Sådan fremskynder din Amazon Fire TV Stick

Indholdsfortegnelse:

Sådan fremskynder din Amazon Fire TV Stick
Sådan fremskynder din Amazon Fire TV Stick
Anonim

Amazon Fire TV Stick er en billig og meget bærbar metode til at få adgang til et tonevis af videostrømme på dit tv. Alt du skal gøre er at sætte det ind og begynde at se det - det er virkelig så simpelt. Nogle gange vil du gerne presse lidt ekstra strøm ud af denne lille enhed, dog. Der er et par tricks du kan bruge til at fremskynde din Amazon Fire TV Stick. Læs videre for vores favoritter!

Image
Image

Brug en VPN til at stoppe internetforbindelse og forblive sikker

Flere og flere mennesker vender sig til VPN'er for at beskytte deres privatliv på internettet. I en tidsalder, hvor myndighederne overvåger vores aktivitet, prøver hackere at stjæle data, og internetudbyderens gasforbindelser baseret på indhold, kan du ærligt ikke være for forsigtig. Brug af en VPN er en overraskende nem løsning til at besejre alle disse problemer og holde dig sikker online. De arbejder endda med bærbare enheder som Fire TV Sticks!

Evaluering af det bedste VPN til Amazon Fire TV

Det er ikke nemt at vælge det rigtige VPN, endsige det bedste for Amazon Fire TV-enheder. Hastighed og sikkerhed er altid vigtige, men du skal også tage højde for Fire Sticks unikke operativsystem og lavdrevne hardware. Vi har lavet vores anbefalinger baseret på følgende kriterier: App kompatibilitet med Fire Stick, hurtige downloads, null logging politik, ingen båndbredde restriktioner og uovervåget trafik.

Vores valg: IPVanish

Image
Image

To ting er af største vigtighed, når du bruger en VPN på en Fire TV Stick: hastighed og brugervenlighed. IPVanish går i store længder for at give begge. Den brugerdefinerede software er ekstraordinært let at bruge, selv på tv-apparater ved hjælp af en lille lille fjernbetjening. Det er også let og vil ikke få din enhed til at bremse. Endnu bedre, IPVanishs installation håndteres gennem Amazon Appstore, hvilket betyder at du kan få tingene i gang.

IPVanish udnytter et stort netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande, alle understøttet af 256-bit kryptering på data, en robust nul logning politik og både DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch. Uanset hvilken enhed du kører din VPN på, gør IPVanish det nemt at nyde en privat og lynhurtig internetoplevelse.

Nogle yderligere fordele ved at bruge IPVanish inkluderer:

 • Åben adgang til geo-begrænset indhold via Netflix, Hulu, YouTube og BBC iPlayer.
 • Ubegrænset båndbredde, ingen P2P eller torrent begrænsninger, og absolut ingen hastighedskapsler.
 • Fem samtidige forbindelser, så alle dine hjemmeapparater kan gå online på én gang.

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få en fantastisk 60% rabat, når du tilmelder dig et år med IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages penge tilbage garanti, så du kan prøve alt uden risiko og ingen bekymringer.

Sådan fremskynder din Amazon Fire TV Stick

Næsten alle hastighedsproblemer på streaming-enheder kan koges ned i to kategorier: problemer med internetforbindelse og et trist operativsystem. Den tidligere kan variere fra dag til dag og er ofte ude af din kontrol. Sidstnævnte er lettere at lave, men er overraskende sjældent i Fire TV Stick-fællesskabet. Vi dækker begge områder nedenfor og tilbyder masser af tips og tricks for at fremskynde din Amazon Fire TV Stick, uanset hvilken slags problemer du har.

Fremskynde brand-tv ved at fjerne problemapplikationer

Nye Amazon TV-sticks er ret hurtige. Du har sjældent problemer med buffering og vil sandsynligvis ikke støde på video stottere eller interface lag. Så snart du begynder at installere programmer, er du dog på vej til hurtige problemer. De fleste standard Fire TV apps vil ikke forårsage et problem, men hvis du sidelader indhold eller installerer software, der løbende kører i baggrunden, kan du muligvis opleve afmatning.

Den bedste måde at fremskynde din enhed på er at fjerne de pågældende programmer. De fleste apps på Fire TV tilbyder nogle grundlæggende valgmuligheder, men vil ikke lade dig tilpasse deres indstillinger nok til at gøre nogen reelle forbedringer. Hvis du har noget sideloaded som Kodi, VPN-software eller en anden app, der overvåger din forbindelse, er de sandsynligvis skyldige for at bremse tingene ned. Fire OS har en hurtig og nem afinstallationsproces, så du kan slippe af med dem og nyde bedre hastigheder på få sekunder.

Sådan afinstalleres problemapplikationer:

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger". (Du skal muligvis trykke på "op" på fjernbetjeningen for at fremhæve menuen, før du navigerer.)
 3. Rul til højre og vælg "Programmer"

  Image
  Image
 4. I menuen Programmer skal du flytte ned og vælge "Administrer installerede programmer"

  Image
  Image
 5. Rul til du finder den app, du vil afinstallere. Fjernelse af alt, hvad du sideloaded, såsom Kodi eller en VPN, kan forbedre enhedens hastighed.

  Image
  Image
 6. Vælg appen, og en ny skærm åbnes. Rul ned og vælg "Afinstaller"

  Image
  Image
 7. En sekundær skærm åbnes. Vælg "Afinstaller" igen.

  Image
  Image
 8. Efter et øjeblik bliver appen slettet fra din Fire TV-enhed.
 9. Gentag processen for hver app, du vil slippe af med.

Fremskynde din Fire Stick med en opdatering

Amazon løser løbende Fire OS-opdateringer for at gøre tingene hurtigere, glattere og nemmere at bruge. Der er også en række sikkerheds patches, du skal være sikker, mens du streamer. Det er værd at kontrollere indstillingssiden for at sikre, at din enhed er opdateret, da denne enkle handling kunne løse alle dine problemer.

Sådan kontrolleres Fire OS-opdateringer:

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger".
 3. Rul til højre og vælg "Enhed"

  Image
  Image
 4. Vælg "Check for System Update" og bekræft i det næste vindue.

  Image
  Image
 5. Fire TV Stick søger automatisk efter ny software. Hvis den er tilgængelig, bliver du bedt om at downloade og installere med det samme.

Genstart din Fire TV-enhed for at øge hastigheden

Vi lukker sjældent vores brandsticks. Fra dag til dag sover og vågner de simpelthen, når vi ønsker at se noget. Over tid kan dette føre til en lille grænsefladeafmatning eller endda bufferproblemer. En hurtig genstart fjerner den midlertidige cache og giver din TV-stick et boost i hastighed. Du kan altid tage stikket ud, vent et par sekunder, og sæt det i igen, men ved hjælp af softwares genstart er det generelt hurtigere og sikrere.

Sådan genstarter du en Fire TV Stick:

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger".
 3. Rul til højre og vælg "Enhed"

  Image
  Image
 4. Vælg "Genstart" og bekræft i det næste vindue.

  Image
  Image
 5. Fire TV Stick genstarter automatisk.

Få en hastighedsforøgelse ved at slukke for appindstillinger

Hver gang du starter din enhed og tilfældigt i løbet af dagen, vil Fire OS pinge Amazons servere for at kontrollere hver af dine apps til en opdatering. Hvis du har installeret en masse software, kan dette medføre alvorlig afmatning, især efter en genstart. Det er generelt ikke en god idé at slukke for opdateringer, da nyere software er hurtigere end gammel, men det er værd at forsøge at se om det løser dine hastighedsproblemer.

Deaktiver automatiske appopdateringer:

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger".
 3. Rul til højre og vælg "Programmer" efterfulgt af "Appstore".

  Image
  Image
 4. Gå til "Automatiske opdateringer" og skift det til "off".

  Image
  Image

Mens du er i programmenuen, er der en anden lille indstilling, du kan ændre. Dette vil ikke have meget indflydelse på din hastighedserfaring, men det er en god idé at skifte det i privatlivets navn.

 1. Gå tilbage til skærmen "Applications" under indstillinger.
 2. Find varen hedder "Indsamle App Usage Data"
 3. Klik for at slukke for det.

  Image
  Image

Fabriksindstil din Fire TV Stick for mere hastighed

Hvis ingen af de ovennævnte indstillinger afhjælper dine afmatningsproblemer, og hvis du er sikker på, at din internetforbindelse ikke forårsager afmatningen, kan din sidste udvej nulstille enheden til fabriksindstillingen. Dette vil slette alt på din Fire TV Stick, herunder app downloads og enhver software du sideloaded. Dine køb bliver naturligvis gemt, men du skal logge ind og genindlæse alt, når nulstillingen er færdig.

Sådan fabriksindstilles en Fire TV Stick:

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger".
 3. Rul til højre og vælg "Enhed"
 4. Vælg "Genstart" og bekræft i det næste vindue.
 5. Fire TV Stick genstarter automatisk.

Forståelse af hardwarebegrænsninger

Når det kommer til det, er Amazon Fire TV Stick ikke en højdrevet enhed. Du vil ikke være i stand til at presse den slags ydeevne ud af det, som du måske kommer fra en smartphone, tablet eller set top Fire TV-boks. Hvis du sammenligner dit tv-stik med en anden enhed, kan dit afmatningsproblem virke værre, end det rent faktisk er. At være opmærksom på denne kendsgerning kan spare dig lidt stress, så overvej din situation omhyggeligt!

Internet Slowdown og dit Amazon Fire TV

Ikke alle hastighedsproblemer er direkte relateret til hardware. Hvis en video stiver ofte eller sidder fast i bufferingstrinnet, er den mest sandsynlige synder din forbindelse til internettet. Nogle netværksproblemer er relateret til ISP-overbelastning eller endda ekstern serverbelastning, som du ikke kan gøre noget ved. Der er et par problemer, du kan tjekke med dit lokale netværk for at sikre, at det ikke er årsagen. Kør igennem listen nedenfor, og din Amazon Fire TV Stick vil være hurtigere og hurtigere.

 • Skift VPN-servere - Hvis du bruger en VPN på din Fire Stick (og du bør virkelig være!), Kan du have et problem med en træg server. Åbn appen på din enhed, og vælg en anden placering for at se, om det går hurtigt op.
 • Tjek din Wi-Fi - Trådløst internet er ikke den bedste måde at forbinde streaming-enheder til, men for tv-sticks er det den bedste løsning, vi har. Sørg for, at din enhed er så tæt på routeren som muligt, helst i samme rum, hvis det er muligt.
 • Sluk din VPN - VPN'er er langsommere end de fleste usikrede internetforbindelser. Hvis ændring af servere ikke giver nogen hastighed, skal du prøve at deaktivere din VPN.
 • Router og modem genstart - En hurtig løsning til lokalnetværksafmatning er at udføre en hurtig nulstilling. Sluk modemet og routeren, vent ti sekunder, og sæt dem i igen i samme rækkefølge. Dette kan fjerne problemer med kanalinterferens og sætte dit lokale netværk tilbage på højre spor.

Flere hurtige tricks til Amazon Fire TV

Amazon Fire TV-enheder fungerer godt ud af boksen. De kræver stort set ingen opsætning og streamer videoer fra en række forskellige kilder med lethed. Slowdown sker fra tid til anden, selvfølgelig, så hvis du har nogle få unikke tricks, du bruger til at fremskynde din Fire Stick, så lad os vide i kommentarerne!

Populært emne.