Sådan kører du Android Apps på Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan kører du Android Apps på Linux
Sådan kører du Android Apps på Linux
Anonim

Der er mange måder at køre Android apps på computere. Dette skyldes, at når Android vokser, lærer pc-brugere, at der er mange desktop-grade apps på Android derude, der ville være perfekte til skrivebordet. Dette gælder især Linux, da der er nogle apps, der bare ikke er tilgængelige på det (ting som Amazon musik, Pandora og osv.). I denne artikel viser vi dig at køre Android-apps på Linux ved hjælp af Google og et interessant browserværktøj.

Installation af Chrome

Den bedste og mest pålidelige måde at køre Android apps på Linux, er ved at dreje Android apps til Chrome web apps. Som følge heraf skal vi have brug for Google Chrome. Desværre gør Linux-distributioner ikke Google's webbrowser som standard. Firefox er normalt den valgte browser på de fleste Linux-distributioner.

Google distribuerer Chrome til de to store Linux-pakkeformater (specifikt DEB og RPM).
Google distribuerer Chrome til de to store Linux-pakkeformater (specifikt DEB og RPM).

Ubuntu / Debian

Gå videre til Google.com/Chrome og klik på download-knappen. Søg efter "64 bit.deb (For Debian / Ubuntu)" og klik på download-knappen. Hvis du bruger 32bit, skal du klikke på den ene i stedet. Når pakken er hentet, finder du den i filhåndteringen og dobbeltklikker på den. Dette åbner Debian-pakkeinstallatøren.

RELATERET LÆSNING: Se de bedste VPN'er til Ubuntu, hvis du sætter pris på dit online privatliv.

Arch Linux

Der er ingen pakke til Google Chrome på Arch Linux, men det er ligegyldigt. Du kan stadig installere Chrome på Arch Linux, med hjælp fra AUR. Gå over til denne side, download øjebliksbillede og kompilér pakken. Alternativt kan du bruge værktøjer som Yaourt til at installere denne pakke.

Fedora / OpenSUSE

Ligesom Ubuntu / Debian-afsnittet har Google et omdrejningspunkt for Fedora, SUSE og andre Redhat-baserede operativsystemer. Gå til Google.com/Chrome, og klik på download. Herfra finder du "64 bit.rpm (For Fedora / openSUSE)". Klik på pakken i downloadmappen for at åbne den inde i pakkeinstallatøren på din pc.

Andet

Din Linux distribution ikke på listen? Chancerne er, at dit operativsystem ikke har Google Chrome. For at være retfærdig kan enhver udvinde Google Chrome Linux-pakken og gøre den til deres Linux distribution. Men for dem, der har brug for Chrome og kan ikke få det, er der en bedre mulighed: Chrom.

Chrom er præcis som Google Chrome, minus små ting som proprietære plugins (flash og Netflix-relaterede ting). Alt i denne vejledning, der er beregnet til Chrome, vil også fungere for Chromium.

For at installere browseren skal du gå til det sted, du normalt vil installere almindelig software. Dette kan være pakkeleder i terminalen eller softwarebutikken installeret på din Linux distribution. Søg bare efter "Chromium browser", og installer den.

Arc Welder

For nogle år siden besluttede Google at oprette en Chrome-baseret runtime til Android. Da runtime kom ud, blev kun apps, der blev godkendt af Google, portet. Fællesskabet så dette som en mulighed, og omvendt konstruerede denne runtime, så enhver Android-app kan konverteres. Alt dette gøres ved hjælp af Arc Welder. Gå her for at installere appen til din Chrome / Chromium-browser.

Download Android APK

At få Android apps, der arbejder med Arc Welder og Chrome, er svært. Dette skyldes, at Google Play Butik og andre appbutikker ikke virker. I stedet skal brugerne hente Android app filer, dvs. APK'er til computeren manuelt. Heldigvis er der websteder, der lader dig downloade en Android App APK-fil til din computer. For at downloade en APK skal du gå til apkmirror.com og bruge søgefeltet til at finde den Android-app, du gerne vil indlæse på Linux.

Image
Image

Bemærk: Android apps, der er bygget af Google, eller dem, der er afhængige af Play Services kraftigt, virker ikke med Arc Welder.

Når du har fundet den app, du gerne vil bruge, skal du gemme den i mappen Downloads på din Linux-pc.

Kør Android Apps med Arc Welder

Gå først til appsafsnittet i Chrome. Klik på Android-svejserikonet for at hente Arc Welder-grænsefladen. Du får vist en advarsel om, at du ikke bruger Arc Welder på en "Chrome OS" -enhed. Ignorer det, og klik på "vælg" knappen. Herfra kan du søge efter den mappe, som Android APK er downloadet til.

På den næste side skal du klikke på knappen "Tilføj din APK". Gå igen til mappen Download, find APK-filen og vælg den i browsermenuen.

Den endelige side er, hvor appen konverteres til Chrome. Rød med indstillingerne for at oprette Android-appen efter eget valg. Dette betyder at ændre ting som: Orientering, Form Factor og etc. Når du er færdig, klik på "Download ZIP" for at downloade appen.
Den endelige side er, hvor appen konverteres til Chrome. Rød med indstillingerne for at oprette Android-appen efter eget valg. Dette betyder at ændre ting som: Orientering, Form Factor og etc. Når du er færdig, klik på "Download ZIP" for at downloade appen.

For at afslutte processen skal du klikke på knappen "test". Dette lancerer Android-appen med det samme.

Herfra kan du søge på dit Linux-skrivebord til Android-appen. Det vises som et andet program på systemet, komplet med et ikon og alt.
Herfra kan du søge på dit Linux-skrivebord til Android-appen. Det vises som et andet program på systemet, komplet med et ikon og alt.

Bemærk: Kun én Android-app arbejder med Arc-svejseren ad gangen. Hvis du vil tilføje en ny app. Følg processen ovenfor, men husk på, at den tidligere Android-app vil blive fjernet.

Konklusion

Android har det største udvalg af programmer af ethvert operativsystem. I modsætning hertil har Linux-platformen sandsynligvis en af de mindste app-populationer. For de fleste Linux-brugere er de fleste (hvis ikke alle) deres programbehov opfyldt. De ville lyve, hvis de sagde, at der ikke var nogle programmer, de ikke kunne få på Linux. Det er derfor, Arc Welder er så værdifuldt: det lader brugerne køre Android apps på Linux, får lidt mere ud af deres operativsystemer og bringer en helt ny klasse apps over.

Populært emne.