Hvad er en NAT Firewall? Hvordan virker det og har du brug for en?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en NAT Firewall? Hvordan virker det og har du brug for en?
Hvad er en NAT Firewall? Hvordan virker det og har du brug for en?
Anonim

Der er utallige protokoller, der sidder mellem dig og internettet.Nogle er designet til at transportere data frem og tilbage, mens andre fremskynder processen, udfører fejlkontrolrutiner og samler pakker med information, så de vises som en samlet helhed. Så er teknologien designet til at holde os trygge; NAT firewalls falder ind under denne kategori. De er en af de tidlige forsvarslinjer mod ondsindede angreb på vores internetforbundne enheder, og de gør deres arbejde uden os selv ved at vide det.

Image
Image

NAT Firewalls - Bare det grundlæggende

Internettet kører på pakker med data. Utallige numre af disse pakker sendes frem og tilbage hver gang du foretager en forespørgsel, om det er en simpel hjemmeside, der lægges i din browser eller en film streaming til dit tv. Pakker skal sendes til præcise placeringer, og for at opnå dette er alle stempelet med en IP-adresse. Hver enhed, der forbinder til internettet, tildeles en unik IP, som virker meget som en postadresse. Dette lader internetudbydere vide, hvem der får noget data, så du rent faktisk modtager de oplysninger, du anmoder om.

For at hjælpe med at håndtere belastningen på enheder, der forbinder fra et enkelt hjem, bruger routere meget af sorteringen af datapakke. Din internetudbyder tildeler dig en enkelt IP-adresse, når du tilslutter. Derefter opretter din router interne IP'er for hver enhed, der forbinder det. Tænd din telefons Wi-Fi, og den får en intern IP. Tænd en e-læser, spillekonsol, tablet osv., Og de får også interne IP'er. Kort sagt, når pakker med data kommer til din router, sorterer den dem til de enheder, der anmoder om oplysningerne.

Det er her, hvor firewalls kommer i spil. Næsten alle, der har brugt en computer, ved, at firewalls er værktøjer, der blokkerer uønskede data. Dette forhindrer at ondsindede robotter og hackere smutter ind i din computer gennem uautoriserede forbindelser. Kun den trafik, du specifikt har anmodet om, er tilladt gennem, alt andet bliver simpelthen kasseret eller ignoreret.

NAT står for Network Address Translation, som er en fabelagtig måde at sige "sortering på." Routere bruger NAT til at ændre IP-adresseoplysninger stemplet på datapakker, så det ved, hvilke af dine tilsluttede enheder der skal sende hvilke pakker af data til. Et biprodukt af denne sorteringsproces filtrerer ud uigenkendte pakker og kasserer dem, hvorfor det fungerer som en firewall. NAT sikrer, at alt kommer til, hvor det skal gå, og intet ekstra er smidt ind i blandingen.

Hvorfor annoncerer VPN'er NAT Firewall-funktioner?

Hvis din router har en NAT-firewall, hvorfor virker så VPN-tjenester som om det er sådan en særlig funktion? Svaret har at gøre med den måde VPN'er opererer på. Når du kører VPN-software på din computer, krypterer den hver pakke data, der forlader din enhed. Krypterede data er ulæselige for enhver person og noget hardware, der ikke har den rigtige krypteringsnøgle, herunder dine egne enheder.

Kun to parter kan låse op for denne kryptering: din VPN-software og VPN-serverne. Din router NAT-firewall kan ikke læse krypterede pakkeoverskrifter, så det sender kun data frem og tilbage uden at vide, hvilken IP-adresse der er knyttet til den. Dette betyder, at selv skadelige data slipper igennem lokale NAT firewalls, da routeren er i det væsentlige blind.

En VPN med NAT firewall funktioner tager sig af sorteringen for dig. Da VPN'en sidder mellem dig og internettet, udbyder tjenesten en NAT-firewall på ydersiden af dens servere. For eksempel sender du krypterede data via din router og til VPN'ets netværk. VPN dekrypterer det og håndterer anmodningen (hentning af en hjemmeside eller downloading af en fil). VPN's NAT-firewall filtrerer ud for enhver usædvanlig aktivitet, der kommer fra internettet, så krypteres de korrekte oplysninger og sendes tilbage til din computer. Den udfører i det væsentlige den samme funktion som din router NAT firewall, da den lokale version ikke kan udføre sit job med krypterede data på plads, sørger VPN for det for dig.

Skal du have en NAT firewall?

Strengt taget vil internettet stadig fungere uden en lokal eller en VPN-version af en NAT-firewall på plads. Det er ikke en god ide at gå uden en, dog. NAT firewalls er en første forsvarslinje mod ondsindede angreb; de stopper hackere, før de selv når frem til din enhed, hvilket er den eneste måde at sikre, at ingen af dine data er taget.

NAT firewalls er endnu mere nyttige, når mobilenheder og andre ikke-pc-hardware er involveret. Ingen kører firewall-software på deres smartphone eller spillekonsol, så hvad skal man forhindre en hacker i at gå lige ind? NAT firewalls beskytter disse enheder uden at skulle installere ekstra software.

Du tænker måske "Jeg er aldrig blevet angrebet før; Jeg tror, at jeg vil være sikker uden en NAT-firewall. "Den eneste grund til, at du aldrig har været målrettet af en hacker eller en data-bot, er, at NAT-firewallen usædvanligt stoppede det i sine spor.

Brug af Firewall Software med NAT Firewalls

NAT firewalls er ikke perfekte, og det er heller ikke den firewall software, du kan downloade og installere. Imidlertid er brug af begge i tandem en fremragende metode til at filtrere ud så mange uønskede forbindelser som muligt. Hackere søger konstant nye måder at udnytte bugs i HTTP-processen eller operativsystemerne. Det er altid bedre at have flere overlappende beskyttelsesformer på plads for at sikre, at du bliver sikker.

Bedste sikre VPN'er med NAT Firewalls

Nu hvor du ved, hvor nyttige NAT firewalls kan være, vil du søge efter de bedste VPN'er, der tilbyder høj sikkerhed sammen med NAT-tjenester. Det kan være svært at afveje alle privatlivs- og krypteringsmulighederne mod hastigheds- og serverfordelingsnumre, især hvis dette er første gang, du har søgt efter en VPN. Vi brugte nedenstående kriterier til at opbygge en anbefalet liste over VPN'er med NAT firewalls. Brug dem til at forfine din egen forskning, så du kan lave et uddannet og omkostningsbevidst valg.

 • NAT firewall support - De fleste af de bedste VPN'er tilbyder NAT firewalls som en del af deres service. Andre giver lignende løsninger for at levere det samme beskyttelsesniveau.
 • Krypteringsstyrke - Grundlaget for en VPNs sikkerhed hviler på dens krypteringsstyrke. De fleste leverandører af god kvalitet leverer 128-bit eller 256-bit AES-kryptering til alle deres servere, hvilket er ideelt til onlineaktiviteter.
 • Logning politik - Al din trafik går gennem en VPNs servere. Hvis de beholder detaljerede logfiler i din browserhistorik, kan disse data ende i regerings- eller tredjeparts hænder. Sørg for, at din VPN har en streng nullogningspolitik, der dækker så mange områder som muligt, især trafik og DNS-anmodninger.
 • Software - For at bruge en VPN skal du kunne installere den på alle dine enheder. Det betyder at have brugerdefineret software til smartphones, tablets, laptops og endda Chromebooks. Sørg for, at dine mest brugte enheder er dækket af VPNs apps, før du tilmelder dig.
 • Hastighed – Kryptering tilføjer data til hver pakke med oplysninger, hvilket resulterer i en langsommere downloadhastighed. Gode VPN'er kan fungere omkring denne begrænsning uden at ofre privatliv ved at tilbyde hurtige servere og tilpassede software løsninger.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er et af de nemmeste at bruge VPN'er, og det giver utrolige hastigheder til brugere over hele verden. Det starter med et bredt netværk af 145 servere i 94 forskellige lande, nok til at sikre, at du kan finde en tæt forbindelse til tophastigheder og spilfri spil. Du får ubegrænset båndbredde til også at nyde disse downloadhastigheder sammen med endeløs adgang til P2P-netværk og torrenter, stærk 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og pålidelig oppetid for hele netværket.
ExpressVPN er et af de nemmeste at bruge VPN'er, og det giver utrolige hastigheder til brugere over hele verden. Det starter med et bredt netværk af 145 servere i 94 forskellige lande, nok til at sikre, at du kan finde en tæt forbindelse til tophastigheder og spilfri spil. Du får ubegrænset båndbredde til også at nyde disse downloadhastigheder sammen med endeløs adgang til P2P-netværk og torrenter, stærk 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og pålidelig oppetid for hele netværket.

ExpressVPN tilbyder ikke specifikt en NAT-firewall, men der er en god grund til det. ExpressVPNs servere har indbyggede NAT firewall-funktioner, der afviser uanmeldte datapakker, som som standard holder skadelige tredjeparter væk.

Andre funktioner fra ExpressVPN:

 • Fremragende tilpassede VPN-apps til alle moderne enheder, herunder Windows, Mac, Linux, Android, IOS og meget mere.
 • Nul trafik, nul DNS-anmodning og nul IP-adresselogfiler giver en utrolig stærk privatlivsoplevelse.
 • Pålidelig adgang til Netflix-strømme, selv når andre VPN'er ofte blokeres.
 • Fantastisk til at omgå censur i lande som Kina.

EKSKLUSIV For Addictive Tips læsere: Tilmeld dig et års service med ExpressVPN på kun $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Du kan også drage fordel af ExpressVPNs 30-dages "no questions asked" penge tilbage garanti for en risikofri VPN.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish

Hvis du vil være sikker, når du går online, skal du være usynlig. IPVanish indeholder et væld af funktioner, der hjælper dig med at holde dig privat og sikker, når du surfer på internettet, og det gør det hele med ekstremt hurtige servere med meget lidt lag. Hvis du har brug for anonym og ubegrænset adgang til torrents eller P2P-netværk, leverer IPVanish. Hvis du har brug for at omgå censurblokke eller holde din placering skjult, mens du rejser, vil IPVanish også levere det. Til toppen af alt har IPVanish-netværket over 40.000 IP-adresser fordelt på 850 servere i 60 forskellige lande, en af de største distributioner på hele VPN-markedet.
Hvis du vil være sikker, når du går online, skal du være usynlig. IPVanish indeholder et væld af funktioner, der hjælper dig med at holde dig privat og sikker, når du surfer på internettet, og det gør det hele med ekstremt hurtige servere med meget lidt lag. Hvis du har brug for anonym og ubegrænset adgang til torrents eller P2P-netværk, leverer IPVanish. Hvis du har brug for at omgå censurblokke eller holde din placering skjult, mens du rejser, vil IPVanish også levere det. Til toppen af alt har IPVanish-netværket over 40.000 IP-adresser fordelt på 850 servere i 60 forskellige lande, en af de største distributioner på hele VPN-markedet.

IPVanish oplyser, at det anvender NAT firewalls for at holde ondsindede forbindelser og datapakker i spil. Dette gælder for hver server i sit verdensomspændende netværk.

IPVanish kommer også med følgende funktioner:

 • Letvægts og brugervenlige VPN-apps til pc, bærbare computere, smartphones, tablets og endda Chromebooks.
 • Ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsdæksler og ingen begrænsninger på P2P eller torrent-trafik.
 • Sikre, hurtige og anonyme downloads ideel til torrent og Kodi brugere.
 • En streng nullogningspolitik for alle brugertrafik.

EKSKLUSIV For Addictive Tips læsere: Tilmeld dig et helt år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned, og få en 60% rabat med dette link! Hvis du ikke er helt tilfreds, er hver plan dækket af en fantastisk 7-dages pengene tilbage garanti.

Besøg IPVanish »

3. VyprVPN

VyprVPN leverer nogle af de mest unikke og mest nyttige privatlivsfunktioner på VPN-markedet. For startere ejer og driver hele sit netværk af servere, over 700 i 70 forskellige lande. Dette giver dem frihed til at opgradere og tilpasse hver server til at opfylde deres egne specifikationer, og det holder tredjeparter helt ude af billedet. VyprVPN tilbyder også sin eksklusive Chameleon-teknologi til øget anonymitet og sikkerhed. Chameleon scrambles metadataene i krypterede pakker for at hjælpe med at besejre dyb pakkeinspektion, en metode, der almindeligvis anvendes af den kinesiske regering til at blokere onlineindhold. Med Chameleon på plads kan du få adgang til hele internettet uden censur og uden at opgive din identitet.
VyprVPN leverer nogle af de mest unikke og mest nyttige privatlivsfunktioner på VPN-markedet. For startere ejer og driver hele sit netværk af servere, over 700 i 70 forskellige lande. Dette giver dem frihed til at opgradere og tilpasse hver server til at opfylde deres egne specifikationer, og det holder tredjeparter helt ude af billedet. VyprVPN tilbyder også sin eksklusive Chameleon-teknologi til øget anonymitet og sikkerhed. Chameleon scrambles metadataene i krypterede pakker for at hjælpe med at besejre dyb pakkeinspektion, en metode, der almindeligvis anvendes af den kinesiske regering til at blokere onlineindhold. Med Chameleon på plads kan du få adgang til hele internettet uden censur og uden at opgive din identitet.

VyprVPN tilbyder en NAT-firewall til alle sine VPN-planer. Virksomheden understreger også vigtigheden af NAT firewalls for alle, der bruger internettet, især rejsende og smartphone surfere.

VyprVPN indeholder også følgende funktioner:

 • Støtte til desktop-operativsystemer, smartphones og en række andre platforme.
 • Utrolige personlige oplysninger til den bedste VPN-adgang i Kina og Mellemøsten.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P-trafik eller torrent downloads.
 • Nulloggningspolitik på både trafik og DNS-anmodninger.

Tilmeld dig med VyprVPN i dag og spar en utrolig 50% rabat på din første måneds service. Du kan også drage fordel af den gratis 3-dages prøve for at teste VPN-ud før du tilmelder dig!

Besøg VyprVPN »

4. VyprVPN

PureVPN er en hurtig, venlig og privatlivsbekendt VPN-tjeneste designet til at gøre internettet til et mere sikkert sted for alle. Det starter med stærk 256-bit kryptering for at holde nysgerrige øjne væk fra dine data. Dette understøttes af en nullogningspolitik, der dækker alle trafik-, kill-switch og DNS-lækagebeskyttelsesfunktioner samt et massivt netværk på over 750 servere i 141 lande. PureVPN ejer og driver hele dette netværk selv, hvilket gør det muligt for dem at tilpasse hardware og software, som de behøver og fjerne tredjeparter for øget datasikkerhed.
PureVPN er en hurtig, venlig og privatlivsbekendt VPN-tjeneste designet til at gøre internettet til et mere sikkert sted for alle. Det starter med stærk 256-bit kryptering for at holde nysgerrige øjne væk fra dine data. Dette understøttes af en nullogningspolitik, der dækker alle trafik-, kill-switch og DNS-lækagebeskyttelsesfunktioner samt et massivt netværk på over 750 servere i 141 lande. PureVPN ejer og driver hele dette netværk selv, hvilket gør det muligt for dem at tilpasse hardware og software, som de behøver og fjerne tredjeparter for øget datasikkerhed.

PureVPN tilbyder NAT firewalls som en betalt add-on til sin regelmæssige service. Når du tilmelder dig VPN, kan du få adgang til og aktivere NAT-firewallet i medlemmets område for et lavt månedligt gebyr.

PureVPNs funktioner er et overblik:

 • Fremragende tilpassede apps til alle moderne operativsystemer, smartphones, tablets, pc'er og meget mere.
 • Avancerede funktioner omfatter anti-virusbeskyttelse, ad-blokering og anti-phishing-foranstaltninger.
 • Selvstændigt netværk af servere for øget privatliv og sikkerhed.

Tilslutte PureVPN i dag at drage fordel af en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 per måned! Du kan endda prøve det uden risiko med virksomhedens 7-dages pengene tilbage garanti.

Besøg PureVPN »

Populært emne.