Skal jeg bruge en VPN mens du spiller? Her er 5 grunde til

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg bruge en VPN mens du spiller? Her er 5 grunde til
Skal jeg bruge en VPN mens du spiller? Her er 5 grunde til
Anonim

Du bruger hundredvis af timer slibning væk på dine yndlings online spil. Bare et niveau, en mere raid, så kalder du det en dag! Gør det meste ud af dine spilleautomater betyder mere end bare at finde den rigtige ulykke. Du skal opretholde privatlivets fred og sikkerhed, og du skal bryde igennem kunstige barrierer, der indføres af indholdsproducenter. Ved at køre en VPN i baggrunden kan du gøre alt dette og meget mere. Nedenfor ser vi på toppen af brugen af en VPN, mens du spiller på konsoller, pc'er og endda mobile enheder.

Image
Image

Online Gaming - Alle gør det

Den gamle stereotype af online gamere er shut-ins, der bor i deres forældres kælder, er længe siden bestået. Disse dage spiller næsten alle online spil, uanset om de er klar over det eller ej. Nogle af de mest populære mobiltitler har f.eks. En stærk online-komponent, og spil som Hearthstone, PUBG og League of Legends ville ikke eksistere uden en solid forbindelse til internettet.

Selvom et spil ikke fokuserer på multiplayer eller online-forbindelse, er det sjældent at få adgang til internettet fra tid til anden. Måske er det indholdsopdateringer, måske er det at dele scoringer. Uanset hvad, ved du aldrig, når en titel skubber information til eksterne servere. Det er en moderat privatlivsrisiko, hvis du bruger en pc eller en spillekonsol, men hvis du spiller på din telefon, kan apps, der sender data uden din tilladelse, dræne din dataplan og alvorligt forringe din sikkerhed.

Beskyt dig selv med en VPN

Virtuelle private netværk er en hurtig, nem at bruge løsning på problemerne med online sikkerhed. VPN'er krypterer data, før det forlader din enhed, og forhindrer tredjeparter i at spore din placering eller overvåge din onlineaktivitet. De bryder også gennem censurvægge og sikrer, at internetudbydere ikke kan smitte din forbindelse. Det bedste er alt, hvad du skal gøre for at udnytte en VPN, er tilmeldt og køre en app i baggrunden. Ingen komplicerede installationsprocedurer eller konfigurationer, bare download og gå, selv på mobile enheder.

Image
Image

Valg af det bedste VPN

At finde det rigtige VPN til brug med spil er mere kompliceret end det ser ud til. Der er mange oplysninger til forskning, alt fra krypteringsmetoder til privatlivspolitikker, hastighedsscorer, latensproblemer og netværksstørrelse. Vi har gjort det hårde arbejde for dig ved at sammenligne nogle af de bedste udbydere i branchen. Vores anbefaling er nedenfor, og det er helt perfekt til spil på enhver platform.

ExpressVPN - Bedst til online spil

ExpressVPN driver et lynhurtigt netværk, der spænder over hundredvis af servere i 94 forskellige lande, der er masser for at garantere en lagfri forbindelse, uanset hvor du forbinder. Data holdes sikkert med 256-bit AES-kryptering sammen med en nullogningspolitik, og både kill-switch og DNS-lækagebeskyttelsesfunktioner låses ned privat information, så det ikke smutter igennem. ExpressVPN arbejder også med en bred vifte af enheder, selv nogle moderne spillekonsoller, hvilket gør det til et ideelt valg for spillere fra enhver baggrund.
ExpressVPN driver et lynhurtigt netværk, der spænder over hundredvis af servere i 94 forskellige lande, der er masser for at garantere en lagfri forbindelse, uanset hvor du forbinder. Data holdes sikkert med 256-bit AES-kryptering sammen med en nullogningspolitik, og både kill-switch og DNS-lækagebeskyttelsesfunktioner låses ned privat information, så det ikke smutter igennem. ExpressVPN arbejder også med en bred vifte af enheder, selv nogle moderne spillekonsoller, hvilket gør det til et ideelt valg for spillere fra enhver baggrund.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

5 grunde til at bruge en VPN under spil

Langsom tilslutningshastighed? Masser af forsinkelse? Spil forbudt i dit land? Der er mange grunde til at bruge en VPN, mens du spiller online. Vi har valgt fem af de vigtigste nedenfor.
Langsom tilslutningshastighed? Masser af forsinkelse? Spil forbudt i dit land? Der er mange grunde til at bruge en VPN, mens du spiller online. Vi har valgt fem af de vigtigste nedenfor.

Årsag 1 - Bedre, billigere regional tilgængelighed

I vores moderne, altid forbundne globale digitale markedsplads har alle adgang til butikker og produkter fra hele verden med det samme. Du ville tro, at dette er et spillerum for spillere, der køber spil fra andre regioner, men den triste sandhed er, at dette ikke er tilfældet. Regionlås forhindrer folk i at downloade spil og DLC-pakker dagligt. De hæver også kunstigt priserne afhængigt af dit hjemland. Hvis du ikke synes det er en fair deal, så skal du bruge en VPN!

Et af VPNs hovedfunktioner er evnen til at skifte virtuelle steder. Ved at forbinde til servere i forskellige lande kan du i virkeligheden narre markedspladser og onlinespil til at tro at du er flyttet til en anden del af verden. Det er den perfekte løsning, hvis et spil er forbudt i dit land eller kun tilbyder begrænset adgang. Hvis du mødes med en forbindelsesfejl, skal du blot ændre din VPN-server, genindlæse og starte afspilning.

Et andet almindeligt problem med videospil er, at udgiverne opkræver flere penge til udgivelser afhængigt af regionen. (Australske spillere, du ved hvad vi mener.) En hurtig og effektiv måde at løse dette på er at logge ud af din markedsplads konto, skifte VPN-servere til et nyt land og derefter logge ind igen. Priserne skal straks opdatere for at afspejle dit virtuelle Beliggenhed.

Årsag 2 - Hold dig sikker fra DDoS Attacks

Få ting er skræmmere over for online-spillere end et DDOS-angreb (Direct Denial of Service). Selv om de måske ikke er lige så almindelige, som de bymæssige legender ville have, tror du, at du bliver ramt af en DDoS kan straks ødelægge din aften. DDoS virker ved at overvældende din forbindelse med små pakker med oplysninger, blokere data fra at nå serveren og sparke dig ud af spillet. Angrebene er baseret på din IP-adresse, så brugerne kan målrette dig direkte, alt uden din viden.

Næsten alle kan starte et DDoS-angreb, især de unge punkere, du lige trampede i sidste runde. De fleste internetudbydere har rudimentær DDoS-beskyttelse på plads, men de er blegne i forhold til, hvad en VPN kan tilbyde. Det rigtige virtuelle private netværk kan holde dig sikker fra DDoS-angreb ved at lukke dem ned i det øjeblik de begynder. Hurtige ildpakker opdages og afvises, før de kan sparke dig fra spillet, så du kan frag og glemme med opgive.

Årsag 3 - Skær gennem hastighedsbarrierer

Spillerne frygter hastighedsgashåndtaget. Internetudbydere har været kendt for kunstigt at bremse brugerforbindelser, hvis de opdager en stor mængde trafik, der går gennem deres servere. Dette sker ved streaming af HD-film, downloading af filer via BitTorrent, eller endda afspilning af onlinespil. Hastigheden begynder fint, men langsomt krymper som dagen går forbi. Og når det sker, er der intet du kan gøre ved det, bare sid og stirre på læsningsskærmen lidt længere.

VPN'er tilbyder en hurtig og nem metode til at omgå ISP-gasspjældene. Kryptering giver et godt første bølgeforsvar, hvilket gør det vanskeligere for tjenesteudbydere at adskille spiltrafik fra standardpakker. Hvis du undlader det, kan en god VPN skifte hvilken port du bruger, omgå smutsteknikker på et øjeblik. Ofte behøver du ikke engang at gøre noget for at bryde igennem disse hastighedsbarrierer. VPN'en tager sig af det for dig i baggrunden.

Årsag 4 - Hold din identitet en hemmelighed

Lad os sige, at du spiller et godt online mobilspil med et par spillere. Vi kalder dem swansong8117 og x1-mega-otis. Du laver et særligt godt spil, der angrer disse to fine spillere. Du vinder runden, du samler dine præmier, og du fortsætter med din dag. Men swansong8117 og x1-mega-otis, de er ikke så tilfredse med at miste. De beslutter at præcisere nogle hævn ved at gribe din IP-adresse, kigge på din placering og engagere sig i en lille social engineering for at finde ud af dit rigtige navn. Før du ved det, bombarderes alle dine sociale medier konti med fornærmelser og uhyggelige memes. Du kan ikke engang kontrollere Facebook uden at vade gennem hele skraldet. Og alt dette skete, fordi du vandt en fjollet lille runde af et fjollet lille spil.

At have din identitet kompromitteret i et online spil er ikke så meget. De fleste spillere mangler trods alt værktøjerne og den software, der er nødvendig for at trække noget ud af dette. Det sker dog, og medmindre du har en pålidelig VPN på plads, er der meget lidt stående i deres vej. VPN'er skjuler din IP-adresse ved at erstatte den med en separat, ikke-lokal IP. Selvom nogen forsøgte at finde dit rigtige navn eller sted, ville alle de få, serveren drives af din VPN.

Årsag 5 - Early Release Games

En god, ofte overset fordel ved at bruge en VPN er evnen til at downloade visse spil og indholdsopdateringer, inden de udgives i dit land. Udgivere springer normalt udgivelser i forskellige regioner, skubber spil først i Nordamerika og Japan først, efterfulgt af Europa, Australien og resten af verden. Hvis du ikke er ivrig efter at vente i kø uden nogen grund, kan et godt VPN hjælpe dig med at omgå denne begrænsning og downloade et spil i det øjeblik det er klar.

For at få et spil før udgivelsen i dit område, skal du blot ændre VPNs virtuelle placering til en server i udgivelsesregionen. Hvis det f.eks. Er ude i USA, og du kan lide i Storbritannien, skal du bare bruge en amerikansk server, genindlæse markedet og nyde. Det er vigtigt at bemærke, at denne metode ikke er 100% effektiv. Nogle markedspladser baserer din placering på betalingsoplysninger, ikke IP-adresse.Damp er en af de største sticklers for regionbaseret indholdslåsning, så du kan ikke få fat i tidlige titler ved hjælp af denne metode. For andre butikker er det dog retfærdigt spil.

Online spil - pc, konsol, mobil

Online spil er ikke kun til pc-ejere længere. Stadigt flere mobiltitler har tunge online-komponenter, alt fra daglige opdateringer til konkurrencedygtige multiplayer, alt i din håndflade. Spilkonsoller er også til internetforbindelse for at forbedre vores spilleoplevelse. Og den gode nyhed for os er, at VPN'er understøtter alle ovenstående platforme for fuldstændig sikkerhed, uanset hvor du spiller.
Online spil er ikke kun til pc-ejere længere. Stadigt flere mobiltitler har tunge online-komponenter, alt fra daglige opdateringer til konkurrencedygtige multiplayer, alt i din håndflade. Spilkonsoller er også til internetforbindelse for at forbedre vores spilleoplevelse. Og den gode nyhed for os er, at VPN'er understøtter alle ovenstående platforme for fuldstændig sikkerhed, uanset hvor du spiller.

Gaming VPN'er på mobile enheder

Mobile enheder er primære mål for datatyveri. De går hvor som helst vi går, og de har adgang til alle former for offentlige netværk, alt fra Wi-Fi til caféer til hotel internet. Det er nemt at blive fanget væk når du bruger din telefon med en ukendt forbindelse, især hvis du bare har adgang til den til en hurtig runde Ragewar eller MapleStory Blitz.

Når du installerer en VPN til en mobil enhed og opretter forbindelse til en server, kører den automatisk i baggrunden og sikrer hvert enkelt data, der forlader telefonen. Dette omfatter web browsing, download af filer og online spil, og det sikrer endda din identitet forbliver skjult på offentlige hotspots.

VPN'er til spillekonsoller

Få mennesker tænker på at bruge en VPN, når de forbinder via en Xbox One eller PlayStation 4. De er lige så nyttige her, som de er på din pc eller smartphone. Vores anbefalede VPN-service ovenfor virker meget godt med online spil på hjemmekonsoller. Du kan installere det på din router eller få adgang til DNS-baseret beskyttelse for at rute Xbox og PS4-forbindelser på den måde. Uanset hvilken metode du vælger, bruger en VPN med dine konsolspil alle de ovennævnte fordele og mere.

VPN'er er ikke idiotsikker

Bare fordi du har en VPN aktiv betyder det ikke, at du er uovervindelig. Selv stærk kryptering og uigennemtrængelige servernetværk har deres sårbarheder. Det er vigtigt at huske det, når du spiller online spil. Lad ikke køre et VPN være din undskyldning for at optræde som en rykke. Du skal også huske, at VPN'er ikke altid vil kunne omgå regionlås og fastsætte indholdspriser. Hvis en markedsplads eller spilvirksomhed blokkerer VPN'er, kan du være uheldig.

Fremskynde en langsom VPN-forbindelse

VPN'er er kendt for at være lidt langsommere end usikrede internetforbindelser. Hvis du vælger en hurtig service, er det sjældent et problem, men når det kommer til online spil, er der ikke noget som for meget fart. Tjek de hurtige tip nedenfor for at reducere forsinkelse og lave langsomme VPN-forbindelser på din spilleenhed.

Skift servere - Server placering betyder noget, når det gælder hastighed og latens. Hvis du ikke behøver at oprette forbindelse til et land på den anden side af verden, skal du skifte til en VPN-server tættere på. Dette kan medføre et øjeblikkeligt fartforhøjelse næsten øjeblikkeligt.

Brug en kabelforbindelse - Wi-Fi er ikke den mest pålidelige måde at oprette forbindelse til internettet på. Overfyldte kanaler eller fysisk blokerede signaler kan reducere din ydeevne betydeligt. Hvis du ikke kan flytte routeren, skal du prøve at tilslutte et netværkskabel til din pc eller konsol til hurtigere hastigheder.

Kom tilbage senere - Serverforsinkelse og langsomme hastigheder skyldes ofte tung trafik. Den eneste måde at løse dette på er at prøve igen på et senere tidspunkt. Afslut dit hjemmearbejde, læs en bog, gå en tur. Spillet vil være der, når du kommer tilbage!

Deaktiver sikkerhedssoftware - Hvis du spiller på en pc, har du sandsynligvis en firewall og antivirusprogram, der kører i baggrunden. Det er smart at holde dem aktive, når det er muligt, men de kan skabe alvorlig forsinkelse, hvis du laver noget tungt spil. Prøv at deaktivere en eller begge dele, mens du spiller, se om det øger din hastighed.

Skift porte - VPN'er bruger bestemte porte til at oprette forbindelse til internettet. Internetudbydere er kendt for at smadre nogle af disse porte til lejlighedsvis, så du skal muligvis lege med VPNs portindstillinger for at finde en, der virker.

Sluk VPN'en helt - Ja, du læser det rigtigt! I sjældne tilfælde kan du ikke få de hastigheder, du har brug for, mens du spiller et online spil, du kan altid prøve at slukke VPN'en i et par timer. Måske er deres servere under tung belastning, eller måske er din internetudbyder helt og fremmest smittet af VPN-forbindelser. Uanset hvad, det er et skød værd. Bare sørg for at tænde det igen, når du er færdig.

Konklusion

Intet slår hjem i slutningen af en lang dag, skyder op Hearthstone og tager imod modstandere fra hele verden. Især hvis du kan gøre det bag kappen af et godt VPN! Brug af en VPN, når du spiller online spil, kan tjene som en utrolig boost til din forbindelseshastighed. Fordelene er enorme, og ulemperne er praktisk taget ikke-eksisterende, hvilket gør dem uundgåelige tilføjelser til dit daglige spilrepertoire.

Populært emne.