Bedste VPN til Linux-brugere: Anmeldelser for 2018

Bedste VPN til Linux-brugere: Anmeldelser for 2018
Bedste VPN til Linux-brugere: Anmeldelser for 2018
Anonim

Brug af et virtuelt privat netværk hjemme og under rejsen er blevet en uheldig nødvendighed. Online privatliv er i alles hjerne, som internetudbydere indsamler og sælger personlige data og hackere snoop offentlige netværk for kreditkortoplysninger. Udover at kryptere og sikre dine data, tillader VPN'er også dig at omgå censureret og regionlåset indhold for at få adgang til bestemte Netflix-, Hulu- eller BBC iPlayer-videoer, der ikke er tilgængelige på alle områder.

Trods deployering på servere, mobilenheder og computere rundt om i verden overser et overraskende antal VPN-udbydere Linux, når de udvikler deres brugerdefinerede apps. Uanset om du kører Ubuntu eller almindelig Debian, Red Hat eller openSUSE, er nedenstående tjenester pålidelige, overkommelige og tilbyder Linux-kunder at gøre din VPN-brug så let som mulig.
Trods deployering på servere, mobilenheder og computere rundt om i verden overser et overraskende antal VPN-udbydere Linux, når de udvikler deres brugerdefinerede apps. Uanset om du kører Ubuntu eller almindelig Debian, Red Hat eller openSUSE, er nedenstående tjenester pålidelige, overkommelige og tilbyder Linux-kunder at gøre din VPN-brug så let som mulig.

Hvad er de bedste VPN'er til Linux-brugere?

 1. Abonner på en af VPN'erne i denne vejledning.

Vi anbefaler stærkt ExpressVPN (spar 49% her), men du finder også to flere VPN-tjenester af verdensklasse det vil fungere godt.

 1. Download og installer VPNs klient software.
 2. Opret forbindelse til en VPN-server uden at ofre sikkerhed.
 3. Nu kan du nyde uhindret adgang til websteder fra Ubuntu eller almindelig Debian, Red Hat eller openSUSE.

Evaluering af VPN'erne

At vælge det rigtige VPN kan være et rod i sikkerhedsdetaljer og prisstrukturer. Du leder efter en tjeneste til at håndtere dine private data og holde dig sikker, mens du surfer, så selv en mindre privatlivspolitik ændring kan være en aftale breaker. Vi kæmper gennem en række veletablerede VPN-udbydere for at finde tjenester, der fokuserer på at levere en hurtig og sikker VPN-oplevelse til Linux-brugere såvel som andre operativsystemer. Nedenfor er de kriterier, vi brugte til at evaluere hver tjeneste.

 • Linux software support - Ikke alle VPN-tjenester tilbyder software til Linux, endsige flere distributioner. Brugerdefinerede apps til Ubuntu og andre Debian distros er et minimumskrav, der skal vises nedenfor. Alt understøtter OpenVPN også.
 • Logning politik - En VPN-funktion, der ikke kan forhandles, er en udbyders logningspolitik. Selvom data krypteres, bygger serverlogfiler et spor, der fører tilbage til hver bruger på tjenesten, og ophæver privatlivets effektivitet for en VPN. Udbyderne nedenfor har en streng nullog-politik, ingen undtagelser.
 • Hastighed - At have en langsom forbindelse til din VPN kan være en deal breaker. Overhead introduceret ved kryptering og routing trafik gennem servere over hele verden medfører risiko for forsinkelse, men mange VPN-udbydere har udviklet kloge løsninger for at sikre en hurtig forbindelse uden at ofre sikkerhed.
 • Trafikbegrænsninger - Lejlighedsvis vil en VPN-udbyder pålægge brugerne båndbredde og filtypebestemmelser, der skærer ting som P2P-deling eller torrent-trafik. Alle nedenstående tjenester tillader ubegrænsede downloads med absolut ingen hastighedsgashåndtering eller andre begrænsninger.
 • Server distribution - VPN'er er gode til privatlivets fred, men de giver også brugerne mulighed for at bytte virtuelle steder ved tryk på en knap. Enhver, der ønsker at omgå censureret indhold eller streame Hulu, YouTube eller Netflix-videoer fra andre regioner, kan bruge et VPN til hurtigt at ændre IP-adresser. De fremhævede VPN'er under alle har stærke netværk af servere over hele verden og tillader ubegrænset skift mellem dem.
 • Virksomhedens placering - Juridisk jurisdiktion spiller en stor rolle i at finde en god VPN. Hvis virksomheden er registreret i et land med strenge regler for opbevaring af data, skal udbyderen overholde disse love og ophæve VPN's effektivitet. Vi har sørget for, at nedenstående tjenester er baseret på stabile placeringer med mere lette dataloger, der muliggør nullogningspolitikker.

1. ExpressVPN

Image
Image

ExpressVPN DEAL: 3 Måneder GRATIS » På årsplanen

Tilgængelighed er ExpressVPNs hovedsalgspunkt, men tjenesten tilbyder også hurtige hastigheder, stærke privatlivsfunktioner og let at bruge software. Netværket er SSL sikret med 256-bit kryptering optimeret til ubegrænset båndbredde og hastighed, der åbner dørene for sømløse videostrømme og hurtige downloads til enhver filtype, herunder P2P og torrents. Alt dette er tilgængeligt via 145 VPN steder fordelt på 94 lande.

Den brede servertilgængelighed giver også ExpressVPN kraftig adgang til videoer og indhold fra en række regioner rundt om i verden. Censur er ikke længere et problem, og der er heller ikke adgang til strømme fra YouTube, Netflix, BBC iPlayer, Hulu og meget mere. Selvom funktionen ikke er tilgængelig i Linux-builds, tilbyder ExpressVPN en in-software-hastighedstest, der lader dig diagnosticere båndbreddeproblemer inde fra appen.

ExpressVPN planer er tilgængelige til månedlige eller årlige priser og leveres med en 30 dages pengene tilbage garanti. Der er også et let henvisningsprogram, der tilbyder en måned gratis service til begge parter. Linux-support er nogle af de bedste i VPN-forretningen, da ExpressVPN tilbyder downloads til Ubuntu, Debian, Fedora og CentOS distros sammen med detaljerede instruktioner til at bruge OpenVPN med andre Linux-sorter.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. StrongVPN

Image
Image

Linux DEALS: 15% rabat på alle planer » Kode "SAVE15" ved kassen

Åben og privat adgang er StrongVPNs største salgssteder. Tjenesten har en nøjagtig nullogningspolitik og krypterer forbindelser med PPTP-, L2TP-, SSTP- og IPSec-protokoller, der er perfekte til at forhindre snoopers i at stjæle data samt stoppe internetudbydere fra at spore og sælge dine oplysninger.

StrongVPNs mest unikke funktion er StrongDNS, et ekstra lag af anonymitet for alle, der ønsker at omgå censur eller regionblokke. På egen hånd gør StrongDNS det nemmere at skifte virtuelle steder, så websteder og video streaming tjenester tror du er i et andet land, alt uden at ofre hastighed eller anonymitet. Servere er tilgængelige i 46 byer fordelt på 24 forskellige lande, hvilket giver dig masser af plads til at finde et sted, der er hurtigt og åbent. StrongDNS er inkluderet gratis med alle VPN-planer.

Linux support til StrongVPN omfatter bygninger til Debian / Ubuntu samt Fedora. Der er et par hurtige vejledninger, der hjælper dig med at konfigurere tjenesten for andre Linux distro'er via OpenVPN. Alle StrongVPN pakker er konkurrencedygtige og leveres med en 5-dages pengene tilbage garanti.

Grib rabatten: StrongVPN kører et tilbud, der giver vores læsere 15% rabat, hvis du bruger koden "SAVE15" ved kassen.

Besøg StrongVPN »

3. VyprVPN

Image
Image

VyprVPN DEALS: 50% rabat første måned » Prøv det gratis i 3 dage

VyprVPN driver et stort netværk med over 700 servere i 70 forskellige lande. Virksomheden tilbyder sin egen DNS-service for at sikre, at brugerne får ubegrænset adgang til internettet, og med VyprVPN Chameleon-teknologien kan selv VPN-blokering og spjældningstiltag modvirkes. Dette gør det til et primært valg for frihed til information fans eller nogen der ønsker at omgå censur eller region blokeret indhold. Brugere kan endda installere VyprVPN for at besejre lokal ISP-spjældning eller omgå netværkstopstop for hurtigere Netflix, YouTube og Hulu-hastigheder med meget lidt indsats.

Alle VyprVPNs software blev designet med brugervenlighed i tankerne, herunder Linux-builds. Downloadbar software kan fås via kommandolinjen til Ubuntu og Mint-systemer med komplette opsætningsguider, der leveres af VyperVPNs supportafdeling. Sikkerhed er en anden af VyprVPNs bekymringer. Tjenesten bruger flere krypteringsprotokoller for at sikre, at data forbliver krypteret sammen med en fantastisk nullogningspolitik.

VyprVPNs planer er nogle af de mest overkommelige i VPN-markedet og omfatter ubegrænset dataanvendelse og tre til fem samtidige forbindelser. Præmieplanen omfatter ovennævnte Chameleon-teknologi sammen med VyperVPNs egen private sky-service.

En ulempe ved VypVPN er, at den ikke er egnet til torrent, da dette er forbudt på sit netværk.

Deal alarm: VyprVPN giver dig mulighed for at prøve deres service gratis i tre dage. Hvis du beslutter dig for at blive, vil en 50% rabat på den første måneds regning blive anvendt på din konto.

Besøg VyprVPN »

Fordele ved at bruge en VPN

At holde dine oplysninger sikre i den digitale verden er blevet et stort problem i de seneste år. VPN'er er ekstraordinært nyttige værktøjer til enhver, der er bekymret for privatlivets fred, samt brugere, der har brug for at komme rundt om regionblokerede indhold eller censurerede websteder. De er nemme at bruge og tilbyder et bredt udvalg af muligheder for både basale og strømbrugere, hvilket gør dem til en virkelig uundværlig del af din onlineverden.

Fordele ved at bruge en VPN inkluderer:

 1. Stop Internetudbydere fra at spore dig - Hver gang du logger på internettet, sender du trafik via en lokal udbyder. Disse oplysninger indsamles og opbevares ukrypteret på internetudbyderens servere, hvor de kan sælges eller deles med tredjepart efter eget valg. Dine onlineaktiviteter og din identitet er simpelthen ikke sikre. Med en VPN på plads er alle data, der forlader din computer, krypteret. I stedet for at kende dine shoppingvaner og placering får internetudbydere en række tilfældige tal og bogstaver. Denne anonymitet er grunden til, at VPN'er er populære blandt torrentfolk, der ikke ønsker at deres surfinghastighed bliver spredt eller et brev fra deres internetudbyder.
 2. Sikker offentlig Wi-Fi-Brug af et ukrypteret hjemmenetværk er risikabelt nok, men offentlig Wi-Fi er endnu værre. Tilslutning via en bærbar enhed under rejsen åbner dine data op til snoopers, den virksomhed, der leverer den trådløse forbindelse og tjenesteudbyderen. Med en VPN aktiv bliver dine data krypteret, før det efterlader din enhed og sikrer alt i køen, så du bliver sikker, mens du rejser.
 3. Få adgang til begrænset indhold - Nogle brugere sværger ved VPN'er, simpelthen fordi de tilbyder frihed og fleksibilitet. Geoblokket indhold er almindeligt i en række lande, hvilket blokerer adgangen til websteder eller videoer, simpelthen fordi en bruger bor i en bestemt del af verden. Med en VPN kan enhver dog ændre deres virtuelle placering ved et enkelt tryk på en knap. Kan du ikke se en YouTube eller Netflix video, fordi den er blokeret i dit land? Skift det via en VPN.

VPN-begrænsninger

En VPN kan ikke gøre alt. Den generelle regel er, at VPN'er er gode til at sikre data og aktivitet, der foregår uden for dine enheder. Hvad der sker på din computer eller mobiltelefon, påvirkes normalt ikke af en VPN. Firewalls og virusbeskyttelsessoftware spiller stadig en vigtig rolle for at holde dig sikker online.

Enheder beskyttes ikke automatisk - Hvis du installerer og bruger VPN-software på din Linux-computer, beskyttes ikke andre enheder, der forbinder til dit netværk, automatisk. Hver computer, tablet, telefon, Chromebook eller e-læser, der har adgang til internettet, har brug for VPNs app installeret og kørende for at være sikker. En løsning for denne begrænsning er at installere software på din router for at kryptere hele forbindelsen, da den forlader dit hjem. Bemærk, at VPN-udbydere normalt begrænser antallet af enheder, der tilsluttes samtidigt ved hjælp af denne eller andre metoder.

Virus og malware er stadig en trussel - VPN'er gør intet for at beskytte din computer mod virus eller andre former for malware. Et par af de mere sikkerhedsbevidste VPN-udbydere tilbyder firewall-type løsninger sammen med deres VPN, men for det meste skal du stadig være opmærksom på at downloade mistænkelige filer, især via torrent- og P2P-netværk.

Hurtighedsproblemer - Det er næsten en forudsætning, at ved at bruge en VPN, sænkes forbindelseshastigheden med 10-25%, nogle gange endnu mere. Der er løsninger til at justere dette nummer lidt, men på grund af den afstand, dine data rejser samt kryptering overhead, forvent at tabe mindst en lille hastighed, når din VPN er aktiv.

Gratis VPN'er kan være farlige

Med opståen af privatlivets opmærksomhed kommer forklædt malware, der forsøger at udnytte intetanende brugere. Langt de fleste af disse programmer er annonceret som VPN-løsninger, der tilbyder ubegrænset, ubegrænset adgang uden omkostninger for brugeren. Nogle gange kommer de i form af browserudvidelser, nogle gange som installerbare stationære programmer eller markedspladsapps. Uanset kilden skal du altid være forsigtig med gratis VPN-udbydere.

Hvis en VPN-tjeneste ikke opkræver sine kunder, skal virksomheden indhente indtægter fra en anden strøm. Den mest almindelige kilde er at sælge den meget brugerinformation, som VPN lover at beskytte. Hvis du ikke betaler for tjenesten, er du ikke kunde, du er produktet. Dette gælder for næsten alle gratis VPN-tjenester derude, selv om der er et par moderate undtagelser. Det er altid bedst at holde fast i tillid og pålidelige betalte kilder.

Kørsel af VPN-software på en router

VPN-udbydere tilbyder et bredt udvalg af løsninger til beskyttelse af dine enheder hjemme og på vej. En metode er at levere software, der installeres på din hjemmerouter, for at kryptere alle data, der passerer igennem det, uanset kilden. Dette har den særlige fordel ved ikke at skulle køre et program på hver enhed, der forbinder til internettet.

Opsætningsprocessen for hver VPN-udbyder vil variere fra nedenstående liste. Du skal også konfigurere forskellige indstillinger afhængigt af hvilken protokol din VPN understøtter (PPTP, L2TP osv.)

 1. Sørg for, at din router er kompatibel med VPN-softwaren. Hvis det ikke er tilfældet, understøttes specielt firmware som DD-WRT eller Tomat.
 2. Naviger til din router konfigurationsside.
 3. Åbn opsætningsfanen.
 4. Indtast din VPN-udbyderens IP-adresse og legitimationsoplysninger.
 5. Indstil DNS-serverne som leveret af din VPN-tjeneste.
 6. Gem indstillingerne og genstart din router.

Brug af OpenVPN

OpenVPN er en gratis og open source VPN software løsning pakket med nyttige funktioner designet af samfundet. Mange VPN-udbydere støtter officielt OpenVPN som et alternativ til deres egne apps, især hvor usædvanlige eller mindre populære Linux-distributioner er.

Hvis din VPN understøtter OpenVPN, vil opsætningen være ret ligetil:

 1. Installer OpenVPN fra webstedet eller kommandolinjen.
 2. Naviger til OpenVPN-konfigurationsmappen, normalt / etc / openvpn
 3. Download OpenVPN-konfigurationsfilerne fra din udbyderes websted.
 4. Uddrag filerne.
 5. Start OpenVPN med din udbyders konfiguration.
 6. Indtast dine legitimationsoplysninger.
 7. Surf og strejf med komplet VPN privatliv.

Noget at spørge os? Gør det i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.