Sådan Se Film På Kodi, Fuld Tutorial til at få dig til at gå

Indholdsfortegnelse:

Sådan Se Film På Kodi, Fuld Tutorial til at få dig til at gå
Sådan Se Film På Kodi, Fuld Tutorial til at få dig til at gå
Anonim

Med Kodi-softwaren kan du nemt organisere alle dine mediefiler som film, tv-serier, musikvideoer og andre videoer samt din musiksamling gennem hele dette system. Kodi finder derefter automatisk information om alle dine filer (som deres udgivelsesdato, hovedrolleaktører, episodeoversigter eller omslagskunst) og viser alle disse oplysninger i et attraktivt format.

En stor fordel ved Kodi er, at det er nemt at styre ved hjælp af en fjernbetjening eller ved hjælp af en app på din telefon. Det betyder, at du kan køre Kodi på dit fjernsyn og derefter nemt vælge en ny film eller ændre lydstyrken uden at skulle stå op fra sofaen. Det er perfekt til en dag med doven film watching!
En stor fordel ved Kodi er, at det er nemt at styre ved hjælp af en fjernbetjening eller ved hjælp af en app på din telefon. Det betyder, at du kan køre Kodi på dit fjernsyn og derefter nemt vælge en ny film eller ændre lydstyrken uden at skulle stå op fra sofaen. Det er perfekt til en dag med doven film watching!

Udover at organisere de filer, du allerede ejer, kan du også installere add-ons til Kodi, som giver dig mulighed for at streame film over internettet gratis. Nedenfor vil vi vise dig hvordan man ser film på kodi, herunder både at organisere dit nuværende filmbibliotek og streaming fra andre kilder.

Det er vigtigt at få en VPN, når du bruger Kodi Add-Ons

Lige før vi går videre til oplysninger om at se film i Kodi, bør vi tage fat på et vigtigt spørgsmål om sikkerhed. Selvom Kodi-softwaren selv er fuldt lovlig, udvikles nogle af tilføjelserne til den af tredjeparter og godkendes ikke officielt af Kodi-holdet. Nogle af disse tilføjelsesprogrammer kan bruges til at streame ophavsretligt beskyttet indhold som film film gratis, hvilket generelt er ulovligt. Hvis du bliver fanget ved hjælp af disse tilføjelsesprogrammer, kan du være ansvarlig for en bøde, og det er nemt for din internetudbyder at kontrollere din internetforbrug og for at se, om du har streamet eller downloadet.

Af denne grund er det vigtigt, at du får en VPN, hvis du vil bruge Kodi add-ons. En VPN er et softwareprogram, som du installerer på din Kodi-enhed, og som krypterer alle de data, som denne enhed sender via internettet. Denne kryptering betyder, at det er umuligt for enhver som din internetudbyder eller retshåndhævende at se, hvilke websteder du besøger, eller om du streamer indhold eller ej. Dette er den bedste måde at holde dig sikker på, når du bruger streaming add-ons til Kodi, hvis du vil undgå lovlige problemer.

IPVanish - Vores Top Anbefalede VPN For For

Image
Image

For Kodi brugere, VPN, som vi anbefaler, er IPVanish. Denne service har alle de funktioner, vi søger efter i en VPN, som hurtige forbindelser, et stort servernetværk og stærke sikkerhedsprotokoller. Servernetværket på mere end 850 servere giver dig masser af fleksibilitet, og forbindelserne er lynhurtige og er perfekte til streaming af high definition videoindhold som film. Den stærke 256-bit kryptering og ingen logningspolitik holder dig sikker, og softwaren er veludformet og nem at bruge.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Besøg IPVanish »

Sådan ser du film fra din digitale samling

Mange brugere har en mappe fuld af film i elektronisk filformat, som de har akkumuleret gennem årene. Men ofte er disse filer dårligt mærket, og oplysningerne om dem er ufuldstændige. Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne tilføje alle disse filer til et program, som automatisk downloadede oplysninger om hver film som sin titel, udgivelsesdato, plakat, stjernespørgsmål og kritisk vurdering og derefter sorterede og organiserede filerne til en attraktiv bibliotek for dig at gennemse? Nå, det er bare hvad Kodi gør. Instruktionerne nedenfor viser dig, hvordan du tilføjer filer til dit Kodi-bibliotek fra forskellige kilder som din harddisk, din NAS og din skylagring. Når filerne er i dit bibliotek, gemmes deres data, og du kan gennemse eller søge efter dem og afspille dem i Kodi.

Sådan tilføjes lokale videofiler til dit Kodi-bibliotek

 1. Begynd dig Kodi startskærm
 2. Klik på knappen indstillinger ikon (den der ligner en tandhjul og er placeret øverst til venstre under Kodi-logoet)
 3. Gå nu til Medieindstillinger
 4. Vælg Bibliotek fra menuen til venstre og se på Administrer kilder sektion til højre
 5. Klik på Videoer … under sektionen Administrer kilder

  Image
  Image
 6. Gå nu til Tilføj videoer …
 7. Du får se en popup der siger Tilføj videokilde
 8. Klik på, hvor det står Gennemse
 9. Nu kan du vælge mappen fra din harddisk eller netværksdrev. Naviger til den mappe, du vil tilføje, og klik på Okay
 10. Du kan give kilden et navn. Det er en god ide at mærke det klart, så du kan finde det senere. Husk at kalde det 'film' er uhensigtsmæssigt, men kalder det noget som 'film på pc-harddisk' er meget mere tydeligt
 11. Klik nu på Okay
 12. Du får se en anden skærm mærket Indstil indhold. Sørg for, at Denne mappe indeholder indstillingen er indstillet til Film, og klik derefter på Okay
 13. Nu bliver mappen tilføjet til dit bibliotek næste gang Kodi starter. Alternativt, hvis du vil opdatere dit bibliotek nu, så du kan se med det samme, skal du sørge for at vælge Ja når du bliver spurgt, om du vil opdatere oplysninger for alle elementer inden for denne vej

Sådan føjer du filer fra en NAS til dit Kodi-bibliotek

 1. Først følger du de samme trin som ovenfor: Begynd med dig Kodi startskærm
 2. Klik på knappen indstillinger ikon (den der ligner en tandhjul og er placeret øverst til venstre under Kodi-logoet)
 3. Gå nu til Medieindstillinger
 4. Vælg Bibliotek fra menuen til venstre og se på Administrer kilder sektion til højre
 5. Klik på Video... under sektionen Administrer kilder
 6. Gå nu til Tilføj videoer …
 7. Du får se en popup der siger Tilføj videokilde
 8. Klik på, hvor det står Gennemse
 9. Nu gør du noget anderledes. I stedet for at vælge en mappe, vælg nu Tilføj netværksplacering …

  Image
  Image
 10. Brug Tilføj netværksplacering skærmen for at indtaste oplysninger om din NAS som den anvendte protokol, brugernavn og adgangskode, den særlige mappe, du gerne vil vælge, og det navn, du gerne vil give serveren
 11. Klik Okay Når du er færdig, og kilden bliver føjet til dit bibliotek som før

Sådan ser du film fra dit Kodi-bibliotek

Nu hvor du har tilføjet alle dine filer til dit bibliotek, kan du begynde at se dine film. Det gode ved Kodi er, at det er designet til at blive brugt fra en afstand såvel som tæt på, og den kan styres af et spil, app eller fjernbetjening samt med tastatur og mus. Det betyder, at det er perfekt til at se film på dit tv, mens du sidder på din sofa i komfort.

 1. Start ud på Kodi startskærm
 2. Gå nu til Film
 3. Du får vist en liste over dine film med titlen og året for hver film i midten, en oversigt over filmen til venstre og filmens plakat til højre. Hvis du vil ændre, hvordan dine film vises, skal du blot trykke på venstre pil og ændre viewType fra Liste til en anden af mulighederne. Det Plakat og Væg muligheder er særligt rart
 4. Lige Klik på titlen eller plakat af enhver film, og det begynder at spille i Kodi
 5. Hvis du ikke kan se dig film i biblioteket, er der to ting at gøre:

  • Prøve genstart Kodi som vil tvinge biblioteket til at opdatere. Så skal alle videoer i dine tilføjede mapper vises i dit filmbibliotek
  • Sørg for, at dine mapper har Denne mappe indeholder indstilling indstillet til Film. Tjek dette ved at gå til Filer, og højreklik derefter på navnet på din filmmappe og vælg Rediger kilde. Klik Okay for at bekræfte placeringen, og så kan du ændre Denne mappe indeholder indstilling

Sådan ser du film fra din Cloud Storage

Denne er bare lidt sværere. Den nemmeste og mest pålidelige måde at få adgang til dit cloudindhold er at installere et tilføjelsesprogram, der er specielt designet til at få adgang til cloud-indhold på Kodi. Der er en officiel tilføjelse til Dropbox og uofficiel add-on til Google Drev, som gør det muligt at afspille indhold fra din skylagring, hvis du bruger en af disse to tjenester. Du skal bare installere tilføjelsesprogrammerne til dit Kodi-system, så når du vil se film fra din skylagring, går du til Tilføjelser, derefter Program tilføjelser, så til Dmbc for Dropbox eller GDrive for Kodi at åbne dit skylagring i dit Kodi-system. Naviger nu til din filmmappe og klik på titlen på en film for at afspille den i Kodi.

Sådan ser du film ved hjælp af tilføjelser

Alternativt, hvad hvis du vil se en film, som du ikke allerede har en elektronisk kopi af? Heldigvis er der en række tilføjelser, som du kan tilføje til Kodi og bruge til at se film. Fordi Kodi er åben kilde, kan enhver udvikle et tilføjelsesprogram, der fungerer sammen med softwaren til at udføre hvilken som helst funktion, de ønsker, så de kan dele deres tilføjelse med fællesskabet, så du også kan bruge det. Det betyder, at disse add-ons ikke officielt er en del af Kodi, og de understøttes ikke officielt, men de fungerer bare godt til bestemte funktioner. Her er et par af vores foretrukne add-ons til streaming film fra internettet:

Covenant

Denne tilføjelse er en gaffel af en ældre tilføjelse kaldet Exodus, hvilket betyder, at det er en kopi af koden, som er blevet ændret til genbrug. Exodus plejede at være et af de mest populære tilføjelsesprogrammer til at se film, men det er ikke længere tilgængeligt. Heldigvis ankom Pagten at tage sin plads. Pagten har et stort bibliotek med film, især i genren af handling, horror, drama og højt ratede udgivelser. Film er normalt tilgængelige i 720p high definition format, og nogle gange endda i 1080p ultra high definition. Dette er en go-to add-on til at se film til mange Kodi-brugere.

Image
Image

Sådan installeres og bruges pagtens tilføjelse til Kodi

 1. Begynd ved din Kodi startskærmen
 2. Find den tandhjulede form indstillinger ikonet og klik på det, så gå til Filhåndtering
 3. Gå til Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast denne URL: https://archive.org/download/repository.xvbmc (Du skal skrive det nøjagtigt, herunder https: //, for at få det til at fungere)
 6. Navngiv kilden med et navn som xvbmc
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på xvmbc, så videre xvbmc-4.2.0.zip
 13. Vente i et øjeblik. Når kilden er installeret, vil du se en anmeldelse
 14. Klik på Installer fra depot
 15. Klik på XvBMC (Add-ons) REPOsitory
 16. Klik på Video tilføjelser
 17. Finde Covenant og klik på den
 18. Du får vist en skærm med oplysninger om tilføjelsen. Klik på Installere i menuen nederst
 19. Vente i et øjeblik. Du får endnu en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

  Image
  Image
 20. For at bruge tilføjelsen skal du begynde på din startskærmen. Gå til Tilføjelser, så til Video tilføjelser, og klik derefter på Covenant for at åbne tilføjelsen
 21. Gå til Film og du vil se en liste over kategorier, som genrer, år, sprog og så videre. Du kan søge gennem disse kategorier for at finde en film, hvis du vil gennemse. Et særligt godt sted at se er Mest populære kategori for de største og bedste film, der tales om lige nu

  Image
  Image
 22. Alternativt, hvis der er en bestemt film, du vil se, skal du rulle ned til Søg Du kan skrive titlen på den film, du leder efter her, og du vil blive præsenteret med en liste over matchende titler. Klik på den ønskede titel, og du vil se en liste over links, hvor du kan streame den

Elysium

Et alternativ til pagten er Elysium, som også er en gaffel af Exodus. Denne tilføjelse er ens, men har et par forskellige funktioner og trækker sine film fra forskellige lister end Covenant. Det betyder, at hvis du ikke kan finde et fungerende link til en film i Covenant, kan du ofte finde den i Elysium. Det er endda værd at installere begge disse add-ons, så du har masser af muligheder for at finde film. Elysium har mere af en nerdy skråning, med masser af superhelt, sci fi og fantasy film til rådighed, men det har også de store udgivelser i andre genrer.

Image
Image

Sådan installeres og bruges Elysium Add-On til Kodi

 1. Start ud på din Kodi startskærmen
 2. Klik på knappen indstillinger ikon der ligner en tandhjul, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik, hvor det står
 5. Indtast følgende URL (herunder http: //): https://noobsandnerds.com/portal/
 6. Navngiv kilden noget lignende noobsandnerds
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på noobsandnerds, så videre noobsandnerds Repo (2.3.0).zip
 13. Vente et øjeblik. Når installationen er gennemført, vil du se en meddelelse
 14. Klik på Installer fra depot
 15. Klik på noobsandnerds Repository
 16. Klik på Video tilføjelser
 17. Finde Elysium og klik på den
 18. Du får se en skærm, der beskriver tilføjelsen. Fra menuen nederst, klik på Installere
 19. Vente et øjeblik igen. Du får se en anden meddelelse for at fortælle dig, at tilføjelsen er installeret

  Image
  Image
 20. Når du vil bruge add-onen, start på din startskærmen. Gå til Tilføjelser, så til Video tilføjelser, og klik derefter på Elysium og tilføjelsen åbnes
 21. Gå til Film og vælg fra kategorier som Populære, nye film, eller Topkarakter at gennemse lister over film. Eller alternativt, brug Søg funktion til at finde en bestemt film, du vil se
 22. Andre kategorier værd at se på er Kids Collection til familievenlige film, Ferie til sæsonbestemt film og Marvel Universe som har en imponerende omfattende liste over Marvel-film til alle superhero-fans derude
 23. Klik på titlen af enhver film, og du vil se en popup, hvor kilder kontrolleres.Vent til linjen fylder, og du vil blive præsenteret med en liste over links, hvor du kan se filmen. Hjælpsomt er de højeste definition links øverst på listen. Klik på et link, og strømmen begynder

FilmRise

Hvis du ikke er sikker på at bruge tilføjelsesprogrammer til at streame på grund af juridiske problemer, kan du prøve FilmRise. Denne tilføjelse trækker videoer fra YouTube, hvilket gør det meget sikrere at bruge, da indholdet er generelt generelt lovligt og frit tilgængeligt. Ulempen ved dette er, at add-on muligvis ikke har en bestemt stor Hollywood-film, som du vil se ledig, men den har mange uafhængige og mindre kendte film, som du kan udforske. Der er desværre ingen mulighed for at søge i denne tilføjelse, så du skal bladre ved hjælp af de indstillede kategorier - men måske vil du opdage en undervurderet perle af en film!

Image
Image

Sådan installeres FilmRise-tilføjelsen til Kodi

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Klik på billedet, der ligner en åben boks
 4. Gå til Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on-depot
 6. Gå til Video tilføjelser
 7. Klik på FilmRise - Youtube og klik derefter på Installere
 8. Når installationen er færdig, skal du klikke på titlen igen og derefter klikke på Åben
 9. Gå til Film
 10. Du kan vælge enhver film og Klik på dens titel at starte strømmen
 11. Du kan også udforske de andre afsnit som LGBT, biograf, biograf eller Dokumentarfilm som indeholder links til nogle film samt tv-shows og andre videoer
 12. Fordi denne tilføjelse trækker videoer fra YouTube, vil nogle gange ikke virke, fordi filer er taget fra YouTube-webstedet. Dette er især et problem med big name-film, som har tendens til at blive taget hurtigt ned. Hvis du løber ind i dette problem, kan du prøve at bruge en af de andre tilføjelsesprogrammer, vi har foreslået i denne artikel
Image
Image

Konklusion

Kodi er en vidunderlig software til at organisere og se dine film, uanset om du har elektroniske filer gemt på en harddisk, NAS eller cloud storage-konto eller om du ønsker at streame nye film fra internettet. Du kan tilføje dine eksisterende filer til dit Kodi-bibliotek ved at følge trinene i denne artikel for at oprette et attraktivt, velorganiseret og informativt bibliotek, så du kan gennemse, så du kan vælge en film, du skal se. Du kan også prøve at installere tilføjelsesprogrammer for at streame film fra online kilder, og det gøres gennem Kodi i stedet for via din webbrowser giver dig en bedre oplevelse - ingen popup-annoncer, uden at skulle kigge gennem mange af hjemmesider for at finde de fil du vil have, og et større antal links, end du nemt kunne finde på egen hånd. Mellem disse to metoder kan du se alle de film, som dit hjerte ønsker?

Kan du lide at se film på Kodi? Hvilken metode bruger du? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.