Installer Kodi til Xbox One - Sådan sætter du Kodi på Xbox, hurtigt!

Indholdsfortegnelse:

Installer Kodi til Xbox One - Sådan sætter du Kodi på Xbox, hurtigt!
Installer Kodi til Xbox One - Sådan sætter du Kodi på Xbox, hurtigt!
Anonim

Efter mange år med at ønske og tigge og indgive, har Kodi endelig gjort sin vej til Xbox One. Sejren skyldes ikke noget arbejde, der blev opdaget af Kodi-holdet, men det skyldes simpelthen, at Microsoft har begyndt at integrere Windows 10-kode i Xbox One-kernen. Dette giver adgang til et stort udvalg af nye apps, herunder vores foretrukne mediecenter-program. Læs videre for a komplet vejledning om, hvordan du installerer Kodi til Xbox One.

Image
Image

Sikre din forbindelse til en VPN

Før du tramper af og begynder at installere Kodi, bør du overveje at tilføje en VPN til dit hjemmenetværk. Ikke alene giver VPN'er en vital krypteringstjeneste for hver pakke med data, hvilket sikrer, at dine oplysninger forbliver ulæselige og uopnåelige, men de giver dig også placeringsvariabilitet og kan hjælpe med at beskytte mod DDoS-angreb. Alle disse funktioner er ekstraordinært nyttige, når streaming via Kodi eller online spil. Og når det er tid til at se en film, vil du nemt kunne bryde igennem geografiske begrænsninger.

På trods af Microsofts indsats, der integrerer Windows 10 i Xbox One-kernen, kan systemet ikke understøtte de fleste VPN'er direkte. Den nemme og enkle løsning er at bruge en pålidelig service, der tilbyder routerbaseret beskyttelse, så du kan sikre hele dit hjemmenetværk på én gang, herunder Wi-Fi og spilkonsolforbindelser. Nedenfor er et par af vores anbefalinger for, at det bedste VPN kan bruges sammen med Xbox One og Kodi, som hver især indeholder hurtige downloads, ubegrænset adgang til internettet og privatlivets fred.

1. IPVanish - Bedste VPN til Xbox

Image
Image

Når du ikke kan ofre privatlivets navn i hastighedens navn, IPVanish er VPN for dig. Tjenesten leverer 256-bit AES-kryptering på alle data, DNS-lækagebeskyttelse, en automatisk dræningsomskifter og en nulloggeringspolitik på al trafik, hvilket skaber et solidt fundament for privatlivets fred og usynlighed. Tilføj til den helt ubegrænsede adgang til internettet, herunder et netværk af over 950 lynhurtige servere i 60 forskellige lande, og du har den perfekte opskrift til et dræber VPN, der skal bruges sammen med din Xbox One.

Som med de fleste VPN'er kan IPVanish ikke installere direkte til dit Xbox-system endnu. Din bedste mulighed er at installere det via din router, en proces, som IPVanishs support sider vil gå igennem trin for trin. Dette vil holde alle dine hjem enheder sikkert også, herunder spilkonsoller, smartphones og anden streaming hardware.

Gå videre, giv IPVanish et skud med vores EXCLUSIVE deal! Tilmeld dig i dag og nab en 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge 7 dages penge tilbage garanti at prøve risikofri, før du køber.

Besøg IPVanishVPN »

2. ExpressVPN - nemmest at installere

Image
Image

ExpressVPN er hurtig og venlig og har en af de bedste installationsprocesser til beskyttelse af din Xbox One-trafik. Tjenesten leverer 256-bit AES-kryptering på alle data, en nullogningspolitik, der dækker trafik og DNS-anmodninger, og både kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse, alle funktioner, du skal bruge til at forblive sikre online. Du får også adgang til et hurtigt hurtigt servernetværk med over 140 steder i 94 forskellige lande, som alle hjælper med at holde dine strømme og online-spil kører problemfrit. Intet lag med ExpressVPN!

ExpressVPN er en af de få store VPN-udbydere, der tilbyder router-baserede installationer og en direkte DNS-baseret tilslutningsmetode til konsoller. Alt du skal gøre er at tilmelde dig en gratis Dynu-konto, konfigurere ExpressVPN til at bruge det nye værtsnavn, og konfigurer derefter din Xbox til at bruge denne forbindelse som en proxy. ExpressVPN guider dig igennem hele processen, og det er meget lettere end du måske tror! Sulten for et hurtigt VPN? Benyt vores eksklusive tilbud i dag! Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder gratis! Der er også en let 30 dages penge tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

Sådan installeres Kodi på Xbox One

Xbox One's standard medieafspiller efterlader meget at ønske. Forbedringer har rullet langsomt igennem årene, men når det kommer til rå funktioner og tilpasning, kan du ikke slå Kodi. Følg trinene herunder for at installere det på dit Xbox-system. Bare rolig, det er gratis!

Image
Image
 1. Tænd din Xbox One og sørg for, at den er forbundet til dit hjemmenetværk.
 2. Åbn butikens app fra konsolets hovedskærm.
 3. Gå til søgefeltet øverst og skriv i "kodi", uden citaterne.
 4. Det officiel Kodi download bør dukke op øverst i resultaterne. Åben det.
 5. På app info skærmen vil du se en knappen mærket "Get". Klik på det, og installationen begynder.
 6. Når Kodi er installeret, kan du få adgang til det fra konsolets apps menu.

Sådan opdateres Kodi på Xbox One

At holde software opdateret er utrolig vigtig, især når den er under aktiv udvikling. Opdatering af Kodi kan give dig adgang til nye funktioner, stabilitetsrettelser og bedre sikkerhed. Det betyder også, at du får højere versioner hurtigere, herunder den meget forventede Kodi 18 "Leia".

Hvis du ikke har slukket for automatiske opdateringer, kontrollerer Xbox One-konsollen for nyt indhold, mens du er i tomgang, og meddeler dig, at en opdateret version er tilgængelig, så snart du starter den pågældende app. Hvis en Kodi-opdatering blev udgivet, har du mulighed for at downloade den med det samme. Hvis dette ikke sker, kan du altid manuelt tjekke efter nye versioner ved at navigere til Mine spil og apps> opdateringer.

Sådan afinstalleres Kodi på Xbox One

Hvis du løber tør for plads og har brug for at slippe af med noget indhold, kan Xbox lade dig afinstallere spil og apps i et par trin. Kodi selv tager ikke meget plads på dit system, men hvis du skal afinstallere det, skal du bare følge vejledningen nedenfor.

 1. Fra startskærmen til Xbox One skal du vælge Mine spil og apps.
 2. Søg efter Kodi på listen. Filtrer eller sorter indholdet om nødvendigt.
 3. Fremhæv Kodi-appen, så tryk på menuknappen på din controller.
 4. Vælge " Administrer app", derefter ”Uninstall”. Kodi bliver straks fjernet fra dit system.

Hvad kan du gøre med Kodi på Xbox?

Kodi startede sit liv som XBMC, eller Xbox Media Center. Softwaren blev designet til at omdanne den originale Xbox-konsol til et mediekraftværk, så det kunne lette og organisere hele din videosamling med lethed. Kodi tog til sidst et eget liv, men det er passende at det endelig kan nyde et rum på det moderne Xbox One-system. Nedenfor er et par af de mere populære anvendelser til Kodi på Xbox.

Brug en bedre medieafspiller

Kodi er bygget til at afspille alle typer medier, der kan forestilles, fra musik til film til live-tv. Der er ikke noget, du kan smide på det, softwaren kan ikke håndtere, og det gør det også uden at stamme eller kollapse. Kodi's kontroller er designet til at fungere godt med alle mulige alternative indgangsmetoder: berøringsskærme, fjernbetjeninger, gamepads og alt imellem. Det er en fantastisk erstatning for konsolets standard medieafspiller. Når du er vant til Kodi, har du svært ved at gå tilbage.

Installer tilføjelser

Kodi's add-on-fællesskab er en anden grund til, at mediecenter-softwaren er så populær. Hver download leveres med den officielle Kodi repo forudinstalleret. Dette giver dig adgang til snesevis af gratis og lovlige streams, alt fra film til tv-shows til webcam indhold. Der er også et enormt økosystem af uofficielle add-ons, der udvider Kodis funktionalitet til at omfatte filmstrømme, live tv-kanaler, klassiske film og meget meget mere.

Stream Live TV

Xbox One tilbyder en håndfuld live streams, men med Kodi kan du se så meget mere. Installer de rigtige tilføjelsesprogrammer, og du vil kunne se broadcast-indhold fra hele verden. Ønsker du at fange nye tv-episoder, når de flyver? Hvad med at holde faner på lokale begivenheder uden for din hjemby? Kodi gør det muligt, og det virker som en drøm på din Xbox-konsol.

Se sport

At få adgang til pålidelige sportsgrene fra høj kvalitet er aldrig let. Kodi bridges kløften ganske godt med en lang række gratis sports streaming-tjenester, der trækker i indhold fra hele nettet. Du kan fange live fodbold, basketball, baseball, hockey, tennis, golf, seneste fodboldkampe, arkiverede højdepunkter, interviews og næsten alt andet du kan forestille dig.

Sådan installeres tilføjelser til Kodi på Xbox

En anden fordel ved at tiltræde Kodi-fællesskabet nyder en samlet grænseflade, der ikke ændrer sig mellem systemer. Appen kører på snesevis af forskellige hardwarekonfigurationer, selv smartphones, Fire TV Sticks og pc'er. Normalt ville dette betyde et andet layout for hver skærm og kontrolordning, men Kodi slår det til fordel for et enkelt universelt design. Når du ser instruktioner til installation af Kodi-tilføjelsesprogrammer, kan du bruge dem på din Xbox One, ikke noget problem.

Kodi Add-on installationsproces

Når du har installeret Kodi på din Xbox, er en verden af indhold pludselig til din rådighed. Indstillingerne er svimlende, så meget, at du måske føler dig lidt tabt og forvirret i starten. Du skal dog ikke bekymre dig, men efter nogle installationer får du fat i det! Kodi indhold er gratis og nemt at bruge, så der er ingen skade i at tilføje noget, du ikke behøver. Følg trinene herunder for at installere et tilføjelsesprogram til at berige din Kodi-oplevelse.

 1. Find en tilføjelse, du vil installere sammen med den tilknyttede repository URL. Det er bedst at gøre dette på en pc. Du kan starte med vores Kodi kategori for nogle gode forslag.
 2. På din Xbox One skal du køre Kodi og derefter navigere til Gear-ikon> Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af "Ukendte kilder" mulighed.
 4. Gå tilbage til menuen System, og gå til Filhåndtering> Tilføj kilde
 5. Indtast URL'en for add-on-depotet, lav et brugernavn og vælg derefter "OK".
 6. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen og vælg ”Tilføjelser”.
 7. Klik på knappen åben boks ikon øverst i menulinjen og vælg " Installer fra zip-fil".
 8. Vælg det lager, du lige har tilføjet. Når den er installeret, skal du vælge "Installer fra depot" menupunkt.
 9. Naviger til din tilføjelse og installere det.
 10. Efter et øjeblik bliver tilføjelsen tilgængelig via Kodi's hovedmenu.

Kompatibilitetsnotater

Kodi-udviklingsteamet har udtalt, at alle tilføjelser ikke umiddelbart er kompatible med softwaren på Xbox One. Dette har at gøre med portingsprocessen og vil sandsynligvis blive afhjulpet som tiden går forbi. Hvis du støder på et tilføjelsesprogram, der ikke starter eller strømmer, er chancerne for, at det har problemer med at få adgang til nødvendige filer på Xbox. Din eneste mulighed er at bruge et alternativt tilføjelsesprogram eller vente på en kompatibilitetsrettelse, der skal frigives.

Er Kodi Add-ons sikkert at bruge?

Det korte svar er ja, jo længere er ja, sandsynligvis. Kodi's add-on community har lidt af et ufortjent ry for at være fuld af piratkopieret indhold og vred udviklere søger at drage fordel af intetanende streamers. Sandheden i sagen er, at du sjældent støder på problemer, når du bruger add-ons. Den største fare er, at en strøm ikke vil blive belastet. Dette betyder ikke, at du ikke støder på ondsindet kode. Det er derfor en god ide at tage nogle få grundlæggende forholdsregler.

Det bedste forsvar mod dårlige tilføjelser er at holde fast i pålidelige lagre. Alt fra Kodis officielle repo (inkluderet i appen) er garanteret at være sikker. Andet indhold er mere risikabelt, men hvis du vælger reposer, der er populære og velholdte, er de mere tilbøjelige til at være rene. Det er også et smart skridt til at bruge en VPN, mens du streamer på Kodi, selv på en Xbox One. Vi har leveret to anbefalede tjenester ovenfor, hvoraf begge er gode steder at starte.

Konklusion

Det tog et par år at realisere, men nu, da Kodi er tilgængelig på Xbox One, er det nemt at omdanne din konsol til en utrolig kraftfuld media streaming-maskine. Blockbuster film, tv-serier, anime, udenlandske film, live sport, du hedder det, Kodi har det. Når du har fundet de rigtige tilføjelsesprogrammer og beskytter din forbindelse med en god VPN, er du fri til at udforske en verden af indhold.

Efterlad en kommentar

Populært emne.