Fire TV Guru Build on Kodi: Sådan installeres og guide til at bruge det

Indholdsfortegnelse:

Fire TV Guru Build on Kodi: Sådan installeres og guide til at bruge det
Fire TV Guru Build on Kodi: Sådan installeres og guide til at bruge det
Anonim

Brug af Kodi med individuelle addons kan blive frustrerende, især i disse dage, hvor addons synes at forsvinde næsten hver uge. Dette er blot en af grundene til, at Kodi bygger, er en populær måde at konfigurere Kodi medieafspilleren på for mange brugere. En build er en ny version af Kodi, der er oprettet af en ekstern udvikler, som har et unikt udseende og indeholder en række forhåndsinstallerede addons og repositorier, så du kan begynde at nyde indholdet med det samme.

Image
Image

Det Fire TV Guru er en velkendt Kodi-bygning som har eksisteret siden Kodi Jarvis 'dage. Det er en enkel og letvægtsbygning, som stadig indeholder de fleste af de allerbedste Kodi addons i alle de sædvanlige kategorier. Fire TV Guru build design ligner Kodi Jarvis og er bemærkelsesværdigt let at bruge. Den indeholder en kraftfuld søgemaskine og gør jobbet med at finde de bedste links fra forskellige Kodi addons simple.

I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om Fire TV Guru bygger på Kodi herunder hvad du kan forvente at finde på det, og hvordan du kan downloade og installere det.

Før du downloader Fire TV Guru Build, installer du en VPN

Når du bruger Kodi, hvad enten det er med Fire TV Guru-bygningen eller andre builds eller uofficielle addons, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN. Dette skyldes, at nogle Kodi addons kan give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold.Dette er ulovligt i mange lande, og nogle Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser eller endda udsat for yderligere sanktioner som følge af brugen af dem. Men en VPN kan beskytte Kodi-brugere ved at kryptere deres online-data og skjule deres IP-adresse. Dette hjælper med at dæmpe Kodi-brugerens identitet og begrænse risikoen for juridiske konsekvenser. Der er mange VPN'er på markedet, men ikke alle er ideelle til Kodi-brugere. For at vælge det bedste VPN, der skal bruges sammen med Kodi, bør du overveje følgende kriterier:

 • Hurtige forbindelseshastigheder - Streaming medieindhold kræver hurtige forbindelser, men nogle VPN'er kan sænke dem ned. Kodi-brugere bør altid vælge det hurtigste VPN muligt.
 • Stærk kryptering og privatliv indstillinger - Kodi-brugere har brug for maksimal beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed for at beskytte sig selv, så de bør kun vælge en leverandør med stærk kryptering og pålidelige bestemmelser om beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik - Kodi addons bruger forskellige filtyper, og streaming er meget datakrævende, men nogle VPN'er har begrænsninger på begge. Så Kodi-brugere skal vælge en VPN uden sådanne begrænsninger.
 • Bred server tilgængelighed - Jo flere servere der er tilgængelige, jo hurtigere bliver forbindelseshastighederne, og jo mere internationalt indhold kan du blokere.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Ved hjælp af disse kriterier er det klart, at IPVanish er den bedste VPN til Kodi brugere. Deres kryptering er så god, som det bliver, og de tilbyder pålidelige og troværdige privatlivspolitikker også, idet der ikke gemmes nogen brugerlogger. De har også en række nyttige ekstra sikkerhedsfunktioner til rådighed, såsom en kill switch og DNS lækage beskyttelse. IPVanish har et stort netværk af servere, med mere end 850 servere i 60 lande rundt omkring i verden til rådighed. Og de har ingen begrænsninger på enten filtyper eller båndbredde, hvilket betyder at du kan streame så regelmæssigt som du vil. IPVanish har også nemme at bruge apps til næsten alle enheder, herunder Amazon Firestick, hvilket er en anden stor grund til, at Kodi-brugere altid bør vælge IPVanish.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Fire TV Guru Build on Kodi

Kodi builds kan installeres på samme måde som de fleste uofficielle addons kan være. Brugere skal downloade det uofficielle arkiv efterfulgt af tilføjelsen. De skal derefter følge de klare instruktioner på skærmen for at installere selve bygningen. Hvis det lyder kompliceret, skal du ikke bekymre dig, vi har samlet et simpelt trin for trin for at gå igennem processen:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og kan findes øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg Filhåndtering faneblad nederst på menuen Indstilling, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde.
Image
Image
 1. I popup-feltet, der følger, skal du klikke på tekstlinjen, hvor den står og indtast følgende URL-adresse nøjagtigt: http://firetvguru.net/fire og klik derefter på Okay. Du skal give denne kilde et navn, f.eks Fire TV Guru. Klik derefter på Okay igen.
Image
Image
 1. Tilbage til Kodi hjemmeside og vælg nu Addons fane.
Image
Image
 1. Klik på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg Installer fra zip-fil, og klik derefter på Fire TV Guru og vælg en fil, der hedder repository.firetvguru.zip.
Image
Image
 1. Du modtager en meddelelse øverst til højre på skærmen, når Fire TV Guru-depotet er blevet installeret.
Image
Image
 1. Gå nu tilbage til Addon browser menuen og denne gang vælge Installer fra depot og rul ned til Fire TV Guru Repository.
Image
Image
 1. Åbn Repository og vælg Program Addons efterfulgt af Fire TV-guiden. Vælge Installere og vent på meddelelse øverst til højre på skærmen, at addonet er blevet aktiveret. Nogle pop op-vinduer vises i forbindelse med opbygningen. Du kan ignorere disse, da alle relevante data vil blive bedt om i den komplette installationsproces.
Image
Image
 1. Gå tilbage til Kodi Home Screen igen, og denne gang vælg Program Addons. Vælg Fire TV Wizard addon og vælg bygger og vælg den bedste bygning til din enhed .
Image
Image
 1. Du bliver bedt om at vælge imellem Frisk start derefter Installer eller Standardinstallation. En ny start anbefales normalt, da det vil slette tidligere indstillinger, der kan medføre problemer med installationsprogrammerne til Fire TV Guru. Klik Blive ved vælg derefter en server, og dette vil installere Fire TV Guru bygge på din enhed.
 2. En download har gennemført, skal du Lukke med magt Kodi at anvende de nye indstillinger. For at gøre dette er alt, hvad du skal gøre, at klikke på Okay. Når du genstarter Kodi, skal den nye bygning oplade.

Fire TV Guru Kodi Build - Anmeldelse

Fire TV Guru Kodi build har været populær siden Kodi 16 Jarvis dage. Og som den sidste version af Kodi 17 Krypton er rullet ud, er den stadig en favoritbygning med mange i Kodi-fællesskabet. På trods af at være i gang i et stykke tid, fortsætter Brand TV Guru-bygningen med jævnligt opdatering og vedligeholdelse. Med de omsætningsaddoner, der ses på Kodi i øjeblikket, ændres de tilgængelige addons til Fire TV Guru-bygningen hele tiden også. Men det er her, hvor Fire TV Guru build brugere nyder godt af, at denne build opdateres jævnligt for at holde trit med ændringer i Kodi-fællesskabet.

Denne konstruktion tager heller ikke meget plads på din enhed; mens det har masser af sektioner og addons at vælge imellem er det ikke afvejet med widgets, bakgrunde og andre sådanne ting, der kan overcomplicere bygger. Den indeholder kun den øverste håndfuld addons, der for øjeblikket er tilgængelige for hvert afsnit. Det betyder, at Fire TV Guru er lille nok til at køre godt på alle enheder, selv som en Amazon Firestick, som normalt har begrænset kapacitet. Det hjælper også med at gøre Fire TV Guru nem at navigere.

Design og brugervenlighed

Designet af layoutet er temmelig simpelt og vil kende til alle, der brugte Kodi 16 Jarvis. Hovedmenuen løber over bunden af skærmen og nedbryder de forskellige inkluderede addons i kategorier som Film, Tv-shows, Alt-i-en, Live-strømme, Kids Corner, Sportscenter, og Musik og strømme. Når du ruller til hvert menupunkt, vil du se under en liste over nogle af tilføjelserne i den kategori, som du derefter kan vælge fra. Der er også genveje til andre tilføjelser, der er placeret på hovedkoden Kodi.

Du kan indtaste hver enkelt tilføjelse individuelt, men den bedste måde at kilde indhold på er at klikke på hovedmenuen, som åbner et komplet indholdsafsnit og omfattende søgefunktion. Hvis du f.eks. Klikker på Film, bliver du taget til en side med film miniaturer med de nyeste tilgængelige film vises. Du kan derefter klikke til venstre og søge alt tilgængeligt indhold på opbygningen af forskellige ting som titel, popularitet, genre, udgivelsesår og så videre. Hvis du derefter vælger en film og trykker på afspilning, vil Fire TV Guru-bygningen automatisk søge efter alle tilføjelserne på build for links. Vælg det link, du vil se, og filmen vil afspilles. Søgeindretningen er hurtig og lydhør, og det er en fantastisk måde at søge efter indhold og komme til præcis, hvad du vil have hurtigt.

konklusioner

Det er ikke tilfældigt, at Fire TV Guru bygger har været og forbliver en af de mest populære Kodi builds i lang tid nu. Den er veldesignet, letvægts og tilbyder alt, hvad de fleste Kodi-brugere vil have brug for. Installationsprocessen er ret ligetil, og når bygningen er blevet downloadet, er det bemærkelsesværdigt let at bruge. Layoutet er godt, og det indeholder en førsteklasses søgemaskine, som er perfekt til at komme til det indhold, du har brug for hurtigt.

Vi hører endnu for mange klager fra vores læsere om Fire TV Guru build og baseret på vores seneste kig på det, synes dette sandsynligvis at fortsætte. Ikke desto mindre kan du dele dine tanker med os om, hvordan du fandt download- og installationsguiden, hvordan bygningen fungerede for dig, og hvor du mener, at forbedringer kunne foretages. Vi nyder altid at læse alle dine kommentarer, der kan efterlades i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.