Elementum Kodi-tilføjelse: Download film og tv-udsendelser på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Elementum Kodi-tilføjelse: Download film og tv-udsendelser på Kodi
Elementum Kodi-tilføjelse: Download film og tv-udsendelser på Kodi
Anonim

Elementum add-on til Kodi er en gaffel af den populære Quasar add-on. Ideen om begge disse tilføjelser er, at de bruger torrenter for samtidig at streame og downloade videoindhold som film og tv-shows. Torrentsne leveres ikke af Elementum-tilføjelsen selv, men snarere af et udvalg af udbydere, der skraber information og finder links fra torrents. Disse udbydere trækkes fra et installations- og konfigurationsværktøj kaldet Burst, som du vil installere til Kodi som en del af Elementum installationsprocessen.

Når du har installeret og konfigureret Elementum add-on - hvilket ganske vist er lidt mere kompliceret og involveret installation og opsætning af de fleste Kodi-add-ons - så kan du begynde at bruge det til at streame indhold lige fra torrents. Som en bonus, når du starter streaming af en video, vil torrenten begynde at downloade filen til senere brug. Det betyder, at når du har set en video i Elementum, bliver den gemt på din harddisk, og du kan se den til enhver tid i fremtiden uden at skulle oprette forbindelse til internettet eller downloade den igen.
Når du har installeret og konfigureret Elementum add-on - hvilket ganske vist er lidt mere kompliceret og involveret installation og opsætning af de fleste Kodi-add-ons - så kan du begynde at bruge det til at streame indhold lige fra torrents. Som en bonus, når du starter streaming af en video, vil torrenten begynde at downloade filen til senere brug. Det betyder, at når du har set en video i Elementum, bliver den gemt på din harddisk, og du kan se den til enhver tid i fremtiden uden at skulle oprette forbindelse til internettet eller downloade den igen.

Nedenfor følger vi processen gennem installation og opsætning af tilføjelsen, så du kan download film og tv-shows med Elementum Kodi add-on.

Det er vigtigt at have en VPN, hvis du bruger Elementum

Fordi Elementum add-on bruger torrents og giver dig mulighed for at downloade copyright-indhold, er det ekstremt risikabelt at bruge add-onen over en usikker internetforbindelse. Torrent-trafik er peer to peer, hvilket betyder at du både downloader og hosting samtidig, og denne form for trafik er ekstremt let for din internetudbyder at identificere. På grund af karakteren af torrents er du også vært for en fil til download samt downloading af det, når du bruger en torrent. Det betyder, at du kan blive retsforfulgt for hosting af ophavsretligt beskyttede filer, hvilket er en meget mere alvorlig overtrædelse end bare at downloade dem.

Den bedste måde at holde dig sikker på når du downloader, er at bruge en VPN, som krypterer alle de data, som din enhed sender via internettet. På grund af denne kryptering er det umuligt for eksterne observatører at se, hvilke websteder du har besøgt, eller om du har downloadet. Selv din internetudbyder kan kun se, hvor meget data du har sendt, og ikke hvad indholdet af disse data er. Det betyder, at din internetudbyder ikke kan fortælle om du har brugt torrents, hvilket i høj grad øger din sikkerhed.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

For Kodi-brugere, VPN-udbyderen, som vi anbefaler, er IPVanish. Med sine super hurtige forbindelser, som er perfekte til streaming og stærk 256-bit kryptering for at holde dig sikker, er dette et overordnet valg for strømbrugere. Der er en streng ingen logningspolitik, der beskytter dit privatliv, og netværket af servere dækker over 850 servere i 60 forskellige lande. Softwaren kan installeres på Windows, Mac, IOS og Android.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Nu da dette vigtige sikkerhedsspørgsmål er taget hånd om, kan vi gå videre til vejledningen til installation og brug af add-onen.

Sådan installeres Elementum Add-on til Kodi

Installation af Elementum add-on er lidt mere kompliceret end installation af andre add-ons. For det første skal du downloade en zip-fil, der indeholder tilføjelsen fra Elementum-webstedet, og du skal have den særlige zip-fil, der svarer til din platform. Der er lynlåse til rådighed til Windows både 32 og 64 bit, plus en række Linux-konfigurationer, Android, OSx og iOS. Når du har den rigtige zip-fil, skal du også ændre nogle få nøgleindstillinger i Kodi, før du kan installere den. Du skal aktivere installation fra ukendte kilder, og tillade fjernbetjening fra andre programmer for at få add-on'en til at fungere. Her er de fulde instruktioner om, hvordan du gør dette:

 1. Gå til denne hjemmeside: https://elementum.surge.sh/getting-started/platforms/
 2. Vælge den platform, du bruger, og Hent den rette installatør
 3. Du vil begynde at downloade en zip-fil, der hedder noget lignende plugin.video.elementum-0.0.34.windows_x64.zip
 4. Når downloadet er gennemført, flyt zip-filen til en nem adgang til placering som f.eks. dit skrivebord
 5. Nu åbner du Kodi til din startside
 6. Klik på Tilføjelser
 7. Du skal fortælle dit Kodi-system, som du vil tillade installation af add-ons fra eksterne kilder. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger ved at klikke på ikonet, der ligner en tandhjul
 8. Gå til Tilføjelser på menuen til venstre og se derefter på Ukendte kilder skifte til højre. Sørg for, at denne skifte er i tændt position
  Image
  Image
 9. Du får muligvis en advarsel, når du aktiverer denne skifte. Klik Okay at fortsætte
 10. Nu skal vi tillade fjernstyring af systemet. For at gøre dette, skal du gå tilbage til din startside
 11. Klik nu på indstillinger ikon
 12. Klik på Serviceindstillinger
  Image
  Image
 13. Gå til Kontrollere i menuen til venstre
 14. I højre side af skærmen skal du kigge efter Program kontrol undertekst
 15. Sørg for begge dele Tillad fjernbetjening fra programmer på dette system og Tillad fjernbetjening fra applikationer på andet system er aktiveret
  Image
  Image
 16. Nu er vi alle færdige med indstillingerne. Gå tilbage til din startskærmen og du kan begynde at installere tilføjelsen
 17. Klik på knappen ikon der ligner en åben boks
 18. Vælge Installer fra zip-fil
  Image
  Image
 19. I Installer fra zip-fil vindue, navigere gennem dine mapper for at finde den mappe, der indeholder din zip-fil
  Image
  Image
 20. Klik på navnet af din zip-fil
 21. Dette installerer tilføjelsen. Vente i et sekund, og du får vist en anmeldelse, når installationen er færdig
  Image
  Image
 22. Du skal muligvis genstart Kodi før du kan begynde at bruge tilføjelsen

Sådan opsættes Elementum Add-on til Kodi

Installationen af tilføjelsen er nu færdig. Der er dog nogle indstillinger, som du skal justere, før du kan begynde at bruge den. Der er mange forskellige indstillinger, som du kan undersøge og lege med, men her er de mest vitale trin, du skal tage i oprettet for at få add-on'en til at fungere:

 1. Når du først installerer Elementum, vil du se et advarselsord Hentningsbanen er ikke indstillet, kontroller dine indstillinger
  Image
  Image
 2. Klik på Okay
 3. Dette fører dig til siden Elementum-indstillinger. Den vigtigste indstilling til at ændre er i Generel og kaldes Download sti. Klik på dette
  Image
  Image
 4. Brug nu browseren til at vælge en mappe, hvor dine downloads gemmes. Vælg den ønskede mappe og klik på Okay
 5. Mens du er her, kan du også ændre nogle andre indstillinger. Rul ned lidt i Generel fanebladet, og du får se en mulighed, der hedder Vælg strøm automatisk
  Image
  Image
 6. Dette afgør, om du vil vælge hver strøm manuelt eller lade tilføjelsen vælge den bedste for dig. Hvis du bruger Elementum for første gang, er det en god ide at aktivere denne indstilling, da det vil gøre dit liv lettere
 7. Klik Okay når du er nede, og du får vist en meddelelse om, at elementet opdaterer sine indstillinger
 8. Nu vil du se en popup der siger Der er nu en officiel multi-udbyder for Elementum kaldet Burst. Vil du installere det nu?
  Image
  Image
 9. Klik på Ja
 10. Når installationen er færdig, genstart Kodi endnu engang

Sådan bruges Elementum Add-on til Kodi

Med alt installeret og konfigureret, kan du begynde at bruge Elementum add-on til at streame film og videoer. Sådan bruger du tilføjelsen:

 1. Start på din Kodi startside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Elementum
  Image
  Image
 5. Du får vist følgende muligheder:
 • Film
 • TV-shows
 • Søg
 • Torrents
 • Tilføj Torrent
 • Udbydere
 • Changelog
 1. Klik på TV-shows for eksempel at se indholdet af tv-showet
  Image
  Image
 2. Nu kan du vælge mellem disse muligheder:
 • Trakt
 • Søg
 • trending
 • Seneste episoder
 • Seneste shows
 • Mest populære
 • Topkarakter
 • Mest stemte
 • Genrer
 1. Klik på Seneste episoder for at se det seneste indhold, der er blevet tilføjet
 2. Du får se en liste over shows, der har haft episoder tilføjet til dem for nylig
 3. Vælg et show for at se. For eksempel vælger vi Lynet
  Image
  Image
 4. Du vil se en liste over tilgængelige sæsoner. For de seneste episoder, klik på Sæson 4
 5. Du vil se alle episoderne i den sæson. Klik på navnet af en episode for at starte streaming
  Image
  Image

Alternativt, hvis du vil se film i stedet, skal du vælge Film fra startskærmen til tilføjelsen. Så kan du Søg til din film. Indtast dit søgeord i indtastningsfeltet og klik på Okay. Nu ser du en liste over film der matcher det pågældende søgeudtryk. Også værd at se på er IMDB Top 250 sektion i film, som har links til de bedst placerede film som valgt af IMDB-brugere. Det Genrer afsnit er også nyttigt, hvis du leder efter en film i et bestemt tema, som Action, Comedy, Drama, Horror eller Science Fiction.

Hvis du er en Trakt-bruger, kan du bruge Trakt del af tilføjelsen til at integrere med din Trakt-konto, hvor du kan holde en overvågningsliste, kalender og se dine lister. Du kan også se populære film som valgt af andre Trakt-brugere.

Hvis der nogensinde er tid, hvor du har et link til en torrentfil, og du vil streame den pågældende torrent gennem Kodi, så kan du bruge Tilføj Torrent funktion på hjemmesiden til tilføjelsen. Dette giver dig mulighed for at kopiere og indsætte webadressen for den pågældende torrent og begynde at downloade og streame den fra tilføjelsen.

Konklusion

Elementum er et ideelt tilføjelsesprogram til avancerede Kodi-brugere, der ofte bruger torrenter. Hvis du kan lide at have lokale kopier af dine videofiler gemt såvel som at kunne streame dem, så er denne tilføjelse fantastisk. Selvom opsætning og interaktion med tilføjelsen er lidt mere kompliceret end andre streaming-add-ons, betyder det, at der er mange ekstra muligheder og tweaks, som avancerede brugere kan gøre brug af.

En anden fordel ved denne tilføjelse er det enorme udvalg af indhold, som det stiller til rådighed. Da indholdet ikke kommer fra selve tilføjelsen, men fra en række konstant opdaterede kilder, kan du finde praktisk talt ethvert tv-program eller en film, der for øjeblikket er tilgængelig, og stream og download den. Downloadingen har også tendens til at være meget hurtig på grund af peer to peer-downloadmetoden, der anvendes af torrents, så der er ingen venter på streams for at buffer eller at indlæse.

Du skal dog være forsigtig, når du bruger Elementum. Fordi det bruger torrenter til at downloade indhold, er der en betydelig risiko for, at din aktivitet bliver opdaget og undersøgt af din internetudbyder, hvis du bruger tilføjelsen over et usikret netværk. Brug af torrents til download af ophavsretligt beskyttet indhold som film og tv-shows er ulovligt og især torrentaktivitet er yderst åbenlyst for din internetudbyder. Af denne grund er det ekstremt vigtigt, at du bruger en VPN for at beskytte dig selv, når du bruger torrentbaserede add-ons som Elementum.

Har du erfaring med at bruge Elementum? Kan du lide det store udvalg af indhold til rådighed, eller tror du det er for risikabelt at bruge torrenter i disse dage? Lad os vide dine tanker om dette problem i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.