Sådan installeres Terrarium TV på Firestick og Fire TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Terrarium TV på Firestick og Fire TV
Sådan installeres Terrarium TV på Firestick og Fire TV
Anonim

Terrarium TV er et streamingprogram til Android-enheder, og mange eksperter anser det for at være et af de allerbedste. Før Terrarium TV blev Android-streaming apps plaget af problemer. Broken links var almindeligt og buffrede ofte ødelagte brugere se fornøjelse. Terrarium TV har ændret alt det. Ud over en pålidelig og højkvalitets streamingtjeneste har Terrarium TV medtaget en lang række nye funktioner, som har hævet linjen til Android streaming apps.

Image
Image

Det overgår sine rivaler på mange måder og bliver hurtigt et must-downloadet til Android-brugere. Men mange mennesker glemmer, at der er mange forskellige enheder, der er bygget på Android-operativsystemet. En af dem, der ofte overses, er Amazon Fire TV Stick. Mere almindeligt kendt som Firestick, kan denne bærbare medieafspiller bruges til at spille mange forskellige online streaming-tjenester og er ideel til Terrarium TV. I denne vejledning forklarer vi præcis, hvordan du kan downloade og installere Terrarium TV på en Firestick samt fortælle alt hvad du behøver at vide om denne fantastiske nye streaming service.

Før du downloader Terrarium TV på et Firestick

Terrarium TV er en streaming app, som giver brugerne adgang til en bred vifte af indhold. Det er altid tilrådeligt for brugere af nogen apps af denne art at bruge en VPN. Det skyldes, at sådanne apps undertiden kan give brugere adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. I nogle lande er dette imod loven, og det er ikke ukendt, at brugerne af sådanne apps står over for retlige handlinger som følge af det. En VPN tilbyder dem et beskyttelsesniveau. Ved at kryptere alle dine personlige data og gemme din IP-adresse hjælper en VPN din onlineaktivitet til at forblive privat og forhindrer indehavere af ophavsret og din internetudbyder fra at overvåge din aktivitet online. En VPN er hurtigt blevet et vigtigt redskab til online streamers. Det eneste rigtige spørgsmål er, hvilken VPN derude er den bedste til jobbet.

Den bedste VPN til Terrarium TV - IPVanish

Image
Image

Efter vores mening er det bedste VPN til Terrarium TV-brugere lige nu IPVanish. Det er en premium VPN-tjeneste til rådighed til en meget rimelig pris, men som tilbyder alt hvad du behøver for at streame medieindhold sikkert og pålideligt. IPVanish tilbyder hurtige og pålidelige forbindelseshastigheder på tværs af hele deres netværk, hvilket er ideelt til streaming af indhold online. De tilbyder også nogle af VPN-leverandørens stærke kryptering og privatlivspolitik. De har et servernetværk, der består af mere end 850 servere, der er tilgængelige i 60 lande, hvilket hjælper forbindelseshastigheder og giver brugerne mulighed for at fjerne blokering af det fleste onlineindhold. Og uden restriktioner for dataanvendelse eller de typer filer, der kan bruges, og en dedikeret app til Amazon Firestick-brugere, er IPVanish absolut det bedste valg for Terrarium TV-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan downloader og installerer Terrarium TV på Firestick

Terrarium TV er en uofficiel app, som ikke kan downloades fra Amazon App Store. Men rolig. Mens det betyder, at processen med at downloade og installere appen er lidt mere kompleks end en regelmæssig, er det stadig ret simpelt. Vi har sammensat denne enkle trinvise vejledning til at hjælpe dig. Og gør det endnu nemmere, vi har brudt det ned i tre sektioner:

Afsnit 1 - Aktiver apps fra ukendte kilder

For at downloade Terrarium TV-appen skal du have tilladelse til at installere apps fra ukendte kilder på din Firestick. Du kan gøre det muligt ved at følge denne korte vejledning:

 1. Klik på Indstillinger
 2. Rul langs menuen og klik på Apparat
 3. Klik på Udvikler muligheder
 4. Klik på Apps fra ukendte kilder og sørg for, at denne indstilling er indstillet til
 5. Klik på på pop op-skærmen, der følger Tænde for

Afsnit To - Installer Downloader-appen

For at installere en uofficiel app skal du først installere en anden app, som kan downloade indhold fra internettet. Det bedste af disse kaldes Downloader og sådan kan du installere det:

 1. Klik på Søg ikon som ligner et forstørrelsesglas og kan ses øverst til venstre på skærmen.
 2. Indtaste Downloader og klik derefter på den mulighed der vises nedenfor.
 3. Klik på den lyse appelsin Downloader ikon og derefter klikke på
 4. Denne proces vil tage et øjeblik, men når det er færdigt, vil Downloader-appen være tilgængelig på din Firestick.

Sektion tre - Download og installer Terrarium TV app

Du kan nu bruge Downloader-appen til at hente og installere Terrarium TV-appen. For at gøre det skal du blot følge disse enkle trin:

 1. Åben Downloader og klik på Browser
 2. EN Javascript deaktiveret pop op-besked vises. Du kan klikke Okay at slippe af med det.
 3. Klik på adresselinjen og indtast følgende URL-adresse nøjagtigt: https://bit.ly/2AMk7g4. Klik derefter på
 4. Rul ned på siden og klik på den nyeste.apk-fil, der er tilgængelig. Terrarium TV skal nu begynde at downloade på din Firestick.
 5. Klik Installere på den næste side, der åbnes, og klik derefter på åben når du bliver bedt om at appen er blevet installeret.
 6. Terrarium TV-appen er nu installeret, åben og klar til brug. Du skal bruge Acceptere deres vilkår og betingelser, før du kan begynde at streame indhold på appen.

  Image
  Image

Terrarium TV-funktioner

Så hvad er det, der gør Terrarium TV til en bedre Android app end sine rivaler? Nå, det mest oplagte, du vil bemærke, er hastigheden. Terrarium TV drives af ekstremt hurtige servere, og det meste af indholdet er hentet fra Google Drev. Som følge heraf er buffering næsten ikke eksisterende på appen, og indholdet er helt af høj standard, og mange streams tilbyder HD-kvalitet.

For mange brugere, der alene ville være nok til at overtale dem til at bruge Terrarium TV. Men der er mere. Det er den eneste app, jeg er opmærksom på, som giver dig mulighed for at downloade videoer fra appen til at se mens offline. For Firestick brugere, der kan lide at tage deres bærbare enhed på vej med dem, er dette en god mulighed. Og mens det meste af indholdet og selve appen er på engelsk, er der undertekster til rådighed for meget af indholdet på flere sprog. En anden stor lille funktion er en mulighed for at mærke dine yndlings tv-shows og film. De vises så i din favorit sektion, hvilket sparer dig for at søge efter dem hver gang du åbner appen.
For mange brugere, der alene ville være nok til at overtale dem til at bruge Terrarium TV. Men der er mere. Det er den eneste app, jeg er opmærksom på, som giver dig mulighed for at downloade videoer fra appen til at se mens offline. For Firestick brugere, der kan lide at tage deres bærbare enhed på vej med dem, er dette en god mulighed. Og mens det meste af indholdet og selve appen er på engelsk, er der undertekster til rådighed for meget af indholdet på flere sprog. En anden stor lille funktion er en mulighed for at mærke dine yndlings tv-shows og film. De vises så i din favorit sektion, hvilket sparer dig for at søge efter dem hver gang du åbner appen.

Hvad er der på Terrarium TV?

Terrarium TV har et stort udvalg af indhold at vælge imellem. Selvfølgelig tilbyder de alle de nyeste film- og tv-serier så tidligt som muligt. Men det er den store skala af deres database, der imponerer. Brugere kan få adgang til næsten ethvert tv, du kan tænke på at komme tilbage til din barndom og videre. De har et ekstraordinært udvalg af ældre shows og film til rådighed. Vi havde faktisk næsten lige så meget at gennemse deres indhold og huske lange glemte favoritter, da vi streamede indhold.

Ud over utallige regelmæssige strømme tilbyder Terrarium TV også mere end 40 4K-film og mange flere FULL HD (1080p) og HD (720p) dem også. Brugere kan søge efter genre såvel som gemme deres favoritter. Og der er en anden pæne lille funktion, der giver brugerne mulighed for at spille indhold med et enkelt klik. Kort sagt er der meget lidt, som du vil se, der ikke findes på Terrarium TV.

Er Terrarium TV lovligt?

Terrarium TV hævder på sin hjemmeside, at det ikke er ulovligt. De hævder, at "Terrarium TV bruger streaming teknologi i stedet for torrenting (P2P). Medmindre du deler eller uploader videoer, bliver du ok. "Med andre ord mener udviklerne, at Terrarium TV er lovligt at bruge. Lovligheden af streaming indhold online er noget af et gråt område og vil afhænge af, hvor i verden du er. Faktisk står Terrarium TV-hjemmesiden på andre steder, at folk "bruger Terrarium TV på egen risiko". Og selvfølgelig giver det også brugere mulighed for at downloade indhold på deres enhed. Dette er næsten bestemt ikke lovligt.

Det er derfor fornuftigt for alle brugere af Terrarium TV at træffe foranstaltninger for at undgå at bryde loven i deres land og for at beskytte sig mod mulige juridiske konsekvenser, hvis de gør det. Det er her, hvor en VPN kommer ind. En VPN krypterer alle dine data og skjuler din IP-adresse for at mindske risikoen for at bruge Terrarium TV. Vores anbefalede VPN til Terrarium TV er IPVanish. Du kan læse mere om, hvorfor vi har valgt deres service længere op i denne artikel.

Terrarium TV Konklusioner

Kort sagt. Terrarium TV er en fantastisk Android-app og en spil-veksler til streaming på Android-enheder. Det er godt designet med nogle fantastiske funktioner, har en enorm database over indhold og tilbyder højkvalitets strømme. Der er ikke noget at fejl med denne app, og hvis du vil have en gratis on-demand app til din Firestick, skal Terrarium TV være højt på din liste. Den eneste ulempe ved Terrarium TV er de potentielle juridiske risici for at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Men du kan stadig bruge en VPN til at afbøde disse.

Hvordan har du fundet Terrarium TV til at bruge? Hjalp vores download- og installationsvejledning dig? Hvad var de bedste funktioner i Terrarium TV til dig? Har du fundet noget, du ikke kunne lide? Vi er altid interesserede i at høre om dine oplevelser, så vær så venlig at lade os have dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.