Tilføj et dato og tidsstempel til billeder på din Android-telefon

Tilføj et dato og tidsstempel til billeder på din Android-telefon
Tilføj et dato og tidsstempel til billeder på din Android-telefon
Anonim

Kameraapplikationer fokuserer på at hjælpe os med at skabe visuelt flotte billeder. Nogle kommer fyldt med filtre, mens andre giver os frihed til manuelt at justere eksponering og brændvidde osv. Hvor disse apps fokuserer på at give os mere og mere kraftfulde redigeringsmuligheder, synes de at gå glip af nogle vigtige funktioner, som vi kunne lide på vores gamle filmkameraer som evnen til at stemple en dato og klokkeslæt. Sikker på, med smartphones og digitale kameraer kan du integrere dato og endda positionsdata i billedfilen, men disse data kan fjernes eller redigeres med den rigtige app. Her er en liste over apps til Android, der blandt mange andre ting vil lade dig stemple datoen og klokkeslættet, hvor et billede blev taget på selve billedet.

Camera360

Camera360 er en meget populær fotograferingsapp. Det tilbyder over 200 filtre gratis og masser af andre fantastiske funktioner til at starte. Det giver dig også mulighed for at aktivere tid og dato stempling på billeder taget med appen. Appen er gratis, og datoen og klokkeslættet tilføjes i hvidfarvet tekst. teksten har en skygge, selvom du fotograferer noget i stærkt lys eller noget, der kun er en lysere farve, kan datoen og klokkeslættet stadig læses. App'en tilbyder ikke mange muligheder for at tilpasse dato og klokkeslæt.

Installer Camera360 fra Google Play Butik
Installer Camera360 fra Google Play Butik

Vignet (gratis)

Vignette er en lige så populær app, der både har en gratis og en betalt version. Det er populært for de brugerdefinerede filtre og effekter, som brugerne kan oprette. Den gratis version understøtter en dato og tidsstempel funktion og har mange muligheder for at tilpasse frimærket. Du kan vælge stempelets farve og dens størrelse. Du kan også tilføje enten tidspunktet eller datoen. Derudover kan du også vælge billedets kvalitet. Da dette er den gratis version af appen, bliver der annoncer.

Image
Image
Installer vignet fra Google Play Butik
Installer vignet fra Google Play Butik

APD TimeStamp

APD TimeStamp har ikke den største grænseflade, og den har heller ikke mange tilpasningsmuligheder til at tilføje dato- og tidsstempel. Faktisk er denne app, der eksisterer med det ene formål at tilføje frimærket, ikke en fotofangstfunktion. Det lader dig tilføje et dato og klokkeslæt til fotos, du allerede har taget. Du kan bruge EXIF-dataene, der er gemt med billedet, for at tilføje et tidsstempel, eller du kan indtaste en tilpasset dato og klokkeslæt, der passer til dine behov.

Installer APD TimeStamp fra Google Play Butik
Installer APD TimeStamp fra Google Play Butik

Populært emne.