Internet Archive ROM Launcher: Sådan emulerer Retro Games On Kodi

Indholdsfortegnelse:

Internet Archive ROM Launcher: Sådan emulerer Retro Games On Kodi
Internet Archive ROM Launcher: Sådan emulerer Retro Games On Kodi
Anonim

Har du nogensinde ønsket at spille klassiske arkadespil fra din sofa? Hvis du er en Kodi-bruger, så ved at installere add-ons og nogle software kan du spille hundredvis af spil til gratis gennem emulatorer. En emulator er et stykke software, som du installerer på en maskine, som emulerer en kopi af et andet operativsystem, så du kan spille spil eller køre anden software. Så du kan have en Windows-pc og installere en emulator til at spille arkadespil som Pacman. Eller hvis du savner gamle konsolspil som dem på Amiga, kan du bruge en emulator til at spille disse spil på din pc.

Du kan måske allerede vide om internetarkivets projekt for at bevare ældre spil ved at gøre dem tilgængelige for emulatorer. Internetarkivet hævder, at disse spil er vigtige, ikke kun fordi de er sjove, men også som historiske og kulturelle genstande, der skal være tilgængelige for kommentarer, diskussion og deling af minder. Derfor har de samlet et massivt katalog af retrospil, der kan spilles på en række forskellige emulatorer. Og vi vil vise dig en tilføjelse til Kodi, der grænseflader med disse emulatorer, så du kan også spille spil fra arkivet.
Du kan måske allerede vide om internetarkivets projekt for at bevare ældre spil ved at gøre dem tilgængelige for emulatorer. Internetarkivet hævder, at disse spil er vigtige, ikke kun fordi de er sjove, men også som historiske og kulturelle genstande, der skal være tilgængelige for kommentarer, diskussion og deling af minder. Derfor har de samlet et massivt katalog af retrospil, der kan spilles på en række forskellige emulatorer. Og vi vil vise dig en tilføjelse til Kodi, der grænseflader med disse emulatorer, så du kan også spille spil fra arkivet.

Når du har alt oprettet, kan du spille retro spil lige fra dit Kodi-system. Dette er perfekt til afslapning på sofaen og blæser lidt damp med en god runde Bubble Bobble, eller hvad det er, hvad dit klassiske valg er. Installationsprocessen for dette er lidt fiddly, så den passer til mellemstore og avancerede Kodi-brugere, og det hjælper, hvis du tidligere har haft erfaring med emulatorer. Men hvis ikke, skal du ikke bekymre dig: vi skal gå igennem trin for trin for at vise dig hvordan man efterligner retro spil på Kodi ved hjælp af Internet Archive ROM Launcher.

Kodi Add-On-brugere skal få en VPN

Selvom Kodi-softwaren selv er fuldt lovligt at bruge, oprettes mange add-ons til softwaren af uofficielle tredjepartsudviklere. Dette betyder, at tilføjelsesprogrammerne ikke er markeret eller godkendt af Kodi. Nogle af disse tilføjelsesprogrammer giver dig adgang til indhold ulovligt, f.eks. Ved at lade dig streame film eller tv-shows. Den lovlige status af emulatorer er også temmelig uklar. Under alle omstændigheder, hvis du vil bruge add-ons til Kodi, uanset om du vil streame eller emulere så skal du beskytte dig selv.

Hvis din internetudbyder fanger dig adgang til indhold ulovligt, så kan du blive slået fra deres netværk eller endda få en bøde. For at undgå disse juridiske problemer bør du bruge en VPN til at kryptere din internettrafik, når du bruger Kodi-add-ons. VPN'ens kryptering vil holde dig sikker ved at gøre det umuligt for eksterne observatører som din internetudbyder at se, hvilke websteder du besøger, eller hvilket indhold du downloader.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish som en VPN udbyder. De vandt vores anbefaling takket være deres lynhurtige forbindelseshastigheder, som er perfekte til streaming af højkvalitetsvideo og også for deres stærke 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik for at garantere dit privatliv. Det store servernetværk på 850 servere i 60 forskellige lande giver dig masser af muligheder, og softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, IOS, Windows Phone og meget mere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Internet Archive ROM Launcher-tilføjelse til Kodi

For at installere Internet Archive ROM Launcher skal vi først installere Zach Morris-depotet, hvor add-ons er hostet. Du kan finde et installationslink til dette lager i Fusion repository. Sådan installeres Internet Archive ROM Launcher:

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Find indstillinger ikon der ligner en tandhjul og klikker på det, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik, hvor det står
 5. Indtast følgende URL: https://fusion.tvaddons.co Pas på at inkludere http: // eller det virker ikke korrekt

  Image
  Image
 6. Navngiv kilden noget mindeværdigt, som fusion
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på fusion, så videre Kodi-repos, så til engelsk, så til repository.zachmorris-1.0.0.zip

  Image
  Image
 13. Vente et øjeblik vil du se en popup-meddelelse, når kilden er installeret

  Image
  Image
 14. Klik på Installer fra depot
 15. Klik på Zach Morris-tilføjelser
 16. Klik på Video tilføjelser

  Image
  Image
 17. Klik på Internet Archive ROM Launcher
 18. Der åbnes et skærmbillede med detaljer om tilføjelsen. Klik Installere fra menuen nederst
 19. Vente i et sekund, og når installationen er gennemført, vil du se en meddelelse

  Image
  Image

Sådan konfigureres og bruges Internet Archive ROM Launcher-tilføjelse til Kodi

Når du har installeret Internet Archive ROM Launcher til Kodi, skal du gøre nogle konfigurationer, før du kan begynde at spille spil. Til at begynde med skal vi installere Retro Arch-programmet, som er den software, der rent faktisk kører emulatoren. Hvis du for eksempel kører Kodi på en Windows-pc, skal du installere Retro Arch-programmet til den pågældende pc. Når denne software er installeret, kan du bruge Internet Archive ROM Launcher som launcher til Retro Arch-programmet inden for Kodi.

Her er instruktioner om, hvordan du konfigurerer og bruger Internet Archive ROM Launcher til at spille retro spil:

 1. Vi skal begynde i din browser i stedet for dit Kodi-system. Først skal du downloade et program kaldet Retro Arch. For at gøre det, skal du gå til dette websted: https://www.retroarch.com/index.php?page=platforms
 2. Vælg dit operativsystem. Vi vælger Windows Installer 64 bit og klik for at starte downloading af.exe-filen
 3. Når downloadet er gennemført, løb.exe-filen, du lige har downloadet
 4. Følg trinene i opsætningsguiden for at installere Retro Arch
 5. Når installationen er færdig, skal du åbne Retro Arch-appen
 6. Vælge Online opdatering fra menuen, og vælg derefter Core Updater, vælg derefter DOS (DOSBox)
 7. Dette downloades, og nu er du færdig med Retro Arch-appen
 8. Nu kan du åbne Kodi og starte på din Kodi startskærm
 9. Gå til Tilføjelser
 10. Gå til Video tilføjelser (add-onen kategoriseres som en video-tilføjelse, selv om det faktisk er til spil)
 11. Finde Internet Archive ROM Launcher og højreklik på den
 12. Vælge Indstillinger
 13. Vælge Eksterne lanceringsapparater fra venstre menu

  Image
  Image
 14. Klik nu på Min systemtype
 15. Nu skal du vælg navnet på operativsystemet som du kører Kodi på. I dette tilfælde vil vi klikke på vinduer
 16. Nu vil du se en mulighed har dukket op i Eksterne lanceringsapparater det siger RetroArch System Folder. Klik på dette og gennemse mapperne til RetroArch-appen, som du lige har installeret, og klik derefter på Okay
 17. Gå nu til Opsætningsguide på venstre menu. Du vil se, hvor det står Emulator Launcher i hovedvinduet, som er indstillet til Udvendig som standard

  Image
  Image
 18. Klik på dette og skift indstillingen til Kodi Retroplayer
 19. Klik nu på Udfør installationsguiden og vent indtil guiden er færdig
 20. Vi gør alt i indstillingerne, så nu kan vi trykke Okay for at gemme vores indstillinger
 21. Klik nu på Internet Archive ROM Launcher at starte add-onen
 22. Du får se en brugsbetingelsesside. Klik på Enig
 23. Nu ser du et fantastisk udvalg af konsoller og platforme, som du kan efterligne. For eksempel er der Game Boy Color, Amiga, Nintendo 64, og endda MS DOS. Du finder også samlinger af spil som MAME, den multiplumade spilleautomatemulator. Nu skal vi bare vælge et system for at udforske spillene

  Image
  Image
 24. Vi vil gå rigtig gamle skole og prøve nogle DOS spil. Så klik på MS-DOS-spil
 25. Det giver en massiv liste over DOS spil. Vi skal spille den kendte klassiker Persiens Prins

  Image
  Image
 26. Klik på titlen på et spil for at hente informationsskærmen om det. Klik Hent nederst til venstre

  Image
  Image
 27. Du får se en meddelelse om, at spillet downloades. Vent et øjeblik, mens downloaden sker
 28. Du får en besked, når downloadet er gennemført. Det skal ikke tage lang tid - disse filer har tendens til at være meget små. Nu er du klar til at spille
 29. Klik på Lancering nederst i midten og spillet vil starte

Konklusion

Hvis du er et barn i 80'erne eller 90'erne, vil du absolut elske Internet Archive ROM Launcher til Kodi. Med denne tilføjelse kan du spille et helt massivt udvalg af klassiske spil fra alle dine favorit konsoller og platforme. Systemet behøver at downloade filen for hvert spil individuelt, men den gode nyhed er, at disse spil er så enkle i forhold til moderne spil, at de downloades ekstremt hurtigt.

Det er masser af sjov at kunne spille alle disse klassikere fra din sofa. Spillene har de samme problemer som andre emulatorer, hvor nogle spil ikke sparer fremgang, og hvor mange spil der vil fungere for dig afhængigt af dit eget system. Men for en gratis ressource er denne tilføjelse helt fantastisk og vil give dig masser af muligheder for ting at spille gennem Kodi. En anden opadrettelse af dette system er, at disse spil er meget gamle og derfor bruger meget små systemressourcer, så du kan køre emulatoren på dit Kodi-system, selvom du har ældre eller mere begrænset hardware.

Opsætningen til dette er bare lidt mere fiddly end de fleste Kodi-tilføjelser, men hvis du er en gammeldags gamer, der vil have en sjov måde at få adgang til et stort katalog af spil, så er dette en tilføjelse, som du absolut ikke bør t gå glip af.

Hvilket er dit yndlings klassiske spil? Bruger du en emulator på Kodi, og hvad har din erfaring været? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.