TheKingdom Kodi Add-on: Se australske tv-shows og film

Indholdsfortegnelse:

TheKingdom Kodi Add-on: Se australske tv-shows og film
TheKingdom Kodi Add-on: Se australske tv-shows og film
Anonim

Australien kan undertiden mærke, at det er lidt afskåret fra resten af verden. Det er langt fra de fleste steder, og denne isolation er en af grundene til, at så mange Aussies leder til Europa eller Amerika i deres ungdom. Denne store ex-pat befolkning forbliver ivrige efter at holde kontakten med deres kultur og lokale underholdning i udlandet, så der har længe været en efterspørgsel efter et Kodi addon dedikeret til australsk indhold. Nu er der en. Kongeriget Kodi addon er ankommet som et all-in-one addon med stort fokus på Aussie tv-shows, film og live streams. Uanset om du er australsk i udlandet, stadig hjemme eller bare en fan af Aussie-kultur, er Kongeriget et vigtigt supplement for dig.

I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om The Kingdom Kodi addon. Vi vil give dig en oversigt over omfanget af indhold, der findes, samt give et indblik i, hvordan addon fungerer, dets design og hovedfunktioner. Og vi vil også give dig en enkel, let at følge vejledning om, hvordan du downloader og installerer Kingdom addon på din Kodi enhed.
I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om The Kingdom Kodi addon. Vi vil give dig en oversigt over omfanget af indhold, der findes, samt give et indblik i, hvordan addon fungerer, dets design og hovedfunktioner. Og vi vil også give dig en enkel, let at følge vejledning om, hvordan du downloader og installerer Kingdom addon på din Kodi enhed.

Inden du downloader Kingdom Kodi addon - Installer en VPN

Hvis du planlægger at streame tv eller film indhold på uofficielle Kodi addons som Kongeriget, er det altid stærkt tilrådeligt at bruge en VPN. Dette skyldes, at indehavere af ophavsret har fulgt uofficielle Kodi addons og deres brugere i de seneste måneder, da nogle sådanne tilføjelser kan bruges til at streame ophavsretligt beskyttet indhold. Som følge heraf har brugere af disse tilføjelser modtaget juridiske bogstaver, og nogle har stået over for yderligere retssager. Men en VPN kan hjælpe med at beskytte dem. Det vil kryptere alle dine internetdata og skjule din IP-adresse, hvilket hjælper med at holde din onlineaktivitet skjult fra nysgerrige øjne. En VPN er nu set som afgørende for alle Kodi brugere. Det store spørgsmål er, hvilken VPN de skal bruge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores forskning og test tyder på, at den bedste VPN på markedet for Kodi brugere lige nu er IPVanish. Der er en række tvingende grunde til, hvorfor vi er kommet til denne konklusion. IPVanish tilbyder nogle af de hurtigste og mest konsekvente forbindelseshastigheder for enhver VPN-udbyder. Disse er tilgængelige på hele sit server netværk, hvilket er ideelt for Kodi-brugere, der streamer indhold på uofficielle addons. IPVanish tilbyder også super stærk kryptering, der sikrer din online data sikker, og dens privatlivspolitikker er så gode som det får, herunder en støbejern, der ikke garanterer brugerlogger. IPVanish server netværk er en stor, der består af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Det betyder, at Kodi-brugere kan få adgang til indhold fra hele verden og hjælper med at øge forbindelseshastighederne også.

Der er heller ingen restriktioner for begge filtyper eller datafængder, som brugere kan få adgang til. Og med dedikerede, brugervenlige apps, der er tilgængelige på næsten alle enheder, du muligvis tænker at køre Kodi på, er det ret indlysende, hvorfor IPVnaish ses som den perfekte VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres The Kingdom Kodi addon

Kongeriget Kodi addon er en relativt ny tilføjelse til markedet, men det ser allerede ud til at være flyttet hjem en gang. I øjeblikket findes den på Brettus Repository. Dette depot regner sig selv som primært til Kodi builds. Men det har et anstændigt udvalg af addons til rådighed med, at Kongeriget er blandt dets nummer. Da vi testede denne addon, fandt vi, at der var to versioner af Kongeriget tilgængelige på Brettus Repository. Vi anbefaler altid at vælge den nyeste version, da dette vil have det mest up-to-date indhold samt have sikkerhedsopdateringer og andre patches at rette eventuelle fejl, som udviklerne har bemærket. Download og installere Kingdom addon er en ret simpel proces, men for at hjælpe dig igennem det, er her vores enkle trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fane, der kan ses nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: https://brettus.890m.com/ Klik OKAY, så skal du give denne nye kilde et navn, f.eks Brettus, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå nu tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan ses øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik Installer fra zip-fil, vælg derefter Brettus og klik på en fil, der hedder repository.brettusrepo-x.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Brettus Repository på Kodi.

  Image
  Image
 7. Download og installation af Brettus Repository kan tage et par minutter, så vær tålmodig. Når det er installeret korrekt, vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Nu vende tilbage til Addon browser menuen og denne gang klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Brettus Repository.

  Image
  Image
 9. Åbn Repository og vælg Video addons. Rul ned til du finder Kongeriget opført. Klik på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du vil igen se en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og vælg Tilføjelser igen. Det Kongerige Addon vil nu blive opført under Video Addons og du er helt indstillet til at nyde at se nogle seriøst sjove animationer.

  Image
  Image

Kongeriget Kodi addon Review

All-in-one Kodi addons kan være besværligt og svært at navigere. At finde en, der er enkel og veludformet, er en sjælden ting. Så australske Kodi-brugere kan trække vejrtræk til suk, fordi det ikke er et perfekt Kodi-addon, da Riget ikke har gjort noget af det hårde arbejde. Hovedmenuen, når du åbner denne tilføjelse, er en lykkeligt retfærdig affære. Det har kun fire hovedkategorier at vælge imellem, og disse er tydeligt mærket, så det skal ikke være for meget af et problem at finde det, du leder efter. Der er også en testfaneblad, der viser, at udviklerne stadig arbejder på flere funktioner, og brugere af Kingdom addon kan forvente flere forbedringer i de kommende uger og måneder. Men på tidspunktet for testen er her hvad du kan forvente at finde på The Kingdom Kodi addon:

Image
Image

Kingdom Live TV

Dette er stedet at gå, hvis du vil se Live IPTV-streams. Som med næsten alt i denne tilføjelse er fokuset på australsk indhold, så øverst i undermenuen er alle de vigtigste australske tv-netværk. Når du ruller ned, er der forskellige andre muligheder, herunder to faner til live sports kanaler, en til musikkanaler, fire som tilbyder lister over World IPTV-kanaler og en Acestreams TV Channel. Ved at klikke på et link åbnes en liste over tilgængelige kanaler, og hver kanal tilbyder et udvalg af links. Vælg dit link, og kanalen skal begynde at streame.

Kongerige film og tv shows

Dette er stedet at komme til efterspørgselsindhold. Når du åbner det, er der tre muligheder, som sandsynligvis vil betyde lidt for dem, der ikke allerede er bekendt med, hvordan Kodi addons kan fungere. De er TMDB Network, Trakt Network, og IMDB Netværk. Det er ikke den nemmeste på efterspørgselsafsnit at navigere på nogen måde, men der er ret meget indhold til rådighed, når du finder din vej til det. Dette er en del af addonet, som helt sikkert kunne ryddes op og gøres mere brugervenligt.

TMDb er drevet af The Movie Database og tilbyder et bredt udvalg af film og andet indhold. Brugere kan søge efter sådanne muligheder som populære, nu afspilles og bedst bedømte, mens rulning ned også tilbyder en liste over IPTV-links også. Der er film og tv-shows aplenty at finde, men du bliver nødt til at gøre dig bekendt med opsætningen, før du vil bruge det intuitivt.

The Trakt Network mulighed giver brugerne adgang til indhold fra Trakt Network, som indeholder en bred vifte af film og tv-shows. Dette afsnit er ret nemt at navigere rundt og finde det indhold, du ønsker.

IMDB Netværk er hentet fra den populære Internet Movie Database site og tilbyder enten et Chart Moviemeter eller populære tv-indstillinger. Begge vil åbne en anstændig liste over on-demand indhold, som du kan vælge imellem.

I mellemtiden er der også en sektion kaldet Sorterværk hvilket er stedet at gå, hvis du vil se nyt filmindhold. Dette afsnit er lidt mere ligetil at navigere og åbne en liste over godt 100 nye film, som du kan vælge imellem. De er opført alfabetisk med en god synopsis og er mere, hvad brugere har forventet fra en on-demand sektion af en addon.

Kongerige Andre Strømme

Dette er en lidt mærkelig tilføjelse til addonet, men jeg tror, at nogle brugere måske finder det interessant. Den har tre muligheder, når du åbner den. Live Cams funktioner 24 CCTV kamera feeds fra hele Australien, Australske regering indeholder video feeds fra det australske parlaments forskellige hus og Specielle begivenheder formodentlig dækningen af australske begivenheder, men var tom, mens vi testede.

Kongerige Musik og Radio

Det er rimeligt at sige, at musik- og radiosektionen i Kingdom addon er et igangværende arbejde. Der var tre links på det tidspunkt, hvor vi testede. Det Australsk digital radio afsnit tilbyder et udvalg af omkring 35 australske radiostationer, som kan lyttes til live. Der er også links til LastFM og UK Music, men disse var stadig markeret som test, da vi brugte addonet. Det er sikkert sikkert at antage, at udviklerne håber at tilføje meget mere til dette afsnit i de kommende uger og måneder.

Kongeriget Kodi addon Fordele og ulemper

Fordele

Hvis du leder efter en addon med det bredest mulige udvalg af australsk indhold så Kongeriget addon er stedet at gå. Men det kommer med en advarsel. Kongeriget addon advarer om, at noget af dets indhold kan være geo-begrænset. Mange australske tv-kanaler anvender geo-begrænsninger for at stoppe folk uden for Australien fra at få adgang til deres indhold. Bare rolig. Du skal allerede have tilmeldt dig en VPN, før du downloader og installerer Kodi addon. Hvis du ikke har det, gør det nu. Når du er tilmeldt, skal du åbne din VPN og oprette forbindelse til en server i Australien. Når du er tilsluttet, skal du forsøge at streame den pågældende kanal igen. Det skal nu fungere uden problemer.

Med en VPN er der stort set ingen grænse for, hvad denne addon har at tilbyde. Det lever op til sin fakturering som et all-in-one-tillæg med både IPTV-streams og on-demand-indhold, der passer godt til. Der er ikke mange flere klokker og fløjter, men det virker til sin fordel på mange måder, da addon har fornemmelsen af en simpel, veldesignet software, der ved, hvad den forsøger at opnå.

Ulemper

Når du vælger indhold på Kingdom Addon, skal du vælge hvilket link du vil bruge. Det giver dog minimal information om, hvad der skelner mellem disse links. Der er ingen råd om kvaliteten af strømmen eller hvor den kommer fra, hvilket betyder at vælge links er stort set bare gættearbejde.

Det betyder også, fordi nogle af de tilgængelige led er meget bedre end andre. Vi oplevede ikke for mange brudte links, men vi fandt links, der var langsomme eller ofte havde problemer med buffering oftere end vi ville have ønsket. I et all-in-one-tillæg synes dette problem mere almindeligt, men det er ikke desto mindre skuffende. Ved at give flere oplysninger om linkene kan brugerne vælge strømmen af strømmen og de linkkilder, der fungerer bedst for dem. Det er en skam, at de ikke kan gøre det med Kingdom addon, og det er bestemt noget, som udviklerne helt sikkert kunne forbedre fremadrettet.

Hastigheden er ikke altid Kongeriget addons største aktiv heller. Ved at klikke på et link eller menupunkt kan det betyde en temmelig lang ventetid for den næste mulighed for at åbne, og det ser ikke ud til at forbedre med flere anvendelser heller. Det kommer derhen til sidst, men hvis du leder efter et addon, som hurtigt åbner dit valgte indhold, så vil Kongeriget nok ikke være dit go-to all-in-one-tillæg.

Kongeriget Kodi addon konklusioner

Der er både positive og negative til Kongeriget Kodi addon, men generelt har det meget at rose. Udvælgelsen af indhold er fremragende, med et uhyre australsk fokus, som det leverer godt. Det er for det meste vel designet og nem at bruge, men der er nogle sektioner, hvor lidt polering er påkrævet. Det ville have gavn af at køre lidt hurtigere og fra flere oplysninger, der leveres til brugere på nogle punkter. Men for australierne, Aussie expats og fans af australsk tv og film, er det absolut et tillæg værd at downloade.

Hvordan har du i dine egne erfaringer fundet The Kingdom addon at bruge? Stødte du på problemer, som vi ikke nævnt? Hvad var de stærkeste punkter om denne tilføjelse til dig? Hvor hjælpsomme fandt du vores download- og installationsguide? Vi glæder os altid over dine synspunkter og kommentarer, så hvorfor ikke dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor?

Populært emne.