Sådan installeres SPMC på Amazon Fire TV Stick

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres SPMC på Amazon Fire TV Stick
Sådan installeres SPMC på Amazon Fire TV Stick
Anonim

Semper Media Center (SPMC) er en Android-orienteret gaffel af open source media center software Kodi. Den er oprettet og vedligeholdt af en af Kodis tidligere udviklere, hvis job var at arbejde på Android-porte i appen. SPMC bruger det samme grundlæggende udseende, føler og motor som Kodi, men du vil bemærke flere ændringer i grænsefladen, der gør det nemmere at navigere via berøringsskærmen og fjernbetjeningen. Dette gør det perfekt til at køre på Android-baserede enheder med lav effekt, som f.eks. Amazon Fire Sticks eller Fire TV.

Image
Image

Sikre dine Fire TV-streams med en VPN

Uanset hvad du ser på eller hvilket software du bruger, er der altid en god chance for, at nogen optager dine data eller endda sporer din placering. Ikke-krypteret information bliver sendt over internettet hver gang vi tilslutter. Den indeholder alt fra de websites, vi besøger til de e-mails, vi ser, og der er ikke noget, der stopper nogen fra at kigge på vores onlineaktivitet.

Heldigvis gør VPN'er det nemt at forblive sikkert og skjult online, uanset hvad faren indebærer. VPN'er opretter en privat krypteringstunnel mellem din enhed og internettet. Med krypterede data kan ingen fortælle, hvilke videoer du streamer eller hvilke websites du besøger, og det er næsten umuligt for tredjeparter at spore din placering også. VPN'er gendanner privatlivets fred til internettet og er de perfekte ledsagere til streaming af ubegrænsede videoer fra dine Fire TV-enheder.

IPVanish - Den bedste VPN til Amazon Fire TV

Image
Image

IPVanish har hvad der kræves for at være den øverste VPN til Amazon Fire Stick og Fire TV. Virksomhedens brugerdefinerede software er let og nem at installere, alt du skal gøre er at hoppe på appstore og downloade, uden sideloading kræves. Når den er færdig, kan du nyde lynhurtige forbindelser til over 950 servere på 60 forskellige steder rundt om i verden. Hver sikret med 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsafbryder. IPVanish garanterer også dit privatliv med en streng nullogningspolitik for al trafik, hvilket sikrer, at du ikke kan spore, spores, sælges eller overvåges!

Prøve IPVanish med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og scor 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge 7 dages penge tilbage garanti at prøve før du køber.

SPMC, Fire TV og Sideladning

Image
Image

Hvis du er bekendt med Kodi, har du allerede en start på, hvad SPMC kan gøre. Åben kilde gaffel af den allerede open source software leveres med masser af funktioner, der har til formål at gøre det nemt at opdage og streame film, tv-shows, live sport og sende tv-kanaler med lethed. Før du kommer i gang, er der dog et par ting, du bør vide om SPMC, og hvordan du sidelaster det til din Fire Stick.

Er SPMC bedre end Kodi for Fire TV?

Mens Kodi kører helt fint på de fleste enheder, blev SPMC lavet specielt til at køre på Android-systemer, herunder Fire TV. Du finder en række interface tweaks og hastighedsforbedringer i hele softwaren, bare nok til at eke ud ekstra ydeevne på en mindre enhed. Næsten alle Kodi's grundlæggende funktionalitet er der, kun nu behøver du ikke at snuble med en noget klumpet grænseflade.

Ulempen ved SPMC er, at det kan kæmpe med nogle af de tungere opgaver, som Kodi udmærker sig ved, såsom at analysere store lagre eller blande gennem enorme lister over videoer. Det er en værdig afvejning for den hastighedsforøgelse, du får andre steder. Kort sagt, hvis du kan bruge Kodi, kan du bruge SPMC, og hvis du bruger et Fire TV, skal du helt sikkert tjekke SPMC.

Sideladning - Er det sikkert?

Fordi SPMC ikke er tilgængelig til at downloade på Amazons indbyggede appstore, er den eneste måde at tilføje den til dit Fire TV på via en proces, der kaldes sideloading. Ved hjælp af en af nedenstående metoder kan du tage en Android-kompatibel APK (filformatet, der bruges af Android og Fire TV apps) og installere det direkte til din Fire-enhed, helt uden for appstore.

Lyder farligt, ikke? Bare rolig, sideloading er helt sikkert. Det kræver ikke nogen hacking eller farlig software modifikation, bare en gratis app eller to og et par minutter af din tid. Og hvis du ikke kan lide en app, du har installeret, kan du endda slippe af med det direkte fra Fire TV, ingen skade er gjort.

Vigtige skridt til at installere SPMC på Amazon Fire Stick eller Fire TV

Selvom sideloading er ret simpelt, er der et par trin, du skal færdiggøre, før du starter processen.
Selvom sideloading er ret simpelt, er der et par trin, du skal færdiggøre, før du starter processen.

Forbereder dit brand-tv til sidelad

Fire TV-operativsystemet leveres med en indbygget indstilling, der deaktiverer eksterne installationer. Hvis du aktiverer det, er sideloading imidlertid en brise. Følg de hurtige trin nedenfor for at forberede dit Fire TV.

 1. Gå til din Fire TV Sticks indstillingsside placeret øverst på hjemmemenuen.
 2. Rul til højre og vælg Apparat
 3. Flyt ned til Udvikler muligheder
 4. Sæt Apps fra ukendte kilder til ON.
 5. Accepter advarselsmeddelelsen om installation af eksterne apps.

Downloading SPMC

Sideladning betyder normalt at finde en apps apk-fil og overføre den til dit Fire TV manuelt. Det betyder, at du skal have enten selve apk eller en direkte webadresse for at starte processen. Følg trinene nedenfor, før du tjekker installationsmetoderne, så du bliver forberedt.

 1. På din pc webbrowser, besøg den officielle SPMC download side.
 2. Se efter linket, der siger ARM32 APK. Det skal være tæt på toppen.
 3. Højreklik og kopier enten webadressen eller download apk filen. Du skal se et langt og kompliceret link som dette: https://github.com/koying/SPMC/releases/download/16.7.3-spmc/SPMC-16.7.3-spmc-9cc7fff-armeabi-v7a.apk
 4. Med URL'en eller apk'en i hånden og dit Fire TV tændt, skal du følge en af nedenstående metoder for at starte sideloading.

Metoder til at installere SPMC på Fire TV

Har din Fire TV varmes op og klar til at gå? Godt, lad os sideload SPMC mediecenter! Der er over et dusin forskellige måder at manuelt tilføje indhold til din Fire-enhed. Vi har valgt tre af de enkleste og nemmeste nedenfor. Vælg en metode, prøv det, og hvis du ikke kan lide det, skal du bare springe til en anden.
Har din Fire TV varmes op og klar til at gå? Godt, lad os sideload SPMC mediecenter! Der er over et dusin forskellige måder at manuelt tilføje indhold til din Fire-enhed. Vi har valgt tre af de enkleste og nemmeste nedenfor. Vælg en metode, prøv det, og hvis du ikke kan lide det, skal du bare springe til en anden.

Metode 1 - Downloader App

Hvis du ikke har noget imod at skrive lidt med din Fire TV-fjernbetjening, er Downloader langt den mest bekvemme måde at sideload software på dit Fire TV. App'en er helt gratis at bruge og kan installeres direkte fra Amazon Appstore. Det giver en enkel grænseflade, der gør to ting: Downloader apks til dig, og starter installationsprocessen. Det er det. Ingen travlhed, ingen mærkelig grænseflade rod, bare en stor URL-boks, der er klar til at rulle.

Følg trinene herunder for at installere Downloader og brug det til at sidelægge SPMC på din enhed.

 1. Følg forberedelsestrin i afsnittet ovenfor. Kopier den direkte webadresse til SPMC apk og holde det et sted let at få adgang til.
 2. Åbn Amazon appstore på dit brand tv
 3. Søg efter Downloader og installer programmet.
 4. Kør Downloader og skriv apk's URL i kassen.
 5. Downloader vil tage fat på filen, og gem derefter linket i dets dedikerede filer sektion.
 6. Installer SPMC gennem Downloaders grænseflade.
 7. Når installationen er færdig, kan du til enhver tid få adgang til appen fra din hovedbrand-tv-menu.

Metode 2 - adbLink

Hvis du har en pc eller laptop handy og ikke har noget imod et lille ekstra installationsarbejde, kan adbLink-metoden til sideloading apps være en livredder. Den gratis software forbinder til dit Fire TV via Wi-Fi og kan bruges til at administrere programmer, tilføje nyt indhold eller endda fjerne apps, du ikke længere har brug for. Du har et komplet pc-tastatur og mus til at arbejde med, hvilket gør det meget nemt at bruge, og det virker fra både Windows, Mac og Linux-systemer.

Følg vejledningen herunder for at bruge adbLink til at sidelæse SPMC på dit Fire TV.

 1. Følg forberedelsestrin i afsnittet ovenfor, og download derefter SPMC apk til dit skrivebord.
 2. På dit brand-tv skal du gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned enhedens IP-adresse.
 3. På din pc besøg webstedet for adbLink, download programmet og installer det.
 4. I adbLink klik på " ny"Ud for enhedens boks og tilføj din Fire TV Stick.
 5. Skriv i det næste vindue en unik beskrivelse og din Fire TV Stick's IP-adresse.
 6. På adbLinks hovedskærm skal du klikke på " Installer APK"-Knappen og derefter navigere til SPMC apk-filen.
 7. adbLink installerer automatisk appen til din Fire TV-enhed. Det kan tage et par minutter afhængigt af din Wi-Fi-hastighed.
 8. Når processen er færdig, kan du få adgang til SPMC fra din Fire TVs hovedmenu.

Metode 3 - apps2fire

Hvis du har en ekstra Android-enhed rundt, f.eks. En tablet eller en smartphone, vil apps2fire-metoden være din hurtigste mulighed for at installere SPMC. Denne handy app lader dig "push" indhold installeret på en separat enhed til dit Fire TV. Alt du skal gøre er at installere en app på din smartphone, kør apps2fire og send den derefter. Det er overraskende simpelt, og da telefoner og tabletter normalt er lettere at arbejde med end Fire TV-enheder, kan du spare et ton opsætningstid.

Brug trinene herunder til at installere apps2fire og SPMC.

 1. Følg Fire TV forberedelse trin i afsnittet ovenfor. Du behøver ikke at downloade SPMC apk eller kopiere URL'en.
 2. På en separat Android-enhed, installere apps2fire fra Google Play. Sørg for, at det er den officielle udviklet af Koni.
 3. På samme enhed, søge efter SPMC på Google Play Butik.
 4. Kør apps2fire og lad det lave en liste over dine lokale installationer.
 5. Når scanningen er færdig, skub menuen tilbage og tryk på Opsætning.
 6. På dit Fire TV, gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned IP-adressen til højre.
 7. Tilbage i apps2fire, Indtast din Fire TVs IP-adresse. Du skal muligvis også trykke på "Search Fire TVs" lige under det.
 8. Gå til Fanen Lokale apps og rul ned til SPMC.
 9. Tryk på appens ikon og derefter vælg "Installer" når vinduet åbnes.
 10. Efter et øjeblik uploader appen til dit Fire TV og installeres. Det kan tage et par minutter afhængigt af din internetforbindelse.
 11. Kør SPMC fra dit Fire TVs hovedgrænseflade og start streaming!

Hvad skal man se på SPMC og Fire TV

Image
Image

Med SPMC installeret, er dørene til underholdning bredt åbne. App'en selv kommer ikke med noget indhold, så før du kan udnytte det, skal du installere nogle streaming-udvidelser. Musik og videoer er begge fair spil, og SPMC gør det nemt at tilføje et stort udvalg af indhold med blot et par klik.

Installer officielle (juridiske) tilføjelser til SPMC

Som den vigtigste Kodi software kommer SPMC forudinstalleret med et officielt arkiv af gratis og juridiske tilføjelser. Der er snesevis af fantastiske video streaming-tjenester her, alt fra videnskab og naturvideoer til uafhængige film, klassiske tv-shows og gamle tegnefilm. Dette er et godt sted at starte din SPMC-rejse, bare følg trinene herunder og se hvad du finder!

 1. Start SPMC på dit Fire TV og sørg for at du er på hjemmemenu.
 2. Vælg Videoer fra navstangen til venstre, og vælg derefter Video tilføjelser til højre.
 3. Klik på knappen " Få mere …" link på bunden. Hvis du har mange ting allerede installeret, skal du muligvis rulle ned for at se det.
 4. SPMC vil indlæse en liste over officielle Kodi video add-ons. Gennemse rundt og klik på den, du vil installere.
 5. I det næste vindue, vælg Installer at tilføje indholdet til din enhed.
 6. Når vinduet lukker, klik på bagpilen nederst til højre på skærmen.
 7. Du bliver taget tilbage til hovedvideo mappen. Du bør se din tilføjelse der, klar til at rulle.
 8. Få adgang til dine tilføjelsesprogrammer til enhver tid ved at klikke på Videoer fra hovedmenuen.

Sådan installeres uofficielle tilføjelser til SPMC

Uden for de officielt godkendte add-ons, der leveres af Kodi's repository, giver SPMC dig mulighed for at installere tredjepartsindhold udviklet af eksterne coders. Kompatibiliteten er ikke helt så stærk som med Kodi selv, men hvis du har et yndlingsarkiv eller en streaming-ressource, du kan lide, er chancerne for, at det vil fungere fint på SPMC.

 1. Start SPMC på din Fire TV-enhed.
 2. Sørg for at du er på startmenuen, og vælg derefter Videoer fra navstangen til venstre.
 3. Vælg filer, efterfulgt af Tilføj videoer. Der åbnes et nyt vindue, hvor du bliver bedt om at tilføje en videokilde.
 4. Klik, hvor det står i midten af skærmen.
 5. Indtast en repository-URL og kaldenavn. Hvis du har brug for nogle repo-forslag, skal du se vores Kodi-arkiver for nogle gode forslag.
 6. Gem dine ændringer og luk kildens vindue. Din nye repo skal dukke op på skærmen.
 7. Tryk på lageret, vælg et tilføjelsesprogram, og installer det med det samme!

Bemærk: Uofficielle add-ons kan trække indhold fra en række forskellige kilder. Det er umuligt at verificere integriteten eller lovligheden af hver enkelt, hvilket betyder at du kunne få adgang til piratkopierede videoer uden din viden eller samtykke. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder til overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Konklusion

SPMC er et fantastisk alternativ til standard Kodi software. Det er hurtigt, det er nemt at bruge, og det er perfekt designet til at køre på Fire Stick og Fire TV-enheder. Hvis du har en favorit tilføjelse, du kan lide at bruge med SPMC, lad verden kende i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.