Sådan får du dobbelt tryk for at låse på enhver Android-telefon

Sådan får du dobbelt tryk for at låse på enhver Android-telefon
Sådan får du dobbelt tryk for at låse på enhver Android-telefon
Anonim

Dobbelt tryk for at låse har været en del af Android i lang tid. Det er en simpel gestus, der lader dig låse din skærm. Hvis du har en særlig stor enhed, er det lettere at bruge denne gestus til at låse skærmen, end du bruger tænd / sluk-knappen. Det betyder også, at du bruger tænd / sluk-knappen mindre, hvilket måske betyder noget for nogle brugere. Det er en god mulighed, hvis din strømknap er brudt. Det eneste problem er, at ikke alle enheder har denne funktion. Det er nyttigt, men enhedsproducenter kan anse det ubrugeligt og fjerne det helt. Svaret, hvis du mangler funktionen, er at bruge en app for at få den tilbage. EasyLock er en simpel, ingen nonsens app, der giver dig dobbelt tryk for at låse funktion på enhver Android-telefon. Du behøver ikke at rod din enhed. Alt du behøver er Android 4 eller nyere.

EasyLock er ikke tilgængelig på Google Play Butik. Det er en open source-app, som du downloader som en APK, og installeres manuelt på din enhed. Det er nemt at installere en APK manuelt, men du har brug for en fil browsing app på din telefon for at installere appen. Google Play Butik har en hel række af disse apps at vælge imellem.

Download EasyLock til din pc, og kopier det derefter til enhedens opbevaring. Brug filen Browser App til at navigere til APK filen og tryk for at installere den. Appen vises i din app skuffe, men ikke på startskærmen. Kør EasyLock og give den den tilladelse, det har brug for at tilføje dobbelt tryk for at låse.

Image
Image

RELATERET LÆSNING: Disse er de bedste VPN'er til Android - hvis du vil holde en sund enhed og beskytte dit privatliv online.

Når du har givet apptilladelsen, skal du vende tilbage til appen og konfigurere den. Den er ikke tændt automatisk, selvom du har givet den tilladelse den skal køre. Vip kontakten inde i appen for at tænde den.

Som standard registrerer appen kun et dobbelt tryk, når det er på statuslinjen eller navigationslinjen. Hvis du vil have det til at fungere på et hvilket som helst område af din skærm, skal du aktivere 'Dobbeltklik overalt, hvor du vil låse'. Det vil lade dig dobbeltklikke hvor som helst på skærmen for at låse din enhed.

Det er værd at nævne, at dette kan forstyrre andre bevægelser på din enhed. Hvis du har dobbeltklik på konfigureret til en anden handling, virker det muligvis ikke, at appen fungerer.
Det er værd at nævne, at dette kan forstyrre andre bevægelser på din enhed. Hvis du har dobbeltklik på konfigureret til en anden handling, virker det muligvis ikke, at appen fungerer.

Du kan indstille EasyLock til at køre, når du tænder din enhed. Den kører løbende i baggrunden. Du kan aktivere en statuslinje underretning for at gøre det nemmere at afslutte appen, når du har brug for det.

Hvis du beslutter, at appen ikke er for dig, skal du ikke bare afinstallere den, som du afinstallerer andre apps. Du skal først tilbagekalde tilladelserne, du gav appen, slukke den og derefter afinstallere den.

Download EasyLock

Populært emne.