Kodi 18 Leia - Sådan downloades, hvad er nyt

Indholdsfortegnelse:

Kodi 18 Leia - Sådan downloades, hvad er nyt
Kodi 18 Leia - Sådan downloades, hvad er nyt
Anonim

Kraftværket i et mediecenter kendt som Kodi har eksisteret siden begyndelsen af 2000'erne. Hvert par måneder udgives en ny version, og hvert år udgives en ny navngivet opdatering til offentligheden. Vi har levet hos Kodi v17 "Krypton" i lidt over et år, men fra 2018 er det tid til Kodi v18 "Leia". Kodi 18 bringer med sig en håndfuld interessante ændringer og interface forbedringer, hvoraf den mest spændende er støtte til game emulation. Hvis du er klar til at opgradere, læs videre for at finde ud af hvordan du downloader Kodi "Leia" og find ud af, hvad der er nyt i den friske udgave!

Image
Image

Bliv sikker på Kodi med det rigtige VPN

Kodi har trukket en del af undersøgelsen i de seneste år, hovedsageligt på grund af antallet af uofficielle add-ons, der har adgang til potentielt ulovligt indhold. Dette har resulteret i, at en række udviklere lukker deres forlængelser eller kæmper lange domstolskampe. Det er også åbnet døren for internetudbydere til at spore og smække Kodi streaming-trafik, hvilket krænker brugernes rettigheder til grundlæggende online-privatliv i processen.

Den gode nyhed er, at det er let at beskytte mod trusler som disse med en pålidelig VPN. VPN'er krypterer hver pakke data, der efterlader din enhed, hvilket gør det umuligt for nogen at fortælle hvem du, hvad du ser, eller hvilke websteder du besøger. Med en VPN kan du streame alt hvad du vil gennem Kodi uden at skulle bekymre dig om ISP-sporing eller throttling. Bare kør VPN-softwaren i baggrunden, hver gang du fyrer Kodi, så er du sikker.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

At vælge det rigtige VPN til Kodi betyder at finde den bedste balance mellem hastighed og privatliv. De fleste VPN'er ofrer en til fordel for den anden, men med IPVanish, du får det bedste fra begge verdener. IPVanish er hurtig, pålidelig og nem at bruge. Dens massive netværk af 950 servere i 60 forskellige lande er perfekte til streaming af HD og 4K indhold via Kodi, Netflix og andre videotjenester. Du får også et væld af privatlivets funktioner, der låser din identitet ned og hjælper med at bryde gennem censurblokke.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Kodi udviklingscykler

Hvis du er ny til Kodi-verdenen, er det nemt at blive forvirret af alt det jargon, som etablerede brugere kaster rundt. Har du fundet en ny tilføjelse? Det er fantastisk! Det virker kun med Krypton, og du bruger Jarvis. I det mindste er du ikke fast på Frodo, det ville være et mareridt!

Tidligste versioner af Kodi

Kodi har eksisteret siden 2004. Softwaren har eksisteret mere teknisk end det, som det oprindeligt blev kaldt XBMC, Xbox Media Center. Et par år og nogle smarte branding beslutninger senere, Kodi dukkede op på version 1.0.0. Mellem 2004 og 2008 voksede softwaren i spring og grænser og tilføjede mange af de funktioner, vi kender til i dag, og hopper fra version 1.0.0 til 2.0.0 og endelig hopper over et par tal til at afvikle klokken 8.10.

Numre og navne

Efter 2008 tog Kodis udviklingscykler et forudsigeligt mønster. Hvert par måneder vil en ny stabil udgivelse ramme og tilføje et trin til hovedversionen. Kodi 17 Krypton startede f.eks. På 17,0 i februar 2007. To måneder senere var det 17,1, to måneder efter det 17,2, helt til 17,6 i november samme år. Disse små version bumps repræsenterer tweaks og rettelser til den vigtigste software, men normalt ikke noget væsentligt. Ikke alle udgivelser går igennem betydelige versioner, enten som Jarvis topping ud på 16,1.

Når et nyt år ruller rundt, afslører Kodi-teamet noget nyt. Disse større udgivelser øger et helt tal og får et nyt navn. I 2015 havde vi Kodi 15 Isengard, men i 2016 blev det Kodi 16 Jarvis. Tallene stemmer overens med året og navnene går i alfabetisk rækkefølge, hvilket gør det nemt at se, hvornår en udgivelse er sket, og hvor den sidder i versionsordren.

Hvilke nye navne betyder

Et nyt navn betyder, at Kodi er forbedret betydeligt. Det er mere end bare fejlrettelser og små konfigurationsændringer, det kan repræsentere en hel revision af Kodi-programmeringen. Add-on kompatibilitet er ikke garanteret mellem navngivne udgivelser, selvom de fleste udvidelser ikke vil bryde det let. Kort sagt betyder en ny navngivet frigivelse, at det er tid til at rydde op i din Kodi-installation og hoppe på opdateringsvognen. Bare rolig, du vil ikke fortryde det!

Få Kodi 18 Leia

Kodis officielle udgivelser stilles til rådighed via hovedwebstedet samt visse markedspladser som Google Play. Nye versioner bliver udskubbet, så snart de er stabile, men du kan også tjekke teamets daglige og månedlige fremskridt ved at lave et par afbrydere til din kilde.

Udvikling bygger mod stabile bygninger

På tidspunktet for offentliggørelsen har Kodi 18 "Leia" ikke erstattet Kodi 17 "Krypton" i stabilsopbygningen af Kodi hjemmeside. Det betyder, at softwaren ikke er helt klar til massekonsumtion. Kodi-holdet udsender regelmæssigt preview-builds for opdateringer, så hvis du føler dig eventyrlystne, kan du få fat i et af disse nightlies og prøve Leia, før det er officielt udgivet.

Fordi udviklingsbygninger kan gå i stykker, ødelægge tidligere tilføjelser eller kræve hyppige opdateringer, anbefaler vi, at du kun installerer dem, hvis du kører Kodi på en pålidelig pc. Nightlies spiller ikke pænt med tv-bokse eller Fire TV-sticks, så installer kun Leia, hvis det har erstattet Krypton under den "stabile" sektion på Kodis download side.

Sådan downloader du Kodi Leia

Image
Image

Download Kodi 18 er nemt på en pc eller laptop, selvom det er i udvikling / natlig form. Alt du skal gøre er at gå til Kodis officielle hjemmeside, og klik derefter på blå download-knap øverst på skærmen. Rul ned lidt og find dit operativsystems ikon, og klik derefter på det for at åbne et nyt vindue. Der vises to faner øverst: Anbefalede og Udviklingsbygger. Hvis Leia er angivet som store bogstaver som standard, er det en stabil bygning, og du kan downloade den med det samme. Hvis det ikke er det, skift over til fanen "Udviklingsbygninger", så vælg den version der passer bedst til din platform. Afhængigt af operativsystemet kan du blive omdirigeret til en separat downloadside eller endda et beta-niveau markedsplads. Under alle omstændigheder vil den natlige Leia-bygning være et enkelt klik væk.

Når du har installeret den natlige installeringsinstallation til din computer, skal du følge nedenstående trin for at lave en sikkerhedskopi af dine nuværende Kodi-indstillinger og indhold, og fortsæt derefter til installationsguiden.

Opdatering af Kodi til en ny version

Kodi opdateres ikke automatisk. Der er ingen mulighed for at tænde baggrundsopdateringer, og så vidt vi ved, er der ikke nogen tilføjelser, der kan håndtere det for dig. Nogle platforme kan tjekke markedspladsen, hvor du downloadede den fra og meddele dig, at en ny opgradering er blevet frigivet, men Kodi installerer aldrig disse på egen hånd, du skal gøre det manuelt eller via operativsystemets automatisk opdateringsfunktion. Først lyder dette manuelt opdateringssystem som en smerte. I virkeligheden giver det dig dog fuldstændig kontrol over dit Kodi-miljø, og det beskytter dig mod brudte add-ons og ondsindet kode.

Trin 1 - Lav en sikkerhedskopi

Den første ting du bør gøre, før du opdaterer vigtig software, er at lave en sikkerhedskopi. Du går sikkert over dette trin ni gange ud af ti, men når det kommer til Kodi, vil du virkelig ikke tage nogen chancer. Få ting stikker lige så dybt som at starte en ny version kun for at se alle dine tilpasninger og indhold er forsvundet.

Det er nemt at sikkerhedskopiere alle dine Kodi-indstillinger, alt fra skins til kilder til add-on-indhold. Vores foretrukne metode er at installere guiden Looking glass og bruge den indbyggede sikkerhedskopieringsfunktion. Følg trinene i den linkede artikel for at installere guiden, og følg derefter vejledningen nedenfor for at lave sikkerhedskopien selv.

 1. Gå til Kodis hovedmenu og vælg Tilføjelser.
 2. Rul til Program Add-ons, og vælg derefter guiden Looking glass til højre.
 3. Vælg Vedligeholdelse menupunkt.
 4. Åbn Backup / Restore folder.
 5. Vælg hvert element, du vil sikkerhedskopiere, og bekræft derefter i det næste vindue.

Trin 2 - Download opdateringen

Image
Image

Nu, hvor din nuværende opsætning er bevaret, er det tid til at grave den nye installation ud. Hvis du fulgte ovenstående trin for at downloade Leia, skal du gå videre og springe til trin 3. Hvis du ikke har det, eller hvis du vil downloade en stabil udgivelse i stedet for en ny nat, skal du gå til Kodis officielle hjemmeside og klikke på blå "download" -knap i øverste hjørne af skærmen. Rul ned til afsnittet "Vælg dit våben", derefter Klik på ikonet, der svarer til dit operativsystem. Et nyt vindue åbnes med blå links til de faktiske filer. Sørg for, at det er på fanen "Anbefalet", så Klik for at starte overførslen.

Bemærk! Hvis du har installeret Kodi via en markedsplads, som f.eks. Google Play, skal du bare åbne den app og kontrollere, at der er opdateringer til hele systemet. Hvis en ny version af Kodi er tilgængelig, kan du installere den uden besvær.

Trin 3 - Installation af den nye Kodi

Med backup og nye installatører i hånden er du klar til den nemme del af processen. Alt du skal gøre for at opgradere Kodi er at køre installationsfilen fra den nyere version. Kodi registrerer automatisk, hvis en ældre version er tilgængelig, så advar du om, at den er ved at overskrive kernefiler. Dine indstillinger kan eller ikke forblive intakte, afhængigt af versionsspecifikke, så starter installationen.

Hvis du installerer en ny eller en natlig bygning af Kodi, kan du eventuelt ændre installationsmappen og holde dine tidligere Kodi-indstillinger uberørt. Dette kan dog medføre problemer på lang sigt, da begge versioner vil forsøge at dele bestemte systemkataloger. Det er bedst at holde dine Kodi-downloads til et enkelt sted og blot lave / gendanne sikkerhedskopier efter behov.

Hvad er nyt i Kodi 18 Leia

Kodi version 18.0 "Leia" blev annonceret i midten af 2017. Navnet er en henvisning til Star Wars-karakteren, der spilles af Carrie Fisher, der døde i 2016. Navnet er en hyldest til hende og det arbejde, hun gjorde, og gjorde Leia sådan en ikonisk science fiction-karakter. De fleste af ændringerne i Kodi 18 er bag kulisserne, men det betyder ikke, at de ikke er spændende!

Støtte til spil

En af de største tilføjelser til Kodi 18 er tilføjelsen af en RetroPlayer-kerne, der understøtter spilklienter såvel som open source emulator kerner. I praksis betyder det, at tredjeparts add-on-udviklere nemt kan inkludere retro og moderne spilfunktioner i Kodi, og omdanne det fra et tv- og filmmediecenter til en all-in-one videospilressource. Der er allerede støtte til et stort udvalg af spilklient-add-ons, alt fra SNES til Game Boy Advance, NES, DOSBox, Atari Jaguar og Commodore 64.

Kodi 18 tilføjer også følgende funktioner for at hjælpe spilfunktionerne til at fungere glat og integrere dem problemfrit i Kodi's brugerinterface:

 • Spilvinduer og Game OSD (On-Screen-Display) poster tilføjet til GUI.
 • Gaming og spil konfiguration interface til Game indstillinger.
 • En savestate manager til Kodi til spil.
 • Understøttelse af grundlæggende gameplay-persistens (automatisk gem og automatisk belastning).
 • Støtte til in-game (save RAM) gemmer.
 • Støtte til tastaturspillere via joystick emulering.

Live TV og videooptagelse

Live TV har altid været et stort drag til det uofficielle Kodi-økosystem. Med v18 Leia, er det ved at blive meget lettere. Kodi-teamet har tilføjet støtte til kanalgrupper og GUI-handlinger, der gør det nemt at fange, streame og optage live-tv. Nye API-funktioner håndterer alle de tunge løft, så du kan omdanne din Kodi-installation til en hurtig og effektiv tv-klient uden at installere tonsvis af skøre add-ons.

GUI Skinning Engine

Kodi skind har altid eksisteret i noget af et gråt område. De er ikke vanskelige at bygge, men de mennesker, der skaber dem, har normalt ikke brugbarhed i tankerne. For uformelle brugere, der bare vil tilpasse nogle GUI layouter, er adgangsbarrieren ret høj. Kodi 18 ser ud til at ændre dette med nogle ændringer i skinnemotoren, som strømliner og optimerer processen fra grunden. Det bør også gøre eksisterende skind lidt hurtigere at indlæse.

Android ændringer

Kodi 18 ruller også nogle specifikke ændringer til Android-udgivelsen, som omfatter Fire TV Stick, Android TV-kasser, Android-tabletter og Android-smartphones. Øverst på listen er støtte til tale til tekst via Kodi på skærmen tastaturet, så du kan tale med Kodi for at skrive tingene ind. Du kan også flytte Kodi-appen til SD-kortet (endelig). Et par andre ændringer omfatter API tweaks og interface forbedringer designet til at fremskynde tingene op på den bærbare platform.

Konklusion

Spændt på Kodi v18 "Leia" endnu? Nightly builds har været tilgængelige i et stykke tid, og de fungerer godt på en række platforme også. Leia bør holde sig i mindst et helt år som hovedversion af Kodi. Derefter vil det fortsætte med at arbejde i nogen tid, selv når det er erstattet af v19. Indtil den tid kan du dog downloade Kodi 18 og nyde det for alle sine nye spil og grænsefladefunktioner, hvilket gør Kodi til en endnu mere kraftfuld platform til at synke hele din fritid i.

Efterlad en kommentar

Populært emne.