Sådan afspilles lyd gennem HDMI og højttalere samtidigt i Windows 7

Sådan afspilles lyd gennem HDMI og højttalere samtidigt i Windows 7
Sådan afspilles lyd gennem HDMI og højttalere samtidigt i Windows 7
Anonim

High Definition Multimedia Interface (HDMI) er et audio / video interface til transmission af digitale data, der giver bedre kvalitet end analog. Normalt kan man kun vælge en enhed til lydafspilning i Windows. Dette medfører en generel irritation for at skulle konstant skifte mellem lydkort og HDMI højttalere. Det er dog også muligt at modtage output fra højttalere og en HDMI-enhed samtidigt for at afspille lyd fra en enkelt applikation på samme tid. Hvis du gerne vil få lydudgang fra både en HDMI-enhed og dine højttalere, læs videre efter pausen.

For at komme i gang skal du åbne Lyd Egenskaber fra Kontrolpanel. Fra fanen Afspilning skal du vælge højttalere og klikke på Sæt standard.

Image
Image

Når du er færdig, gå over til optagelsesfanen og vælg Vis deaktiverede enheder fra højre-klik på kontekstmenuen. Dette viser en anden optageenhed, der hedder Mono Mix eller Stereo Mix. Højreklik på den nye enhed denne nye enhed og klik Aktiver. Indstil det som standard enhed ved at vælge det og klikke på Sæt standard knap.

Image
Image

Dobbeltklik på den nye enhed eller vælg Ejendomme fra højreklik på kontekstmenuen og gå over til Lyt fane. Kontrollere Lyt til denne enhed valg og vælg din HDMI-enhed fra rullemenuen. Klik ansøge, Okay for ændringerne træder i kraft

Image
Image

RELATERET LÆSNING: For at beskytte din privatlivets fred skal du kontrollere de bedste VPN'er til Windows og sørg for, at du er beskyttet.

Dette dejlige lille trick giver dig samtidig afspilning fra både dine højttalere og HDMI-enheder. Vi testede det på vores Windows 7 64-bit system.

Populært emne.