Sådan får du en kinesisk IP-adresse: VPN i Kina sikkert

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du en kinesisk IP-adresse: VPN i Kina sikkert
Sådan får du en kinesisk IP-adresse: VPN i Kina sikkert
Anonim

Kina er berygtet for sin undertrykkende internetcensur. Beboere og besøgende til landet finder deres ressourcer straks begrænset, skærer ud en kæmpe liste over udenlandske steder og smugler enhver forbindelse, der forlader fastlandet. Den store firewall i Kina skaber også en barriere for outsidere, der ønsker at få adgang til indhold inden for landets grænser, herunder de originale versioner af streaming-websteder som Youku, Tudou, QQ Music og Sohu. Den bedste måde at bryde gennem censurbarrieren er at bruge en VPN, der tilbyder lokale IP-adresser. Hvis du har brug for VPN til Kina, skal du læse vejledningen nedenfor for at komme i gang.

Image
Image

Evaluering af de bedste VPN'er med servere i Kina

Online privatliv er af afgørende betydning, især når du bruger din VPN til at få adgang til indhold i Kina. At holde din identitet sikker forhindrer overvågningsindsats fra at følge din aktivitet samt undgå at afbryde eventuelle røde flag med internetudbydere i ind-og udland. Vi brugte følgende kriterier til at vælge det bedste VPN med servere i Kina, så du kan gennemse websteder over grænsen med en hurtig, sikker og privat forbindelse.

 • Servere i Kina - En VPN kan kun tilbyde IP-adresser i et land, hvis den har servere i området. Det er både vanskeligt og dyrt for VPN'er at gøre dette, hvilket er grunden til, at langt størstedelen blot forlader Kina fra deres netværk.
 • Logning politik - VPN'er kan gemme oplysninger, der passerer gennem deres servere, hvilket skaber en sårbarhed, både hackere og offentlige myndigheder kan udnytte. Hvis disse data aldrig gemmes, kan den aldrig falde i de forkerte hænder. En streng nullogningspolitik mod trafik er et must-have-funktion for enhver VPN.
 • Yderligere sikkerhedsprotokoller - OpenVPN er den protokol, som de fleste VPN-udbydere foretrækker at arbejde med, da den har den bedste balance mellem hastighed og sikkerhed. Der er dog andre protokoller, der giver hastighed til fordel for bedre kryptering. Disse er perfekte til adgang til følsomme oplysninger på tværs af internationale grænser. L2TP / IPSec og PPTP er de mest almindelige, ligesom SSH og SSL tunneler. Jo flere muligheder en VPN understøtter, desto bedre.
 • Jurisdiktion - Hvor en VPN er registreret gør en enorm forskel. Nogle lande kræver, at VPN'er beholder logfiler og deler dem med offentlige myndigheder efter anmodning, alt uden at videregive oplysninger til kunder. For at holde dine data helt private skal du altid vælge en VPN i en jurisdiktion, der placerer brugerens privatliv først.
 • Hastighed - VPN'er kan være så meget som 10-20% langsommere end en standard internetforbindelse, hovedsagelig på grund af kryptering overhead. Hvis din fysiske placering er langt fra Kina, kan du også opleve en masse lag. Vores anbefalede service går i store længder for at sikre hurtige downloads og uafbrudt hastighed, uanset hvor du bor.

PureVPN: En privat VPN Security Suite

Image
Image

PureVPN er et af de få anerkendte virtuelle private netværkstjenester, der giver pålidelig adgang til kinesiske servere. Selskabet opererer seks inden for grænsen, med fire i Guangdong (sydøstlige Kina, nær Hong Kong) og to i Shanghai (østlige centrale kyst-Kina). Det er en lille liste, for at være sikker på, men at se, hvordan det meste af konkurrencen er nul, er PureVPN helt klart den rigtige vej.

LÆSERHANDLING: Deltag PureVPN i dag at drage fordel af en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 per måned! Du kan endda prøve det uden risiko for virksomhedens syv-dages pengene tilbage garanti.

PureVPN ejer og driver hele sit netværk af servere, alle 750 i 141 forskellige lande, herunder dem i Kina. Dette er yderst vigtigt for dit privatliv, da det forhindrer tredjepart i at få adgang til dine data. PureVPN deployerer også en grundig nullogningspolitik på al trafik, så selv om et statsbeslag fandt sted, vil dine oplysninger forblive sikre.

PureVPN lader alle data ned med 256-bit AES-kryptering, giver softwarebeskyttelse mod DNS-lækager, og har automatisk dræningsfunktioner til at holde din identitet privat. Hvis anonymitet er højt på din liste over prioriteter, kan du endda betale med en række kryptokurver, herunder Bitcoin, Litecoin, Ethereum og meget mere!

PureVPN leverer langt mere end blot en fantastisk VPN-oplevelse. Brugere får udnytte en komplet serie af sikkerhedsfunktioner, alt fra en indbygget annonceblokker til webfiltrering, malwarebeskyttelse og til og med virusscannere. Disse supplerer perfekt VPN-krypterings- og positionsvariationen, og de gør din online oplevelse mere sikker og mere sikker end nogensinde.

Besøg PureVPN »

PureVPNs bedste funktioner et overblik:

 • Alt inklusive brugerdefinerede apps til en bred vifte af platforme, herunder Windows, Mac, Linux, Android, iOS og endda en Chrome-udvidelse
 • Ingen begrænsninger på torrent eller P2P-trafik, ingen gashåndtag eller hastighedsdæksler og fuldstændig ubegrænset båndbredde for alle brugere
 • Avanceret anti-virusbeskyttelse, webfiltre og anti-phishing-funktioner
 • Ubegrænset server skifte og fem samtidige forbindelser
 • Seks servere placeret inden for Kina for pålidelig internetadgang

Glem ikke: 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 per måned

Kan du få adgang til kinesiske hjemmesider fra Taiwan eller Hong Kong?

Indtil 2009 var det muligt for alle, der bruger en Hongkong- eller Taiwan-baseret IP-adresse, at få adgang til de fleste websteder, der blev filtreret uden for fastlandet Kina. Dette var perfekt til VPN-brugere, da en bred vifte af udbydere tilbyder serverplaceringer i begge områder. Desværre blev der senere vedtaget nye love, der blokerede både Taiwan og Hong Kong fra det kinesiske internet. Bortset fra de lavt latente fordele, der opnås ved deres nærhed, giver ingen områder nogen fordele ud over IP-adresser fra et andet land.

Er det muligt at køre dit eget VPN fra Kina?

Når kommercielle løsninger fejler, vender mange brugere til DIY-samfundet for at imødekomme deres behov. Fordi kinesisk servertilgængelighed er så begrænset, er der et voksende ønske om at køre brugerdefinerede private VPN'er inden for landet, hvilket giver åben adgang til det kinesiske internet fra andre regioner. Den store firewall i Kina er sådan en uigennemtrængelig barriere, at det næsten er umuligt at bryde igennem. VPN'er er stærkt begrænsede og regulerede, ligesom tjenester, der kunne tænkes at levere VPN-lignende tjenester.

Det er teknisk muligt at oprette din egen private VPN i Kina gennem et firma, der tilbyder virtuelle private servere (VPS), men vær forberedt på at hoppe i mange forhindringer, vente i måneder eller endda år og betale op på 50 USD om måneden for privilegiet. Hvis du klarer at få tingene oprettet, vil du også støde på utroligt dårlige hastigheder, båndbreddebegrænsninger og hyppige afbrydelser, hvilket gør det til et forsøg, der næsten ikke er din tid værd.

Det meste af vanskelighederne med at tilpasse brugerdefinerede VPN-servere i Kina er at opnå en licens til internetindholdsleverandører. ICP-tilladelser udstedes af det kinesiske ministerium for industri og informationsteknologi og skal køre enhver hjemmeside eller server fra landet. Mange virksomheder bruger år på at forsøge at få deres ICP-tilladelser godkendt, hvilket tvinger dem til at samarbejde med kinesiske firmaer, så de kan operere på fastlandet. Google Kina havde ikke en licens mellem 2006 og 2010. Hvis Google havde svært ved at gøre det, kan du forestille dig de problemer, en lille virksomhed kan støde på.

Det korte svar er ja, det er muligt at køre din egen VPN fra Kina. Du vil bruge meget tid og sætte meget på at få det nødvendige dokument til at gøre det, og din forbindelse bliver ikke så stor, men det kan ske. Læs den fulde oversigt over ICP-licensprocessen for at få flere oplysninger.

Midlertidig adgang til kinesiske websteder ved hjælp af Free Web Proxies

Det er normalt en dårlig ide at bruge gratis web proxy-tjenester. De er notorisk sketchy, ofte injicerer annoncer i brugernes browsere eller indsamler og sælger information, der passerer gennem deres servere. Hvis du bare har brug for hurtig, midlertidig adgang til et websted eksklusivt til Kina, kan en webproxy være en god løsning.

AZProxy er en god mulighed for en no-frills kig på ethvert websted i Kina. Indtast blot URL'en og klik på "gå". Husk at dine forbindelseshastigheder vil være ekstremt langsomt, så det er ikke muligt at se videoer eller streaming musik. Husk aldrig at dele personlige oplysninger, mens de er tilsluttet via en gratis webproxy, og hvis du har en VPN-tjeneste, skal du altid holde den aktiv.

Tips til beskyttelse af dit online-privatliv

Brug af en VPN til at kigge over Kinas Great Firewall kan være risikabelt. Den kinesiske regering arbejder på strenge regler, der udelukker brug af VPN'er. Der er endda tale om at forbyde dem direkte, hvilket kan ske så tidligt som i 2018. Mens det for øjeblikket ikke er ulovligt at få adgang til websteder inden for Kina fra udlandet, kan dine aktiviteter overvåges nøje, når du tilslutter, selv med et solidt VPN, der beskytter din privatliv. Kort sagt, du kan ikke være for forsigtig, hvorfor du bør følge nedenstående tips for at fordoble din privatlivets fred.

 • Brug aldrig en gratis VPN - Gratis VPN'er har sjældent servere i Kina. Hvis du tilfældigvis snuble over en, bør du dog ignorere det. Gratis VPN-tjenester har et dårligt ry for at gemme og sælge brugerdata, hvilket sætter dit privatliv i fare i stedet for at beskytte det. Med andre ord kan du lige så godt meddele din tilstedeværelse til den kinesiske regering! Hold dig til en pålidelig betalt VPN-tjeneste for at holde din identitet hemmelig
 • Installer browser plug-ins til beskyttelse af personlige oplysninger - Browserudvidelser kan tilføje sikkerhed og privatliv til alt, hvad du gør online, herunder adgang til kinesiske hjemmesider. Privacy Badger er en god start. Det skærer ud skadelige scripts og sporingskode, der kan følge dig på tværs af internettet. HTTPS Overalt er et andet godt plug-in, der tvinger websteder til at bruge HTTPS-protokollen, kryptere data for at holde det privat. Du bør også bruge en stærk annonceblokker, når du kigger gennem kinesiske websteder, da mange af annoncerne kan spore dine oplysninger, selv med en VPN
 • Incognito-tilstand hjælper ikke - Webbrowsere har ofte incognito eller private faner, som giver dig mulighed for at surfe uden at efterlade et spor. Disse "spor" henviser til lokale cache-filer og linkhistorik, men ikke de data, der forlader din enhed. Incognito-tilstand holder din aktivitet fri på en delt computer, men det hjælper dig ikke med at besejre den kinesiske regering
 • Brug ikke mobile enheder til VPN til Kina - Smartphones har nogle særegne privatlivssårbarheder, der er lettere at udnytte end et fuldt desktop-operativsystem. Hvis du har en VPN og bruger den til at få adgang til websteder i Kina, skal du altid favorisere en bærbar eller stationær pc over din Android- eller iOS-telefon. Desuden tilbyder desktops bedre firewall-beskyttelse, men de bærer ikke så meget private data som en smartphone

Andre måder at VPN til Kina

Hvis du har brug for en kinesisk IP-adresse og er placeret uden for landet, er dine muligheder meget begrænsede. PureVPN er langt den bedste VPN-tjeneste, der tilbyder servere og forbindelser fra inde i Kina. Det er hurtigt, det er sikkert, og dit privatliv er garanteret. Der er et par andre VPN'er, der har begrænsede bånd til Kina og kan hjælpe dig med at få adgang til indhold fra landet. Nedenfor er et par af de mere pålidelige muligheder.

HideMyAss er en alternativ VPN-tjeneste, der tilbyder to servere og seks IP-adresser i Kina (Beijing). Alle de grundlæggende fornødenheder er her, herunder 256-bit AES-kryptering, ingen P2P-portblokering og anonyme betalinger via bitcoins. Det er dog lidt dyrere end de fleste VPN'er og tilbyder ikke så mange ekstrafunktioner som en udbyder som PureVPN.

TorGuard er en vellidt men simpel VPN-tjeneste med nogle få knuder placeret i Kina. Det giver stærk støtte, hurtige forbindelser, en god nullogningspolitik og ubegrænset båndbredde. Dens abonnementsplaner løber lidt højere end gennemsnittet, men hvis du absolut har brug for at VPN til Kina, er TorGuard en gyldig mulighed.

Astrill er en noget begrænset VPN-tjeneste, der leverer mindst en server på fastlandet Kina. Dens hovedtræk omfatter støtte til en bred vifte af platforme og gode alternative sikkerhedsprotokoller. Det har ikke en klar politik for trafiklogfiler, men begrænser nogle P2P-netværksnedlastninger, og abonnementer kører på den dyre side.

Populært emne.