Se ITV i USA: Sådan fjerner du blokering af ITV i 2017, hvor som helst

Indholdsfortegnelse:

Se ITV i USA: Sådan fjerner du blokering af ITV i 2017, hvor som helst
Se ITV i USA: Sådan fjerner du blokering af ITV i 2017, hvor som helst
Anonim

I Det Forenede Kongerige er det ret nemt at se ITV. Det var en jordbaseret tv-kanal, så ethvert hjem med en tv-antenne plejede at kunne hente et signal til ITV. Det var en gratis kanal, så der var ingen omkostninger for at indstille annoncer, der viste økonomien, der holder kanalen i gang.

Det er stadig tilfældet nu, at Storbritannien er gået helt digital. ITV er nu tilgængelig på stort set alle digitale tv-pakker. Det er også på Freeview-tjenesten, der betyder, at det ikke er nødvendigt at betale et abonnementsgebyr for at se tjenesten.

Det samme gælder alle ITVs søsterkanaler med undtagelse af ITV Box Office og ITV Encore, som begge er abonnement tv-kanaler.

For internationale seere er det dog lidt mere kompliceret. De har nogle ITV-brandede kanaler, som er tilgængelige uden for Storbritannien. Disse omfatter ITV Choice, som skærmbilleder for det meste ITV-broadcast drama og underholdning viser, og ITV Retro, som, som navnet antyder viser mest ældre, ikoniske show og film.
For internationale seere er det dog lidt mere kompliceret. De har nogle ITV-brandede kanaler, som er tilgængelige uden for Storbritannien. Disse omfatter ITV Choice, som skærmbilleder for det meste ITV-broadcast drama og underholdning viser, og ITV Retro, som, som navnet antyder viser mest ældre, ikoniske show og film.

Sådan fjerner du ITV fra hvor som helst

  1. Abonner på en af VPN'erne i denne vejledning.

For at fjerne blokering af ITV anbefaler vi stærkt ExpressVPN (spar 49% her), men du finder også en mere VPN-tjenester af verdensklasse det vil fungere godt.

  1. Download og installer VPNs klient software.
  2. Opret forbindelse til en VPN-server placeret i USA.
  3. Nu kan du nyde uhindret adgang!

Se på ITV online

Som med alle tv-kanaler i disse dage tilbyder ITV selvfølgelig også en online streaming service.

Dette kaldes for øjeblikket ITV Hub, selv om det ændrer sit navn temmelig regelmæssigt, så vær forberedt på at den er blevet rebranded endnu engang, når du læser dette.

Denne tjeneste er gratis at bruge, men kræver, at brugerne registrerer deres detaljer og opretter en konto på ITV-webstedet - hvilket forresten, når du gør det, nægte adgang til din browsers placering og vælge et postnummer fra London, måske ? Når du har konfigureret en konto, giver ITV Hub dig mulighed for at streame live-indhold fra alle sine frie luftkanaler og se de fleste af deres shows på efterspørgsel efter en periode efter, at de først blev sendt. Længden af tid viser, at der kan variere fra et par dage til permanent, afhængigt af hvad showet er og de rettigheder, som ITV skal udsende det online.

Der er ikke noget argument for, at ITV Hub er en god tjeneste for seerne i Storbritannien, men der er et stort problem med det. Det er ikke tilgængeligt for brugere uden for Storbritannien.

Der er en international ITV online streaming service til rådighed. Det hedder ITV Essentials og tilbyder en 30-dages indhøstningstjeneste på nogle af ITVs shows, men ikke alle. Denne service kræver en månedlig abonnementsbetaling, som i øjeblikket er fastsat til € 3,99 pr. Måned.

Da dette abonnementsgebyr kan foreslå, er denne service også (i øjeblikket) Kun tilgængelig i EU.

ITV Hub er absolut det bedste online værktøj til at se ITV-kanaler. Så det er heldigt at der findes et værktøj, der gør det tilgængeligt for udenlandske brugere. Og det værktøj hedder en VPN.

Så hvordan får jeg ITV Player til at arbejde i udlandet?

Der er en række grunde til, at jeg er unikt placeret til at besvare dette spørgsmål mere autoritativt end nogen anden.
Der er en række grunde til, at jeg er unikt placeret til at besvare dette spørgsmål mere autoritativt end nogen anden.

For det første er jeg en stor fan af en række shows på ITV og måske endnu vigtigere, det er også min kone! For det andet bor jeg for tiden uden for Det Forenede Kongerige og har gjort det i en årrække. Og for det tredje er jeg en erfaren teknologisk forfatter, der har gennemgået VPN'er og skrevet relaterede artikler om dem i lang tid.

Det betyder, at der ikke er mange VPN'er rundt, jeg ikke har prøvet på et eller andet tidspunkt. Det betyder også, at med de fleste af dem vil jeg på et eller andet tidspunkt have set noget indhold gennem ITV Hub (eller en af dens tidligere inkarnationer).

Streaming indhold vellykket er et centralt element i en god VPN, og ITV er ofte en af de tjenester, jeg bruger til at prøve den nyeste VPN, jeg tester.

I løbet af flere år og utallige VPN-tests kan jeg ærligt sige, at der kun er to VPN'er, som jeg aldrig har haft problemer med, når streaming af ITV-shows online. Meget flere har været gode, men disse to alene har været helt fejlfri 100% af tiden. Af denne grund vil jeg i denne artikel anbefale to VPN'er til at bruge til at blokere ITV i udlandet. Og disse VPN'er er:

1. NordVPN

NordVPN er en velkendt VPN, der har eksisteret i lang tid. Det kommer også med et meget godt omdømme og (belønningstid) er i øjeblikket mit personlige VPN valg.
NordVPN er en velkendt VPN, der har eksisteret i lang tid. Det kommer også med et meget godt omdømme og (belønningstid) er i øjeblikket mit personlige VPN valg.

En af grundene til dette er på grund af dets evne til at streame online indhold fra en række tv-stationer, herunder ITV.

Nogle korrekturlæsere vil banke NordVPN for deres forbindelseshastigheder, som de siger, kan være langsomme. Personligt har jeg aldrig oplevet dette og fundet kravet at være ret uretfærdigt. Hastigheder er bestemt mere end tilstrækkelige til mine onlinebehov, og de er større end de fleste.

For at se ITV i udlandet skal du have et godt udvalg af UK-baserede servere at vælge imellem, og NordVPN mere end udbydere der. De tilbyder i dag 79 britiske servere og har for nylig meddelt, at alle disse bliver opgraderet til at være ultra-hurtige.

Nogle tv-stationer (selvom jeg ikke har kendskab til ITV endnu) har forsøgt at blokere VPN'er fra deres service, men NordVPN har også en løsning på det. Det hedder deres SmartPlay teknologi, og det fungerer som en slags proxy service. Den er indbygget i enhver forbindelse, hvilket betyder, at de garanterer adgang til enhver online streaming service.

Sikkerhedsvis er NordVPN også med det allerbedste med 256-bit kryptering på OpenVPN med 2.048 bit Diffie-Hellman nøgler på tilbud. De er også placeret i Panama, som er gode nyheder for dem, der er bekymrede for deres online privatliv, fordi det betyder, at NordVPN ikke er underlagt nogen forpligtelser til at holde optegnelser over deres brugere eller deres onlineaktivitet.

Alt i alt tilbyder NordVPN alt hvad du behøver for at blokere ITV fra udlandet og meget mere.

Glem ikke - Alle planer leveres med en 30-dages pengene tilbage garanti, hvis du først skal prøve at køre tjenesten.

Besøg NordVPN »

2. ExpressVPN

ExpressVPN er en af de mest kendte og mest hyped VPN udbydere rundt, men det er ikke uden god grund. De er lidt dyrere end NordVPN, på 6,67 dollar pr. Måned, men de tilbyder en servicekvalitet, der gør dem i stand til at retfærdiggøre denne pris.
ExpressVPN er en af de mest kendte og mest hyped VPN udbydere rundt, men det er ikke uden god grund. De er lidt dyrere end NordVPN, på 6,67 dollar pr. Måned, men de tilbyder en servicekvalitet, der gør dem i stand til at retfærdiggøre denne pris.

Deres forbindelser er lige så hurtige og konsekvente som dem på NordVPN, og mange vil sige hurtigere. De tilbyder også flere britiske servere spredt på fem separate steder (Berkshire, Chessington, Kent, London og Maidenhead), som giver dig mere end nok valg til at oprette forbindelse til ITV Hub.

Sikkerhedsvis, de er noget andet, herunder NordVPN, hvis jeg er ærlig, da hele deres netværk er SSL sikret med 256-bit kryptering. I mellemtiden er de baseret i de britiske jomfruøer, der som Panama tillader dem at holde absolut nuloptegnelser om nogen af deres brugere eller deres forbindelser.

Sørge for at Du benytter dig af deres 30-dages pengene tilbage garanti - du vil overbevise dig selv om, at ExpressVPN er en pålidelig service, der gør det muligt for dig at blokere ITV Hub fra hvor som helst du er i verden.

Besøg ExpressVPN »

Hvad er ITV?

Bortset fra den tilsyneladende allestedsnærværende BBC, er ITV Storbritanniens premiere terrestriske tv-selskab og som sådan hjemsted for nogle af Storbritanniens mest populære tv-shows. Og mens disse shows tegner store britiske publikum, har mange flere også en international følge.

Tag f.eks. Downton Abbey. Et britisk kostume drama, udsendt på ITV, som har vundet priser over hele verden og tegnet store globale publikum, især i USA. På den anden side af Atlanterhavet var Downton Abbey et ret overraskende smash hit, hvilket gjorde stjerner af sit kast og besætning.

Broadchurch er et andet show, der har lavet bølger rundt om i verden. Det er to førende aktører, David Tenant og Olivia Coleman er langt oftere på den store skærm i disse dage, men de går stadig tilbage for at gøre denne gribende thriller-serie til ITV.

ITV har også lavet mere end et par af Storbritanniens mest populære talentudstillinger. Britain's Got Talent har et globalt publikum, på ingen måde på grund af succesen med en Susan Boyle. X Factor har også skabt nogle af popmusikkens mest berømte navne, herunder den globale sensation, der er One Direction.

Det er også hjemsted for to af Storbritanniens mest populære sæbeoperater med Coronation Street og Emmerdale, der tiltrækker flere millioner publikum i Storbritannien samt hengivne fra hele verden.

Med et så bredt udvalg af populære og vellykkede shows er det ikke så mærkeligt, at ITV er intet mindre end en national institution i Storbritannien. Men ligeledes bør det ikke komme som nogen overraskelse, at der er efterspørgsel efter en stor del af sit indhold i udlandet.

Hvilke andre kanaler udgør ITV?

Den vigtigste ITV-kanal kaldes simpelthen ITV og var i lang tid kun kendt som den tredje jordbaserede tv-kanal. Men i disse dage er der også en række andre ITV-kanaler. Disse omfatter ITV2, der sender det meste gentagne indhold samt nogle bag-the-scenes indhold relateret til populære shows.

Der er også ITV3, der viser mord mysterier, klassiske dramaer og film, ITV4, der primært er rettet mod mænd, ITVBe, en livsstil station og CITV, som er deres børns kanal.

De tilbyder også et par betalte kanaler, herunder ITV Box Office, som er deres nye pay-per-view sportskanal og ITV Encore, som er en nyligt lanceret dramakanal. Begge disse kanaler er kun tilgængelige via Sky og Virgin Media abonnement TV.

Derudover er der også ITV HD, som tilbyder HD-kvalitetsdækning af den vigtigste ITV tv-kanal og en række +1 kanaler, der udsendes det samme som deres søsterkanaler, men med en times forsinkelse.

Hvorfor kan jeg ikke streame ITV uden for Det Forenede Kongerige?

Grunden til, at ITV Hub online streaming service ikke er tilgængelig uden for Det Forenede Kongerige, er af rettighedsårsager.

Mens ITV gør nogle af de shows, der udsendes på sin kanal, er flertallet lavet af uafhængige produktionsselskaber. Det er disse produktionsselskaber, der har rettighederne til forestillingerne, og i Storbritannien sælges disse rettigheder til ITV, som derefter kan udsende showsne på deres tv-kanal og streame dem gennem ITV Hub.

Men det samme produktionsselskab vil også sælge rettighederne til deres shows til oversøiske tv-stationer også for at prøve at maksimere afkastet af deres investering. Selvom der kan være et par eksempler på, at ITV har ret til at sende udsendelser i udlandet, vil det ofte være for shows, der enten er gamle eller ellers så typiske britiske, at efterspørgslen fra andre oversøiske tv-stationer ikke er der.

Det er bestemt ikke tilfældet for de ITV'er, der efterspørger i udlandet, både fra britiske ex-pats og oversøiske publikum. Forestillinger som Storbritanniens Got Talent, X-Factor og Downton Abbey gør en formue fra at sælge rettigheder til forskellige lande, og medmindre ITV er villig til at betale prisen, vil de ikke holde rettighederne.

Som et britisk tv-selskab er der ringe incitament for ITV til at betale for disse rettigheder, og de skal derfor sikre, at deres online streaming-tjeneste ikke kan sende disse shows uden for Storbritannien.

Og for at gøre dette bruger de en teknik kendt som geoblokering

Hvad er Geo-Blocking?

Geo-blokering er navnet på den teknik, der bruges af ITV, og faktisk alle online streaming-tjenester for at sikre, at ingen uden for den tilladte region kan se indhold på deres tjeneste. Det lyder måske ekstremt teknisk, men det er faktisk et bemærkelsesværdigt simpelt koncept.

Når du bruger internettet, er alt, hvad du gør online, markeret med din internetprotokol eller IP-adresse. Dette er en kort række tal, der indeholder oplysninger om din specifikke internetforbindelse.

Vigtigst med henblik på geo-blokering omfatter dette detaljer af hvor i verden du logger på fra. Din IP-adresse kan ses af alle hjemmesider og online-tjenester, du bruger, og dem, der beskæftiger geo-blokering, kan bruge den til at afgøre, om de skal yde deres service eller ej.

I tilfælde af ITV Hub vil de se på IP-adressen til alle, der forsøger at logge ind på deres online streaming service. Hvis deres IP-adresse siger, at de ikke er placeret i Det Forenede Kongerige, vil ITV Hub kaste op en venlig besked, der fortæller dig, at tjenesten ikke er tilgængelig.

Dette betyder selvfølgelig, at alle, der er placeret uden for Storbritannien, ikke kan se indhold på ITV Hub.

Nå, næsten. Fordi der er et online værktøj, der er ret godt at ændre din IP-adresse og derfor narre den geo-begrænsningsteknologi, der anvendes af ITV.

Dette værktøj hedder en VPN.

Hvad er en VPN?

Et VPN eller Virtual Private Network er et populært online sikkerheds- og privatlivsredskab, der har set et hurtigt voksende antal abonnenter i de seneste måneder og år.

Men såvel som at hjælpe med at gøre din internetforbindelse sikker og privat, bruger en VPN har en række nyttige knack-effekter, hvoraf den ene er en mulighed for at fjerne blokering af geografisk begrænsede websteder.

En VPN virker ved at omdirigere al din online trafik via en krypteret tunnel og via en ekstern server, før den når de websteder og tjenester, du bruger.

Ved at kryptere alle dine online data, en VPN koder for alt, hvad du gør online uden undtagelse, hvilket gør det sikkert fra hackere og overordnede overvågningsofficeres nysgerrige øjne. Og ved at sende al din internettrafik via en ekstern server ændrer en VPN din IP Adresse, og dette er afgørende for alle, der ønsker at få adgang til et geografisk begrænset websted.

Fra et privatlivssynspunkt betyder ændring af din IP-adresse, at det er næsten umuligt at spore din onlineaktivitet tilbage til din forbindelse. Det betyder at du i det væsentlige kan fungere helt anonymt online.

Men for at komme rundt med geoblokering kommer den reelle fordel i denne proces af evnen til at omdirigere din trafik gennem servere i en række forskellige lande. Forskellige VPN-udbydere tilbyder servere på forskellige steder, men de fleste vil have mindst en i Storbritannien.

Ved at omdirigere din trafik via en server baseret i Storbritannien, giver du den en britisk IP-adresse. Da det er denne IP-adresse, som ITV Hub vil se, når du prøver at logge ind, i stedet for at få en høflig afslagsmeddelelse, vil tjenesten åbne og arbejde som normalt.

Det er så enkelt som det. Og det er mere, VPN'er koster kun et par dollars om måneden, og det hjælper også med at fjerne blokering af utallige andre geografiske begrænsede websteder samt give et utal af online sikkerheds- og privatlivsydelser.

For ivrige fans af ITV i udlandet er det virkelig en absolut no-brainer. Den eneste vanskelige beslutning om at gøre det, som VPN udbyder skal bruge.

Konklusion

Du vil ikke gå langt forkert med enten NordVPN eller ExpressVPN, hvis jeg er ærlig. Begge vil tilbyde en hurtig og pålidelig forbindelse og mere end nok britiske servere, så du kan få ITV Hub til at køre uanset hvilket land du er i.

En VPN er den perfekte løsning til at blokere ITV i udlandet. Så om du er en ex-pat på udkig efter din UK TV fix eller en international fan desperat til at være den første til at se dit foretrukne britiske show, tilmelde dig til en VPN i dag, og du kan nyde live eller on-demand ITV-shows hvor som helst.

Populært emne.