2018 NBA All-Star Game - Sådan Watch Online

Indholdsfortegnelse:

2018 NBA All-Star Game - Sådan Watch Online
2018 NBA All-Star Game - Sådan Watch Online
Anonim

2018 NBA All Star-spillet finder sted den 18. februar 2018 og viser nogle af basketballens mest talentfulde atleter i en intens head-to-head match-up. Fans, NBA-spillere og medieforretninger stemmer om deres yndlingsspillere fra hver konference og trækker i en forskellig rækkefølge fra snesevis af hold i USA. Hver side vælger derefter en velgørenhed, der kan drage fordel af spillets provenu. Det vindende hold får til at donere $ 100.000 pr. Spiller til deres valgte veldedighed, mens det tabende hold kun er $ 25.000 pr. Spiller.

Image
Image

Uanset vinderne og taberne er 2018 NBA All-Star-spillet garanteret at være spændende. Hvis du ikke kan få det til live, eller hvis du ikke har adgang til den rigtige udsendelseskanal, har vi beskrevet et par metoder til streaming af 2018 NBA All Star-spillet online.

2018 NBA All Star-spil - det grundlæggende

NBA All-Star-spillet er en årlig begivenhed siden 1950'erne. Formatet har ændret sig lidt gennem årene, men det grundlæggende koncept om at trække i spillere fra tværkonferencer til gavn for deres valgte veldedighed har forblevet det samme. Nyere begivenheder omfatter ting som tre-point konkurrencer, slam dunk turneringer og færdigheder udfordringer for professionelle basketballspillere.

Formatet til 2018 NBA All-Star-spillet indeholder også en række ikke-basketballunderholdning. Fergie vil synge den amerikanske folkesang, og halvtidsvisningen omfatter Kevin Hart, Pharrell Williams og N.E.R.D. Hele arrangementet starter også med en All-Star Weekend, der omfatter berømtheder og sportsfolk fra andre felter, der spiller basketball mod hinanden. Hvis du nogensinde har ønsket at se skuespilleren Caleb McLaughlin forsøge at dunk mod Jamie Foxx, så er det din chance!

NBA All-Star Schedule

All-Star Weekend begynder klokken 19:00 EST den 16. februar. Hvis du bare vil fange NBA All Star-spillet selv, skal du tune ind klokken 8 EST søndag den 18. februar på TNT. Hele arrangementet finder sted i Los Angeles Convention Center, hjemsted for LA Clippers, men er planlagt til praktisk at se på den amerikanske østkyst.

Den komplette All-Star-tidsplan indeholder indholdsudsendelse fra et par forskellige kilder, herunder ESPN, NBA.tv og TNT. Forspilets indhold er helt valgfrit, men det er sjovt at se. For den faktiske kamp, se bunden af tidsplanen.

Fredag den 16. februar

 • 12:30 p.m. EST - Mountain Dew Kickstart Rising Stars Challenge Practice (NBA TV)
 • 7 pm EST - NBA All-Star Celebrity Game (ESPN)
 • 9 p.m. EST - Mountain Dew Kickstart Rising Stars Challenge (TNT)

Lørdag den 17. februar

 • 1 p.m. EST - Hall of Fame Meddelelse (NBA TV)
 • 2 p.m. EST - NBA All-Star Practice (NBA TV)
 • 8 p.m. EST - State Farm All-Star Lørdag Nat (TNT), herunder Taco Bell Færdighed Udfordring, JBL Tre Point Contest og Verizon Slam Dunk Konkurrence

Søndag, Feb. 18

 • 1 p.m. EST - NBA Legends Brunch (NBA TV)
 • 4:30 p.m. EST - NBA G-League International Udfordring (NBA TV)
 • 8 p.m. EST - 67th NBA All-Star Game (TNT)

Hvem spiller i 2018 NBA All-Star Game?

Fans og medspillere stemte på hvilke basketballstjerner der ville blive præget i 2018-kampen. Hele roster findes på All-Star 2018-webstedet, men hvis du bare vil kigge på forretterne, se listen nedenfor.

Østlige konference

 • LeBron James
 • Kyrie Irving
 • DeMar DeRozan
 • Joel Embiid
 • Glannis Antetokounmpo

Vestlige konference

 • Kevin Durant
 • Anthony Davis
 • Stephen Curry
 • James Harden
 • DeMarcus Cousins

Hold dine sportsstrømme sikkert med en VPN

Uanset hvad du laver online, er der altid chancen for nogen, der ser. Selv at kontrollere din e-mail eller hopping på Facebook bærer sin retfærdige andel af risici. For at holde din aktivitet skjult for nysgerrige øjne, og for at sikre din identitet forbliver sikker, er det en god idé at bruge en VPN. Virtuelle private netværk krypterer din trafik for at gøre det umuligt at spore eller spore. Du kan streame alt, hvad du kan lide, besøge ethvert websted og downloade enhver fil, alt i alt privatlivets fred.

Nedenfor er et par anbefalede VPN-tjenester, der hjælper dig med at holde dig sikker online. Hver enkelt er hurtig, pålidelig og utrolig let at bruge.

1. ExpressVPN - Hurtigste VPN Rundt

Har du brug for de bedste hastigheder? ExpressVPN er VPN for dig! Virksomheden går meget langt for at sikre, at du altid har en hurtig, lagfri server til din rådighed. Netværket dækker hundredvis af steder i 94 forskellige lande, hver sikret med 256-bit AES-kryptering og en grundig nullogningspolitik på trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. Du får endda en automatisk kill switch og DNS lækage beskyttelse funktioner for at holde din identitet sikker på alle tidspunkter!
Har du brug for de bedste hastigheder? ExpressVPN er VPN for dig! Virksomheden går meget langt for at sikre, at du altid har en hurtig, lagfri server til din rådighed. Netværket dækker hundredvis af steder i 94 forskellige lande, hver sikret med 256-bit AES-kryptering og en grundig nullogningspolitik på trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. Du får endda en automatisk kill switch og DNS lækage beskyttelse funktioner for at holde din identitet sikker på alle tidspunkter!

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish - Bliv skjult online

Image
Image

IPVanish er en fremragende VPN for privatlivsbevidste personer, der har brug for en god balance mellem hastighed og sikkerhed. Virksomhedens netværk er 950 servere stærke, der dækker 60 forskellige lande og placerer højt på både speed scorings og latency ratings. DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch holder din identitet til enhver tid sikret, og data, der forlader din enhed, krypteres med 256-bit AES-kryptering og udslettes fra eksistensen med en nullogningspolitik på alle trafik. Det er alt hvad du behøver for at være sikker på nettet!

*** Prøve IPVanish med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og scor 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge 7 dages penge tilbage garanti at prøve før du køber.

Besøg IPVanish »

Se 2018 NBA All-Star Game Online - Bedste Betalingsmuligheder

NBA All-Star-spillet udsendes af TNT, et kabelnetværk i USA, der fokuserer på sport og underholdning. Hvis du har en grundlæggende kabelpakke, skal du have pålidelig adgang til TNT. Hvis ikke, eller hvis du vil se spillet fra en anden enhed, skal du tjekke de alternative muligheder nedenfor.
NBA All-Star-spillet udsendes af TNT, et kabelnetværk i USA, der fokuserer på sport og underholdning. Hvis du har en grundlæggende kabelpakke, skal du have pålidelig adgang til TNT. Hvis ikke, eller hvis du vil se spillet fra en anden enhed, skal du tjekke de alternative muligheder nedenfor.

Hulu med live tv

Den amerikanske baserede videotjeneste Hulu er et af verdens største streaming sites. Virksomheden tilbyder et sundt udvalg af originale shows sammen med masser af on-demand indhold, herunder film, anime, sports højdepunkter og fuld tv-serie. For nylig har Hulu begyndt at skubbe ind i live-tv-rige med sin Live TV-tjeneste. Dette giver abonnenter adgang til udsendelse og kabelkanaler til et lille månedligt gebyr. Ingen begrænsninger, ingen komplicerede opgraderinger, bare en flok nyt indhold klar til streaming.

Hulu med Live TV sigter mod at give hyper-lokalt indhold til amerikanske abonnenter. Af denne grund kan den specifikke kanaltilgængelighed variere afhængigt af din postnummer. TNT er en del af bundpakken for alle, men så ingen bekymringer der. Bare tilmelde dig Hulu med Live TV på $ 39 per måned, som inkluderer fri adgang til standard Hulu-biblioteket med indhold, og derefter tune i februar 18 til NBA All-Star-spillet!

 • Hulu med live tv

Sling TV

Sling er "a la carte" tv streaming service. I stedet for at bundle kanaler i pakker, bryr man sig ikke om, Sling lader dig vælge og vælge det indhold, du vil have adgang til og betale for dem individuelt. Hvis du bare vil have HBO, kan du f.eks. Få HBO, og du behøver ikke at købe en masse mærkelige filmkanaler sammen med det!

TNT er tilgængelig på det grundlæggende abonnementsniveau for alle Sling TV-brugere. Download appen til din yndlingsenhed, alt fra Apple TV til Android TV, Roku og Amazon Fire TV Stick. Dernæst tilmelde dig Sling's $ 20 Orange eller $ 25 Blue-pakken. Du kan strømme TNT live på en hvilken som helst enhed, ikke et kabelabonnement påkrævet. Sæt så ind for at se All-Star-spillet, når det luftes!

 • Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue-streamingtjenesten er rettet mod cordcuttere, der er trætte af den høje pris på kabel-tv. Vue leverer både udsendelses- og kabelkanaler kombineret i forskellige pakker, hver med temaer som levende sport, friske filmudgivelser osv. Appen er tilgængelig på de fleste streaming enheder og platforme, som f.eks. PlayStation 4, Roku, Fire TV, Android TV, Apple TV og iOS og Android.

PlayStation Vue opdeler pakker i fire grundlæggende niveauer: Access, Core, Elite og Ultra. TNT er tilgængelig i den laveste, så du kan tilmelde dig og streame for kun $ 39 per måned. Du skal desværre have en amerikansk adresse og betalingsmetode til at tilmelde dig, desværre, men ellers er det en god måde at streame TNT og NBA All-Star-spil på din yndlingsenhed, der er ikke noget kabelabonnement påkrævet.

 • PlayStation Vue

Stream 2018 NBA All-Star Game - Andre muligheder

Ovennævnte ressourcer er nemme at bruge, billige, og tilbyder høj kvalitet adgang til live TNT sportsstrømme. Ikke alle er tilgængelige uden for USA, og selvom du har et godt VPN, kan du muligvis ikke indlæse strømmen. Hvis det er tilfældet, så tjek de alternative ressourcer, der er angivet nedenfor. De vil ikke være lige så pålidelige, men hvis du er i et bind, er de et skud værd!
Ovennævnte ressourcer er nemme at bruge, billige, og tilbyder høj kvalitet adgang til live TNT sportsstrømme. Ikke alle er tilgængelige uden for USA, og selvom du har et godt VPN, kan du muligvis ikke indlæse strømmen. Hvis det er tilfældet, så tjek de alternative ressourcer, der er angivet nedenfor. De vil ikke være lige så pålidelige, men hvis du er i et bind, er de et skud værd!

Official Watch TNT App

TNT er lidt bag på "TV overalt" -bevægelsen. Mens nogle netværk tilbyder live, kabeluafhængigt indhold leveret på en bred vifte af mobilenheder, foretrækker TNT at fokusere deres indsats på on-demand indhold og vælge live-udsendelser. Den gode nyhed til sports fans er dette omfatter 2018 NBA All-Star spil.

Hvis du vil bruge Watch TNT-appen, skal du starte med at downloade den til din Android- eller iOS-enhed. Du skal bruge et eksisterende kabel-tv-abonnement for at logge ind, men når du har gjort det, har du adgang til en massiv mængde indhold fra TNT, herunder live-sport, film og spotlight-indhold. Der opkræves ingen ekstra gebyrer ved brug af appen.

Vader Streams Kodi Add-on

Vader Streams for Kodi tilbyder levende IPTV-kanaler, der leveres direkte til din enhed. Tilføjelsen giver dig adgang til tusindvis af kanaler fra hele verden, alt for et lille abonnementsgebyr på $ 15 per måned. For at bruge det skal du oprette en konto. Gå til den officielle hjemmeside og gennemse pakkerne, vælg en der passer til dit budget, og indtast derefter dine detaljer og betal. Loginoplysninger vil ankomme via e-mail kort tid efter, hvilket giver dig ren og hurtig adgang til TNT og utallige andre kanaler.

Før du downloader Vader Streams, en hurtig note: Kodis uofficielle add-ons-fællesskab kan trække indhold fra en lang række forskellige kilder. Det er umuligt at verificere integriteten eller lovligheden af hver kilde, hvilket betyder at du ved et uheld kunne få adgang til piratkopierede videoer. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.
Før du downloader Vader Streams, en hurtig note: Kodis uofficielle add-ons-fællesskab kan trække indhold fra en lang række forskellige kilder. Det er umuligt at verificere integriteten eller lovligheden af hver kilde, hvilket betyder at du ved et uheld kunne få adgang til piratkopierede videoer. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Installation af Vader Streams

Tilføjelse af Vader Streams er en proces med flere dele. Du skal først installere et repository og derefter selve tilføjelsen. Før du gør noget af det, skal du dog tænde for en af Kodis interne indstillinger. Dette gør det muligt for app at administrere downloads til dig, hvilket gør det utrolig nemt at installere tredjepartsindhold. Følg nedenstående trin, og du vil være god at gå.

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser.
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen Ukendte kilder.
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Med en Vader Streams-konto klar og Kodi er korrekt oprettet, er det tid til at installere tilføjelsen selv.

 1. Start på Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikon på toppen.
 2. Rul til Filhåndtering, vælg derefter Tilføj kilde i venstre rude.
 3. I det nye vindue skal du klikke på midten, hvor det står .
 4. Indtast følgende URL i feltet, der åbnes: https://vaders.tv/repo
 5. Klik på OK, og indtast derefter et navn i feltet, der er angivet. Brug noget beskrivende som vader
 6. Klik på OK, og vend tilbage til Kodi hovedmenuen.
 7. Åben Tilføjelser og klik på åben boks ikonet øverst.
 8. Vælge Installer fra zip-fil og vælg den indtastning, du oprettede ovenfor.
 9. Klik på den markerede fil repository.vader-streams.tv -… # # # zip efterfulgt af repository.vader-streams.tv -… # # # zip
 10. Vent til installationen er færdig.
 11. Vælg menuen Åbn boks Installer fra depot.
 12. Rul ned og åben Vader-streams.tv Tilføjelser
 13. Gå ind i Video tilføjelser mappe og vælg Vader-Streams.
 14. Installer, og få adgang til tilføjelsen fra hovedmenuen.

Brug af Vader Streams Add-on

Når ovenstående trin er færdige, skal du køre Vader Streams add-on i Kodi. En konfigurationsskærm kommer op. Indstil eventuelle muligheder, du kan lide, men sørg for at indtaste dit brugernavn og din adgangskode i de angivne felter. Uden disse har du ikke adgang til nogen af vandløbene. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer og dykke ind i indholdet. Du kan se tonsvis af IPTV-kanaler opført på hovedgrænsefladen. Du skal blot rulle til en levende TNT-kilde og begynde at se.

Konklusion

Det årlige NBA All-Star-spil er basketball på sit bedste. Ikke kun får du sportens top atleter, der konkurrerer mod hinanden, men du får også slam dunk konkurrencer og færdigheder udfordringer med berømtheder! Ved hjælp af ressourcerne ovenfor kan du nemt få adgang til All-Star-spillet, som det flyver. Få alt sat op på forhånd, og følg derefter for lidt b-ball!

Populært emne.