrors Kodi addon

Night Terrors er et dedikeret nyt addon for fans af ægte kriminalitet og paranormalt indhold. Det er udviklet af Nutty Tony, som har besluttet at placere det på Illuminati Repository. Ikke alene virker dette som et ideelt hjem for denne addon, men det gør det også bemærkelsesværdigt nemt at downloade og installere, da Illuminati er en af de mere etablerede repositorier, der stadig går i øjeblikket. For at hjælpe dig med at få denne tilføjelse oprettet hurtigt og nemt, har vi samlet denne korte, trinvise installation guide:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon. Det ligner et tandhjul og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på Filhåndtering fane, der kan ses nederst på skærmen. Dernæst skal du dobbeltklikke på Tilføj kilde som du vil se i venstre kolonne på din skærm.

  Image
  Image
 3. En pop op-boks vises med Tilføj filkilde som sin titel. Klik, hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: http://repo.illuminatitemple.xyz/. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Illuminati, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Illuminati og klik på en fil, der hedder repository.illuminati.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Illuminati Repository på din Kodi.

  Image
  Image
 7. Gå derefter tilbage til Addon browser menu og klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Illuminati repository.

  Image
  Image
 8. Åbn den og klik derefter på Video addons. Klik på Night Terrors addon, som er angivet tæt på toppen, og klik derefter på Installere. Dette vil downloade og installere Night Terrors Kodi addon på din Kodi enhed. Du får igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 9. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Det Nat Terrors Addon vil nu blive opført under Video Addons og vil være klar til brug.

  Image
  Image

Night Terrors Kodi addon Review

For fans af ægte kriminalitet af paranormalt indhold tilbyder Night Terrors addon virkelig alt, hvad du måske vil have fra et Kodi addon. Det strider aldrig langt fra dette kerneindholdsfokus, men det er til sin fordel, fordi det formår at levere et stort udvalg af indhold, hvilket er let at navigere og pålideligt at se. Uanset om du leder efter film, tv-udsendelser, dokumentarfilm eller mere, har Night Terrors et udvalg af indhold, som du kan nyde, og det kan alle søges fra en meget klar og velindrettet hovedmenu. Den bedste måde at analysere, hvad der er tilgængeligt på Night Terrors Kodi addon, er at arbejde ned på denne menu:

Image
Image

Paranormale film

Dette afsnit indeholder mere end 100 film, der har et paranormalt tema. De er listet alfabetisk, og hver liste indeholder en ret detaljeret synopsis og et billede fra filmen, som normalt er plakaten. Det er ikke en fuldstændig omfattende liste, og der er utvivlsomt flere film i denne genre, der skal tilføjes i fremtiden, men i øjeblikket har den stadig meget indhold, hvoraf mange jeg aldrig har set før og burde holde fans roligt i timevis .

Paranormale tv-shows

En selvforklarende titel og et andet imponerende udvalg af indhold. På tidspunktet for testningen var der mere end 70 forskellige tv-shows og serier med et paranormalt tema, herunder klassikere som amerikansk gotisk, værende menneskelig, Buffy the Vampire Slayer, Roswell og Stranger Things. Ved at klikke på en serie åbnes en undermenu for hver sæson, og derefter hver episode, som gør det nemt at se igennem en hel serie eller springe til din valgte episode.

Paranormale dokumentarer

Hvis du vil finde ud af om paranormale oplevelser i virkeligheden, har Night Terrors addon også fået nok for dig. Dette afsnit indeholder over 60 forskellige dokumentarer, herunder alt fra dokumentarfilm om ægte paranormale oplevelser, reality shows efter spøgelsesjægere, og endda berømtheds-tema paranormale shows.

True Crime Movies

Flytter væk fra paranormalt indhold er det andet fokus for Night Terrors addon sande kriminalitet. Og på trods af den åbenlyse fristelse til at inkludere en vis fiktiv kriminalitet, forbliver addon-sagen til dens krav i udvælgelsen af mere end 50 ægte kriminalfilm, som den for øjeblikket tilbyder. Dette er et stort udvalg af dramatiseringer af kriminalitet i virkeligheden taget fra for det meste amerikanske og britiske kilder. Men der er masser af spænding og skræmme i lige mål.

True Crime tv shows

Det samme gælder for tv-sektionen True Crimes, som har mere end 30 forskellige tv-shows og serier om sande-live-kriminelle begivenheder at vælge imellem. Igen er dette indhold hovedsagelig fra enten USA eller Det Forenede Kongerige.

True Crime Documentaries

Som du måske forventer, er der ingen mangel på ægte kriminalfilm tilgængelige. Night Terror's addon tilbyder mere end 75 for seerne at nyde. Igen tages indhold næsten udelukkende fra den engelsktalende verden, men der er dækning af næsten alle former for forbrydelser, du kan forestille dig inkluderet.

Nye film

De nye film kan virke lidt vage, men dette afsnit fortsætter med at forblive stort set sandt for de brede temaer i denne tilføjelse og samtidig fokusere mere på nyt udgivet indhold. Nogle film, som Star Wars, er lidt uklar, men der er meget mere, der har et paranormalt eller ægte kriminalitet blandt de 50 ulige nye film, der er medtaget. Disse er ikke angivet i nogen rækkefølge, men indeholder stadig det samme detaljeringsniveau som indhold i resten af tilføjelsen.

Nye tv-shows

Igen er dette afsnit ikke helt så tæt på kernetemaerne, men stadig er de fleste af de 50 ulige nye tv-shows stort set langs det paranormale eller sande kriminalitetstema.

Crime tv shows

Dette er faktisk den største del af hele denne addon, og det er faktisk den, der afviger mest fra kernetemaerne. Dette afsnit indeholder fiktive kriminalitets tv-shows. Nogle har også et paranormalt tema, men her er et stort udvalg, og vi antager, at de fleste fans af ægte kriminalitetsindhold vil finde masser at nyde her også.

Night Terrors Kodi addon Fordele og ulemper

Fordele

Night Terrors Kodi addon er en specialaddonent, og den er fortsat solid loyal over for dens fokus igennem. Dette er til sin kredit, fordi alt for ofte udviklere bukker under for fristelsen og tilføjer ekstra ting til deres apps, hvilket gør dem mere komplicerede og betyder, at de taber fokus. Night Terror gør ikke denne fejl og er jo bedre for det. Hvis du klikker på et link, sættes addon'en ud af at skrabe sine kilder for tilgængelige links til den pågældende film eller tv-show. Der er normalt masser at vælge imellem, og hver indeholder en indikation af kvaliteten af strømmen. Når du har klikket på dit valgte link, skal filmen eller showet begynde at spille ret hurtigt, men i vores test var nogle links bestemt hurtigere end andre.

Kvaliteten af vandløb var for det meste også ekstremt imponerende. Vi oplevede minimal problemer med buffering og kun en håndfuld brudte links. Vi var også imponerede over, at alle de links, vi testede, syntes at opfylde kvaliteten af indholdet de annoncerede, hvilket betød, at der ikke var nogen skjulte overraskelser i denne tilføjelse. Brugere vil helt sikkert sætte pris på det faktum, at de kan stole på de oplysninger, som udviklerne får over dem, på tværs af denne tilføjelse.

Ulemper

Meget af indholdet af denne addon er nyere, og der er kun en håndfuld af de klassiske tv-shows og film fra 50'erne og 60'erne, der nemt kunne passe ind i denne genre. Dette synes os at være en chance, der savnes. Det moderne indhold er fantastisk, men fans af denne type indhold har tendens til at nyde deres retrofilm og viser hver gang så meget. Måske vil de blive tilføjet i løbet af tiden, men hvis ikke, kan bygherren forvente at se denne tilføjelse overgået, så snart en anden kommer sammen, som bringer både moderne og retroindhold sammen på et enkelt sted.

Åbning af en menufane for første gang har tendens til at være en langsom proces med alle Kodi addons. Dette skyldes, at de skal behandle de indledende metadata. Men med Night Terrors syntes denne proces særdeles langsomt, hvilket var lidt frustrerende efter et stykke tid. Generelt, mens denne tilføjelse er let at navigere rundt, var det på langsom side, og det er en skam, da det forringede lidt af, hvad der generelt var en meget positiv oplevelse.

Night Terrors Kodi addon Konklusioner

Hvis du er interesseret i at se enten paranormalt eller ægte kriminalitet, er Night Terror's et must-addon til dit Kodi-bibliotek. Det er godt designet, let at navigere og tilbyder et godt udvalg af indhold. Streaming indhold via denne addon er for det meste en positiv oplevelse, og selv om addonet selv var lidt langsomt til tider, var afspilningen næsten alle pålidelige. Night Terror vil drage fordel af mere indhold, der bliver tilføjet, især nogle ældre film og tv-shows. Det kan ske over tid, men i øjeblikket er der stadig masser for fans at nyde, og de vil uden tvivl komme væk mange gode timer, der nyder hvad Night Terrors allerede har at tilbyde.

Hvordan fandt du Night Terrors Kodi addon at bruge? Fik det med dine forventninger? Har du oplever andre problemer med det? Hvordan fandt du vores installationsvejledning til brug? Var det nyttigt? Vi er altid interesserede i at høre dine tanker og oplevelser, så hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.