Sådan bruges en game controller med Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges en game controller med Kodi
Sådan bruges en game controller med Kodi
Anonim

Har du hørt nyhederne? Kodi 18 "Leia", softwareens massive opdatering til 2018, tilføjer understøttelse af videospil! Gratis downloadbare titler, emulerede klassikere og alt imellem, alle tilgængelige fra samme grænseflade, som du bruger til film- og tv-showstrømme. Hvis du troede, at Kodi var et underholdningsværksted før, vent bare, indtil du får fat i Kodi 18!

Gaming med tastatur og mus er okay, men hvad med gamle skoleemulerede titler lavet til controllere? Tror du virkelig, at du får den bedste oplevelse, der smager knapper på et fladt skrivebord? Kodi holdet er et skridt foran og har allerede udgivet profiler til en bred vifte af videospil controllere. Alt du skal gøre er at installere den rigtige, tilslut din gamepad, og start derefter med at spille!
Gaming med tastatur og mus er okay, men hvad med gamle skoleemulerede titler lavet til controllere? Tror du virkelig, at du får den bedste oplevelse, der smager knapper på et fladt skrivebord? Kodi holdet er et skridt foran og har allerede udgivet profiler til en bred vifte af videospil controllere. Alt du skal gøre er at installere den rigtige, tilslut din gamepad, og start derefter med at spille!

Nedenfor kigger vi nærmere på de officielle game controller add-ons tilgængelige for Kodi 18.

Sikre din Kodi-aktivitet med en VPN

Virtuelle private netværk er en nødvendighed i nutidens moderne digitale verden. Hackere lurer i åbne netværk, offentlige myndigheder spionerer på uskyldige borgere, og internetudbydere samler og sælger data til den højeste byder. Du er aldrig rigtig sikker på en usikker forbindelse, og derfor kan en VPN omdanne dine daglige aktiviteter til det bedre.

Når et virtuelt privat netværk kører i baggrunden, krypteres alle dine data, inden det forlader enheden. Dette gør det umuligt at afgøre, hvor trafikken kommer fra, og hvor den går, og forhindre tredjeparter i at spionere på din aktivitet. Det giver dig også magt til at bruge Kodi, som du finder passende. Hvis ingen ved, hvad du spiller, kan du gøre hvad du vil, let og simpelt.

Bedste VPN til streaming - IPVanish

Image
Image

IPVanish har alle de rigtige funktioner til at gøre dine Kodi-strømme sikre, sikre og lagfri. Tjenesten låser dine data ned med 256-bit AES-kryptering, beskytter din identitet med både en automatisk kill-switch og DNS-lækageforebyggelse og har en vidunderlig nullogningspolitik på al trafik for at sikre, at oplysninger aldrig falder i de forkerte hænder. At bakke alt dette op er et utroligt netværk af over 950 servere i 60 forskellige lande, hver lyn lyn og klar til at streame!

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Før du installerer en controller på Kodi

Gamepads kan bruges til at spille spil på Kodi, navigere i menuskærme og meget mere. Der er et par ting værd at bemærke, før du dykker ind og begynder at installere controllere, da de ikke altid vil gøre hvad du vil lige ud af boksen.

Hvad laver Controller Profiler?

Kodis officielle controllerprofiler gør det nemt at konfigurere din gamepad til at arbejde med visse emulerede systemer. For eksempel, hvis du har en Xbox 360-controller, men vil prøve et gammelt Super Mario Bros.-spil på en NES-emulator, vil du hurtigt indse, at softwaren ikke genkender layoutet.

Ved at installere en controllerprofil for det system, du emulerer, har du øjeblikkelig adgang til de rigtige knapper hver gang. Hver profil konfigurerer automatisk det tilsluttede gamepad for at bruge det bedste layout. Du kan endda ændre indstillingen manuelt uden at miste data.

Sikker Profiler

Kodi add-ons kommer i to grundlæggende sorter: officielle og uofficielle. Sidstnævnte er, hvad de fleste mennesker vender sig til, når de har brug for live-tv eller et ton af filmvisningsmuligheder. Førstnævnte omfatter alt, der er udviklet eller godkendt af Kodi-holdet og frigivet i deres indpakningsbibliotek. Officielle tilføjelser er altid sikre, altid lovlige og altid gratis. De styringsprofiler, der beskrives nedenfor, er officielle tilføjelser og vil ikke skade dit system eller din Kodi-installation på nogen måde.

Enhedskompatibilitet

Kodi kører på en bred vifte af enheder, alt fra smartphones til sætte tv-bokse, tabletter og Amazon Fire TV Sticks.Brug af en controller med Kodi og tilføjelserne nedenfor kræver en USB-grænseflade. Det er muligt, at du får nogle funktioner fra en Bluetooth eller trådløs controller, men det er bedre at holde fast i en plug-in enhed for bedre responstider.

Version Kompatibilitet

De fleste af controlleren og spil add-ons bygget af Kodi-fællesskabet og Kodi-holdet er kun kompatible med Kodi 17 og Kodi 18. Hvis du har en ældre version af Kodi, vil du højst sandsynligt ikke kunne installere eller bruge nogen af tilføjelserne nedenfor.

Deaktiveret som standard

De fleste Kodi-brugere finder deres gamepad fungerer ikke i softwaren, selv efter at du har installeret den rigtige profil. Dette er et utroligt almindeligt problem og er direkte relateret til Kodi deaktiverende controller support som standard. Hvis du ikke får svar efter opsætning af tingene, skal du prøve nedenstående trin.

 1. Gå til Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikonet til Indtast skærmen Indstillinger.
 2. Vælg System ikon efterfulgt af Input.
 3. Til højre ses der en genstand, der hedder det "Konfigurer tilsluttede controllere". Klik på den.
 4. Kodi vil bede dig om Aktivér add-on-konfigurationen. Vælg "Ja".
 5. Et nyt vindue åbnes, der viser din installerede gamepad sammen med eventuelle profiler, du har oprettet. Du behøver ikke gøre noget her, simpelthen Klik på "OK" for at gemme og afslutte.

Sådan installeres spilkontroller på Kodi

Image
Image

Nedenfor følger vi hele processen med at installere gamepad-profiler til brug sammen med Kodi.

Trin 1 - Få din Gamepad Klar

Før du begynder at starte Kodi, ryd op hver gamepad, du vil bruge med softwaren, og få den klar. Først og fremmest skal du tilslutte controlleren til din pc, før du starter Kodi, da det nogle gange ikke genkender gamepad, hvis du tilføjer det, mens det kører. Det er også værd at sikre, at din controller fungerer uden for Kodi, før du bruger den med et spil. Brug dit operativsystems enhedsleder til at teste og konfigurere gamepads individuelt.

Trin 2 - Installation af Controller Add-ons

Når din gamepad er tilsluttet og klar, er det tid til at installere ting på Kodi! Start med at starte softwaren på din enhed, og brug tastaturet til at navigere til hovedmenuen til add-ons. Vælg åben boks ikon øverst på navigationslinjen. Rul ned og vælg "Installer fra depot" efterfulgt af Kodi Add-on-depot. På den næste skærm vil du i nærheden af toppen se en kategori, der hedder Spil tilføjelser. Klik på dette, og indtast derefter Controller profiler afsnit.

Kodis officielle depot er udstyret med en fantastisk 50 + controller profiler klar til brug. De fleste af disse er fokuseret på specifikke systemer, herunder Atari 2600, PlayStation, Sega Genesis, SNES og Game Boy Advance. Den eneste forudinstallerede profil er Kodis standardopsætning, som understøtter en kablet Xbox 360-controller. For at tilføje flere, skal du blot gennemse listen og klikke på et system, du planlægger at efterligne. Du bliver taget til en ny skærm med oplysninger om profilen. Vælg "Installer" nederst, og du er indstillet!

Controller profiler er utroligt små filer, så tøv ikke med at downloade så mange som du tror, du skal bruge. Du kan altid styre eller slette dem senere, hvis de begynder at rive op på stedet.

Trin 3 - Konfigurer controllerne

Du har sandsynligvis ikke brug for at konfigurere dine tilføjede gamepads, men bare hvis du har lyst til at tilpasse ting, så er det sådan, hvordan du gør det.

 1. Start på Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikonet til Indtast skærmen Indstillinger.
 2. Vælg System ikon efterfulgt af Input, vælg derefter "Konfigurer tilsluttede controllere" til højre.
 3. Hvis Kodi beder dig om det Aktivér add-on-konfigurationen, vælg "Ja".
 4. Der åbnes et nyt vindue, der viser dine installerede profiler. Vælg den, du vil redigere.
 5. Under afsnittet "Face Buttons" skal du klikke på den øverste liste element. Den tildelte knap vil blive erstattet af en prompt.
 6. På din controller, Tryk på knappen, hvorefter spørgsmålet bliver bedt om at trykke. For eksempel, hvis det står "Tryk på A", skal du vælge knappen på din controller, du vil bruge til profilens A-knap.
 7. Gentag processen med hver opgave for det emulerede system.
 8. Når du er færdig, Klik på "OK" for at gemme ændringerne og afslutter controllerens opsætning.

Få spil via Internet Archive ROM Launcher

Image
Image

Nu hvor du har styringsprofiler indlæst, hvad med nogle spil? Kodis indbyggede og add-on emulatorer gør det til en god platform at sidde og bløde i nogle retro godhed. Og med Internet Archive ROM Launcher kan du fange nogle gamle titler uden at stalking på tværs af internettet, hver gang du husker et spils navn. Følg trinene nedenfor for at installere IARL.

Sådan installeres ROM Launcher

Internet Archive ROM Launcher er pakket med hundredvis af spil. Det er en god ressource at se, når du keder dig og ikke er sikker på, hvad du vil spille. Endnu bedre, det er helt gratis at bruge, og det er nemt at installere også!

Bemærk: Du skal muligvis forsyne dine egne emulatorer for at spille de ROM'er, der er streamet af launcheren. Du kan bruge software, du allerede har installeret, eller tjek Kodi RetroPlayer for en bedre alt-i-en-løsning.

 1. Åbn din webbrowser og besøg det officielle Zach Morris Repository-websted.
 2. Download filen ved navn r epository.zachmorris-1.0.0.zip Sørg for at gemme det et sted nemt at få adgang til.
 3. Start Kodi og gå til hovedmenuen til add-ons.
 4. Vælg åben boks ikon på toppen.
 5. Vælge Installer fra zip-fil og find filen ovenfor.
 6. Når installationen er færdig, skal du gå tilbage til menuen Åbn boks og vælge Installer fra depot.
 7. Vælg Zach Morris-tilføjelser fra listen.
 8. Naviger til Spiltilbehør> Spiludbydere og installer Internet Archive ROM Launcher add-on.
 9. Når downloadningen er færdig, skal du gå til add-ons menuen, vælg Mine tilføjelser> Alle, og kør derefter ROM-launcheren.
 10. Vælge ”Configure” fra ikonerne, vælg derefter Eksterne lanceringsapparater.
 11. Fortæl Kodi, hvor dine emulatorer er placeret, og klik derefter på OK.
 12. Start tilføjelsen, vælg dit system, vælg et spil og start derefter streaming!

Hvad er den bedste controller for Kodi?

Nu da Kodi støtter flere spil, er det tid til at sætte sig ned og overveje dine controller-muligheder. Gamepads er tilgængelige i alle størrelser, konfigurationer og prisinterval tænkelige. Nedenfor er nogle af vores favoritter, der fungerer godt med et bredt udvalg af titler og vil ikke koste dig en arm og et ben.

Xbox Controller

Microsoft har gået langt for at sikre, at Xbox 360 og Xbox One-controllere er perfekt kompatible med Windows-baserede pc'er. For det meste skal du bare kunne tilslutte controlleren, vente på, at installationen er færdig, og start derefter spil.

Xbox-controllerne har den tydelige fordel ved både analoge stik og d-pad knapper, der er perfekte til at spille moderne spil eller klassiske titler. Layoutet er ergonomisk og nem at huske, og controllerne er konkurrencedygtige. Du kan ikke gå galt med en god Xbox gamepad at bruge sammen med Kodi. Det er et godt udgangspunkt for alle dine emuleringsbehov.

PlayStation Controller

Har du en PS3 eller PS4 controller placeret rundt? Disse gør overraskende gode emulerende gamepads, især da de skubber d-pad tættere på tommelfingeren. Knaplayoutet er kendt, prispointet er helt rigtigt, og ergonomien er god nok til at lade dig spille i timevis uden ubehag. Ulempen er PlayStation-controllere, der har brug for tredjeparts software til at køre på de fleste operativsystemer. Hvis du er ok at jage på de rigtige drivere, er dette en god mulighed for Kodi gaming.

Logitech Gamepads

Logitech laver et væld af forskellige pc tilbehør, alt fra tastatur til USB dongles. Selskabet udsender også en række enkle, billige controllere. En af de mest populære er Logitech F310. Denne gamepad efterligner PS3 controllerens design med spejlede analoge pinde, fire ansigtsknapper, en d-pad og udløserknapper på toppen. Griberne har endda behagelige gummi sider for at give dig et bedre hold, når tingene bliver intense.

iBuffalo Classic USB Gamepad

Go-to-standarden for retro-emulerende fans. iBuffalos SNES-stil USB-controller ser ud og føles fantastisk. Det har fire ansigtsknapper, to udløsere, en solid d-pad og nogle få sjove ekstrafunktioner. Ingen analog pind her, men hvis du planlægger at holde fast i NES og Game Boy-æra spil, vil denne billige mulighed gøre dig bare fint.

Konklusion

Kodi har været en uerstattelig ressource til fri medieadministration og underholdning i årevis. Med sit skridt i spilverdenen har du en mindre grund til at lukke programmet og endnu en grund til at holde det sjovt. Og med den rigtige controller, vil du aldrig vide forskellen mellem Kodi og en dedikeret konsol!

Efterlad en kommentar

Populært emne.