Sådan Fix iPhone Boot Loop fra Telugu Character Bug

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fix iPhone Boot Loop fra Telugu Character Bug
Sådan Fix iPhone Boot Loop fra Telugu Character Bug
Anonim

Du har sikkert hørt om den Telugu tegn bug der plager iOS brugere. Hvis du er heldig, vil den kun kollapse en app eller ti, men hvis du er uheldig, går din telefon i en opstartssløjfe. Ikke sjovt. Hvad der værre er, at folk forsætligt sender karakter til iPhone-brugere eller sender dem i populære iPhone- og Apple-fora til at nedbryde enheder og apps, fordi nogle mennesker bare vil se verden brænde. Fastsættelse af en styrt app er enkel, men iPhone-startsløjfen er ikke så let at rette. Når det er sagt, her er hvad du skal gøre.

For at reparere iPhone-startsløjfen fra Telugu-tegnbuggen, skal du genoprette din iPhone. Der er ingen vej rundt om det, men der er en sølvforing her. Apple har udgivet iOS 11.2.6, som patcherer denne fejl. Når du gendanner din telefon, kan du opdatere den til den nyeste iOS-version, og du behøver aldrig bekymre dig om fejlen igen.

iPhone Recovery Mode

Følgende gælder for iPhones, der sidder fast i en opstartssløjfe. De anmoder ikke om en normalt fungerende iPhone, som du skal sætte i genoprettelsesfunktionen.

Til iPhone 6S og tidligere modeller;

Tryk og hold på tænd / sluk-knappen og knappen Hjem, indtil du ser Apple-logoet. Løsn ikke knapperne. Slut din iPhone til din computer via datakablet. Vent, indtil du ser skærmen Opret forbindelse til iTunes, og slip derefter knappen.

Til iPhone 7 og nyere modeller

Tryk og hold nede knappen Lydstyrke ned, indtil du ser Apple-logoet. Slut din iPhone til din computer via datakablet. Slip volumenknappen, når du ser meddelelsen Opret forbindelse til iTunes.

RELATERET LÆSNING: Bedste VPN til iPhone for at holde din Apple-dato sikker.

Til iPhone X;

Tryk på knappen Lydstyrke op og slip den. Tryk på knappen Lydstyrke ned og slip den. Hold nu sideknappen nede, indtil du ser Apple-logoet. Slut din iPhone X til din computer via et datakabel. Løs ikke sideknappen, indtil du ser meddelelsen Opret forbindelse til iTunes.

Image
Image

Gendan iPhone

Når du opretter forbindelse til iTunes, vil du se en popup der fortæller dig, at der er et problem med iPhone, og det skal enten opdateres eller gendannes. Klik på knappen Opdater, og den downloader den nyeste stabile version af iOS, dvs. iOS 11.2.6.

Når den har hentet denne version, installeres den på din iPhone. IPhone er nu blevet gendannet til fabriksindstillingerne, men er nu på den nyeste version af iOS med Telugu-tegnfejlfladen. Gå nu tilbage til enhedens indstillinger i iTunes, og klik på Gendan-knappen. Vælg den sikkerhedskopi, du vil gendanne den til, og du er færdig.

Image
Image

Populært emne.