Sådan skjuler du din 'aktive' status på Facebook Messenger

Sådan skjuler du din 'aktive' status på Facebook Messenger
Sådan skjuler du din 'aktive' status på Facebook Messenger
Anonim

Facebook havde lavet sin Messenger app en stand alone chat applikation. Dens seneste opdateringer skubber det mere mod at være en bedre kopi af Snapchat, men det er stadig sådan, at selvom du ikke har en Facebook-konto, kan du stadig bruge den. Når du sender en besked til en kontakt via Facebook Messenger, viser den dig, om den pågældende person er aktiv eller ej. Hvis den pågældende person er inaktiv, viser den dig, hvor længe siden de var aktive. For alle, der har tilføjet dig som en kontakt i Facebook Messenger, er de samme oplysninger om dig tilgængelig for dem. Hvis du finder det for påtrængende, kan du slukke det. Sådan er det.

Åbn Facebook Messenger-appen på din telefon og gå til fanen Personer. Fanen People har to faner af sig selv; Alt og aktivt. Fanen Alle viser meddelelsesforespørgsler, giver dig adgang til din scanningskode, finder kontakter fra din telefon og inviterer folk til Messenger. Under disse fire muligheder kan du se en liste over alle dine kontakter. Dem, der har en grøn prik ved siden af deres navn, er for tiden aktive på Messenger.

Fanen Aktiv er hvor du kan se en liste over kontakter, der aktuelt er aktive, og det er her, hvor du kan slå din egen 'Aktive' indikator fra. Du skal blot tænde kontakten ved siden af dit navn, og dine kontakter kan ikke vide, hvornår eller hvor længe siden du var aktiv. Du vil heller ikke kunne se, hvilke kontakter der aktuelt er aktive.

Image
Image
Image
Image

RELATERET: Sådan fjerner du Facebook med en VPN

Denne indstilling strækker sig ikke til skrivebordet. Hvis du åbner Messenger i din webbrowser, vil dine kontakter se din aktive status, og du vil også kunne se deres. For at deaktivere din aktive status på internettet, skal du besøge Messenger og klikke på tandhjulsknappen øverst til venstre. Vælg 'Aktive kontakter' i menuen. Den 'Aktive Nu' -menu, der åbnes, har en skifte til at deaktivere din aktive status.

Når den er deaktiveret, vil den aktive status for dine kontakter ikke længere blive synlig for dig.
Når den er deaktiveret, vil den aktive status for dine kontakter ikke længere blive synlig for dig.

Besøg Messenger

Download Facebook Messenger fra App Store

Download Facebook Messenger fra Google Play Butik

Populært emne.