Bedste alternativer til Gorillestrømme: Hvilke Kodi Add-ons skal installeres som erstatning

Indholdsfortegnelse:

Bedste alternativer til Gorillestrømme: Hvilke Kodi Add-ons skal installeres som erstatning
Bedste alternativer til Gorillestrømme: Hvilke Kodi Add-ons skal installeres som erstatning
Anonim

DMCA (Digital Millennium Copyright Act) i slutningen af 2017 fjernede meget indhold fra Kodi-samfundet, herunder Mucky Ducks repo. En af de bedste tilføjelser i dette lager var Gorilla Streams. Gorillastrømme tilbød masser af live-tv, levende sport og levende filmstrømme, alt fra en let grænseflade. Uden det, er Kodi-brugere blevet forladt for at finde alternativer til deres yndlings video-ressource. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal kigge efter en god Gorilla Streams udskiftning, så tjek vores forslag nedenfor.

Image
Image

VPN'er holder dig sikker under streaming

Online sikkerhed er noget, som alle tænker på i disse dage. Internetudbydere indsamler og sælger vores oplysninger, offentlige myndigheder overvåger vores aktivitet, og hackere søger altid efter måder at stjæle data for sig selv. At være sikker er endnu vanskeligere, hvis du bruger Kodi. Kodis tredjeparts add-ons har tiltrukket en masse uønsket opmærksomhed fra grupper, der hævder at de har adgang til piratkopierede videoer. Hvordan kan du beskytte dig mod disse trusler? Ved at bruge et virtuelt privat netværk.

VPN'er krypterer hver pakke data, der efterlader din enhed, hvilket gør det umuligt for nogen at fortælle, hvilke websteder du besøger, eller hvilke film du streamer. De blokkerer også forsøg på at opdage din identitet og placering, og genopretter en vis anonymitet til dine daglige aktiviteter. Med en aktiv VPN kan du bruge internettet og streame gennem Kodi uden frygt. At vælge den rigtige kan føles som et besvær, og derfor har vi leveret en anbefalet VPN nedenfor, der passer perfekt til dine behov.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

De fleste VPN'er kæmper for at finde den rette balance mellem hastighed og sikkerhed. Normalt kryptering af en stærkere tjeneste, jo langsommere din forbindelse. Træg downloads kan ødelægge Kodi-strømme, men det er ikke en mulighed at ofre privatliv. Med IPVanish, men du behøver ikke at opgive den ene til den anden.

IPVanish driver et stort netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande, nok til at levere lynhurtige forbindelser til byer rundt om i verden. Du får også uigennemtrængelig 256-bit AES-kryptering på alle data, indbygget DNS-lækagebeskyttelse, en automatisk kill-switch og en nullogningspolitik på alle trafik. Med IPVanish kan du forblive sikker, mens du streamer gennem Kodi, downloader anonyme torrenter eller blot tjekker din e-mail.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Besøg IPVanish »

Gorilla Strømme er nede - Hvad skal man gøre bagefter

Når en add-on går ned, er det første, som de fleste Kodi-brugere gør, afladt til internettet for at finde en god erstatning. Hvis du gør dette, hoppes et potentielt vigtigt skridt, der kan holde din enhed sikker. Når et repository eller add-on lukkes, åbner det tingene op for rogue coders at træde ind og overtage. En tilføjelse kan se ud som din elskede streaming ressource, men i de forkerte hænder kan den levere malware eller spionprogrammer til dit system uden at du selv forstår det. Følg nedenstående trin for at beskytte dig selv, før du tjekker Gorilla Streams alternativer.

Trin 1 - Sluk for automatiske opdateringer

Det er normalt en god ide at holde automatiske opdateringer tændt. I kølvandet på DMCA-takedowns kan det dog efterlade dig sårbare. Når en tilføjelse afbrydes af udvikleren, skal du straks fjerne den fra Kodi for at forhindre falske opdateringer i at sprede sig. Det tager kun et sekund, og hvis bygherren genoplader tilsætningen på et senere tidspunkt, kan du altid geninstallere det.

 1. Start på Kodis hovedmenu ved at klikke på tandhjulsikon derefter gå til Systemindstillinger.
 2. Klik på gearet nederst til venstre, indtil det står Ekspert.
 3. Vælg Tilføjelser fra samme valgmenu.
 4. Klik opdateringer og skift teksten til Underretning, men installer ikke opdateringer.
 5. Gem ændringerne og afslut indstillinger menuen.

Trin 2 - Afinstaller Gorilla Strømme

Nu, hvor opdateringer er deaktiveret, skal du gå videre og fjerne Gorilla Streams fra dit system. Det gør ikke noget og vil bare tage plads, så du går ikke glip af ved at afinstallere den.

 1. Vælg Tilføjelser fra Kodis hovedmenu.
 2. Klik Mine tilføjelser, vælg derefter Video tilføjelser.
 3. Rul ned til Gorilla Strømme og klik på den.
 4. Vælge Afinstaller nederst i vinduet.
 5. Bekræft afinstallationen, og Kodi vil straks fjerne Gorilla Streams.

Trin 3 - Undgå forfalskninger

Kodi er nu renset for potentielt skadelige installationer. Nu er alt du skal gøre, sørg for at du ikke tilføjer mere! Falske tilføjelser og lagringsnedlastninger er almindelige efter DMCA-takedowns. Rogue-kodere forsøger at udnytte distraherede brugere og vil oprette pakker, der ligner deres yndlingsindhold. I virkeligheden er disse lidt mere end skadelig software. Medmindre Gorilla Streams Creator annoncerer et comeback, hold dig væk fra alt relateret til add-onen.

Officielle alternativer til Gorillestrømme

I Kodi-fællesskabet kører du på tværs af to typer tilføjelsesprogrammer: officielle og uofficielle. Sidstnævnte er dem, du ser forsvinder under DMCA-takedowns. Den førstnævnte er dog alle sikre, lovlige, funktionelle og gratis. Officielle Kodi-tilføjelsesprogrammer hjælper dig med at få mest muligt ud af appen uden at bryde nogen love. Du vil ikke finde så meget variation som med uofficielle add-ons, men du kan finde nogle nye shows og film du aldrig vidste eksisterede!

FilmRise

Den ofte overset add-on FilmRise forbinder til hjemmesiden med samme navn. Begge giver information og strømme af uafhængige, klassiske, udenlandske og moderne film og tv, alt fra populære film til prisbelønnede dokumentarfilm. Tilføjelsen gør det nemt at få adgang til websitetets indhold på din Kodi-enhed uden at skulle have travlt med menuer eller akavede grænseflader. Bare installer, gennemse de seneste udgivelser, og nyd.

Image
Image

Sådan installeres FilmRise

FilmRise er en officiel Kodi add-on, hvilket gør det hurtigt og nemt at installere. Følg nedenstående trin, og du vil starte dine første gratis film på ingen tid.

 1. Fra Kodis hovedmenu skal du vælge Tilføjelser mulighed.
 2. Klik på o pen boks ikon øverst på menulinjen.
 3. Vælge Installer fra depot, derefter navigere til Kodi Add-on-depot.
 4. Vælg Video tilføjelser folder.
 5. Rul ned og vælg FilmRise.
 6. Klik på knappen Installere knappen nederst til højre.
 7. Installationen afslutter inden for få øjeblikke, og FilmRise vises på din hovedmenu.

Hvad skal man se på FilmRise

FilmRise er en overraskende nyttig ressource til nye og uopdagede film. Webstedet og companion-tilføjelsen gør det ekstremt let at jage ned kommende titler fra hele verden, herunder både tv og filmudgivelser. Kataloget er sorteret i over 30 forskellige sektioner med nogle få unikke genrer bare for sjov. Det sædvanlige udvalg af historie, horror, dokumentarfilm, komedie og drama er der, men har du nogensinde ønsket at binge på klassiske brydningshændelser eller paranormale dokumentarer? FilmRise har masser, så dykke ind!

Stream tv-shows med USTVnow

Gorilla Streams havde et stort fokus på live-tv. De fleste officielle Kodi-add-ons undgår det indholdsområde med den bemærkelsesværdige undtagelse fra USTVnow. Denne praktiske tjeneste tilbyder højkvalitets live-udsendelser fra hele USA. Du kan tilmelde dig en gratis konto for at se de fleste af de grundlæggende strømme fra ABC til NBC, CBS til Fox eller få premium til at fange kabelkanaler. For at lære mere om USTVnow eller at komme i gang med tilføjelsen, skal du tjekke vores vejledning: Installer add-onen USTVnow Kodi.

Uofficielle tilføjelsesalternativer til Gorillestrømme

Gorilla Streams var en uofficiel Kodi add-on, hvilket betyder, at den ikke blev lavet eller godkendt af Kodi-udviklingsholdet. Hvis det officielle indhold bare ikke vil skære det, skal du dykke ind i uofficielle kilder for at få dit tv og film fix. De kan være upålidelige og af variabel kvalitet, men det er svært at argumentere med det brede udvalg af indhold, du får adgang til.

Inden uofficielle add-ons installeres, skal du skifte en af Kodis interne muligheder. Dette gør det kun muligt for softwaren at downloade filer fra eksterne kilder, et nødvendigt skridt for at få opbevaringssteder. Følg nedenstående trin for at komme i gang:

 1. Gå til Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikonet for at komme ind i Systemmenu.
 2. Gå til Systemindstillinger og klik derefter på Tilføjelser.
 3. Klik på skyderen ved siden af Ukendte kilder. Sørg for at den vender mod højre, så den er aktiveret.
 4. Accepter advarselsmeddelelsen.

Bemærk! Uofficielle Kodi-add-ons kan få adgang til indhold fra forskellige steder, herunder ulovlige streams. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Maverick TV

Gorilla Strømme havde meget indhold. De fleste tilføjelser fokuserer på nogle få begrænsede kilder, hvilket kan være frustrerende, hvis du er vant til Gorilla. Maverick TV følger ikke denne trend. Tilføjelsen leveres med utallige kilder til 4K-film, tv-serier, live-sport, IPTV-streams og meget mere. Det er en svimlende række indhold, der er let at bruge og overraskende pålidelig, ligesom vores gamle yndlings Gorilla Streams.

Image
Image

Sådan installeres Maverick TV

Maverick TV-tilføjelsen er en del af et repository med samme navn. Installation er en hurtig proces, der indebærer at downloade repo, tilføjer det til dit system og derefter tager Maverick TV indefra.

 1. Åbn din webbrowser og besøg den officielle maverick repository side.
 2. Download filen repository.maverickrepo -.. # # lynlås og gem det et sted bekvemt.
 3. Åbn Kodi, gå til hovedmenuen, og vælg derefter Tilføjelser.
 4. Klik på knappen åben boks ikon og vælg Installer fra Zip-fil.
 5. Naviger til repository.maverickrepo og installer det.
 6. Vælg menuen Åbn boks Installer fra depot.
 7. Rul ned og åben MaverickTV repository.
 8. Gå ind i Video tilføjelsesmappe og rul til Maverick TV.
 9. Installer tilføjelsen, og få adgang til den fra hovedmenuen.

Hvad skal man se på Maverick TV

Vil du have muligheder? Maverick TV har fået muligheder. Mere end du forestillede dig selv. Hovedmenuen starter med to dusin kategorier, der fokuserer på tv, musik, webkameraer, filmstrømme, dokumentarfilm og meget mere. Hvis du klikker på hver enkelt, vises endnu flere muligheder som genrer eller streamingkilder. Du er velkommen til at gennemgå udvælgelsen som du vil, men nedenfor er et par af vores yndlingsafsnit i Maverick TV.

 • Maverick 4K UHD Film - Som navnet siger, er alle superkvalitetsfilmene du kan klare.
 • Maverick Movies - Nye udgivelser, klassiske film, børns indhold og et udvalg af populære genrer.
 • Maverick TV Box Sets - Fuld tv-serie til let binge watching.
 • Maverick Sports - Få din live sports fix sammen med et stort udvalg af on-demand indhold.
 • Maverick 24/7 film og tv-shows - Se live streams gennem Kodi, eller tjek USAs kabelkanaludsendelser.

Spinz Strictly HD

Højkvalitets filmstrømme er svært at komme med, selv på Kodi. Gorilla Strømme var en god ressource for disse.Spinz Strictly HD er et glimrende alternativ, der skal opfylde og overskride alle dine HD-filmudsendelsesforventninger. No-hassle-grænsefladen præsenterer alle de nyeste 1080p-film, ikke mere. Det er nemt at sætte sig ned og starte streaming, og det ser godt ud på den store skærm!

Image
Image

Sådan installeres Spinz Strictly HD

Strengt HD findes i SpinzTV-depotet. Følg vejledningen nedenfor for at installere repo først, derefter Strictly HD-tilføjelsen.

 1. Besøg SpinzTV repository og download den navngivne fil repository.SpinzTV -… # # # zip
 2. Gem filen et sted nemt at få adgang til.
 3. Åbn Kodi, vælg Tilføjelser fra hovedmenuen, og klik derefter på ikonet for åbne boks.
 4. Vælge Installer fra Zip-fil
 5. Naviger til repository.SpinzTV fil og installer den.
 6. Gå tilbage til menuen Åbn boks og vælg Installer fra depot.
 7. Vælg SpinzTV, og indtast derefter Video tilføjelser folder.
 8. Vælge Spinz Strictly HD og installer det.

Hvad skal man se på strengt HD

Strengt HD holder alt super simpelt. Dens fokus er udelukkende på 1080p film, intet andet. Ingen tv-udsendelser, ingen gamle SD-udgivelser, ingen live-strømme, intet. Så snart du åbner tilføjelsen, kan du se trends, populære og genre kategorier. De to første lader dig springe ind og se, hvad andre mennesker ser, perfekt til de nætter, når du ikke er sikker på, hvad du vil tjekke ud.

En masse nye top-ratede film er på Strictly HD, alle i 1080p eller derover. Nedenfor er et par af de store udgivelser populære på tidspunktet for skrivning:

 • Atomic Blonde
 • Baby Driver
 • Biler 3
 • Spider-Man: Homecoming
 • Thor: Ragnarok
 • Vidunderkvinden

FTFA

Ud over specifikke film- og tv-showstrømme var Gorilla fantastisk til at levere 24/7 live indhold. FTFA gør et godt stykke arbejde for at erstatte denne funktion med sit eget udvalg af broadcast- og IPTV-kanaler fra USA og Storbritannien. Se film og tv-shows, stream dokumentarer, fange de nyeste sportsgrene, eller bare se, hvad en tilfældig kanal har i butikken.

Image
Image

Sådan installeres FTFA

FTFA er en del af Brettus Repository, en relativt ny samling i Kodi-samfundet. Du skal installere repo først, derefter tilføjelsen og endelig aktivere alt via en gratis PIN-tjeneste. Det tager et par ekstra trin, men det er det værd for alt det levende indhold, du får adgang til.

 1. Kør Kodi, gå til hovedmenuen, og klik derefter på tandhjulsikon.
 2. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde.
 3. Tilføj følgende URL i tekstfeltet: https://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 4. Indtast et nemt at huske navn, f.eks .toptut
 5. Klik Okay. Kodi vil tilføje repoen til din kildeliste.
 6. Gå til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på knappen boksikon øverst på menuen.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil, vælg derefter repoen ovenfor.
 9. Rul ned og find den navngivne fil repository.Brettusrepo -.. # # lynlås
 10. Installer repo, og gå tilbage til menuen Åbn boks.
 11. Vælge Installer fra Repository.
 12. Vælg den angivne post Brettus Builds Repository.
 13. Naviger til Video tilføjelser og rul til du ser FTFA.
 14. Installer derefter lancere FTFA add-on. Et vindue åbnes, der beder om en pinkode.
 15. Klik Okay og en hjemmeside vil indlæse i din browser.
 16. Klik på den blå FREMBRINGE knappen for at modtage en pinkode.
 17. Kopier PIN-koden, så indsæt det ind i Kodi vinduet.
 18. Efter et øjeblik vil FTFA-tilføjelsen validere og indholdsforbindelser vises.

Hvad er der på FTFA?

FTFA ligner meget på at se satellit-tv. Du har adgang til hundredvis af kanaler på én gang, trækker fra kilder i både Storbritannien og USA. Indhold er organiseret af land først og derefter kanalnavn, så du kan ikke bare streame et show eller en film som du ville med andre tilføjelser. I stedet tjek et stort udvalg af levende sportsgrene, se filmkanaler for at se hvad der sker, eller tag et kig på nogle af de sjove ekstramateriale, der følger med tilføjelsen.

Der er over to dusin kategorier at vælge imellem i FTFA. Nedenfor er et par af vores favoritter for hver enkelt.

 • 24/7 tv-shows - Live tv fra hele verden.
 • Film - Sky Movies, Starz, Showtime, HBO HD
 • PPV LIVE - Pay-per-view-begivenheder strømmer som de sker.
 • Sport - ESPN, Sky Sports, BT Sport
 • fjernsyn - BBC-kanaler, udsendte netværk fra USA som NBC, CBS, ABC, Fox

Konklusion

Gorillestrømme var en stor ressource for alle slags strømme. Udskiftning af det er ikke let, men med de rigtige add-on valg kan du fylde tomrummet. Kender du til andre alternativer, der er værd at tjekke ud? Lad alle kende i kommentarfeltet nedenfor!

Populært emne.