Sådan kommer du til Reader App på Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan kommer du til Reader App på Windows 10
Sådan kommer du til Reader App på Windows 10
Anonim

Windows 8 havde mange problemer og mangler. Det tjente praktisk talt som en blueprint for Microsoft om, hvad man ikke skulle gøre, da Windows 10 blev udviklet. De fleste, hvis ikke alle, problemer, som Windows 8 havde, blev udstrålet i Windows 10. Når det var sagt, var ikke alt i Windows 8 en dumpster brand. Reader-appen var faktisk ret god, og brugerne kunne lide det. Desværre har Microsoft afbrudt appen og har skubbet brugere til at bruge Microsoft Edge i stedet. Hvis du kan lide det, kan du stadig få Reader-appen på Windows 10 ved at sideloadere den.

Krav

  • Admin rettigheder til dit nuværende system
  • APPX filen til Reader
  • VClibs

APPX filen til Reader er ikke let at komme med. Reddit bruger greenhillmaniac har dog gjort det tilgængeligt på Megashare. Appen er sikker at bruge, men hvis du er mistænkelig for det, vil vi kort detaljeret fortælle, hvordan du kan få APPX filen selv. Det er en lang og kedelig proces, hvorfor Greenhillmaniac har gjort det store løft for os. greenhillmaniac har også leveret de VClibs-filer, du har brug for, men hvis du ikke vil bruge dem, kan du downloade dem fra Microsoft fra linket ovenfor.

Få læseren App

Trin 1: Download de nødvendige filer og læg dem i en let tilgængelig mappe. Derefter skal du åbne PowerShell med administratorrettigheder.

Trin 2: Installer VClib. Installer både x86 og x64-filer med følgende kommando.

Syntaks

add-appxpackage-path

Eksempel

add-apppackpackage-path C: Users fatiw Desktop MicrosoftReader MicrosoftReader Microsoft.VCLibs.120.00_12.0.21005.1_x86__8wekyb3d8bbwe.appx

Trin 3: Installer Reader-appen med følgende kommando.

Syntaks

add-appxpackage-path

Eksempel

add-appxpackage-path C: Users fatiw Desktop MicrosoftReader MicrosoftReader Microsoft.Reader_6.4.9926.18907_x64__8wekyb3d8bbwe.appxbundle

Kør Reader-appen.
Kør Reader-appen.
Image
Image

Få Reader APPX-fil

Hvis du vil have APPX-læseren selv, skal du bruge et system, der kører Windows 8. Du kan bruge en Windows 8 Virtual Machine, hvis det er lettere for dig.

Dernæst skal du følge vores vejledning om, hvordan du downloader en APPX-fil fra Microsoft Store, men foretag en ændring af den. I stedet for at downloade en app skal du opdatere Reader-appen. Linket, der genereres for at opdatere appen, er, hvad du behøver for at downloade Reader-appens APPX-fil.

Dette er ikke for kompliceret, men processen er usædvanligt kedelig. Hvis du aldrig har oprettet en virtuel maskine, kan du få mere problemer, end det er værd at få læseren-appen. Hvis du er fast besluttet på at gå denne rute, kan du få et Windows 8 VM-billede fra Microsoft på samme måde, som du kan få et Windows 10 VM-billede. Forhåbentlig bliver det meget nemmere, når du har VM-billedet.

Populært emne.