Leder du efter en moderne e-mail-klient til at køre på din Linux-pc? I så fald overveje at prøve Mailspring. Det er en ny form for e-mail-klient, med meget at tilbyde, at mange traditionelle e-mail-programmer på Linux mangler som et moderne design, e-mail-læsningsmeddelelser, smart e-mail-søgning, temaer og meget meget mere. For at installere Mailspring, vælg dit operativsystem nedenfor og følg vejledningen.
Ubuntu / Debian Instruktioner

Vil du have Mailspring-klienten på din Ubuntu eller Debian-boks? Hvis det er tilfældet, kan du ikke installere det med "sudo apt-get". I stedet skal du downloade en Debian-pakkefil fra den officielle hjemmeside og installere den manuelt. Grib 64bit Debian-filen, og åbn derefter et terminalvindue. Når du er downloadet, skal du bruge CDkommando til at flytte terminal ind ~ / Downloads.
Bemærk: Mailspring har desværre ikke en 32-bit pakke tilgængelig til download. Hvis du virkelig vil prøve denne e-mail-klient på et 32-bit Linux-operativsystem, skal du overveje at kontakte udviklerne eller delte dig selv i kildekoden på Github.
cd ~ / downloads
Inde i downloads-mappen, brug DPKG-værktøjet til at fortælle systemet at installere Mailspring DEB-filen.
sudo dpkg -i mailspring - * - amd64.deb
Installering af enhver Debian-pakke fra internettet er i sig selv ikke så god som at downloade direkte fra et officielt pakkelager. Årsagen til dette er, at nogle gange, når du bruger DPKG til at installere en pakke, installeres afhængigheder ikke. Det sker ikke hver gang, men for at sikre, at dit program virker efter installation af en pakke via terminalen, skal du køre fix-kommandoen.
sudo apt install -f
Tryk på "Y" for at acceptere yderligere programmer og filer, som terminalen skal downloade. Når det er færdigt, skal du åbne Mailspring og sætte det op.
Arch Linux Instruktioner
At få Mailspring på Arch starter ved at klone den seneste AUR-pakke fra Arch AUR Git-serveren i en terminal.
Bemærk: Sørg for, at git er installeret på Arch ved at gøre: sudo pacman -S git
git klon https://aur.archlinux.org/mailspring.git
Efter kloning af den nyeste Arch Linux PKGBUILD fra AUR via git kan bygningen begynde. For at starte, skal du bruge cd-kommandoen til at åbne mappen Mailspring.
cd mailspring
Herfra kan Mailspring bygges og installeres, forudsat at alle afhængigheder løses. Heldigvis lader Pacman brugeren gøre alle tre ting på én gang ved at tilføje -si til slutningen af makepkg-kommandoen:
makepkg -si
Fedora Instruktioner
Den nyeste version af Mailspring e-mail-klienten er let tilgængelig til installation på Fedora (og andre RPM-baserede Linux-distributioner) via en downloadbar pakke fra hjemmesiden. For at hente pakken, gå over til Mailspring download siden, vælg "Linux" og klik på "Linux (64-bit.rpm)". Derefter åbner du et terminalvindue og bruger cd-kommandoen til at flytte det til ~ / Downloadsfolder.
cd ~ / downloads
Installer Mailspring RPM til din Fedora Linux PC med DNF install kommandoen:
sudo dnf installer mailspring - *. x86_64.rpm -y
Efter installation af pakken er Mailspring klar til brug på Fedora.
OpenSUSE Instruktioner
Det er muligt at få Mailspring på OpenSUSE takket være RPM-filen, der er tilgængelig på den officielle hjemmeside. Download det, og åbn en terminal. Brug CD, flyt til ~ / Downloads-mappen (hvor RPM-filen er). Brug derefter Zypper-pakkeværktøjet til at installere Mailspring.
cd ~ / Downloads sudo zypper installer mailspring - *. x86_64.rpm
Snap Package Instruktioner

Derefter skal du installere den nyeste version af Mailspring via snaps:
sudo snap install mailspring
Brug af Mailspring
Når appen Mailspring åbnes, vises en guide, der viser alle de pæne funktioner, som programmet har at tilbyde. Sørg for at læse over hvert af siderne, så du ikke går tabt. Efter at have læst gennem alt, beder appen brugeren om at oprette et nyt Mailspring ID. Gør det, da det er sådan, du logger ind på appen, gemmer præferencer på tværs af enheder og osv.

På næste side vil Mailspring bede dig om at indstille din mailklient præcis, hvordan du kan lide det. Du vælger et tema og vælger fra indstillinger. Når alt er klar, har du adgang til din email.