iOS 11 fejl: Fix iMessages modtaget uden for ordre

Indholdsfortegnelse:

iOS 11 fejl: Fix iMessages modtaget uden for ordre
iOS 11 fejl: Fix iMessages modtaget uden for ordre
Anonim

iOS 11 kan gå ned i historien som et af de mest klogeste OS, som Apple har udgivet. Der er en helt ny fejl på iOS 11, der udfører iMessages. Fejlen forårsager, at meddelelser modtages i orden. De bliver sendt i realtid, men de vises ikke i den rigtige rækkefølge i appen Messages. Hvis du for eksempel spørger nogen om iMessages, og de svarer på det, kan deres svar faktisk vises over meddelelsen med spørgsmålet. Hidtil synes det kun at påvirke iMessages og ikke almindelige tekstbeskeder. Der er allerede en Reddit-tråd af brugere, der oplever det. Sådan repareres iMessages modtaget i orden på iOS 11.

Dette er en ubekendt bug og som sådan er der ingen klar grund til, hvad der forårsager det. Løsningerne nedenfor er ikke en permanent løsning på problemet. I de fleste tilfælde vil fejlen overflade igen, i hvilket tilfælde bliver du nødt til at køre en løsning til det. Den egentlige, permanente løsning, skal komme fra Apple. Mere om det senere.

Image
Image

Afslut beskeder App

Apps, der ikke er i forgrunden på iOS, kører faktisk ikke. iOS suspenderer dem næsten øjeblikkeligt. Når vi siger 'Afslut beskeder app', mener vi, at du skifter til multitasking-tilstand og slår op i appen Beskeder for at fjerne den.

Genstart enhed

Prøv at genstarte din iPhone. Vi genoptager sjældent vores telefoner, og den eneste gang de slukker nogensinde er, når batteriet er drænet. Dette har aldrig været et problem før, men det er iOS 11, og det er blevet synonymt med problemer. Genstart din enhed, og dine meddelelser kan begynde at komme i rækkefølge.

RELATERET LÆSNING: Bedste VPN til iPhone - Hold dine data sikre og private.

Hard Reset

Prøv en hård nulstilling af din enhed. Tryk og hold på sleep / wake-knappen og hjemme-knappen, indtil du ser Apple-logoet. Slip det og lad din enhed starte igen. På iPhone 7 skal du trykke på og holde nede på sleep / wake og volumen ned-knappen. På iPhone 8 og iPhone X, tryk og slip lydstyrke op-knappen, tryk derefter på og slip lydstyrke ned-knappen, og tryk og hold nede sleep / wake-knappen indtil du ser Apple logoet.

Mulige årsager

Apple sagde, at iMessages ville synkronisere over iCloud. Dette er en funktion, der skulle være en del af iOS 11, men det er stadig en no-show. Nogle brugere spekulerer på, at funktionen måske vil rulle ud i iOS 11.3, selv om der ikke er nogen reel grund til at tro, at det er sandt. Det er muligt, at ground-work for funktionen allerede er blevet tilføjet i iOS 11.2, hvornår er denne fejl opdaget, og det er hvad der smider den rækkefølge, meddelelserne er modtaget i. Som tidligere nævnt vil problemet overflade igen, og du skal bruge at køre alle disse rettelser igen. Hent det sammen, Apple.

Populært emne.