Sådan opdateres til Kodi 17.5 på Firestick eller Fire TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan opdateres til Kodi 17.5 på Firestick eller Fire TV
Sådan opdateres til Kodi 17.5 på Firestick eller Fire TV
Anonim

En ny version af Kodi er over os! XMBC Foundation, der udvikler Kodi, har tabt Kodi Krypton version 17.5. Det forventes at være den sidste version af Krypton, før de starter Kodi 18. Dette er allerede under udvikling og afventer alle Kodi-brugere. Men det er ingen grund til ikke at downloade denne seneste opdatering i mellemtiden.

Kodi 17.5 indeholder en række rettelser på problemer, der er blevet identificeret tidligere versioner. Vi har beskrevet disse rettelser nærmere nedenfor. Og XBMC-udviklingen anbefaler kraftigt alle brugere at opdatere til den nye version for at nyde den bedst mulige brugeroplevelse og også for at sikre, at den software, de kører, er så sikker som mulig. I denne artikel vil vi forklare hvordan man opdaterer til Kodi 17.5 på Firestick samt detaljerne rettelserne i denne seneste version og hvordan Firestick brugere vil gavne.

Image
Image

Inden du bruger Kodi 17.5

Det er meget tilrådeligt at bruge en VPN, når streaming indhold gennem Kodi uanset hvilken version af softwaren du kører. Dette skyldes, at selvom Kodi-softwaren selv er 100% lovlig, kan nogle af de uofficielle addons, der er populære hos brugere, bruges til at få adgang til indhold ulovligt. Nogle brugere har modtaget lovlige meddelelser og endda står over for yderligere retssager som følge af streaming indhold gennem Kodi.

Men en VPN tilbyder dig beskyttelse af to grunde. Når du bruger en VPN, er din internetforbindelse krypteret, hvilket betyder, at alle dine data er sikret. Og en VPN vil også skjule din IP-adresse, som gør dig anonym, når du bruger Kodi. Det betyder, at VPN-brugere er beskyttet mod nogle af de mulige juridiske konsekvenser af streaming af ophavsretligt beskyttet indhold på Kodi. Men der er mange VPN'er på markedet i øjeblikket, og det store dilemma, der står over for mange Kodi-brugere, er, hvad man skal vælge. Når du træffer denne beslutning, skal følgende fire kriterier være grundlaget for din beslutning:

 • Hurtige forbindelseshastigheder - Enhver streaming af online medier kræver hurtige forbindelseshastigheder, men ved hjælp af en VPN kan det påvirke disse. Kodi-brugere skal derfor søge en udbyder, som har en minimal effekt på dine internethastigheder.
 • Stærkt privatliv indstillinger - Alle Kodi-brugere har brug for en VPN, som har de stærkeste mulige krypterings- og privatlivsbestemmelser for at holde dem sikre og anonyme, når de streamer indhold.
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik - Indholdsstreaming kan bruge forskellige forskellige filtyper, men nogle VPN'er begrænser, hvilken type filer du kan bruge. Nogle har også datagrænser, som ikke er gode for streamers. Kodi-brugere bør altid søge en udbyder uden sådanne begrænsninger.
 • Bred server tilgængelighed - Jo større antal servere der er til rådighed, jo højere hastigheder VPN kan tilbyde, og jo mere geografisk begrænsede indhold kan Kodi-brugere blokeres. Så en generel regel for Kodi-brugere er jo flere servere jo bedre.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Baseret på disse fire nøglekriterier, IPVanish er den bedste VPN til Kodi brugere. Det har nogle af de bedste sikkerheds- og privatlivsbestemmelser rundt, med 256-bit AES-kryptering som standard samt ekstra funktioner som DNS lækagebeskyttelse, en automatisk kill-switch og en garanteret politik uden logning. Deres hastigheder sætter dem deroppe med de hurtigste udbydere også og vigtigere er disse hastigheder konsistente på tværs af alle servere. IPVanish tilbyder mere end 850 servere på tværs af 60 + lande rundt om i verden, og de har heller ingen begrænsninger for enten filtyper eller data mængder. Alt i alt tapper IPVanish alle kasser og fordi det kan bruges på næsten alle enheder via deres dedikerede apps, herunder Firestick takket være deres Amazon-app, er IPVanish uden tvivl det bedste VPN derude til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvorfor downloade Kodi Krypton 17.5?

Et par Kodi-brugere har spurgt hvorfor de burde gider at downloade Kodi version 17.5. De fleste brugere er mere end tilfredse med de tidligere versioner på Krypton, og mange er glade for at vente, indtil Kodi version 18 dråber. Ved deres egen optagelse arbejder XMBC Foundation, der udvikler Kodi, allerede på version 18, og det vil sandsynligvis gå i live, i hvert fald i beta form, i den ikke for fjerne fremtid.

Der er dog en række grunde til, at det er tilrådeligt at downloade Kodi Krypton 17.5. For det første siger den ikke mindre en myndighed end XMBC Foundation, at du skal. I erklæringen, der annoncerer denne seneste version på deres hjemmeside, siger XMBC Foundation: "Vi anbefaler alle at opgradere til denne version, når det er muligt for deres platform at få den bedste oplevelse muligt." Brugeroplevelse er en faktor, men også sikkerheden. Ved fastsættelsen af mange af de fejl, brugerne har opdaget i tidligere versioner af Kodi, har XMBC Foundation også strammet softwareens sikkerhed, hvilket også burde gøre brugerne mere sikre.

Kodi Krypton 17.5 Fixes

XMBC har bekræftet, at Kodi Krypton 17.5 har en række rettelser på specifikke problemer, som er blevet identificeret med tidligere versioner af softwaren. Disse rettelser er:

 • Joysticks: Fix accelerometers, der forhindrer screensaver
 • Mere robust måde at håndtere lydudgange på forskellige Android-enheder
 • Fix afspilning af DVD-fil over netværk på Linux
 • Opdatering til FFmpeg 3.1.11
 • Fix op og ned knapper på IR fjernbetjeninger med MacOS High Sierra
 • Tilføjet nyeste Apple-enheder til at tillade nethinden support
 • Løs ikke at kunne tilføje indhold manuelt til videobibliotek
 • Fix power message handling for CEC
 • Løs jumping tidslinje, mens du skifter kanalgrupper i Guide vindue

Fordi Kodi 17.5 er et fejlfinding, er der ingen nye funktioner inkluderet. Disse vises først, indtil Kodi 18 er udgivet.

addendum: Da nogle brugere har oplevet problemer med at downloade og installere Kodi 17.5, har XMBC Foundation allerede lanceret Kodi 17.5.1. Hvis brugere af vanedannende tips støder på problemer selv, anbefaler vi at gentage processen nedenfor ved hjælp af denne nyligt opdaterede fil.

Sådan opdateres til Kodi Krypton 17.5 på Firestick

Før du fortsætter med at opdatere til Kodi 17.5, skal du være opmærksom på, at disse vejledninger antager, at du opdaterer fra en tidligere version af Kodi 17 Krypton. Hvis du opdaterer fra Kodi 16 Jarvis eller en tidligere version, anbefaler vi stærkt, at du gør en ren geninstallation i stedet for at følge de metoder, der er beskrevet her.

At downloade og installere den nyeste version af Kodi Krypton 17.5 er en simpel proces til Firestick-brugere. For at få det gjort hurtigt, er alt hvad du skal gøre, at følge den enkle trinvise vejledning nedenfor. Bemærk venligst, at hvis du allerede har Downloader-appen installeret på Firestick, kan du springe lige frem til trin 8.

 1. Tænd for Firestick og på startskærmen navigere til Indstillinger på menuen øverst på skærmen.
 2. Klik på i menuen Indstillinger Apparat og rul derefter sammen og vælg Udvikler muligheder.
 3. Der er en mulighed i denne menu kaldet Apps fra ukendte kilder. Sørg for, at dette er slået til .
Image
Image
 1. Gå tilbage til Firestick Home Page, og denne gang klikker du på Søg, som er forstørrelsesikonet øverst til venstre på skærmen.
 2. I Søg funktion indtast Hold øje under tastaturet, og når ordet Downloader vises, rul ned og klik på det.
 3. Klik på Downloader App-ikon som vises under underteksterne Apps og spil og vil være lyse orange.
Image
Image
 1. Vælg Hent at downloade og installere Downloader App på din Firestick.
 2. Åbn Downloader app og indtast i adresseboksenhttps://kodi.tv/
Image
Image
Image
Image

alternativt, hvis dette ikke fungerer som standard, skal du bruge følgende webadresser nøjagtigt: https://bit.ly/kodi1751kftv. Hvis du har problemer med denne webadresse, skal du prøve denne i stedet: https://bit.ly/kodi175kftv2. Og hvis du skal prøve Kodi 17.5.1, skal du bruge denne URL: https://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/kodi-17.5.1-Krypton-armeabi-v7a.apk

 1. Du skal vente et øjeblik, for at den nye version af Kodi kan downloades. Når processen er færdig, skal installationsprogrammet starte automatisk.
 2. Du bliver så spurgt gøre vil du installere denne app? eller Vil du installere en opdatering til denne eksisterende applikation? afhængigt af om du har en eksisterende version af Kodi eller ej. Klik på Installere.
Image
Image
 1. Når du har modtaget en meddelelsestilstand App installeret Du kan så åbne Kodi.
Image
Image
Image
Image
 1. Du skal se en startside, der angiver, at du nu kører Kodi v17.5 Krypton. Du vil så se en besked med angivelse Forberedelse til først Vent venligst. Når dette forsvinder, er den nye version af Kodi klar til brug.

Lad os vide om dine oplevelser at downloade og installere Kodi 17.5 Krypton på Firestick i kommentarfelterne nedenfor. Har denne metode fungeret ok for dig? Har du brug for at bruge Kodi 17.5.1 for at få det til at installere? Vi glæder os altid over dine synspunkter og oplevelser.

Populært emne.