Sådan streamer du film til din Amazon Fire TV Stick med Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan streamer du film til din Amazon Fire TV Stick med Kodi
Sådan streamer du film til din Amazon Fire TV Stick med Kodi
Anonim

Open Source Media Center Software Kodi har tusindvis af fantastiske funktioner. Alle ved, at du kan installere det på mange forskellige enheder, få adgang til film fra tredjepart, tv-show og live sportsstrømme, og endda bruge det til at organisere din egen musiksamling. En funktion, der ikke får nok opmærksomhed, er evnen til at streame film fra en Kodi-app til en anden. Det tager bare et par minutter at sætte op, så du kan se videoer på din Amazon Fire TV Stick ved at afspille dem på din pc. Se vores guide nedenfor for at komme i gang!

Image
Image

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi og alle dens officielle add-ons er helt gratis og lovlige at bruge. På grund af Kodis open source-karakter kan tredjeparter imidlertid oprette udvidelser, der giver adgang til piratkopierede videoer, alt uden din viden. Dette har presset Kodi ind i et lovligt gråt område, der har virksomheder og lovgivere, så meget, at de har presset internetudbydere til at sprede Kodi-brugerens downloadhastigheder eller endda sende advarsler om ophavsretskrænkelse.

Du kan holde din video se vaner hyggelige og private ved at bruge en VPN. VPN'er krypterer data, der forlader din enhed, skaber en skjult tunnel mellem dig og internettet. Intet, du downloader eller streamer, kan overvåges af tredjeparter og holder internetudbydere og offentlige myndigheder fra at spore dig online.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Når det kommer til hurtige Kodi-strømme, letvægts software og fantastisk privatliv, er det svært at slå IPVanish. Tjenesten har en utrolig balance mellem hastighed og anonymitet, hvilket gør det til det perfekte VPN til både Kodi-brugere og Fire TV-ejere. Nummer-en-funktionen er, at du kan installere softwaren direkte fra Amazons Appstore. Ingen sideloading eller skøre konfigurationer - bare åben din Fire Stick, download og kør. Dette er en massivt praktisk tilsætning, der gør IPVanish det bedste valg ved en longshot.

Den gode nyhed slutter ikke der! IPVanish understøtter sin fantastiske Kodi-og Fire TV-support med et netværk på over 850 servere i mere end 60 forskellige lande, der hver især tilpasses til optimal video streaming. Dette giver dig masser af download muligheder og virtuelle steder at vælge imellem. Du får også stærk 256-bit AES-kryptering på alle data, DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch og en nullogningspolitik, der dækker al trafik. Med IPVanish får du de hurtigste forbindelser og helt anonyme videostrømme hver gang du tilslutter.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Stream film til at slukke tv med Kodi

Kodi kan trække nogle fantastiske tricks. Softwaren handler kun om uendelig udvidelse, hvilket giver tredjeparter adgang til de mest uklare områder af indholdet. At få det indhold til Kodi er nemt, og fordi Kodi arbejder på så mange enheder, er det lige så nemt at se på din pc, smartphone eller tv. Den bedste platform til Kodi er altid din stationære computer, da den har den nemmeste grænseflade og den mest effektive proces. Takket være Kodis smarte design kan du hurtigt streame indhold fra en enhed til den næste, så din pc gør alt det tunge løft, mens du springer tilbage og nyder. Vores vejledning nedenfor dækker Kodis indbyggede streaming løsning, så du nemt kan streame videoer fra din computer til din Fire TV Stick.

Installation af Kodi

Det første du skal gøre i dit store streaming eventyr er at sikre, at den nyeste version af Kodi er installeret på alle relevante enheder. Det betyder, at pc'en vil streame fra behov Kodi, ligesom din Fire TV Stick. Det er vigtigt, at du er på den nyeste version af softwaren, og at begge enheder bruger samme udgave, ellers kan du komme i problemer.

Sådan installeres Kodi på en pc:

 1. Åbn et browservindue og besøg den officielle Kodi downloads side.
 2. Rul ned og klik på dit operativsystemlogo.
 3. I vinduet, der åbnes, skal du vælge et installationsprogram til udgivelsesbygningen, ikke det natlige.
 4. Når filen er hentet, skal du gå til dit operativsystem og installere det manuelt.

Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick:

 1. Sørg for, at din Fire Stick er forbundet til dit tv og har Wi-Fi-adgang.
 2. Besøg vores vejledning om, hvordan du installerer Kodi på Amazon Fire TV. Der er flere metoder til rådighed, så vælg den, du føler dig mest trygge med.
 3. Vælg en metode, og følg trinene for at fuldføre installationen.

Tilføjelse af indhold

Når du har fået Kodi på dine enheder, er det tid til at tilføje noget indhold. Kodi er først et mediecenter-app, hvilket betyder, at hovedformålet er at organisere og styre film- og musikfiler. Det betyder, at du kan tilføje indhold på din pc og streame det direkte til din Fire TV Stick om sekunder. Det er en nem og ubesværet måde at se film overalt i dit hus, og du behøver ikke engang at være et teknologisk geni at sætte det op.

Sådan tilføjer du dine egne film til Kodi:

 1. Gå til Kodis hovedmenu og klik på "Videoer" sektionen.
 2. Vælg "Filer". En liste over dine tilføjede videokataloger vises. For at tilføje flere skal du bare klikke på "Tilføj videoer …"
 3. En video kilde vindue vil dukke op. Vælg "Gennemse" og vælg den mappe, du vil tilføje.
 4. Vælg et unikt navn til mappen og klik på "OK"
 5. Vinduet "Set Content" åbnes. Klik på "Denne mappe indeholder" og fortæl Kodi, hvilken type filer der er i mappen (film, tv-shows, musikvideoer).
 6. Indholdsspecifikke indstillinger vises i vinduet. Indstil dem efter eget valg, eller lad dem være i deres standardtilstand.
 7. Klik på "Ok". Kodi vil bede om at opdatere mappen og udføre en scanning på videoindholdet.
 8. Gå tilbage til Kodis hovedmenu og klik på "Videoer"
 9. Den eller de mapper, du tilføjede, vises under Mediekilder.

Opsætning af UPnP

En af de mindre kendte funktioner om Kodi er, at du kan indstille softwaren til at streame videoer fra en enhed til en anden. Det tager kun et sekund, og du behøver ikke engang at installere nogen add-ons, bare klik et par knapper, og du er klar. Dette er perfekt, hvis du har et stort mediebibliotek på din computer, men vil se shows på din tablet, laptop eller endda smartphone.

Bemærk: Følgende trin er for Kodi v17 "Krypton". For ældre versioner kan mulighederne være placeret i forskellige menuer. For de bedste resultater skal du straks opdatere Kodi til Krypton. Hvis du ikke kan, se vejledningen på den officielle Kodi wiki for at få instruktioner om brug af UPnP på ældre udgivelser.

Sådan bruger du UPnP (Universal Plug and Play) streaming på Kodi:

 1. Installer Kodi på samme enhed, hvor du gemmer dine videoer, normalt din pc eller laptop. Vi kalder denne enhed serveren.
 2. Gå til Kodis hovedmenu på din server og klik på tandhjulsikonet øverst.
 3. Vælg ikonet "Serviceindstillinger".
 4. Gå til fanen UPnP / DLNA.
 5. Tænd for "Del mine biblioteker" på toppen.
 6. På din anden enhed, Fire-tv'et, åbner du Kodi og går til Videoer> Filer> Tilføj videoer …

  Image
  Image
 7. Vælg "Gennemse" i vinduet, der dukker op.
 8. Rul ned til "UPnP-enheder"

  Image
  Image
 9. Du kan se din pc-server, der er opført der. Åbn den og klik på "OK"
 10. Navngiv din videokilde noget unikt og klik på "OK"
 11. For at streame skal du blot køre Kodi på din pc-server og derefter forbinde via din Fire TV-enhed ved at gå til fanen "Videoer" og vælge kilden.

  Image
  Image
 12. Afspil videoen på din pc, og den vises på dit tv via Fire TV Stick!

Begrænsningen af Kodi's UPnP-tjeneste er, at du kun kan dele gemt indhold på din server, ikke live streams. Dette er virkelig ikke noget problem, som om du har adgang til Kodi og internettet på begge enheder, er det meget hurtigere at bare streame filmen du vil have fra kilden i stedet for at sende den via dit netværk to gange.

Kan ikke streame? Tjek din firewall!

Langt det mest almindelige problem, folk har med Kodi UPnP-strømme, er at komme rundt i firewallblokke. De fleste operativsystemer leveres med en forudinstalleret firewall, som normalt ikke lader Kodi gennem som standard. Hvis du ikke kan se din UPnP-server fra Fire Stick, skal du muligvis oprette en firewall-undtagelse for at lade Kodi gennem. Følg trinene herunder for dit operativsystem til at gøre netop det!

Windows 10:

 1. Tryk på Windows-tasten for at åbne startmenuen.
 2. Skriv "Windows Firewall" og vælg ikonet. Du kan også navigere til firewall ved at gå til kontrolpanelet.
 3. I venstre rude vælges "Tillad en app eller funktion via Windows Firewall"
 4. Klik på knappen "Skift indstillinger" til højre. Det skal have et blåt og gult skjold ved siden af det.
 5. Rul ned i listen og find Kodi.
 6. Tjek både "Private" og "Public" bokse ud for Kodi.
 7. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

Mac OS X v10.5.1 og derover:

 1. På din Mac-enhed skal du åbne Systemindstillinger og klikke på ikonet Sikkerhed eller Sikkerhed og fortrolighed.
 2. Vælg fanen Firewall.
 3. Klik på låsikonet i præferencesruden.
 4. Indtast dit adminnavn og din adgangskode.
 5. Klik på knappen Firewall Options
 6. Klik på knappen Tilføj program (+).
 7. Rul gennem listen og find Kodi.
 8. Klik på Tilføj, efterfulgt af OK.

Ubuntu og Linux:

 1. Firewall / iptable er deaktiveret som standard og vil ikke forstyrre Kodi. Hvis det ikke er tilfældet, kan du tilføje en undtagelse ved at skrive en enkelt kommando.
 2. Åbn et terminalvindue og skriv følgende:

$ sudo ufw tillade kodi

Bemærk: Følg vores detaljerede firewall-undtagelsesvejledning for Windows Vista og Windows 7.

Fejlfinding Andre Kodi UPnP Stream-problemer

De fleste mennesker, der forsøger at streame film fra pc til Fire-tv-enheder med Kodi, vil have ting oprettet og klar til at gå om et par minutter. Både hardware og software involveret tager sig af den tunge løft, du behøver sjældent at gøre noget for at sikre, at det fungerer korrekt. Problemer kan naturligvis opstå, så hvis du løber ind i problemer, skal du tjekke nedenstående tips for at få tingene til at gå glat igen.

 • Tilslut din pc via trådløs - UPnP virker kun, hvis både serveren (din pc) og Fire TV er på samme trådløse netværk. Det betyder, at din pc ikke kan tilsluttes direkte til din router, den skal bruge et trådløst signal.
 • Andre enheder som servere - Mens det er muligt at streame film fra smartphones eller tablets til din Fire Stick, producerer dette ikke altid en jævn video. Hvis du har problemer med at få strømmen til at forblive stabil ved hjælp af denne metode, tag en bærbar computer og prøv den derfra.
 • Kodi version forskelle - Ældre versioner af Kodi kan bruges som streamingkilde, og de kan endda arbejde med nyere versioner af Kodi. Du er kun garanteret et godt feed, hvis du bruger den nyeste udgivelse på begge enheder. Opgrader Kodi før du starter streaming processen, vil du takke os senere!

Reader-tricks til streaming af film til at slukke tv via Kodi

Det bedste ved Kodi er, hvor mange muligheder er til din rådighed. Hvis du kan forestille dig det, har nogen sikkert lavet en tilføjelse, så du kan gøre det! Vi dækkede den bedste måde at streame film til Fire TV Sticks gennem Kodi ovenfor, men hvilke metoder bruger du til at se videoer på dit hjemmenetværk? Del dine kommentarer og indsigter nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.