Træk og slip konvertering af videoer med håndbremse ved hjælp af DropFolders

Træk og slip konvertering af videoer med håndbremse ved hjælp af DropFolders
Træk og slip konvertering af videoer med håndbremse ved hjælp af DropFolders
Anonim

Video konvertering er noget, som næsten alle os har prøvet vores hånd på, et punkt eller det andet. Uanset om det er at gøre en video DVD-afspiller kompatibel, eller at konvertere den, så vores bærbare medieenheder, aka smartphones og tablets, kan klare afspilningen, ville næsten alle have konverteret videoer mindst en gang. Disse dage er valg blandt konverteringssoftware, især de frie, talrige. Man kan uden tvivl hævde, at håndbremse er et af de bedste gratis videokodnings- / dekodningsværktøjer, der er tilgængelige derude. Selv om selve programmet har udviklet sig ret meget i forhold til brugervenlighed og let forståelse, ville det ikke stadig være praktisk, hvis hver enkelt del af processen kan automatiseres? Nå, det virker som udvikler Joseph Labrecque sikkert troede det, så han skabte DropFolders.

DropFolders er et Adobe Air-baseret program, der kun fungerer som en ekstern interface til håndbremse. Programmet har ikke en egen kodende motor, og den bruger håndbremsen til at udføre alle video konvertering opgaver. Men hvad der gør det unikt er dets evne til at overvåge mapper, og enhver videofil, der er faldet i en overvåget mappe, vil blive konverteret ved hjælp af håndbremse baseret på en forudindstillet kriterier.

Image
Image

RELATEREDE: Dette er de bedste VPN'er til streaming film og videoer online.

Brug af denne applikation er virkelig enkel. DropFolders arbejder med forudindstillinger, så i begyndelsen skal du oprette mindst en forudindstillet. Definer navn, input og output mapper og håndbrems argumenter, som du vil bruge til konverteringsprocessen. Da det er noget, mange brugere ikke kender til, har udvikleren inkluderet tre forudindstillinger til hurtig konvertering.

Med alt på plads er softwaren god at gå. Så snart du har lagt en fil i din Watch-mappe, vil DropFolders slukke håndbremsen og konvertering baseret på det forudindstillede valg, for den pågældende mappe begynder. Det er muligt at se flere mapper med forskellige indstillinger via forskellige forudindstillinger.

For at gøre den overvåget brug mulig uden at det er nødvendigt at starte programmet manuelt hver gang, kan DropFolders også konfigureres som en service og implementeres i et servermiljø ved hjælp af Microsoft Windows Server Resource Kit SRVANY.EXE. Den leveres med håndbrems.

Hvis du stadig har problemer med at konfigurere det, skal du se den gennemgående video, der er oprettet af udvikleren.

Programmet er kun Windows for nu, men udvikleren arbejder på en OS X-version. Det kræver Adobe Air 2.0 og håndbremse, og arbejder med Windows 7 32-bit OS. Test blev udført ved hjælp af Windows 7 Ultimate, 32-bit udgave.

Download DropFolders

Populært emne.