Sådan opsættes Fire TV og Fire TV Stick: Hurtig og retfærdig vejledning

Indholdsfortegnelse:

Sådan opsættes Fire TV og Fire TV Stick: Hurtig og retfærdig vejledning
Sådan opsættes Fire TV og Fire TV Stick: Hurtig og retfærdig vejledning
Anonim

Fik en helt ny Amazon Fire TV eller Fire Stick enhed? Dine underholdningsmuligheder er ved at vokse eksponentielt! Opsætning af Fire TV er en flot og ligetil proces, der ikke tager et datalogi geni at fuldføre. For at lære alt hvad du behøver at vide, skal du bare tjekke vores vejledning herunder om, hvordan du opretter Fire Stick og Fire TV.

Image
Image

Hvad du skal bruge til at oprette Fire TV

Fire-tv-enheder er nogle af de nemmeste streaming-enheder til opsætning. Du behøver ikke meget i vejen for tilbehør, bare en baseenhed, en internetforbindelse og et tv. Tjek listen nedenfor for at sikre, at du har alle fornødenheder.

Kompatibelt tv:Brandapparater arbejder med ethvert HD-klar-tv, der har HDMI-indgangsporte. De fleste nyere fladskærmsenheder har mindst en HDMI-port. Dobbeltkryds for at sikre, at din gør, ellers kan du ikke forbinde dit Fire TV.

Fire TV eller Fire Stick:En base Fire TV-enhed, der indeholder enten box hardware eller Fire Stick. Du kan købe dem, men da de er så billige, kan du lige så godt få en helt ny enhed. Nyere Fire TV-enheder kommer med mange af nedenstående elementer, hvilket gør installationsprocessen meget nemmere.

HDMI og strømkabler:Fire TV forbinder til dit tv via HDMI-kabel. Du skal bruge en mand-til-mand ledning, der er lang nok til at forbinde den ene ende til din Fire-enhed og den anden til dit tv. Du skal også have adgang til en åben stikkontakt for at tilslutte Fire TV eller Fire Stick. New Fire TV'er leveres med begge kabler inkluderet.

Fjernbetjening med batterier:Fire TV kræver fjernbetjening til opsætning og brug. Nye enheder leveres med en stemmeaktiveret fjernbetjening og to Amazon AAA-batterier. Du kan også bruge tredjepartstilbehør eller en Fire TV-app til at navigere i menuer.

Wi-Fi-netværk:Du skal bruge et hjem Wi-Fi-netværk, som din Fire TV kan oprette forbindelse til, helst en sikret med et kodeord. Hastighed er afgørende for streaming af HD-indhold, men så længe det kan oprette forbindelse til internettet, har du adgang. Nogle brand-enheder blev solgt med en Ethernet-adapter, men for de fleste anbefales det at bruge Wi-Fi til bekvemmelighedsformål.

Amazon konto:Alle Fire TV-enheder kræver en aktiv Amazon-konto, der skal bruges. Hvis du ikke har en, er det bedst at indstille en på din pc, før du tænder din Fire-enhed, selvom du kan oprette en under Fire setup-processen, hvis du vil. Når du først har et loginnavn og en adgangskode, er du kun nødt til at indtaste dem en gang på dit Fire TV, og du er indstillet.

Sådan opsættes Fire TV

Image
Image

Amazon har gået langt for at gøre installationsprogrammet til Fire TV lige så let som muligt. Saml dine materialer og hugg lidt fritid, du har en streaming-enhed til at installere!

Trin 1 - Pak

Tag alt ud af Fire TVs shippingboks og sørg for, at det er intakt. Du skal have de fleste af de ting, der er angivet i ovenstående afsnit, nok, så du kan forbinde enheden og få den til at køre.

Trin 2 - Strøm

Tag Fire TV eller Fire Stick ud af plastik og tilslut strømforsyningen til porten på siden. Tilslut den anden ende til en passende stikkontakt.

Trin 3 - Tilslutning

Slut den ene ende af dit HDMI-kabel til dit tv, og sæt den anden ende i bagsiden / siden af dit Fire TV eller Fire Stick. Sørg for, at enheden sidder sikkert på dit underholdningscenter. Brandstifter er lette nok til, at de kan hænge fra en HDMI-port uden skade. Optimalt vil du dog have, at porten er parallel med overfladen og ikke vendt mod siden.

Trin 4 - TV-opsætning

Når en tilsluttet Fire-enhed er tilsluttet, skal du tænde for dit tv og vælge indgangskanalen til brandens HDMI-port. Hvis du ikke er sikker på, hvilken kanal det er, skal du fortsætte med at vende, indtil du ser en læsningsskærm med Amazon Fire TV-logoet, der vises på en tom baggrund.

Trin 5 - Fjernbetjening

Mens den første opstartsproces finder sted, tag fjernbetjeningen ud af plastik og find to AAA-batterier (inkluderet i nye modeller). Grip fjernbetjeningen nedad i dine hænder, og læg derefter tommelfingeren på pilen nederst. Skub ned og op for at glide af dækslet, og løft det for at få adgang til batterisporene. Indsæt begge AAA batterier, og udskift derefter dækslet.

Trin 6 - Pair fjernbetjeningen

Når batterierne er i, skal din Fire TV-fjernbetjening automatisk parre med enheden. Hvis det ikke gør det, skal du holde hjemme-knappen nede i ca. ti sekunder, så forsøger den igen.

Trin 7 - Opret forbindelse til Wi-Fi

Fire TV'et vil bede dig om at oprette en internetforbindelse. Følg vejledningen på skærmen for at finde et netværk, indtast dit kodeord og give Fire Stick adgang til onlineindhold.

Trin 8 - Registrer

Med en internetforbindelse til stede, vil dit Fire TV bede om at registrere din enhed. Indtast dine Amazon-kontooplysninger her. Dette er den eneste gang, du skal registrere din enhed.

Trin 9 - Start streaming

Hvis alt gik glat, vil du være klar til at streame. Vælg en kanal fra dit Fire TVs standardvalg, eller installer noget nyt.

Hvad skal installeres efter opsætning af Fire TV

Image
Image

Fire TV leveres med en håndfuld kanaler forudinstalleret. Du vil gerne tilføje mere end bare det grundlæggende for at få mest muligt ud af din nye enhed. Nedenfor er et par af vores foretrukne tilføjelser til Fire TV-oplevelsen. For at installere dem skal du blot søge efter deres navn på appstore, eller gennemse kategorilokationerne manuelt.

Bedste tv og film Apps for Fire TV

Fra HBO til Netflix tilbyder Fire TV alle de største navne under underholdning.

 • HBO GO - Abonnementsbaseret HBO indhold, herunder Game of Thrones.
 • Hulu - Perfekt til streaming nye og klassiske tv-shows.
 • Netflix - Strømforsyningen til film- og tv-showunderholdning har en fantastisk app til Fire TV.
 • PBS Video - Dokumentar, natur viser, uddannelsesmæssigt indhold og meget mere, alt gratis.
 • PlayStation Vue - En utrolig nyttig live streaming-app med adgang til hundredvis af kabel- og satellit-tv-kanaler.
 • Plex - Stream videoer fra din pc direkte til Fire TV.
 • Sling TV - A la carte-tv-tjeneste, som giver dig mulighed for at abonnere på de enkelte kanaler.

Bedste Hjælpeprogrammer til Fire TV

Brand-tv er mere end bare en streaming-enhed. Nogle af værktøjerne nedenfor gør det til et all-in-one mediecenter!

 • Amazon Fire TV Remote - Kontroller dit Fire TV med en app på din smartphone.
 • Downloader - Download filer fra internettet direkte til dit Fire TV.
 • Firefox - Den åbne kildebrowser er langt den bedste måde at få adgang til internettet på Fire TV.
 • VLC for Fire - Afspil ethvert medieformat.
 • Hvad skal man se på Fire TV - En officiel app fyldt med anbefalinger.

Bedste Games for Fire TV

Android spil virker overraskende godt på Fire TV. Nogle kræver en gamepad, men andre fungerer fint med fjernbetjeningen. Bemærk, at Fire Sticks normalt ikke håndterer intense spil så godt.

 • 2048 - Det hyper-vanedannende puslespil er nemt at spille på enhver Fire-enhed.
 • Crossy Road - Sød arkadehandling lige ved hånden.
 • Jackbox Party Pack - Det sassy quiz-spil du kan lege med dine venner.
 • Minecraft - Yep, Minecraft kører på Fire TV. Bliv ikke for afhængig, ok?
 • PAC-MAN Championship Edition - Dot-munching arkade klassikeren er levende og godt på Fire TV.

Andre apps at installere

Amazonas appstore er fyldt med nogle fantastiske spil, værktøjer og streaming-værktøjer. Ved at sideloading indhold kan du dog få endnu mere fantastiske ting på din enhed. Se vores komplette guide til, hvordan du jailbreak og sideload programmer på dit Fire TV.

Brug Kodi med Fire TV

Open Source Media Center Software Kodi er tilgængelig for et stort udvalg af enheder. Desværre er der endnu ikke nogen appstore-downloadbar version af Kodi. Bare rolig, det er nemt at sideload, og det virker som en drøm, når du får det i gang. Følg vores komplette vejledning om, hvordan du installerer Kodi on Fire TV for at komme i gang.

Få YouTube on Fire TV

Google trak den officielle YouTube-app fra Amazons brand-tv-markedsplads i begyndelsen af 2018. Du behøver dog ikke at gå uden YouTube på din nye streamingcompanion. Se vores fulde vejledning om, hvordan du får YouTube on Fire TV, og du vil binge på indhold på ingen tid.

Se Fire TV sikkert med en VPN

Du kan ikke overse online sikkerhed, mens du bruger et Fire TV. Streaming film synes uskyldig nok, men hver gang du opretter forbindelse til internettet sender du identificerbare detaljer om dig selv og din placering. Internetudbydere og offentlige myndigheder kan bruge disse data til at spore dig, ødelægge eventuelle illusioner af privatlivets fred i et øjeblik.

VPN'er kan hjælpe dig med at holde dig sikker. Med en VPN på plads bliver dine data krypteret, før det efterlader dit Fire TV, låsning af privat information, så ingen kan spore dig eller overvåge din aktivitet. VPN'er gør det nemt at forblive sikkert og er uundværlige værktøjer til internetbrugere, især Fire TV-ejere.

IPVanish - Bedste VPN til Fire TV

Image
Image

IPVanish kombinerer hastighed, privatliv og sikkerhed i en næsten perfekt balance. Med det kan du forblive skjult online, mens du krypterer din forbindelse, helt stille og i baggrunden. IPVanish driver et netværk af over 950 servere i 60 forskellige lande, hver lyn lyn og klar til at oprette forbindelse til. Dine data vil blive sikret med DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch, mens en nul trafik logning politik kombineret med 256-bit AES kryptering holder alt sikkert fra nysgerrige øjne. IPVanish kan også installeres direkte fra Fire TV appstore for den ultimative bekvemmelighed.

Give IPVanish et forsøg med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og scor 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge 7 dages penge tilbage garanti at prøve før du køber.

Rejser med Fire TV

Fire TV'er er så små og lette, det er nemt at bare smide dem i en taske og tage dem uanset hvor du går. Brandsticks er specielt bærbare og kan endda passe i lommen! Hvis du tager en tur og ikke ønsker at forlade dine underholdningsmuligheder, er der en hurtig vejledning i opsætning af dit Fire TV på en sekundær enhed.

Trin 1 - Tag Essentials

Brug af Fire TV på et andet, midlertidigt tv er nemt. Sørg for at tage alt det tilbehør, du har brug for, herunder HDMI-kablet, netledningen, fjernbetjeningen og Fire-tv'et selv. Det

Trin 2 - Vedhæft til nyt tv

Når du når din destination, er det nemt at opsætte Fire TV. Find et stikkontakt i nærheden af fjernsynet, og tilslut derefter brandledningen til væggen. Slut den anden ende til din enhed. Brug HDMI-kablet til at forbinde Fire TV til tv'et. Tænd for tv'et og find den korrekte indgangskanal. Du bør se din brands startskærm, klar til at acceptere fjernindgang og starte streaming.

Trin 3 - Overvej en VPN

Da du sender data på tværs af ukendte netværk, vil du helt sikkert overveje at installere en VPN på dit Fire TV. Processen er hurtig og smertefri, især hvis du bruger en af vores anbefalede tjenester ovenfor. VPN'er kan hjælpe med at holde dine oplysninger sikre, mens du streamer væk fra hjemmet.

 • Se vores guide på hvordan man sikkert kan få online på rejse.

Konklusion

Let, billig, meget konfigurerbar og nem at konfigurere. Amazonas Fire TV og Fire TV Stick-enheder har meget at gøre for dem. Uanset om du installerer en hjemme eller bruger et Fire-tv til at se film på farten, er opsætningen en smertefri proces, som giver dig mulighed for at bruge mindre tid i kabler og mere tidstrømning.

Efterlad en kommentar

Populært emne.